המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:רשמית: ים מדר ניצל את סעיף היציאה מהפועל ת"א והפך לשחקן חופשי.
זה היה ברור שיקרה. הבעיה היא שהוא עדיין יכול לחתום על חוזה חדש עם הפועל
נכון, אבל לא נראה לי שהוא יישאר שם אחרי המהלך הזה
אם אינני טועה (ותקנו אותי אם כן) אבל או בלאט או סורקין עשו תרגיל דומה למכבי, ואז חתמו על חוזה חדש עם מכבי.
מרסר כתב:שועל כתב:זה הזוי לחלוטין. זה אומר שים מדר רשמית הרכז הראשון והבכיר שלנו כשאפילו לונדברג לא בסביבה בשביל לכפות עליו
וגם בלי קשר זה פשוט המון כסף שיכל לשמש אותנו לבניית סגל על רמה פעם בדור
זה לא אומר כלום בינתיים, הוא רק יצא מהחזה בהפועל ועוד יכול לחתום שם בכפול כסף.
שועל כתב:מרסר כתב:שועל כתב:זה הזוי לחלוטין. זה אומר שים מדר רשמית הרכז הראשון והבכיר שלנו כשאפילו לונדברג לא בסביבה בשביל לכפות עליו
גם אני לא האמנתי שזה יקרה וכנראה שאם ההצעה הייתה נשארת על 2 מיליון זה לא היה קורה אבל עכשיו כל הסימנים מראים שהוא אצלינו ואני אופתע מאוד אם לא
מרסר כתב:שועל כתב:מרסר כתב:שועל כתב:זה הזוי לחלוטין. זה אומר שים מדר רשמית הרכז הראשון והבכיר שלנו כשאפילו לונדברג לא בסביבה בשביל לכפות עליו
גם אני לא האמנתי שזה יקרה וכנראה שאם ההצעה הייתה נשארת על 2 מיליון זה לא היה קורה אבל עכשיו כל הסימנים מראים שהוא אצלינו ואני אופתע מאוד אם לא
אני יגיד לך למה, מדר דורש מהפועל 3.6 מיליון יורו לעונה הפועל חצי שעה לפני הדד ליין אתמול העלתה ל 2.7 הוא דחה אותה ויצא מהחוזה המקורי, מכבי מציעה 2.5 שזה פחות מהפועל אז למה שהוא יחתום במכבי ?
שועל כתב:מרסר כתב:שועל כתב:מרסר כתב:שועל כתב:זה הזוי לחלוטין. זה אומר שים מדר רשמית הרכז הראשון והבכיר שלנו כשאפילו לונדברג לא בסביבה בשביל לכפות עליו
אני יגיד לך למה, מדר דורש מהפועל 3.6 מיליון יורו לעונה הפועל חצי שעה לפני הדד ליין אתמול העלתה ל 2.7 הוא דחה אותה ויצא מהחוזה המקורי, מכבי מציעה 2.5 שזה פחות מהפועל אז למה שהוא יחתום במכבי ?
כאילו הספקנו לשכוח את ההשפלה שאיטודיס העביר אותו במשך עונה שלמה?
וחוץ מזה שיש כמה מקורות שמתשמע מהם שזה קורה
מרסר כתב:כול האתרים מתיישרים שמדר לוקח את הזמן כשחקן חופשי כאשר הוא בוחן את כול האופציות שעומדות לפניו.
Gevaudan כתב:בסדר זה לשחק בקקה מבחינתו. בגלל הייבוש המוחלט שקיבל ביורוליג אין לו שוק אמיתי באירופה, ובארץ רק מכבי או הפועל ישימו לו סכומים כאלה.
once הפועל מחוץ לתמונה, הוא מסתובב סביבנו. מעריך שאם יצא עם בייאאוט הוא יסגור פה.
my man כתב:מרסר כתב:כול האתרים מתיישרים שמדר לוקח את הזמן כשחקן חופשי כאשר הוא בוחן את כול האופציות שעומדות לפניו.
אני לגמרי בסדר עם זה שלא הוא ולא בלאט יהיו פה עונה הבאה
עידן כתב:Gevaudan כתב:בסדר זה לשחק בקקה מבחינתו. בגלל הייבוש המוחלט שקיבל ביורוליג אין לו שוק אמיתי באירופה, ובארץ רק מכבי או הפועל ישימו לו סכומים כאלה.
once הפועל מחוץ לתמונה, הוא מסתובב סביבנו. מעריך שאם יצא עם בייאאוט הוא יסגור פה.
מה זאת אומרת "אם ייצא"? הוא כבר יצא. הוא שחקן חופשי.
אין לו שוק ביורוליג גם כי אף קבוצת יורוליג רצינית לא תתקרב כרגע לשחקן ישראלי, אנחנו מצורעים. מי תיקח אותו? ספרדית? טורקית? גם לא יוונית. בטח לא דובאי. אף קבוצה בכירה מהיורוליג לא תיקח שחקן ישראלי.
felix_r כתב:אדלסון לא יכול להציע לו סכום רציני?
עידן כתב:felix_r כתב:אדלסון לא יכול להציע לו סכום רציני?
יכול, אבל הוא מוכיח את עצמו בינתיים די שמרן (שלא לומר - קמצן) עם הכסף שלו
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:אדלסון לא יכול להציע לו סכום רציני?
יכול, אבל הוא מוכיח את עצמו בינתיים די שמרן (שלא לומר - קמצן) עם הכסף שלו
האמת שאפשר להבין אותו. כול עוד המצב הביטחוני בישראל הוא לא יציב, אין שום טעם להשקיע בשחקנים יקרים שיברחו מהמדינה עם הטיל הראשון. גם מכבי נהגה ככה עד הקיץ הזה.
Gevaudan כתב:הפער בין זה ששחקן מסכם בקבוצה ובין זה שחותם הוא גדול ויכול גם לקחת שבועות.
מזכיר לך כמה זמן המתנו עד להודעה של בריסט, שכבר בחגיגות האליפות אמר שישאר, או כמה זמן אנחנו ממתינים להודעה על ג'ונדי מאותו הכיוון.
מקווה שזה יסגר בקרוב ונוכל כל אחד לשוב לענייניו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־20 אורחים