בונזי קולסון חתם לשנתיים במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בונזי קולסון חתם לשנתיים במכבי ת"א

הודעהעל ידי Mitelka » 28 יוני 2026, 11:36

felix_r כתב:
עידן כתב:עכשיו זה רשמי

https://x.com/MaccabiTLVBC/status/2071146456132567201

נשאר רק לקוות שהוא לא מגיע על תקן ההחתמה הנוצצת של הקיץ הקרוב כפי שמכבי אוהבת לעשות, ואז השאר יהיו החתמות ג'י ליג למיניהן

כרגע זה נראה כמהלך מטומטם. בזבוז של כסף על עמדה פחות בעיתית בסגל.

אם וכאשר התקציב באמת יגדל בצורה משמעותית, ובעמדות הבעייתיות באמת יוחתמו שחקנים טובים, רק אז החתמת קולסון תהפוך להחתמה טובה.

ההחתמה של קולסון נותנת לנו קליעה משלוש ומשחק גב לסל בעמדות שלא היה לנו אותם. בריסט לא כזה, ליף והורד לא כאלה. המחסור בקליעה משלוש בעמדות האלה היה מובהק - והבאנו שחקן שעשה 48 אחוז ביורוליג מהעמדות האלה בדיוק שנה שעברה.

ניסיון יורוליג.
קלעי שלוש בעמדה שחסרת קליעה (אמנם יש שם שחקנים לא רעים, אבל אין איום משלוש). שחקן פוסט אפ, סייז, גודל.
מכיר את עודד, את המערכת. 0 הסתגלות.

מה אתם רוצים עוד אני באמת לא מבין.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Gevaudan » 28 יוני 2026, 11:36

מסכים לגמרי. לא מצליח להבין את האירוע הזה.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2026, 11:59

Mitelka כתב:מה אתם רוצים עוד אני באמת לא מבין.

מה אתה לא מבין בדיוק?

מכול הגארדים שהיו לך בקבוצה העונה (קלארק, ווקר, בלאט, ג'ונדי, לונדברג, דאוטין, אפיאני) רק לשנים (קלארק ולוני ווקר) יש חוזה לעונה הבאה, וגם ווקר יכול לעזוב ל NBA. לשנים! אז זה הזמן להחתים עוד פורווארד יקר?

להאריך את החוזה של השחקן הכי טוב בסגל, זה שהביא לך את האליפות והציל אותנו מבושה של איבוד אליפות להפועל, אין לך כסף. אבל להחתים באותו הכסף (+ ביי-אאוט שצריך לשלם לפנר) שחקן טוב, אבל לא הכי נחוץ לקבוצה כרגע, (אחרי שתי עונות כושלות, ואחרי שברח כבר ממכבי בפעם הקודמת), יש לך כסף.

הסנטר הפותח שלך הוא סורקין, והמחליף שלו הוא הנקינס למען השם! אבל עזוב את מי זה מעניין? בוא נחתים עוד פורווארד במיליון וחצי, כי הוא יודע לדבר יפה וקונה את ליבם של האוהדים.

מה לא מובן? ורק אל תחזור שוב על סט היכולות של קולסון. הנושא הוא לא האם קולסון הוא שחקן טוב או לא. הנושא כרגע הוא סדר הקדימויות. מה יותר חשוב. מה צריך לעשות קודם. איפה קודם כול צריך לשים את הכסף הגדול.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 28 יוני 2026, 12:10

בדיוק, אין שום קשר לבונזי. הוא שחקן טוב, וטוב שחתם. אם יחתימו את הבן של מאיר טפירו ב-1 ואת דאוטין ב-2 תתלוננו כמה שאתם רוצים. אם בונזי שחקן גרוע וזו החתמה גרועה , סבבה, תתלוננו. זה רלונטי.
אתם מתלוננים על זה שבעתיד אולי הכסף הזה יפגע בנו? אולי, וגם אז, בטח לא בונזי קשור לזה. זו החתמה טובה בנקודה סופר בעייתית אצלנו, בוא נראה מה עושים בעמדה 1,2 ו5 - מה שבטוח, אין שום קשר לבונזי באי הערכת החוזה של לונדברג (אם וכאשר). זה דיון בונזי חתם לשנתיים.

וכמו תמיד הנקודה הרגילה , אנחנו לא רואי החשבון של מכבי. אם יחליטו שעכשיו בונזי מקבל 1.5 מיליון דולר ואין לנו כסף בגלל זה להשאיר את בלאט או לונדברג (נגיד) אז ההנהלה צריכה לשים את המפתחות ושום שחקן, טוב או לא טוב, לא ישנה את זה. כל שחקן שיגיע בפרופיל טיפה גבוה (כלומר לא שחקן בחינם שחקן 12) יעלה את ה״האם הכסף הזה היה צריך לללכת אליו או לשחקן אחר בעמדה אחרת״ התשובה צריכה להיות גם וגם (שוב, בהנחה וכולנו מסכימים שהשחקן טוב. אם חושבים שהוא לא צריך להיות פה כי הוא לא מספיק טוב - דיון אחר). אין לזה סוף.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי omerk » 28 יוני 2026, 12:26

יושב לו שטילמן ומצהיר לכל מיקרופון שהולך להיות פה סגל יקר משמעותית מעונות קודמות ושיגיעו עוד 2 סנטרים, ולכן חובת ההוכחה עליו ואני נותן לו את הקרדיט שהוא לא מתכוון לחרטט על השנייה הראשונה שלו פה. נשמע שהוא די מבין וקשוב לבעיות של האוהדים בשנים האחרונות ולא נראה לי הוא יסכן את המוניטין שלו על ההתחלה וישרוף את עצמו מול האוהדים. אני נותן לו את ה- benefit of the doubt שאכן הוא בא לממש את ההחלטות שהוא מדבר עליו. עד היום הוא לא היה חלק מההנהלה, ולכן אין לי סיבה להאמין שהוא מנסה לסבן את הקהל כרגע.

אנחנו צריכים להתחיל להסתכל על עצמנו במונחים של קבוצות יורוליג לגיטימית ותחרותית ולא ענייה שמקוששת שחקנים. זה שהרגילו אותנו להיות "אנדרדוג" זה בניגוד לכל הערכים של מכבי, שאני לפחות גדלתי איתם, ואני לא מוכן לקבל את הגישה התבוסתנית הזאת. נראה לכם שאם היה מגיע לאולימפיאקוס אז האוהדים היו אומרים "מה פתאום! יש לנו את וזנקוב על העמדה שלו למה אתם לא דואגים בכסף הזה לרכז במקום ווקאפ שעוזב????".

אחלה החתמה ומדהים בעייני שתהיה לנו רבעיית פורוורדים של בריסט, קולסון, הורד וליף. זו עמדה סופר חשובה בכדורסל המודרני ועכשיו יש לנו שם את הכל מהכל מבחינת החבילה השלמה. מה יש להתלונן פה? שחקן מדהים שאוהב את המערכת והמערכת אוהבת אותו.

ולמי שדואג לכסף, אז תזכרו כמה כסף אמור להתפנות אם מצליחים להעיף את ווקר. בנוסף גם דאוטין ב800 אל"ד לעונה כבר ירד מהפיירול והתפנה, ולגבי לונדברג אני מקווה שיחתום, אבל אם לא אז הקצו לו 1.5 מיליון לחידוש החוזה בלי קשר למה שקורה עם ווקר.

האם הייתי כזה אופטימי במידה ולא היה את שטילמן שנכנס העונה? התשובה היא כמובן לא, אבל מנסה להשאיר אופטימי כי מה נשאר לנו? להתבאס שוב ישר בתחילת הקיץ? גם ככה הכל מסביב מבאס.
omerk

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 יוני 2026, 13:24

אני אוהב את בונזי אבל הוא לא היה צריך לעזוב מראש. מאז הוא נפצע ונחלש ופחות משחק.
איבדנו את הפריים שלו אבל אם הוא יהיה ברמה שהוא עזב אותנו, הוא יכול להיות נהדר אם 4 שחקנים לצידו יהיו באמת שחקנים טובים.
רק בסוף הקיץ נדע אם זאת החתמה טובה וזה תלוי באם שאר הסגל יהיה חזק
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Avi1508 » 28 יוני 2026, 17:44

מה הסיפור עם זה שפנרבחצ'ה לא פרסמה הודעת שחרור לבונזי

יש פה אולי השפעה של היחסים של ישראל וטורקיה
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2026, 17:52

Avi1508 כתב:מה הסיפור עם זה שפנרבחצ'ה לא פרסמה הודעת שחרור לבונזי

יש פה אולי השפעה של היחסים של ישראל וטורקיה

יותר הגיוני שהסיפור קשור לסעיף הביי-אאוט שמופיע בחוזה של בונזי עם פנר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גיא » 28 יוני 2026, 21:44

אני רואה באינסטגרם שהצעירים נמסים מזה שהוא חוזר - אולי ככה נראה הדור שלא ידע את מכבי הגדולה.
הוא ייתרום בהגנה זה בטוח. ויהיו לו משחקים טובים בהתקפה, אני לא בטוח לגבי כמה הוא טוב בקלאץ׳
אני גם מקווה אבל שזה לא יבוא יותר מדי על חשבון גור לביא - שחקן שאני אוהב.
גיא

הודעהעל ידי Mitelka » 28 יוני 2026, 22:27

מכבי הגדולה? אתה מדבר על 2004? בכל זאת עברו 22 שנים. מן הסתם הילדים בני 17-20 לא הכירו את הקבוצה ההיא.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

Re: בונזי קולסון חתם לשנתיים במכבי ת

הודעהעל ידי עידן » 28 יוני 2026, 22:59

Mitelka כתב:מכבי הגדולה? אתה מדבר על 2004? בכל זאת עברו 22 שנים. מן הסתם הילדים בני 17-20 לא הכירו את הקבוצה ההיא.

גם מי שכיום בן 22 וכנראה שגם מי שבן 24, עדיין לא הכיר :)
עידן

הודעהעל ידי my man » 28 יוני 2026, 23:30

גיא כתב:אני רואה באינסטגרם שהצעירים נמסים מזה שהוא חוזר - אולי ככה נראה הדור שלא ידע את מכבי הגדולה.
הוא ייתרום בהגנה זה בטוח. ויהיו לו משחקים טובים בהתקפה, אני לא בטוח לגבי כמה הוא טוב בקלאץ׳
אני גם מקווה אבל שזה לא יבוא יותר מדי על חשבון גור לביא - שחקן שאני אוהב.

בוא..אני אוהד מכבי כבר 30 שנה. וכבר שנתיים אני אומר שהראשון שאני מחתים למכבי זה את קולסון בחזרה.

המכביסט האחרון - את ההקרבה שלו לא לומדים בבתי ספר לכדורסל.. אבל אני אישית הייתי מחזיר אותו ולו בשביל החיבור שלו למועדון - פשוט קליק מהרגע הראשון. התאהבתי בו כמו רבים וטובים מאוהדי מכבי כי לא עברו פה הרבה כאלה שהביאו אותי לאהבה כזו לשחקן..(היו כמה..אבל לא רבים)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי גיא » 29 יוני 2026, 17:43

Mitelka כתב:מכבי הגדולה? אתה מדבר על 2004? בכל זאת עברו 22 שנים. מן הסתם הילדים בני 17-20 לא הכירו את הקבוצה ההיא.

אני מדבר על 2014 זה מספיק גדול.
ונכון, עבר זמן ומאז הפכנו לקבוצה קטנה, וזו מכבי עבור החברה הצעירים.

אני אישית לא מת על ההחתמה הזאת. אשמח להתבדות.
גיא

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2026, 17:54

גיא כתב:

אני מדבר על 2014 זה מספיק גדול.
ונכון, עבר זמן ומאז הפכנו לקבוצה קטנה, וזו מכבי עבור החברה הצעירים.

אני אישית לא מת על ההחתמה הזאת. אשמח להתבדות.

מכבי של 2014 לא הייתה באמת "גדולה". זה היה שילוב של מאמן גדול ובעיקר הרבה ניסים. העונה הזו הייתה בקלות יכולה להסתיים בפלייאוף אם לא היה את נס מילאנו. אני חושב שעם ביתיות מכבי של 23/24 הייתה יכולה לשחזר את עונת 2013/2014.
עידן

הודעהעל ידי Avi1508 » 01 יולי 2026, 16:34

בשעה טובה פנרבחצ'ה הוציאה הודעת פרידה מכובדת לבונזי קולסון
https://x.com/FBBasketbol/status/207230 ... 01199?s=20
Avi1508

הודעהעל ידי omerk » 01 יולי 2026, 16:50

Avi1508 כתב:בשעה טובה פנרבחצ'ה הוציאה הודעת פרידה מכובדת לבונזי קולסון
https://x.com/FBBasketbol/status/207230 ... 01199?s=20

התגובות של האוהדים שם ממש מפרגנות לו. אומרים שלא עשו בו שימוש נכון
omerk

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר, עידן ו־19 אורחים