רשמית: אושיי בריסט חתם לשנתיים.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: אושיי בריסט חתם לשנתיים.

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2026, 17:53

מרסר כתב:בגדול אני לא אופתע אם בריסט יבחר לעזוב, עמדות 3/4 עמוסות מאוד במכבי, הורד ליף קולסון גור לביא .

וגם סורקין לא פעם משחק ב-4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 28 יוני 2026, 17:55

felix_r כתב:
מרסר כתב:בגדול אני לא אופתע אם בריסט יבחר לעזוב, עמדות 3/4 עמוסות מאוד במכבי, הורד ליף קולסון גור לביא .

וגם סורקין לא פעם משחק ב-4

כן הוספתי אחרי זה.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 28 יוני 2026, 17:58

felix_r כתב:
Avi1508 כתב:
felix_r כתב:
Avi1508 כתב:
felix_r כתב:
כן, יש את זה מהבוקר בכמה אתרים :)

חוץ מעופר ינאי לא ראיתי עוד מישהו שמדווח על זה
ראיתי את זה בעוד מקום?
כי אם כן זה כבר מתחיל להלחיץ

כן, באחד האשכולות הבאתי קישור ל-Basketnews אם אינני טועה, וזה גם הופיע איפשהו ב-Walla

גם וואלה וגם באסקטניוז הסתמכו על עופר ינאי, ואין להם מקור משלהם

אההה... אתה שואל אם יש איזה מקור אחר חוץ מהבכיין השמן. לא, לא ראיתי מקור אחר. כולם מסתמכים על הראיון עם ינאי

אפילו לא ראיון סתם תגובה בטוויטר. נתנו לטרול בדיוק מה שהוא רצה. תקשורת פראיירית.
סיפקו לו את יצא התשומת לב לכמה שעות. מחר כבר ישחרר איזו נפיחה חדשה לטוויטר ושוב אנשים יקחו אותו ברצינות
omerk

הודעהעל ידי עידן » 28 יוני 2026, 18:14

מרסר כתב:בגדול אני לא אופתע אם בריסט יבחר לעזוב, עמדות 3/4 עמוסות מאוד במכבי, הורד ליף קולסון גור לביא רומן.

לא כזה עמוס. סורקין בקושי משחק ב-4, בטח עם רמת הסנטרים הנוכחית שלנו. גור לביא לא אמור לקבל דקות ביורוליג.
עידן

הודעהעל ידי Avi1508 » 28 יוני 2026, 18:14

כנראה בריסט לא פה בעונה הבאה
עיתונאי אירופי די אמין מאשר את הפרסום שבריסט סיכם בפרטיזן
https://x.com/matty_vanpersie/status/20 ... 36236?s=20
Avi1508

הודעהעל ידי מרסר » 28 יוני 2026, 18:18

Avi1508 כתב:כנראה בריסט לא פה בעונה הבאה
עיתונאי אירופי די אמין מאשר את הפרסום שבריסט סיכם בפרטיזן
https://x.com/matty_vanpersie/status/20 ... 36236?s=20

בצדק מבחינתו הביאו לו את בונזי על הראש יש את ליף הורד רומן, הוא יצטרך לגרד דקות משחק
מרסר

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2026, 18:24

אבל הסבירו לנו בפורום שבכלל אין חפיפה בינו לבין קולסון. כנראה שבריבט לא מסכים עם זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי omerk » 28 יוני 2026, 18:27

MTA2311 כתב:אבל הסבירו לנו בפורום שבכלל אין חפיפה בינו לבין קולסון. כנראה שבריבט לא מסכים עם זה.

מה אני אגיד לך, אם זה נכון אז מכבי עשו פה פשלה ענקית עם קולסון.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 28 יוני 2026, 18:28

MTA2311 כתב:אבל הסבירו לנו בפורום שבכלל אין חפיפה בינו לבין קולסון. כנראה שבריבט לא מסכים עם זה.

גם אם יש - אז מה? קבוצה ששואפת להיות קבוצת פלייאוף (שלא לדבר על פיינל פור) יכולה וצריכה להחזיק שני שחקנים בכירים בכל עמדה.

עושים פה סיפור כאילו יש לנו מינימום ארבעה שחקני טופ יורוליג בעמדות 3 ו-4. בסה"כ בריסט, קולסון, הורד וליף, כאשר ארבעתם אמנם שחקנים טובים עד מצוינים, אבל זה בסה"כ מעיד על מצב טוב ובריא בקבוצה ששואפת להגיע רחוק.

נכון שיש גם את גור לביא וריימן, אבל הם לא אמורים לקבל דקות יורוליג בכלל. זה שהם קיבלו דקות יורוליג יכול להסביר בין היתר למה לא היינו קבוצת פלייאוף בעונה שהסתיימה. אם בריסט עוזב אנחנו שוב יורדים למצב בו ריימן ו/או לביא יכולים לקבל דקות.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 28 יוני 2026, 18:37

עידן כתב:

גם אם יש - אז מה? קבוצה ששואפת להיות קבוצת פלייאוף (שלא לדבר על פיינל פור) יכולה וצריכה להחזיק שני שחקנים בכירים בכל עמדה.

עושים פה סיפור כאילו יש לנו מינימום ארבעה שחקני טופ יורוליג בעמדות 3 ו-4. בסה"כ בריסט, קולסון, הורד וליף, כאשר ארבעתם אמנם שחקנים טובים עד מצוינים, אבל זה בסה"כ מעיד על מצב טוב ובריא בקבוצה ששואפת להגיע רחוק.

נכון שיש גם את גור לביא וריימן, אבל הם לא אמורים לקבל דקות יורוליג בכלל. זה שהם קיבלו דקות יורוליג יכול להסביר בין היתר למה לא היינו קבוצת פלייאוף בעונה שהסתיימה. אם בריסט עוזב אנחנו שוב יורדים למצב בו ריימן ו/או לביא יכולים לקבל דקות.

אבל הוא לא רוצה להישאר בגלל העומס בעמדות האלה לא אנחנו ולא מכבי רוצים שהוא יעזוב אחרת מה הקטע שלו לעזוב שידרוג חוזה הציעו לו הוא טען שהוא אוהב את מכבי.
מרסר

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2026, 18:42

עידן כתב:

קבוצה ששואפת להיות קבוצה מובילה קודם כל משלימה את העמדות החסרות אצלה עם שחקנים מובילים, ואז מתפנה להתעסק בהשלמות.

חוץ מזה, הבעיה היא ממש לא בכמות השחקנים המובילים בעמדה, אלא שבניגוד למה שנטען פה, קולסון ובריסט סך הכל מביאים סט יכולות די דומה, עם ניואנסים. אם הם היו משלימים אחד את השני הדיון היה אחר לגמרי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי omerk » 28 יוני 2026, 18:42

זה נשמע מאד לא מתאים לאופי שלו ככה להרים ידיים ולא להלחם על המקום שלו, רק כי הביאו שחקן בעמדה שלו.
מעל חצי עונה אכלנו ממנו חרא כי היה לו זמן הסתגלות לכדורסל האירופאי, וסופסוף מקבלים דיב' ומכבי ככה משחררת אותו בקלות ובלי קרב באמת? בשביל מה? עוד 300 אלף או לא יודע כמה בייאאוט הולך להיות שם? זה נשמע לי הזוי.

אם מכבי אכן שחררו אותו, זה אומר שנטו הם חשבו על הבייאאוט כי מקצועית כל קבוצה אחרת הייתה יושבת עליו ולוחצת עליו להמשיך פה. לא הגיוני מהמון סיבות הדבר הזה. לא הייתי מודאג עד שאנדראני פרסם על זה ופתאום זה נראה מוחשי ואמיתי.

לפרטיזן יש יותר פורוורדים ממכבי. מה בדיוק ההבדל? אין שום קבוצת יורוליג תחרותית שתחזיק היום פחות מ2 שחקנים חזקים בכל עמדה.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2026, 18:46

למה בכותרת רשום שהוא חתם לשנתיים אם הוא היה חתום רק לשנה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 28 יוני 2026, 18:49

felix_r כתב:למה בכותרת רשום שהוא חתם לשנתיים אם הוא היה חתום רק לשנה?

נראה לי שהיה לו סעיף יציאה בעונה הזאת .
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 28 יוני 2026, 18:54

felix_r כתב:למה בכותרת רשום שהוא חתם לשנתיים אם הוא היה חתום רק לשנה?

הוא חתם לשנתיים, יכול לראות בפרסום המקורי של מכבי בתחילת הת'רד
עידן

הודעהעל ידי עידן » 28 יוני 2026, 18:56

MTA2311 כתב:
עידן כתב:

קבוצה ששואפת להיות קבוצה מובילה קודם כל משלימה את העמדות החסרות אצלה עם שחקנים מובילים, ואז מתפנה להתעסק בהשלמות.

חוץ מזה, הבעיה היא ממש לא בכמות השחקנים המובילים בעמדה, אלא שבניגוד למה שנטען פה, קולסון ובריסט סך הכל מביאים סט יכולות די דומה, עם ניואנסים. אם הם היו משלימים אחד את השני הדיון היה אחר לגמרי.

אם באמת בריסט רוצה לעזוב כי הביאו עוד שחקן על העמדה, אז מה זה משנה אם הוא "משלים" אותו או חופף לו? נשמע שהוא היה עוזב כך או אחרת כי הוא לא מסוגל להתמודד עם תחרות.

שיהיה לו בהצלחה אם הוא חושב שבקבוצה בכירה אחרת ביורוליג לא תהיה לו תחרות על העמדה.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 28 יוני 2026, 19:00

כמה עובדה יש כול יום שחקן אחר רוצה לעזוב לונדברג ווקר בלאט עכשיו הוא מכבי עוד חייבת להחתים 2 סנטרים ועכשיו עוד 4 גארדים .
מרסר

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יוני 2026, 19:10

מרסר כתב:כמה עובדה יש כול יום שחקן אחר רוצה לעזוב לונדברג ווקר בלאט עכשיו הוא מכבי עוד חייבת להחתים 2 סנטרים ועכשיו עוד 4 גארדים .

מזל שיש מנהל מקצועי שנותן עבודה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Avi1508 » 28 יוני 2026, 19:24

יש לי דז׳ה וו לסיפור עם יוקובאייטיס
גם שם מכבי התעקשה שהוא לא הולך ובסוף גילינו שאיזה מטומטם הכניס בייאאוט של 300 אלף דולר
לך תדע מה קולדבלה דחף לו לחוזה, מה שמעצבן הוא שדווקא בחוזה של לוני ווקר הם כן נעלו את עצמם לשלוש שנים
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2026, 19:31

אפשר לזרוק האשמות לכול כיוון. אבל אף אחד לא הפריע למכבי לממש את האופציה בחוזה של בריסט כבר מזמן, אבל סתם משכו ומשכו אותו ועוד הביאו על ראשו את קולסון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Baidu [Spider], Google [Bot], Itaycohen7, אליאור ו־13 אורחים