המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני ממש מצטער אבל הת'רד הזה מטומטם. דייויד בלאט לא עובד במכבי בהתנדבות
הוא מקבל 700 אלף דולר לעונה סכום ששקול ל-58 אלף דולר בחודש, סכום שלא מעט אנשים במשרות בכירות בהיי טק לא מרוויחים., סכום שמעמיד אותו כנראה בטופ 3 או 5 של המאמנים מבחינת שכר באירופה היום(אולי הוא אפילו שני). הוא יכל לאמן אולי ביותר כסף קבוצה שכנראה הייתה דורשת ממנו לוותר על הג'וב ברוסיה שמכניס לו סכומים מאוד יפים, כי אובראדוביץ' להוציא אפיזודה קצרה ולא מוצלחת בסרביה וגם מסינה לא אימנו קבוצות בכירות ביחד עם נבחרת. הוא לא צריך שאף אחד פה ירחם עליו גם אם משפחת פדרמן בונה לו את כל הסגל וזה באמת ממש דבילי, סליחה. על אנשים שמציתים את עצמם אנשים צריכים פה לרחם, לא על בנאדם שמרוויח ב-6 ספרות בדולארים.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני ממש מצטער אבל הת'רד הזה מטומטם. דייויד בלאט לא עובד במכבי בהתנדבות
הוא מקבל 700 אלף דולר לעונה סכום ששקול ל-58 אלף דולר בחודש, סכום שלא מעט אנשים במשרות בכירות בהיי טק לא מרוויחים., סכום שמעמיד אותו כנראה בטופ 3 או 5 של המאמנים מבחינת שכר באירופה היום(אולי הוא אפילו שני). הוא יכל לאמן אולי ביותר כסף קבוצה שכנראה הייתה דורשת ממנו לוותר על הג'וב ברוסיה שמכניס לו סכומים מאוד יפים, כי אובראדוביץ' להוציא אפיזודה קצרה ולא מוצלחת בסרביה וגם מסינה לא אימנו קבוצות בכירות ביחד עם נבחרת. הוא לא צריך שאף אחד פה ירחם עליו גם אם משפחת פדרמן בונה לו את כל הסגל וזה באמת ממש דבילי, סליחה. על אנשים שמציתים את עצמם אנשים צריכים פה לרחם, לא על בנאדם שמרוויח ב-6 ספרות בדולארים.
בלאט לא עובד בהנתדבות אבל אתה חושב שמכבי עושה לבלאט טובה שהיא מעסיקה אותו? בלאט יכול להשיג את המשכורת הזאת בהרבה קבוצות באירופה שלא יתחשבנו איתו על כל סנט
אנחנו מדברים עכשיו על כדורסל ועל היכולת לתפקד בצורה הטובה ביותר בתפקיד שלך..אין שום סיבה או טעם להכניס לדיון הזה אנשים שמציתים את עצמם..לכל דבר יש מקום
שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
ד''א, מסינה אמר בראיון לוואלה שגם בריאל מתערבים ברכש, וזה מאמן שיש לו רקורד יותר מכובד מדייויד וקבוצה עם הרבה יותר כסף.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני ממש מצטער אבל הת'רד הזה מטומטם. דייויד בלאט לא עובד במכבי בהתנדבות
בלאט לא עובד בהנתדבות אבל אתה חושב שמכבי עושה לבלאט טובה שהיא מעסיקה אותו? בלאט יכול להשיג את המשכורת הזאת בהרבה קבוצות באירופה שלא יתחשבנו איתו על כל סנט
אנחנו מדברים עכשיו על כדורסל ועל היכולת לתפקד בצורה הטובה ביותר בתפקיד שלך..אין שום סיבה או טעם להכניס לדיון הזה אנשים שמציתים את עצמם..לכל דבר יש מקום
צריך גם לקחת בחשבון את זה שבלאט פשוט לא מצליח להוציא דברים מההנהלה הזאת. לא יודע אם באשמתו או לא, אבל זה עוד משהו שאנחנו צריכים לשקול.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
ד''א, מסינה אמר בראיון לוואלה שגם בריאל מתערבים ברכש, וזה מאמן שיש לו רקורד יותר מכובד מדייויד וקבוצה עם הרבה יותר כסף.
בריאל מתערבים ברכש אבל אם להביא שחקן כמו רודי פרננדס נחשב ''התערבות'' או אם להביא שחקנים כמו דרייפר וטומיץ' זה ''התערבות'' אז מבחינתי שמכבי יתערבו ככה כל הזמן
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני ממש מצטער אבל הת'רד הזה מטומטם. דייויד בלאט לא עובד במכבי בהתנדבות
צריך גם לקחת בחשבון את זה שבלאט פשוט לא מצליח להוציא דברים מההנהלה הזאת. לא יודע אם באשמתו או לא, אבל זה עוד משהו שאנחנו צריכים לשקול.
אם ההנהלה של מכבי מוכנה לוותר על מאמן כמו בלאט, שאיכשהו תמיד מצליח להוציא משהו מכלום, רק בשביל שהם לא יצטרכו לאבד שליטה וחס וחלילה לתת למאמן את הכלים הטובים ביותר להצליח..אני לא רואה שום מאמן שיוכל להוציא מהם משהו..מסתבר שלא אכפת להם לתת לאף מאמן ללכת
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
בריאל מתערבים ברכש אבל אם להביא שחקן כמו רודי פרננדס נחשב ''התערבות'' או אם להביא שחקנים כמו דרייפר וטומיץ' זה ''התערבות'' אז מבחינתי שמכבי יתערבו ככה כל הזמן
ואם בסופו של דבר יוחתם במכבי סנטר טוב מהנדריקס, אז חוסר הרצון לשלם להנדריקס 850K הוא טוב או לא?
לא נראה לך מוזר שבכל שנה שבלאט מאמן במכבי הוא סופג כל כך הרבה חרא מהמועדון, ובכל זאת ממשיך ?? איזה מסר זה משדר לדני פדרמן? אין פלא שהם מרשים לעצמם להוריד בתקציב השחקנים כל שנה. מבחינתם, בלאט יקבל כל שחקן שהם יחתימו לו בלי ויכוח, ועוד יהיה מוכן לספוג האשמות הזויות מצידם. הגיע הזמן שאדון בלאט( שהוא באמת מאמן טוב) יגדל זוג ביצים.
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
ואם בסופו של דבר יוחתם במכבי סנטר טוב מהנדריקס, אז חוסר הרצון לשלם להנדריקס 850K הוא טוב או לא?
Assaf M כתב:argof כתב:tomerp כתב:מקובי אתה מנסה להגן על פדרמן?על רקאנטי? למה אתה לא חושב על איך הם הרסו במו ידיהם את הקבוצה הזאת, למה?!על איך שהם מנסים לגרום לבלאט לפרוש ואז לא יהיה להם כאבי ראש מצד המאמן?
אם שאראס יוחתם אני נשבע(!!!!) שאני אעשה הכל כדי לגרום לפדרמן ורקאנטי לעזוב את מכבי!
בוא נרגיע, אף אחד (עדין) לא הרס כלום. בלי פדרמן ורקנאטי היית עורך עכשיו מגביות כמו בית"ר ירושלים.
ואני לא בעד ששאראס יגיע, רק מכיוון שבלאט לא רוצה אותו.
אבל כמי שראה את שאראס בחצי הגמר נגד צסק"א, מה שזכור לי מאותם רגעים זו המחשבה "מה היה קורה אילו...".
בלי פדרמן ורקאנטי היו משקיעים אחרים, לא צריך להודות להם על כך שהם "נמצאים". אנחנו לא בית"ר ירושלים, עדיין.
אלמוג כתב:לא הבנתי למה לעודד את בלאט לעזוב את מכבי? אין דבר יותר מפגר שאפשר לעשות.
תעשו במקום זה מחאה שפדרמן יעזוב את מכבי
שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
קודי כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
ומה באמת הסיכוי שבשקל וחצי שמוקצבים לסנטר באמת יביאו מישהו טוב מהנדריקס?
שחף כתב:קודי כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
ומה באמת הסיכוי שבשקל וחצי שמוקצבים לסנטר באמת יביאו מישהו טוב מהנדריקס?
מי אמר לך כמה כסף מוקצב לסנטר בדיוק?
אני יכול להסכים איתך בקשר לגארד שיחליף את לאנגפורד, זה בסבירות מאוד גבוהה, אבל באשר למחליף של הנדריקס- ממש ממש לא.
מתAMסרת כתב:שחף כתב:בלאט יכול להרוויח יותר ויכול לקום וללכת. ויכל גם לא להאריך את החוזה שלו במכבי. לכן אני לא מוצא טעם להתעסק בזה יותר מידי.
שחף, מכבי הייתה יכולה באותה מידה לא להחתים אותו ולא לחדש לו את החוזה בשלוש שנים. היא בחרה כן לעשות את זה.
אז תנו לו לעזאזל לעבוד !
כל הקיץ הזה, נדמה שרק עסוקים בלתקוע לו מקלות בגלגלים. אתה מסכים איתי שבלאט לא מחפש לפגוע במכבי לא כלכלית ולא מקצועית ? בלאט רוצה בהצלחתה של מכבי כי זו גם ההצלחה שלו.
לא משאירים לו שחקנים שרצה, גם לא מביאים כאלה שהיה רוצה, ואם לא מספיק אז גם מבקרים אותו בתקשורת על ימין ועל שמאל. חלאס !
חוצמיזה, תסכים איתי שההסתכלות של בלאט על שחקנים, תוך בחירת השיטה המקצועית שרוצה להחיל על הקבוצה, שונה מההסתכלות של הפדרמנים והרקנאטים ?
הוא הסמכות המקצועית העליונה במכבי (ומהטובים באירופה). הוא יודע מה גודל התקציב, ומה מכבי יכולה ולא יכולה להוציא, ולפחות עפ"י הפרסומים הוא לא דרש פה את לברון או קובי.
אתם לא סומכים עליו ? (ככה זה נראה..) - אז למה החתמתם אותו ??
בסך הכל אני אומרת, תנו לו לעבוד ותשתפו פעולה ביחד. זה יכול להיות כ"כ פשוט. למה זה כ"כ מסובך איתם ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, גל גל ו־29 אורחים