ת'רד בעלי המניות - ריצ'ארד דיץ' הפעיל את זכות הסירוב, שנחסם ע"י שמעון מזרחי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב נמכרה למשפחת רקאנטי!

הודעהעל ידי מרסר » 02 אוגוסט 2026, 20:54

my man כתב:
מרסר כתב:
my man כתב:
מרסר כתב:תראו את הפודקאסט של שטילמן אצל וואלה, טירוף.

https://www.youtube.com/watch?v=mpMd_qvwH8A

יכול לאמלק?

בגדול משפחת רקאנטי רוצה לקחת את מכבי לקבר אם היא לא תקבל את מה שהיא רוצה מסרבים לכול פשרה מנהלים את מכבי כמו בשנות ה 80' מתייחסים לשאר הבעלים בצורה מגעילה וכמובן גם לאוהדים ככה שטילמן לפחות טוען, אני מציע לך לראות זה סופר מעניין אתה תהיה מרותק.

תודה... כנראה בלילה אצפה

פרט מעניין ששטילמן טוען, שהוא לא בא לבד הוא מגיע עם קבוצה של אנשים בשווי 20 מיליארד דולר לבעלות על מכבי, ואלה ואנשים סופר רציניים שמוכנים להשקיע במכבי מאות מיליוני דולרים בתקציב.
מרסר

הודעהעל ידי my man » 02 אוגוסט 2026, 20:58

מרסר כתב:
my man כתב:
מרסר כתב:
my man כתב:
מרסר כתב:תראו את הפודקאסט של שטילמן אצל וואלה, טירוף.

https://www.youtube.com/watch?v=mpMd_qvwH8A

יכול לאמלק?

בגדול משפחת רקאנטי רוצה לקחת את מכבי לקבר אם היא לא תקבל את מה שהיא רוצה מסרבים לכול פשרה מנהלים את מכבי כמו בשנות ה 80' מתייחסים לשאר הבעלים בצורה מגעילה וכמובן גם לאוהדים ככה שטילמן לפחות טוען, אני מציע לך לראות זה סופר מעניין אתה תהיה מרותק.

תודה... כנראה בלילה אצפה

פרט מעניין ששטילמן טוען, שהוא לא בא לבד הוא מגיע עם קבוצה של אנשים בשווי 20 מיליארד דולר לבעלות על מכבי, ואלה ואנשים סופר רציניים שמוכנים להשקיע במכבי מאות מיליוני דולרים בתקציב.

זה לא ייאמן שהוא ממש מעבר לפינה.
רקאנטי צריך לפנות לו את הבמה

והקהל צריך להראות לו את הדלת החוצה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מרסר » 02 אוגוסט 2026, 21:09

my man כתב:
מרסר כתב:
my man כתב:
מרסר כתב:
my man כתב:יכול לאמלק?

תודה... כנראה בלילה אצפה

זה לא ייאמן שהוא ממש מעבר לפינה.
רקאנטי צריך לפנות לו את הבמה

והקהל צריך להראות לו את הדלת החוצה

אגב כול ההחתמות המשכורת זה כסף שאין, כלומר זה כסף שיגולגל כחובות לשנים הבאות כבר עכשיו מכבי בחובות של 90 מיליון שקל וזה עוד יגדל אם רקאנטי ישאר בעלים של מכבי, אני תמיד הייתי בתודעה שמכבי מתנהלת כמועדון וחברה בע"מ בצורה אחראית תמיד יש חובות אבל הם קטנים, אני ממש חושש שמכבי תגיע לפשיטת רגל.
מרסר

הודעהעל ידי refael » 02 אוגוסט 2026, 21:37

ראיתי עכשיו את הפודקאסט
תקשיבו
גבר שבגברים
מכביסט בדם!
30 שנה לא דיברו ככה בעלי מכבי!
התנהלות ביזיון
כל אוהד חייב לראות ולהבין איך מכבי מתנהלת בצורה בזיונות
תמונה
refael

הודעהעל ידי שמוליק » 02 אוגוסט 2026, 22:22

refael כתב:ראיתי עכשיו את הפודקאסט
תקשיבו
גבר שבגברים
מכביסט בדם!
30 שנה לא דיברו ככה בעלי מכבי!
התנהלות ביזיון
כל אוהד חייב לראות ולהבין איך מכבי מתנהלת בצורה בזיונות

אני בשוק מחוסר ההשקעה, חוסר תפקוד, חוסר אכפתיות ואנטי מכביזם. ריקנטי חייב לעוף לפני פדרמן. בא לי להקיא מכלומניק הזה. מי המפגר שקונה מנוי לפני שהוא מוכר?
ריקנטי הגרושניק, תמכור ולך!!!
שמוליק

הודעהעל ידי אליאור » 02 אוגוסט 2026, 23:20

שטילמן אחלה גבר.
רקנאטי זה גועל נפש. צריך לשחרר.
אליאור

הודעהעל ידי גיא » 03 אוגוסט 2026, 00:21

אליאור כתב:שטילמן אחלה גבר.
רקנאטי זה גועל נפש. צריך לשחרר.

לפי שטילמן זה רקנטי אבל זה גם התנהלות לא מקצועית כללית של כולם
החלטות ללא נתונים מסודרים, ללא שיח מספק
גיא

הודעהעל ידי A.Parker » 03 אוגוסט 2026, 01:48

הוא עדיף פי מאה על כל אחד מהבעלים של מכבי, אבל מרגיש לי שהוא מאוד מניפולטיבי ומשחק משחק. יכול מאוד להיות שכל ההתנהלות שלו מאז הרכישה (הרצון לשפוך המון כסף, הצעות הייעול וכו') נעשו מתוך ידיעה שגם ככה יוציאו אותו וכך הוא אגר תחמושת נגדם. אמרו לו בשלב מסוים בראיון "ידעת מראש שיפעילו את זכות הסירוב", והוא אמר שזה נכון. הוא כן בולדוזר ואני מעדיף בעלים כזה, השאלה כמה מזה היה "תחזיקו אותי".
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 03 אוגוסט 2026, 08:48

ממה שמשתמע מאריק שטילמן שהוא לא מתכוון לוותר הוא בא עם אנשים רציניים עם הרבה כסף ובסוף משפחת רקאנטי תצטרך לוותר ולמכור את כול המניות שלה במכבי, לא יכול להיות שלמכבי ת"א מועדון פאר עם 6 אליפויות אירופה יש סקאוט בחצי משרה מארצות הברית דרך הזום שהיום לכול קבוצה מהליגה הלאומית בישראל יש מערך סקואטינג יותר רציני וזה בלי להזכיר את המצב הכלכלי של המועדון, מכבי עמוסה בחובות שאני לא יודע איך היא עוד שנה שנתיים תחת רקאנטי תוכל לתפעל את המועדון הזה זה לא חובות של 4/5 מיליון שקל זה חובות של עשרות מיליונים שרק הולכים ותופחים ושרק אנשים עשירים מאוד יכולים להסתדר עם חובות כאלה.
מרסר

הודעהעל ידי אליאור » 03 אוגוסט 2026, 09:35

אם שטילמן יצליח לרתום את האוהדים כמו שניכר שהוא מנסה אז הסיפורנשל רקנאטי נגמר.
בעיניי זה רק צודק. אם יש בעלי הון גבוה ממך שמוכנים להשקיע יותר ממך בקבוצה אז ההתנהלות המאוד לא הוגנת כלפי ציבור האוהדים היא של זה שמחזיק בכוח.
אליאור

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2026, 09:51

אבל אנשים ממשיכים לחדש מנויים... אז כנראה שהם מרוצים מרקאנטי
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מרסר » 03 אוגוסט 2026, 09:56

my man כתב:אבל אנשים ממשיכים לחדש מנויים... אז כנראה שהם מרוצים מרקאנטי

אנשים מפחדים לאבד את הכיסא שלהם ביד אליהו ומכבי משחקת על זה, מאיימים על מנויים תחדש עד תאריך מסויים אם לא ניקח לך את הזכות לחדש.
מרסר

הודעהעל ידי אליאור » 03 אוגוסט 2026, 10:09

מרסר כתב:

אנשים מפחדים לאבד את הכיסא שלהם ביד אליהו ומכבי משחקת על זה, מאיימים על מנויים תחדש עד תאריך מסויים אם לא ניקח לך את הזכות לחדש.

בדיוק. מחדשים מפחד, לא בגלל המוצר.
אליאור

הודעהעל ידי מרסר » 03 אוגוסט 2026, 10:15

אליאור כתב:
מרסר כתב:

בדיוק. מחדשים מפחד, לא בגלל המוצר.

חרם מנויים לא יכול לעבוד במועדון כמו מכבי שכול אדם שלישי בארץ בערך אוהד אותה ורוצה לקנות מנוי שלה, ובמיוחד שיש גם אולם קטן כמו יד אליהו שקל מאוד למכור את כולו.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 03 אוגוסט 2026, 10:36

אגב מעניין לראות איך כך כך הרבה אוהדים (כולל רוב הפורום) התנגדו כל כך לפדרמן בלבד, ועכשיו הם מבינים שהוא לא היה הבעייתי היחיד. עוד יותר מעניין שאותו פדרמן צפוי להיות גורם משמעותי ומוביל בקבוצת המשקיעים של שטילמן, שרוב האוהדים כל כך מייחלים לכניסתו.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 03 אוגוסט 2026, 10:49

A.Parker כתב:אגב מעניין לראות איך כך כך הרבה אוהדים (כולל רוב הפורום) התנגדו כל כך לפדרמן בלבד, ועכשיו הם מבינים שהוא לא היה הבעייתי היחיד. עוד יותר מעניין שאותו פדרמן צפוי להיות גורם משמעותי ומוביל בקבוצת המשקיעים של שטילמן, שרוב האוהדים כל כך מייחלים לכניסתו.

אני מדבר בשם עצמי ואני טענתי כבר לפני הרבה שנים ולא רק בפורום הזה שהבעלות של מכבי כיום כולל רקאנטי היא מיושנת ולא מתאימה לעידן החדש של היורוליג, לגבי משפחת פדרמן ? הם כבר לא יהיו חלק ממכבי אם שטילמן יכנס, זה כן היה אמור להיות לפני שרקאנטי הפעיל את זכות הסירוב, שטילמן כיום מדבר על אנשים אחרים לגמרי שיצטרפו אליו אם וכאשר משפחת רקאנטי תסכים למכור להם את המניות.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 03 אוגוסט 2026, 10:55

מרסר כתב:
A.Parker כתב:אגב מעניין לראות איך כך כך הרבה אוהדים (כולל רוב הפורום) התנגדו כל כך לפדרמן בלבד, ועכשיו הם מבינים שהוא לא היה הבעייתי היחיד. עוד יותר מעניין שאותו פדרמן צפוי להיות גורם משמעותי ומוביל בקבוצת המשקיעים של שטילמן, שרוב האוהדים כל כך מייחלים לכניסתו.

אני מדבר בשם עצמי ואני טענתי כבר לפני הרבה שנים ולא רק בפורום הזה שהבעלות של מכבי כיום כולל רקאנטי היא מיושנת ולא מתאימה לעידן החדש של היורוליג, לגבי משפחת פדרמן ? הם כבר לא יהיו חלק ממכבי אם שטילמן יכנס, זה כן היה אמור להיות לפני שרקאנטי הפעיל את זכות הסירוב, שטילמן כיום מדבר על אנשים אחרים לגמרי שיצטרפו אליו אם וכאשר משפחת רקאנטי תסכים למכור להם את המניות.

הרוב האשים את פדרמן
בעיני זה נאיבי לחשוב שהאיש שהכניס את שטילמן לבעלות ומניע איתן מהלכים עכשיו לא ייכנס איתו בחזרה
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 03 אוגוסט 2026, 10:58

A.Parker כתב:
מרסר כתב:

הרוב האשים את פדרמן
בעיני זה נאיבי לחשוב שהאיש שהכניס את שטילמן לבעלות ומניע איתן מהלכים עכשיו לא ייכנס איתו בחזרה

בצדק פדרמן ורקאנטי החיזוק ברוב המניות במכבי והיה להם וטו על כול החלטה, וגם אם פדרמן יכנסו למכבי עם שטילמן הם יהיו מיעוט מבחינת בעלות, שטילמן אם יכנס רוצה להיות הקובע עם וטו על כול החלטה.
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 03 אוגוסט 2026, 13:02

A.Parker כתב:
מרסר כתב:

הרוב האשים את פדרמן

מהראיון של אתמול היה אפשר לראות כמה הוא משבח את פדרמן, אז אני נוטה להסכים איתך.

אין לי כמעט שום ספק שבעלות כלשהי של שטילמן תהיה עדיפה, משמעותית, מהמצב הקיים כיום. אבל כן צריך לקחת בחשבון שזה לא בהכרח הכל שחור או לבן, וזה לא שאם שטילמן יהיה בעלים אז הכל יתהפך ב-180 מעלות.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אוגוסט 2026, 13:53

זה היה אפילו יותר קיצוני מזה. לא רק פדרמן, אלא ספציפית דני פדרמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים