15 יוני 2011, 14:11
yzafrir כתב:rc4991 כתב:באחת התגובות בכתבה מישהו מציע את מארק פיין (23,2.03) שמשחק במכללות:
"מארק פיין (23,2.03) משחק בכל עמדות הגארד,בעונתו האחרונה במכללות העמיד ממוצעים של 15.5 נק' 4 אס' 5 ריב' ו-1.5 חט' למשחק,לא אמור להבחר בדראפט הקרוב אך יכול להיות שיבחר לקראת סוף הסיבוב השני.
כנסו צפו ותגידו מה אתם חושבים - http://www.youtube.com/watch?v=vADufJSGz7M"
מישהו מכיר?(ממליץ?)
נראה ממש פוטנציאל טוב , עם גובה כזה ויכולת הובלת כדור כזאת הוא יכול להתפתח לשחקן איכותי .
בדראפטאקספרס כתבו עליו דברים טובים לצד דברים שהוא עדיין צריך לשפר....
השאלה אם בלאט יהיה מוכן לקחת הסיכון ללכת על שחקן ללא נסיון אירופאי בכלל ....
15 יוני 2011, 14:12
15 יוני 2011, 14:15
15 יוני 2011, 14:28
15 יוני 2011, 14:29
Mta_atic כתב:מקרה ג'ף פוט גרם לי להפסיק להחזיק ממה שאני רואה רק ביוטיוב.
שחקני מכללות כאלה ואחרים יכולים להיות רלוונטיים בעיקר בשביל לשים עליהם עין לעתיד.
כרגע, אין מה להביא סתם שחקני מכללות. זה ממש לא השאיפה של קבוצה כמו מכבי.
15 יוני 2011, 14:32
Mta_atic כתב:מבין הכתובים לעיל' הייתי לוקח ללא ספק את הלפרין ואוחיון.
לשייר את האיכויות והניסיון של יותם. הוא מעולה בתור סט-שוטר, אבל פחות בא לידי ביטוי בחדירות.
אוחיון יכול להתפתח להיות רכז מעולה. התרשמתי מאד מהעונה שלו ביורוקאפ, בעיקר מבחינה הגנתית.
15 יוני 2011, 14:34
וואלה , שכנעת אותי . תשובה לעניין ....NOT
15 יוני 2011, 14:35
yzafrir כתב:אז זהו שאני כבר לא יודע מה השיאפה של קבוצה כמו מכבי , אם אנחנו שואפים להיות קבוצת צמרת אז צריך לדעת לשמור על הכוכבים ולבנות המשכיות וזה לא כלכך נראה ככה בנתיים....שחקן כמהו או כמו לייטי זה סיכון אבל כך גם היה פארגו שהעונה הזאת היא השנייה שלו מחוץ למכללה
15 יוני 2011, 14:40
er79 כתב:וואלה , שכנעת אותי . תשובה לעניין ....NOT
איש באמונתו יחיה, חביבי. הייתי מסביר לך בפרוטרוט, אבל על אחד כמו ג'אבר אין לי כוח לשפוך לאגר על המקלדת.
15 יוני 2011, 14:41
yzafrir כתב:Mta_atic כתב:מבין הכתובים לעיל' הייתי לוקח ללא ספק את הלפרין ואוחיון.
לשייר את האיכויות והניסיון של יותם. הוא מעולה בתור סט-שוטר, אבל פחות בא לידי ביטוי בחדירות.
אוחיון יכול להתפתח להיות רכז מעולה. התרשמתי מאד מהעונה שלו ביורוקאפ, בעיקר מבחינה הגנתית.
דווקא שייר הראה יכולות של רכז מעולה בעונה האחרונה שלו בדיוק אני בהחלט חושב שהוא עדיף על שחקן כמו אוחיון .
אגב נראה לי שהתכוונת הסגנון של יותם ולא הניסיון ?? ...זה נכון שניהם גארדים גבוהים שיכולים לשחק גם כרכזים (ושייר שיחק רכז בדיוק ) ןבכלל מאוד מזכירים אחד את השני בסגנון רק שלשייר יש אופי של ווינר וליותם יש קצת בעיה עם זה...
15 יוני 2011, 14:47
Mta_atic כתב:yzafrir כתב:אז זהו שאני כבר לא יודע מה השיאפה של קבוצה כמו מכבי , אם אנחנו שואפים להיות קבוצת צמרת אז צריך לדעת לשמור על הכוכבים ולבנות המשכיות וזה לא כלכך נראה ככה בנתיים....שחקן כמהו או כמו לייטי זה סיכון אבל כך גם היה פארגו שהעונה הזאת היא השנייה שלו מחוץ למכללה
הדברים נמצאים על השולחן.
מכבי תמיד שואפת להגיע לטופ אך בידיעה שהיא לא מסוגלת לשלם לשחקנים חוזי עתק.
לכן מכבי מסתמכת על סקאוטינג, יחצנו"ת ומציאות בליגות אירופאיות טובות.
תודה לאל, אנחנו לא בשלב בו מתחילים לבנות סגל משחקני מכללות.
לגבי שמירה על הסגל - למעט אידסון ואולי פרקינס (שניהם מסיבות מוצדקות) מכבי שמרה על כל הסגל (כולל החתמת פארגו שחוזר ע"י קבוצות גדולות עם חוזים שמנים).
כרגע, אין לי שום טענות להנהלה ויותר מזה - אני מפרגן על המאמצים שנעשים עד עכשיו.
15 יוני 2011, 14:55
15 יוני 2011, 14:57
rc4991 כתב:Mta_atic כתב:yzafrir כתב:אז זהו שאני כבר לא יודע מה השיאפה של קבוצה כמו מכבי , אם אנחנו שואפים להיות קבוצת צמרת אז צריך לדעת לשמור על הכוכבים ולבנות המשכיות וזה לא כלכך נראה ככה בנתיים....שחקן כמהו או כמו לייטי זה סיכון אבל כך גם היה פארגו שהעונה הזאת היא השנייה שלו מחוץ למכללה
הדברים נמצאים על השולחן.
מכבי תמיד שואפת להגיע לטופ אך בידיעה שהיא לא מסוגלת לשלם לשחקנים חוזי עתק.
לכן מכבי מסתמכת על סקאוטינג, יחצנו"ת ומציאות בליגות אירופאיות טובות.
תודה לאל, אנחנו לא בשלב בו מתחילים לבנות סגל משחקני מכללות.
לגבי שמירה על הסגל - למעט אידסון ואולי פרקינס (שניהם מסיבות מוצדקות) מכבי שמרה על כל הסגל (כולל החתמת פארגו שחוזר ע"י קבוצות גדולות עם חוזים שמנים).
כרגע, אין לי שום טענות להנהלה ויותר מזה - אני מפרגן על המאמצים שנעשים עד עכשיו.
וטורנס לא בא(היה אמור)מהמכללות וכולם דיברו עליו כשחקן מצויין?
אני לא חושב שישר צריך לפסול כמו שגם לא כתבתי ישר להביא אני רק אומר שצריך לדעת עליו קצת יותר לעומק ואז לשפוט ומרושם ראשוני הוא נשמע שחקן טוב
15 יוני 2011, 14:58
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם יותם הלפרין ימשיך לראות רק ''ירוק'' ולא ''צהוב'',אז שלום שלום..
אני חושבת שהעניין עם לנדסברג מסובך..מיום ליום קשה לי להאמין שנראה אותו פה,אבל אני מאוד מקווה שבסוף זה כן יקרה..
אשמח לראות פה את ג'ון שייר,למרות שהוא לא שיחק במסגרת מקצוענית וגם בדי-ליג הוא לא הבריק,למרות שייאמר לזכותו שזה לא הסגנון שלו..אם לא הוא אז להביא את יוגב אוחיון..
בקיצור,העיקר לא את מורן רוט
מסכים לגבי הלפרין למרות שנראה לי שהוא יהיה פה בסוף .
לגבי לאנדסברג , שמעון פעם אמר באחד הראיונות שכל שחקן ישראלי שמשחק בקבוצה אחרת בארץ ומכבי רוצה אותו (וכמובן שהוא רוצה את מכבי ) אז הוא יהיה במכבי . חיפה רק עושה שרירים כדי לנסות להוציא ממכבי עוד כמה גרושים אבל אם בלאט ירצה אותו אז הוא יהיה במכבי .
לגבי שייר , את מוכנה להגדיר לי מה זה כדורסל מקצועני ? ליגת הפיתוח של הNBA היא מיקצוענית לחלוטין ומפוכחת ע"י קבוצות הNBA שמשביחות דרכה שחקנים . הוא דווקא היה לא רע שם בהתחשב בזה שהגיע באמצע העונה וחזר מפציעה קשה .
אגב לדעתי כדורסל המכללות לא פחות מקצועני מבחינת אינטנסיביות האימונים וכו' מכל ליגה אחרת .
שייר צריך להיות במכבי גם אם הלפרין כן יגיע....
אגב כתוב בכתבה שיצורפו שני ישראלים פלוס אחד צעיר , לאנדסברג לא צעיר (20) ??
15 יוני 2011, 15:00
yzafrir כתב:כתוב בכתבה שיצרפו שני ישראלים , ואחד צעיר . למה שלא יחשיבו את לאנסברג כצעיר (בכל זאת הוא בן 20 ) והלפרין ושייר יהיו הישראלים....
לגבי זה שיצורפו שני זרים , אני מקווה מאוד שגם פרקינס יחתום על חוזה ארוך טווח כדי שאם לא העונה אז לפחות בשנים הבאות נוכל לקבל ממנו תפוקה . הוא שחקן חשוב גם מנטאלית והתחבר ממש טוב לשחקנים , לאוהדים ובכלל למדינה...
15 יוני 2011, 15:37
15 יוני 2011, 15:52
15 יוני 2011, 16:06
15 יוני 2011, 16:07
15 יוני 2011, 16:12