אדם כתב:שמעו אני תמיד אומר שהכל אפשרי בחיים אבל במקרה הזה הסיכוי הוא אחוז 1 ,עכשיו יתחילו כל המניפולציות ובעלי עניין שישבו על הראש שלו של המשפחה של החברה ושל הביצה ,וסיפורים עד שעשינו את השינוי ואנחנו מורידים את מכבי הכתם יהיה עליך ,אתה אדום איך אתה עושה דבר כזה ,מכבי זה כבר לא אותו דבר אנחנו המועדון הגדול בעולם וכו וכו׳ וכו .
אני יכול להגיד מה קטש אמר לו ,אני גם הייתי סמל אין כזה דבר סמלים גם עברתי ואימנתי מועדונים שהם לא מכבי השמיים לא נפלו ,תהיה מקצוען אני יכול להפוך אותך לישראלי הכי טוב שהיה תן לי הזדמנות .
אני פשוט לא מאמין שנדר יעשה את זה והוא גבר מספיק ומה שיקרה זה שבלאט פשוט ידרוש את אותו 2 מליון ובצדק .
מכבי הלכה על הימור שאין לה סיכוי בכלל והכניסה את עצמה לסיטואציה של לוז לוז וסינדרלה את עצמה
בלאט יכול לדרוש 2 מיליון, אבל הוא לא יקבל את הסכום הזה. הוא דורש כרגע 1.5 מיליון וגם את זה לא רוצים לתת לו. אם מדר נשאר בהפועל, בלאט לא יגיע להפועל, וירושלים הציעו לו חצי ממה שהוא רוצה ופחות ממכבי. אין לו אופציות.
לדעתי כמעט בוודאות הוא יתפשר עם מכבי וזה ייסגר באזור ה-1.2 מיליון, כמו שחשבתי שיקרה עוד לפני הסאגה עם מדר.