המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
אם שאראס יוחתם אני נשבע(!!!!) שאני אעשה הכל כדי לגרום לפדרמן ורקאנטי לעזוב את מכבי!
tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
אם שאראס יוחתם אני נשבע(!!!!) שאני אעשה הכל כדי לגרום לפדרמן ורקאנטי לעזוב את מכבי!
asafb96 כתב:tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
בהחלט, פדרמן ורקנטי הגיעו למועדון עילית ששלט באירופה ביד רמה בלי שום תחרות, והרסו אותו עד היסוד, הפכו את מכבי לשק חבטות של אירופה, ומזוללת תארים הפכנו לקבוצה בינונית. הכל בגלל פדרמן, והשם החדש שמתחיל תפוס תאוצה בפורום, רקאנטי
הם גם בטוח מנסים בכל הכוח לגרום לבלאט להתפטר. הם החתימו אותו על חידוש חוזה לעוד 3 שנים בכוונה, רק כדי לעשות לו את המוות ולגרום לו להתפטר. כל כך היגיוני.
נו באמת....
בלי להעליב, אין שום דבר שאתה יכול לעשות שיגרום לפדרמן או רקאנטי לעזוב, גם אם ממש תנסה.
JeremyP כתב:asafb96 כתב:tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
בהחלט, פדרמן ורקנטי הגיעו למועדון עילית ששלט באירופה ביד רמה בלי שום תחרות, והרסו אותו עד היסוד, הפכו את מכבי לשק חבטות של אירופה, ומזוללת תארים הפכנו לקבוצה בינונית. הכל בגלל פדרמן, והשם החדש שמתחיל תפוס תאוצה בפורום, רקאנטי
הם גם בטוח מנסים בכל הכוח לגרום לבלאט להתפטר. הם החתימו אותו על חידוש חוזה לעוד 3 שנים בכוונה, רק כדי לעשות לו את המוות ולגרום לו להתפטר. כל כך היגיוני.
נו באמת....
בלי להעליב, אין שום דבר שאתה יכול לעשות שיגרום לפדרמן או רקאנטי לעזוב, גם אם ממש תנסה.
זה מה שאמרו על טביב
asafb96 כתב:tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
נו באמת....
JeremyP כתב:האוהדים של מכבי "טיפה" יותר מושכלים מאוהדי הפועל
מה שעשו לטביב זה חולני ואין שום סיכוי שזה יקרה במכבי
argof כתב:tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
בוא נרגיע, אף אחד (עדין) לא הרס כלום. בלי פדרמן ורקנאטי היית עורך עכשיו מגביות כמו בית"ר ירושלים.
ואני לא בעד ששאראס יגיע, רק מכיוון שבלאט לא רוצה אותו.
אבל כמי שראה את שאראס בחצי הגמר נגד צסק"א, מה שזכור לי מאותם רגעים זו המחשבה "מה היה קורה אילו...".
Assaf M כתב:argof כתב:tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
בוא נרגיע, אף אחד (עדין) לא הרס כלום. בלי פדרמן ורקנאטי היית עורך עכשיו מגביות כמו בית"ר ירושלים.
אבל כמי שראה את שאראס בחצי הגמר נגד צסק"א, מה שזכור לי מאותם רגעים זו המחשבה "מה היה קורה אילו...".
בלי פדרמן ורקאנטי היו משקיעים אחרים, לא צריך להודות להם על כך שהם "נמצאים". אנחנו לא בית"ר ירושלים, עדיין.
itay92 כתב:Assaf M כתב:argof כתב:tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
בלי פדרמן ורקאנטי היו משקיעים אחרים, לא צריך להודות להם על כך שהם "נמצאים". אנחנו לא בית"ר ירושלים, עדיין.
דרך אגב אתה יכול להוריד את המילה משקיעים לפדרמן ורקאנטי הרי הם לא מוציאים שקל מהכיס לדבריהם,הם בסך הכל מנהלים את ההכנסות...
JeremyP כתב:itay92 כתב:Assaf M כתב:argof כתב:tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
דרך אגב אתה יכול להוריד את המילה משקיעים לפדרמן ורקאנטי הרי הם לא מוציאים שקל מהכיס לדבריהם,הם בסך הכל מנהלים את ההכנסות...
אל תשכח שהם גם מנהלים לא נכון את הכסף ומבזבזים כסף על שחקנים לא טובים במקום על שחקנים טובים ומשלמים הוצאות ל12 מנכלים ו100 עובדי משק
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים