ים מדר חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ים מדר חתם במכבי

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ספטמבר 2026, 11:43

A.Parker כתב:זה כי הוא שחקן חכם שיודע לנהיע את המשחק ולנצל את המהירות שלו. גם בניהול המשחק, הפורטה של בלאט, הוא בערך ברמתו. פשוט בלאט עם יכולת גבוהה אבל קבלת החלטות בעייתית ויומרנית, בזמן שמדר פחות מוכשר בזה אבל מחפה על כך בחוכמה ואתלטיות. גם בקליעה אין פער גדול כמו שחושבים כי מדר שיפר כבר לפני כמה שנים את הקליעה, ובלאט אמנם קלעי יותר טוב אבל גם בגזרה הזאת יומרני ולוקח זריקות מטומטמות.

מדר שחקן טוב בהרבה, אין ספק בכלל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 18 ספטמבר 2026, 12:02

MTA2311 כתב:
A.Parker כתב:זה כי הוא שחקן חכם שיודע לנהיע את המשחק ולנצל את המהירות שלו. גם בניהול המשחק, הפורטה של בלאט, הוא בערך ברמתו. פשוט בלאט עם יכולת גבוהה אבל קבלת החלטות בעייתית ויומרנית, בזמן שמדר פחות מוכשר בזה אבל מחפה על כך בחוכמה ואתלטיות. גם בקליעה אין פער גדול כמו שחושבים כי מדר שיפר כבר לפני כמה שנים את הקליעה, ובלאט אמנם קלעי יותר טוב אבל גם בגזרה הזאת יומרני ולוקח זריקות מטומטמות.

מקווה שיגיע היום שיבינו שגם ליף טוב (בהרבה כנראה) מסורקין
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 18 ספטמבר 2026, 13:34

MTA2311 כתב:

אני לא אומר שמדר לא שחקן טוב יותר, אבל מצד שני, בלאט כרגע ביציע.

אני חושב שסיכוי לא רע שעם בלאט הפועל היו נראים טוב יותר אתמול.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 18 ספטמבר 2026, 13:37

אין שום סיבה שבר טימור יראה דק' מגרש בהפועל ולא תמיר אם לשם הולכת הכוונה שלך.

בין כה וכה מבחינת מכבי זה ווין-ווין.
הרוויחה שחקן טוב יותר ובעיקר שלם יותר עם אפסייד ברור, שבמשחק הפתיחה שלו במדי מכבי מראה אנרגיה וחיבור לקהל למועדון כפי שתמיר לא הראה כאן שלוש שנים. שיהנה בבולגריה.
Gevaudan

הודעהעל ידי omerk » 18 ספטמבר 2026, 18:21

עידן כתב:
MTA2311 כתב:

אני לא אומר שמדר לא שחקן טוב יותר, אבל מצד שני, בלאט כרגע ביציע.

אני חושב שסיכוי לא רע שעם בלאט הפועל היו נראים טוב יותר אתמול.

מסכים. לוקח את בלאט לסגל לפני היידיגר ובטח לפני טימור וכן, גם לפני קרינגטון. בסוף בלי קשר להיותו ישראלי, יש פה שחקן רכז יורוליג מחליף עם קבלות וניסיון יורוליג יותר מהרבה שחקנים בסגל. יש לו בעיה בהגנה? אחלה אז תן לו 15 דק' במשחק שיפטם את אוטורו ואודיאסי וירד לספסל, אבל מראש לפסול לגמרי אחרי שמשלמים לו בכל מקרה 1.5 מ לשנה? הזוי בעיניי, אבל בעיה שלהם זה רק רווח בשבילנו.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 18 ספטמבר 2026, 19:10

בלאט רכז טוב מאוד, אבל אסור לשכוח שכאשר הוא וסורקין בחמישייה ביחד, זו חמישייה עם שני חורים בהגנה שלא ניתן לחפות עליהם. בכול משחק נגד קבוצה שמכירה את מכבי ברמה סבירה, כול ההתקפה של היריבה הולכת על השחקן של סורקין או של בלאט.

סיום זה הרבה יותר קשה עבור היריבות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־19 אורחים