אדם כתב:מכבי זה מכבי התחלנו במומנטום חשבנו שעולים שלב ויוצאים מעבדות לחירות ובסוף קיבלנו גרוע מגרוע .
חשבנו כבר סגרו פה הולמס ופרננדו ועוד חלקנו וסיקרנו את זה .
רק אנטי לא מעניין אותו כלום ממש טפלון ,לפדרמן מזיז לזה כלום לא מזיז .
למרות הכל באמת השוק קשה ואנחנו רואים קבוצות מחתימות במליוני דולרים שחקנים בני 31 32 אין שם חדש ,אותם שמות שמחליפים חולצה אין איזה כוכב עולה חוץ ממונטרו .
גם הלבל אחד שתיים פחות מקבלים סכומים מטורפים מעל השווי שלהם יש תחרות מטורפת על מספר מצומצם .
תראו את הפועל ירושלים שלמה על 2 3 שחקני גי ליג ממש ככה מעל מליון דולר ,התקשורת מפמפמת שחקני nba וכל הסרט הזה בפועל מדובר בשחקנים של סין גי לי וכדומה שטילו מפעם לפעם באנביאי ,שילמו על בחור בן 23 מליון ומשו דולר .
מצד הנוסף אני באמת אוהב את היציאה מהקופסה של ירושלים רואים יד מכוונת גם אם יהיו טעויות יש שם ניסיון לעשות דברים אחרת למצוא את הדברים הבאים את המשו הזה ,הקלפטון הזה יכול להיות יאבוסלה הבא .
הם מחפשים את הדבר הזה על התפר שבעל פוטנציאל ושיכול להתפוצץ ,במכבי גם באשמת שנים על גבי שנים וגם באשמתנו הקהל מחפשים את השם את המותג
"חשבנו כבר סגרו פה הולמס ופרננדו" , וואלה? אני לא מכיר אחד שחשב שזה מה שהולך להיות, מופרך לחשוב שמכבי מסוגלים לשים את הז'יטונים על 2 סנטרים שכאלה.
במכבי כמו במכבי , מפתחים צפיות (בטח בפורומים) רק כדי להתאכזב שוב ושוב ושוב , כמו מכורים לעצב.
תגידו תודה אם ריברו יחזור , יותר טוב מזה לא נקבל , כל הכסף הלך על ים מדר ואיפה לונדברג