המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אליאור כתב:אין שום היגיון בלתת למדר חוזה לחמש שנים. זה יכול לתקוע אותנו בצורה קשה. חוזה כזה לשנתיים אמור להיות מעל ומעבר. הנזקים שינאי עושה לכלל הקבוצות הישראליות (כולל לעצמו כמובן) הם פשוט אדירים.
Mitelka כתב:עידן כתב:Mitelka כתב:אין הבדל משמעותי בדקות בכל העונות שלו במכבי. 20 דקות ממוצע בערב ביורוליג. גם בעונה הראשונה, גם בעונה האחרונה.
זה רק מחזק מה שאמרתי. 20 דקות זה כמות של מחליף בכיר או שחקן שיש לו תחרות ברמה דומה על העמדה. אם קטש כל כך מאוהב בו, לכאורה, למה הוא לא נתן לו יותר דקות? על פניו בלאט היה אמור לשחק באזור ה-30 דקות בערב כמו הורד.
אתה רציני? לא צריך להגזים, 30 דקות בערב הוא לא שיחק גם באלבה. 20 דקות לערב מראה על מאמן שמאוד מאוד אוהב את השחקן. זה הפוינט גארד, אולי העמדה הכי חשובה בכדורסל.
אליאור כתב:אין שום היגיון בלתת למדר חוזה לחמש שנים. זה יכול לתקוע אותנו בצורה קשה. חוזה כזה לשנתיים אמור להיות מעל ומעבר. הנזקים שינאי עושה לכלל הקבוצות הישראליות (כולל לעצמו כמובן) הם פשוט אדירים.

cifkcv כתב:אני דווקא מרוצה מאוד מההחתמה של מדר. הוא באד אס מאדאר פאקר והוא גם ווינר. לא הראה עדיין את מלוא הפוטצניאל שלו.
אף אחד לא "התחייב לו על דקות". בטח לא בחוזה, אין כזה דבר. אבל כן קטש אמר לו אני מאמין בך ובעמדה 1 זה אתה וקלארק יחד עם נגיעות של לונדברג שיהיה גם ב-2 (אם ישאר ונראה שכן וטוב שכך). יחד עם ג'ונדי ולוני(שאני מקווה ומאמין שלא ישאר ויביא גארד נוסף ברמה) זה קו אחורי מספיק מאוזן ואיכותי. בכל מקרה הקבוצה לא "תלויה" במדר אבל הוא יקבל הזדמנות ויהיו לו הרבה דקות ולדעתי הוא יוכיח את עצמו בגדול.. זה נכון שקלארק לא רכז קלאסי, אבל הוא עדיין שחקן איכותי, שיכול לשחק גם ליד רכז כמו מדר ותכלס לונדברג כן הראה שהוא יכול להיות "רכז" והוא הרבה יותר שקול ומתאים לשיטה של קטש. אז לדעתי עמדה 1 מספיק עמוקה ואיכותית.
מבחינה כספית מעניין לראות איך זה יקרה. אני רואה תרחיש ששטילמן "לוקח את זה על עצמו". אבל אז מה עם סורקין? מה עם עוד שחקנים שירצו להשתדרג? זה מה שיכול להיות בעייתי. כמו כן הסיפור של הורד ומדר? לא באמת יודע מה היה שם אבל מקווה שזה לא יהיה בעייתי.
בכל מקרה אם נביא סנטר אחד איכותי ונשאיר את לונדברג לצאת צירוף גארד יוצר ברמה (באטלר?) או שווקר ישאר ומקווה שיוכל לעשות קפיצת מדגרגה מבחינה יציבות יהיה סגל חזק מאוד בעיניי.
עידן כתב:אליאור כתב:אין שום היגיון בלתת למדר חוזה לחמש שנים. זה יכול לתקוע אותנו בצורה קשה. חוזה כזה לשנתיים אמור להיות מעל ומעבר. הנזקים שינאי עושה לכלל הקבוצות הישראליות (כולל לעצמו כמובן) הם פשוט אדירים.
נכון שינאי הכניס את השוק לסחרור, אבל לא נראה לי רציני להאשים רק אותו. מכבי לא הייתה חייבת להיכנס לזה, היא הייתה יכולה לסגור עם בלאט בסכום נמוך יותר או להחליט שהיא לא רוצה את שניהם והולכת לכיוון אחר לגמרי.
אבל מכבי החליטה פה שהיא הולכת בכל הכוח על מדר, יידרש מה שיידרש (הבטחת מעמד, סכום כסף אדיר, חוזה ארוך טווח).
אליאור כתב:עידן כתב:אליאור כתב:אין שום היגיון בלתת למדר חוזה לחמש שנים. זה יכול לתקוע אותנו בצורה קשה. חוזה כזה לשנתיים אמור להיות מעל ומעבר. הנזקים שינאי עושה לכלל הקבוצות הישראליות (כולל לעצמו כמובן) הם פשוט אדירים.
נכון שינאי הכניס את השוק לסחרור, אבל לא נראה לי רציני להאשים רק אותו. מכבי לא הייתה חייבת להיכנס לזה, היא הייתה יכולה לסגור עם בלאט בסכום נמוך יותר או להחליט שהיא לא רוצה את שניהם והולכת לכיוון אחר לגמרי.
אבל מכבי החליטה פה שהיא הולכת בכל הכוח על מדר, יידרש מה שיידרש (הבטחת מעמד, סכום כסף אדיר, חוזה ארוך טווח).
מכבי לא הייתה הולכת בכל הכוח על מדר אם בלאט לא היה דורש 1.5 מיליון דולר לעונה, בערך פי ארבע ממה שהוא שווה. בלאט לא היה מבקש 1.5 מיליון דולר לעונה אם ינאי לא היה מקפיץ את השוק.
אני בכלל חושב שצריך לרכך את מגבלת הזרים. הדבר הזה הפך לכלי סחטנות קיצוני של שחקנים ישראלים שלא שווים רבע ממה שישלמו להם, ומנגד הם יכולים לאיים בהשבתת הליגה מתי שירצו. דווקא השביתה שעשו המחישה את זה יותר מהכל.
עידן כתב:אליאור כתב:עידן כתב:אליאור כתב:אין שום היגיון בלתת למדר חוזה לחמש שנים. זה יכול לתקוע אותנו בצורה קשה. חוזה כזה לשנתיים אמור להיות מעל ומעבר. הנזקים שינאי עושה לכלל הקבוצות הישראליות (כולל לעצמו כמובן) הם פשוט אדירים.
מכבי לא הייתה הולכת בכל הכוח על מדר אם בלאט לא היה דורש 1.5 מיליון דולר לעונה, בערך פי ארבע ממה שהוא שווה. בלאט לא היה מבקש 1.5 מיליון דולר לעונה אם ינאי לא היה מקפיץ את השוק.
אני בכלל חושב שצריך לרכך את מגבלת הזרים. הדבר הזה הפך לכלי סחטנות קיצוני של שחקנים ישראלים שלא שווים רבע ממה שישלמו להם, ומנגד הם יכולים לאיים בהשבתת הליגה מתי שירצו. דווקא השביתה שעשו המחישה את זה יותר מהכל.
אני מסכים, אבל כאמור - מכבי לא הייתה חייבת כלום. הייתה יכולה להגיד לבלאט יפה שלום ותודה, גם בלי מדר. אני מאמין שאם מכבי הייתה לוחצת מספיק, בלאט היה מתפשר לאזור ה-1.1-1.2 מיליון.
חד משמעית הייתי מאפשר זרים בלי הגבלה. לצמצם את הליגה ל-10 קבוצות ומצידי אם רוצים לדאוג לשחקן הישראלי שיחזירו את החוק הרוסי במצב כזה. עם 10 קבוצות ובלי הגבלת זרים זה לגמרי יתאפשר ועדיין רק הישראלים הטובים ביותר ישחקו כי יהיו מעט מאוד קבוצות בליגת העל.
שועל כתב:cifkcv כתב:אני דווקא מרוצה מאוד מההחתמה של מדר. הוא באד אס מאדאר פאקר והוא גם ווינר. לא הראה עדיין את מלוא הפוטצניאל שלו.
אף אחד לא "התחייב לו על דקות". בטח לא בחוזה, אין כזה דבר. אבל כן קטש אמר לו אני מאמין בך ובעמדה 1 זה אתה וקלארק יחד עם נגיעות של לונדברג שיהיה גם ב-2 (אם ישאר ונראה שכן וטוב שכך). יחד עם ג'ונדי ולוני(שאני מקווה ומאמין שלא ישאר ויביא גארד נוסף ברמה) זה קו אחורי מספיק מאוזן ואיכותי. בכל מקרה הקבוצה לא "תלויה" במדר אבל הוא יקבל הזדמנות ויהיו לו הרבה דקות ולדעתי הוא יוכיח את עצמו בגדול.. זה נכון שקלארק לא רכז קלאסי, אבל הוא עדיין שחקן איכותי, שיכול לשחק גם ליד רכז כמו מדר ותכלס לונדברג כן הראה שהוא יכול להיות "רכז" והוא הרבה יותר שקול ומתאים לשיטה של קטש. אז לדעתי עמדה 1 מספיק עמוקה ואיכותית.
מבחינה כספית מעניין לראות איך זה יקרה. אני רואה תרחיש ששטילמן "לוקח את זה על עצמו". אבל אז מה עם סורקין? מה עם עוד שחקנים שירצו להשתדרג? זה מה שיכול להיות בעייתי. כמו כן הסיפור של הורד ומדר? לא באמת יודע מה היה שם אבל מקווה שזה לא יהיה בעייתי.
בכל מקרה אם נביא סנטר אחד איכותי ונשאיר את לונדברג לצאת צירוף גארד יוצר ברמה (באטלר?) או שווקר ישאר ומקווה שיוכל לעשות קפיצת מדגרגה מבחינה יציבות יהיה סגל חזק מאוד בעיניי.
אתה מרוצה כי אתה מניח שווקר ישאר או שיביאו מישהו ברמה במקומו. אני לא חושב שזה יקרה
עמדת רכז של מדר-לונדברג-קלארק היא לא מספיק טובה
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Itaycohen7, עידן ו־20 אורחים