חנו'ש כתב:אם אפילו אתלטיות אין להם אז מה כן הם עושים טוב??
הם אתלטים מעולים (לאנדסברג הוא גם פינישר וריבאונדר טוב, היקמן קלעי טוב וגם שחקן הגנה טוב)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אם אפילו אתלטיות אין להם אז מה כן הם עושים טוב??
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אם אפילו אתלטיות אין להם אז מה כן הם עושים טוב??
הם אתלטים מעולים (לאנדסברג הוא גם פינישר וריבאונדר טוב, היקמן קלעי טוב וגם שחקן הגנה טוב)
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אם אפילו אתלטיות אין להם אז מה כן הם עושים טוב??
asafb96 כתב:הם אתלטים בינונים. לא משהו יוצא דופן.
![]()
על מה אתה מדבר? לאנדסברג והיקמן אתלטיים מעולים
jol9 כתב:asafb96 כתב:הם אתלטים בינונים. לא משהו יוצא דופן.
![]()
אסף, יוסיין בולט ויוהאן בלייק אתלטים גדולים פי 100. אני מבטיח לך. האם זה אומר שהם מתאימים לאייש את הקו האחורי של קבוצה שרוצה להגיע רחוק ביורוליג?
צריך לזכור שמדובר על כדורסל ולא על אתךטיקה קלה, ואתלטיות בלבד לא תוביל אותנו רחוק.
יש לך כרגע 3 שחקנים בקו האחורי, שביחד זרקו אפס זריקות לסל ביורוליג או ביורוקאפ ושיחקו 0 דקות במפעלים האלה.
האם שלושתם או אפילו שניים מהם יעשו בתוך קיץ אחד את הקפיצה הזאת, ובאופן מוצלח? לדעתי זה די יומרני לחשוב ככה, גם אם מדובר בשחקנים אתלטים.
אם יצטרף אליהם עוד שחקן שלא דרך מעולם ביורוליג, אז המצב באמת יהיה קשה.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:הם אתלטים בינונים. לא משהו יוצא דופן.
![]()
אסף, יוסיין בולט ויוהאן בלייק אתלטים גדולים פי 100. אני מבטיח לך. האם זה אומר שהם מתאימים לאייש את הקו האחורי של קבוצה שרוצה להגיע רחוק ביורוליג?
צריך לזכור שמדובר על כדורסל ולא על אתךטיקה קלה, ואתלטיות בלבד לא תוביל אותנו רחוק.
יש לך כרגע 3 שחקנים בקו האחורי, שביחד זרקו אפס זריקות לסל ביורוליג או ביורוקאפ ושיחקו 0 דקות במפעלים האלה.
האם שלושתם או אפילו שניים מהם יעשו בתוך קיץ אחד את הקפיצה הזאת, ובאופן מוצלח? לדעתי זה די יומרני לחשוב ככה, גם אם מדובר בשחקנים אתלטים.
למזלנו לפחות הם לא יפגשו כל מיני רודי פרננדסים כאלו על ההתחלה, ההגרלה עשתה לנו טוב. לחטוף הלם בתחילת עונה זה לא הכי טוב.
בסל הכול אתה צודק, חסר כאן עוגן יורוליג מוכח בקו האחורי. אי אפשר לקחת רק את הסצנריו הכי טוב של כל השחקנים ולבנות על זה הרים וגבעות, תמיד יש נפילה או שתיים. ( או כמעט תמיד ).
Chen כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אם אפילו אתלטיות אין להם אז מה כן הם עושים טוב??
מה הקשר בין מה שציינת לאתלטיות לא הבנתי.. לא כל מי שרץ ועושה נקודות הוא אתלט...
ועדיין, שכל אין....
yarinsaky כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:הם אתלטים בינונים. לא משהו יוצא דופן.
![]()
למזלנו לפחות הם לא יפגשו כל מיני רודי פרננדסים כאלו על ההתחלה, ההגרלה עשתה לנו טוב. לחטוף הלם בתחילת עונה זה לא הכי טוב.
בסל הכול אתה צודק, חסר כאן עוגן יורוליג מוכח בקו האחורי. אי אפשר לקחת רק את הסצנריו הכי טוב של כל השחקנים ולבנות על זה הרים וגבעות, תמיד יש נפילה או שתיים. ( או כמעט תמיד ).
Chen כתב:אתלט טוב זה פארגו או מקאלב, היקמן לא מתקרב אליהם אפילו ברמת האתלטיות.
Chen כתב:אתלט טוב זה פארגו או מקאלב, היקמן לא מתקרב אליהם אפילו ברמת האתלטיות.
asafb96 כתב:Chen כתב:אתלט טוב זה פארגו או מקאלב, היקמן לא מתקרב אליהם אפילו ברמת האתלטיות.
היקמן אתלט אדיר ברמות יורוליג, בליגה של שניהם. גם לאנדסברג אתלט מעולה
asafb96 כתב:זה לא ממש מדויק. הם לא גאוני כדורסל, זה ברור, אבל הפכת אותם לאידיוטים. אותו דבר בדיוק אפשר היה לומר על פרקינס-פארגו. אם בלאט הביא את היקמן, כנראה הוא אוהב אותו. הוא לא דיאמנטידיס, אבל ממש לא אידיוט, אלא שחקן מוכשר מאוד שיכול לעשות דברים יפים ביורוליג.
asafb96 כתב:לאנדסברג הוא פוטנציאל NBA לכל דבר ועניין.
asafb96 כתב:Chen כתב:אתלט טוב זה פארגו או מקאלב, היקמן לא מתקרב אליהם אפילו ברמת האתלטיות.
Chen כתב:יצא לראות את הקליפים שלו וגם את הסרטון הזה...
זה שהוא מסוגל לקפוץ ולהטביע זה לא אומר שהוא אתלט גדול, אני לא יודע מה אורך הידים שלו אבל נראה לי שיחסית לגארד יש לו ידים ארוכות...
jol9 כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:אתלט טוב זה פארגו או מקאלב, היקמן לא מתקרב אליהם אפילו ברמת האתלטיות.
טוב שאתה לא נסחף.
היקמן הוא בינתיים שום דבר ברמת יורוליג, כי הוא מעולם לא שיחק שם.
בוא נחכה ונראה קצת מה הוא מסוגל לעשות שם, לפני שהופכים אותו לסופרסטאר. כנ"ל לאנדסברג.
לשחק במכבי ולקלוע מול הגבוהים של היורוליג, זה לא דומה ללשחק בליגה הפינית, הישראלית או האיטלקית בקבוצות זניחות.
asafb96 כתב:Chen כתב:יצא לראות את הקליפים שלו וגם את הסרטון הזה...
זה שהוא מסוגל לקפוץ ולהטביע זה לא אומר שהוא אתלט גדול, אני לא יודע מה אורך הידים שלו אבל נראה לי שיחסית לגארד יש לו ידים ארוכות...
אוי נו באמת... גארד בגובה 190 עם מהירות וניטור כזה הוא אתלט יוצא מהכלל, גם אם יש לו ידיים באורך של דוראנט (וסתם דוגמא, לפרקינס יש מוטת ידיים הרבה יותר ארוכה, והוא ממש לא עשה דברים שדומים לזה בכלל)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים