החוצה.
זה סוג השחקנים שהגישה הרכיכתית שלו היא סוג של רעל בקבוצה. לעולם לא ננצח באירופה איתו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיא כתב:החוצה.
זה סוג השחקנים שהגישה הרכיכתית שלו היא סוג של רעל בקבוצה. לעולם לא ננצח באירופה איתו.
עידן כתב:גיא כתב:החוצה.
יש לו חוזה עד 2029, הוא לא הולך לשום מקום בקרוב.
מקסימום הוא לא יקבל חוזה חדש וייאלץ להסתפק בחוזה הנוכחי שלו.
עידן כתב:מרסר כתב:רומן לא נראה כמו שחקן ממורמר שעניין החוזה זה רק מה שמעסיק אותו .
אני מבין שפספסת את הראיון איתו שבו הוא אמר שקיבל הצעה לא רצינית ממכבי. או פשוט את עצם העובדה שכל קיץ הוא מנסה לשדרג חוזה כשכבר יש לו חוזה ארוך טווח.
מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:רומן לא נראה כמו שחקן ממורמר שעניין החוזה זה רק מה שמעסיק אותו .
אני מבין שפספסת את הראיון איתו שבו הוא אמר שקיבל הצעה לא רצינית ממכבי. או פשוט את עצם העובדה שכל קיץ הוא מנסה לשדרג חוזה כשכבר יש לו חוזה ארוך טווח.
אני מדבר על איך שהוא נראה מקצועית, הוא לא נראה כמו שחקן שעושה בכוונה או שהוא נעלב מאי פתיחת ושידרוג החוזה, הוא משחק רגיל כמו שאנחנו מכירים אותו מאז שחתם לפני 5 שנים במכבי .
A.Parker כתב:מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:רומן לא נראה כמו שחקן ממורמר שעניין החוזה זה רק מה שמעסיק אותו .
אני מדבר על איך שהוא נראה מקצועית, הוא לא נראה כמו שחקן שעושה בכוונה או שהוא נעלב מאי פתיחת ושידרוג החוזה, הוא משחק רגיל כמו שאנחנו מכירים אותו מאז שחתם לפני 5 שנים במכבי .
מה עוד הוא יכול לעשות? להתאמץ פחות בהגנה? לא ללכת לריבאונד? כל זה כבר קורה
בצד ההתקפי, זה שמקבע את מעמדך בפני התקשורת ואוהדים לא חכמים, הוא משקיע וימשיך להשקיע
felix_r כתב:גיא כתב:הוא לא כזה טוב. אנחנו מתלהבים כי יש בו בהחלט צד מבריק.
אבל הוא נעלם לפעמים, לא קשוח, ולא טוב בהגנה.
אנחנו גם לא מתלהבים. מי שמתלהב זה השדרים בערוץ הספורט
A.Parker כתב:מתברר שהוא דחה גם את ההצעה של המיליון וחצי
מועדון מגוחך
toja27 כתב:הגיע הזמן לשים סוף לרומן.
גיא כתב:החוצה.
ankram כתב:A.Parker כתב:מתברר שהוא דחה גם את ההצעה של המיליון וחצי
מועדון מגוחך
מאיפה הבאת את זה?
עידן כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:מתברר שהוא דחה גם את ההצעה של המיליון וחצי
מועדון מגוחך
מאיפה הבאת את זה?
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/21495460
משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram, Baidu [Spider], felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן ו־63 אורחים