ת׳רד הכנה לעונת 26/27

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד הכנה לעונת 26/27

הודעהעל ידי A.Parker » 22 ספטמבר 2026, 16:37

לא חושב שיש הרבה לוגיסטיקה בקיום כמה משחקים בקפריסין
זה אולי מצריך תיאומים מראש, אבל חוץ מזה כנראה לא משהו כבד מדי
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 22 ספטמבר 2026, 16:45

omerk כתב:
עידן כתב:
omerk כתב:
עידן כתב:
omerk כתב:היי סורי חשבתי שזה ברור שאני מתייחס לעניין עם קפריסין שדיברו עליו למעלה חח.
לא רואה סיבה להתחיל את כל הסידורים והלוגיסטיקה ביעד חדש אם מעריכים שבנובמבר כבר חוזרים, במיוחד בהתחשב בכך שבכל מקרה בשני מחזורים הראשונים נשחק בבלגרד.

איפה נאמר שבכל מקרה נארח את השניים הראשונים בבלגרד?

אם זה נכון, אז באמת נשמע שהמשחקים לא צפויים לחזור בקרוב לישראל

פליקס כתב למעלה שזה נאמר.
מניח שכולם מסכימים שמשחק בקפריסין בחמישי הקרוב זה לא יעד ריאלי ולא יקרה. המחזור השני זה מול בשיקטאש "בבית" כך שבכל מקרה לא היינו משחקים בישראל. זה משאיר 3 משחקים פוטנציאלים בקפריסין באוקטובר: מילאנו, ריאל ופריז. האם באמת מכבי מוכנה להעביר את המשחקים, עם כל הלוגיסטיקה הנלוות, בשביל 3 משחקים? אולי יש מצב אבל להערכתי זה מוזר להתחיל מהלך כזה בשביל חודש אוקטובר בלבד, אבל אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא ואולי הם בונים שככה יצליחו להביא כמות קהל סבירה. באמת שאין לי מושג, כרגיל מכבי קמצנים בפרטים ואת הרוב מגלים מהתקשורת ולא מגורם רשמי.

רגע, לא הבנתי. השבוע זה משחק חוץ, איך זה רלוונטי?

הנחתי שהדיבור הוא על אירוח באופן כללי החל משבוע הבא ועדיין לא נקבע אם זה קפריסין או בלגרד.

וואלה צודק משום מה זכרתי שזה משחק בית. בכל מקרה המסקנה אותה מסקנה. אם מכבי יצליחו להעביר את המשחק שבוע הבא לקפריסין וגם איכשהו לארגן כמות יפה של אוהדים (אתגר לא קטן), אז זה יהיה ממש נחמד לבוא למשחק מול קבוצה טורקית עם קהל ישראל בפרצוף שלהם.

יש מצב גם שאני טועה בתכלס כשאני חושב על זה שוב, גם אם בסוף נחזור לת"א בנובמבר, עדיין משחקים מול הטורקיות ואולי מול הספרדיות לא יהיו בת"א, ואז זה כבר יוצא שזה מצטבר ללא מעט משחקים במהלך העונה כאשר אנחנו כבר יודעים שביורוליג כל משחק הוא משמעותי. אז כן, יש מצב שאני סתם היסטרי. נחכה ונראה מה גזר הדין ומתי יבוא אדון מנכ"ל לישראל לביקור.

לא חושב שיש בעיה כלשהי עם אירוח ספרדיות בארץ. הבעיה היא במשחקי חוץ מולם בגלל האוהדים שלהם.

משחקים מול הטורקיות ימשיכו להיות במגרשים ניטראליים בעתיד הנראה לעין וזה באמת מבאס, אבל אם כל השאר יחזור אז זה נסבל.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 22 ספטמבר 2026, 18:34

מאזין לבסקטניוז וקורא קצת ביורוהופס במהלך הפגרה ונראה יש פער גדול בין מה שחוזים הפרשנים בארץ למכבי מבחינת Power ranking לבין מה שחוזים באירופה. כן אומרים שהקבוצה טובה יותר ועמוקה יותר, כן יש הערכה לשחקנים בסגל ואומרים שהסגל די טוב ויכול להאבק על טופ 10, אבל בכל התחזיות אני רואה 12-13 (חלק מזה גם קשור לזה שאין בית באמת).

קיצור נחמד שהשתפרנו והתקציב עלה, אבל כרגע זה לא מאד מרשים את הפרשנים באירופה ודי חוזים לנו עונה די דומה לשנה שעברה. מקווה שנסיים שוב מעל מה שציפו לנו. אני חושב שהפער נובע בעיקר מהערכה בארץ לקסם של עודד וליכולת שלו לקחת שחקנים בינוניים ולהפוך לשחקני יורוליג לגיטימיים תחתיו, משהו שנראה שעדיין לא חילחל במיוחד באירופה ושם לא מזכירים אותו בתור איזה פאקטור מיוחד שאמור להצעיד את הקבוצה.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2026, 18:57

omerk כתב:מאזין לבסקטניוז וקורא קצת ביורוהופס במהלך הפגרה ונראה יש פער גדול בין מה שחוזים הפרשנים בארץ למכבי מבחינת Power ranking לבין מה שחוזים באירופה. כן אומרים שהקבוצה טובה יותר ועמוקה יותר, כן יש הערכה לשחקנים בסגל ואומרים שהסגל די טוב ויכול להאבק על טופ 10, אבל בכל התחזיות אני רואה 12-13 (חלק מזה גם קשור לזה שאין בית באמת).

קיצור נחמד שהשתפרנו והתקציב עלה, אבל כרגע זה לא מאד מרשים את הפרשנים באירופה ודי חוזים לנו עונה די דומה לשנה שעברה. מקווה שנסיים שוב מעל מה שציפו לנו. אני חושב שהפער נובע בעיקר מהערכה בארץ לקסם של עודד וליכולת שלו לקחת שחקנים בינוניים ולהפוך לשחקני יורוליג לגיטימיים תחתיו, משהו שנראה שעדיין לא חילחל במיוחד באירופה ושם לא מזכירים אותו בתור איזה פאקטור מיוחד שאמור להצעיד את הקבוצה.

אם אינני טועה, הוידאו בבאוסקט ניוז, איפה שהם נותנים הערכה לכול קבוצה, נוצר עוד לפני שמכבי השלימה את הסגל. לפני שמכבי החתימה את ת'ייס.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 22 ספטמבר 2026, 20:00

felix_r כתב:
omerk כתב:מאזין לבסקטניוז וקורא קצת ביורוהופס במהלך הפגרה ונראה יש פער גדול בין מה שחוזים הפרשנים בארץ למכבי מבחינת Power ranking לבין מה שחוזים באירופה. כן אומרים שהקבוצה טובה יותר ועמוקה יותר, כן יש הערכה לשחקנים בסגל ואומרים שהסגל די טוב ויכול להאבק על טופ 10, אבל בכל התחזיות אני רואה 12-13 (חלק מזה גם קשור לזה שאין בית באמת).

אם אינני טועה, הוידאו בבאוסקט ניוז, איפה שהם נותנים הערכה לכול קבוצה, נוצר עוד לפני שמכבי השלימה את הסגל. לפני שמכבי החתימה את ת'ייס.

יצא היום power ranking סופי שבו שמו את מכבי 13 והפועל 6.
בנוסף היה לפני כמה ימים עוד סרטון שדנו בתרחיש האופטימי והפסימי לכל קבוצה ומבחינתם התרחיש האופטימי למכבי זה פלייאוף דרך הפלייאין. לא ירדו על מכבי או משהו דווקא פרגנו לסגל, אבל בסוף מבחינת דירוגי כוח לא מחזיקים ממכבי קבוצה שיכולה לאיים יותר מדי או להשיג משהו מיוחד (וכן כחלק מהסיבות, כפי שציינתי, הם גם מציינים את העובדה שהמשחקים בבלגרד).
omerk

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 ספטמבר 2026, 20:02

לא יכלו לעשות משהו בשבוע הזה?
סבבה אתמול היה כיפור, אבל יכולתם לעשות משחק בחול בערב... למה שבוע לפני המשחק הראשון לא קורה כלום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מרסר » 22 ספטמבר 2026, 20:27

Shay_uzan כתב:לא יכלו לעשות משהו בשבוע הזה?
סבבה אתמול היה כיפור, אבל יכולתם לעשות משחק בחול בערב... למה שבוע לפני המשחק הראשון לא קורה כלום

עזוב שלא יפצעו היום שחקנים מקבלים מכה ונעדרים חודש, גם ככה חצי מהסגל חוזר מפציעות.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2026, 20:45

omerk כתב:
felix_r כתב:

בנוסף היה לפני כמה ימים עוד סרטון שדנו בתרחיש האופטימי והפסימי לכל קבוצה ומבחינתם התרחיש האופטימי למכבי זה פלייאוף דרך הפלייאין. לא ירדו על מכבי או משהו דווקא פרגנו לסגל, אבל בסוף מבחינת דירוגי כוח לא מחזיקים ממכבי קבוצה שיכולה לאיים יותר מדי או להשיג משהו מיוחד (וכן כחלק מהסיבות, כפי שציינתי, הם גם מציינים את העובדה שהמשחקים בבלגרד).

כן, זה הוידאו שדיברי עליו, איפה שמדברים על תרחישים (אופטימי/פסימי). זה די ישן. את ה-power ranking לא ראיתי.

בכול מקרה, לדעתי, זה בכלל לא משנה אם נגיע לפליי-אוף. מה שחשוב זה לחזור לארח בתל-אביב. כי גם אם נשחק ממש סבבה ונגיע לפליי-אוף, ללא אירוח משחקים בבית אין לנו מה לחפש בפליי-אוף. אי אפשר לנצח סדרה בלי לארח בבית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 22 ספטמבר 2026, 21:04

omerk כתב:
felix_r כתב:

זה גם מה שאני חושב. למה, אתה חושב שלסגל הנוכחי יש סיכוי לסיים במקומות 1-6?

גם לדעתי התרחיש האופטימי עבור מכבי לעונה הקרובה זה לסיים במקומות 7-8.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 23 ספטמבר 2026, 12:14

מכבי הציגה רשמית, את מדי הבית לעונה הקרובה.

https://x.com/MaccabiTLVBC/status/2102685030388490249
מרסר

הודעהעל ידי Mitelka » 23 ספטמבר 2026, 12:23

והנה, סקר המנג'רים הגדול של באסקטניוז המתקיים כמדי שנה, הפעם מחמיא למכבי -
מכבי במקום הראשון ביחד עם ז'לגירס עם 26.7 אחוז מההצבעות בקטגוריית "הסוס השחור של היורוליג".

הקבוצות שיגיעו לפיינל פור בשיקלול ההצבעות: אולימפיאקוס, פנאתנייקוס, ריאל מדריד ופנרבחצ'ה. דובאי חמישית.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי עידן » 23 ספטמבר 2026, 13:07

מרסר כתב:מכבי הציגה רשמית, את מדי הבית לעונה הקרובה.

האמת אחלה סרטון, רק קצת מוזר שהוא מגיע אחרי שכבר ראינו את המדים האלו במשחק
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 ספטמבר 2026, 14:30

מרסר כתב:מכבי הציגה רשמית, את מדי הבית לעונה הקרובה.

מדר לא מפספס הזדמנות לעקוץ את הפועל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ו־81 אורחים