ת'רד הסרטים

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסרטים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יולי 2012, 19:05

Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בכל יום יש שני שוברי קופות ביס2
היום ב-22:00 יש את ''ברבור שחור'' שממש אהבתי(אל תתאכזבו מעצמכם אם לא תבינו את הסוף בפעם הראשונה חחח)ואחרי זה יש את ''עימות חזיתי'' עם ניקולס קייג' וג'ון טרבולטה שזה באמת קלאסיקה

איזה סרט גדול זה ברבור שחור :)) לגבי הסוף, אני חושב שהמשמעות שלו היא שלשלמות יש מחיר יקר, אבל אני לא לגמרי בטוח בזה.

זה לא עניין של מוסר השכל..סתם להבין תכלס את הסוף
להרבה אנשים לקח כמה פעמים עד שהם הבינו

אה כאילו את זה שנטלי בעצם חתכה את עצמה ולא את לילי ושכל הריב היה עוד הזיה?, לא יודע, אני הבנתי את זה בפעם הראשונה :blush1

אני מקווה שמי שלא ראה את הסרט לא יקרא את ההודעה שלך :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 19 יולי 2012, 19:39

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בכל יום יש שני שוברי קופות ביס2
היום ב-22:00 יש את ''ברבור שחור'' שממש אהבתי(אל תתאכזבו מעצמכם אם לא תבינו את הסוף בפעם הראשונה חחח)ואחרי זה יש את ''עימות חזיתי'' עם ניקולס קייג' וג'ון טרבולטה שזה באמת קלאסיקה

איזה סרט גדול זה ברבור שחור :)) לגבי הסוף, אני חושב שהמשמעות שלו היא שלשלמות יש מחיר יקר, אבל אני לא לגמרי בטוח בזה.

זה לא עניין של מוסר השכל..סתם להבין תכלס את הסוף
להרבה אנשים לקח כמה פעמים עד שהם הבינו

אה כאילו את זה שנטלי בעצם חתכה את עצמה ולא את לילי ושכל הריב היה עוד הזיה?, לא יודע, אני הבנתי את זה בפעם הראשונה :blush1

אני מקווה שמי שלא ראה את הסרט לא יקרא את ההודעה שלך :laugh2

אופס חח, מתנצל בפני מי שהרסתי לו את הסוף, לא שזה משנה משהו עכשיו. הייתי צריך להיות יותר חכם, אבל 5 שעות שינה מצטברות בשני לילות עושות את שלהן.
Dperk

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 22 יולי 2012, 21:00

אני מת כבר לראות את עלייתו של האביר האפל...
בינתיים 9.2 ב IMDB, זה מטורף!! כריסטופר נולאן גאון. זהו.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יולי 2012, 21:05

דרך אגב אף אחד פה לא דיבר על הסטודנט למדעי המוח שחשב לרגע שהוא ג'וקר וחורר אולם קולנוע כולל 12 הרוגים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יולי 2012, 21:23

LIAV10 כתב:דרך אגב אף אחד פה לא דיבר על הסטודנט למדעי המוח שחשב לרגע שהוא ג'וקר וחורר אולם קולנוע כולל 12 הרוגים..

עקבתי אחרי זה לאורך כל הדרך(כולל כשנכנסו לדירה הממולכדת שלו)אבל קשה לי להביא איזשהן תובנות לעניין בלי לדעת מה באמת עמד מאחורי זה..למרות שהוא נראה די פסיכופת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 22 יולי 2012, 21:27

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:דרך אגב אף אחד פה לא דיבר על הסטודנט למדעי המוח שחשב לרגע שהוא ג'וקר וחורר אולם קולנוע כולל 12 הרוגים..

עקבתי אחרי זה לאורך כל הדרך(כולל כשנכנסו לדירה הממולכדת שלו)אבל קשה לי להביא איזשהן תובנות לעניין בלי לדעת מה באמת עמד מאחורי זה..למרות שהוא נראה די פסיכופת

קראתי שהוא העריץ את הג'וקר וניסה לחקות אותו, שבועות לפני האירוע הוא הקליט הודעה לתא הקולי שהייתה אמורה להישמע כמו הקלטות של הג'וקר מהסרט. עם הצחוק ההיסטרי והכל.
Dperk

הודעהעל ידי התנין » 23 יולי 2012, 16:43

סרט מדהים עלייתו של האביר האפל. עלה על כל הציפיות שלי.
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2012, 11:13

אני לא מבין איך הוא בכלל הצליח להכניב נשק לאולם קולנוע??אין שם אבטחה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יולי 2012, 11:16

rc4991 כתב:

אתה רגיל מאוד לאבטחה בישראל, אומנם כנראה שיש שם שומרים, אבל אפילו לא באותה רמה..

(דרך אגב השומרים בישראל כ"כ ממורמרים שאני בטוח שהייתי מצליח להכניס נשק לכל מקום כמעט)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יולי 2012, 12:40

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:

אתה רגיל מאוד לאבטחה בישראל, אומנם כנראה שיש שם שומרים, אבל אפילו לא באותה רמה..

(דרך אגב השומרים בישראל כ"כ ממורמרים שאני בטוח שהייתי מצליח להכניס נשק לכל מקום כמעט)

כל עוד אתה לא מנסה להכניס אוכל לקולנוע אף אחד לא יעצור אותך
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 26 יולי 2012, 04:02

ציפיתי ליותר מעלייתו של האביר האפל. סרט טוב שנותן קלוז'ר לטרילוגיה אבל הייתי מדרג אותו מתחת לקודמיו. היו לי כמה וכמה בעיות עם העלילה, דברים חשובים שהוזנחו ,ריבוי הדמויות החדשות שפגע בעומק וכו'.. אבל לא רוצה לפרט מדי כדי לא להרוס לאלה שעדיין לא ראו. היה פה פוטנציאל למשהו באמת גדול שלא מוצא.

אן הת'אוויי :heart
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 יולי 2012, 10:31

בחיים שלי לא ראיתי באטמן, תמיד הייתי בטוח שזה ילדותי, מסתבר שלא..
כמה סרטים יש לזה? טרילוגיה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 26 יולי 2012, 11:16

LIAV10 כתב:בחיים שלי לא ראיתי באטמן, תמיד הייתי בטוח שזה ילדותי, מסתבר שלא..
כמה סרטים יש לזה? טרילוגיה?

בשנות ה80 וה90 יצאו כמה סרטים כשהשחקן הראשי התחלף כל פעם, אל תראה אותם, גם הטובים יותר לא שרדו את מבחן הזמן והגרועים יותר ממש מביכים.

ב2005 נולאן עשה REBOOT לסדרה עם 'באטמן מתחיל', סרט מצוין, ואחריו ב2008 האביר האפל הנהדר, ועכשיו עלייתו של האביר האפל שנותן קלוז'ר לטרילוגיה. בטח עוד כמה שנים יעשו עוד ריבוט עם שחקנים ובמאי אחרים, האולפנים לא יוותרו ככה סתם על ביצת הזהב שלהם.
Dperk

הודעהעל ידי שחף » 26 יולי 2012, 23:07

אני חושב שהסרט הזה בוודאי פחות טוב מהקודם וגם מזה שלפניו. הדמות של ביין רחוקה מאוד מזו של הג'וקר בסרט הקודם. כריסטופר נולאן טען שחיפש נוכחות פיזית בולטת יותר(בשונה מהסרטים הקודמים) שתתמודד מול באטמן, אבל ביין בעיני הוא עוד התגלמות של רוע טהור כמו שסרטים אחרים מנסים להציג בדמויות אחרות. נולאן יכל לקנות את עולמ, לדעתיף ו אם הוא היה מחזיר את ג'ים קארי כאיש החידות(שיחק בשנות ה-90 את התפקיד הזה באחד הסרטים בצורה די מוצלחת). קארי הוא כישרון לא פחות גדול מהית לדג'ר ששיחק את הג'וקר, והנוכחות שלו יכלה ליצור משהו אחר לחלוטין. כמובן שעם הכישרונות של קארי והסגנון השונה שלו זה היה יוצר סרט אחר לחלוטין, ויכול להיות שנולאן לא חשב שלטריולוגיה הנוכחית של הסרטים הדמות הזאת מתאימה. כמובן, יכול להיות שהוא יכל להביא שחקן אחר שישחק את איש החידות בצורה שתהיה פחות הומוריסטית(מה שפחות מתאים לסרטים של נולאן), כמו שהית' לדג'ר שיחק בסרט הקודם ג'וקר שונה ממה שג'ק ניקולסון שיחק(הרבה פחות הומוריסטי עם הרבה פחות פאנץ' ליינס ועיסוק בשטויות). מעבר לזה, מאוד מאוד לא אהבתי את הצורה שבאטמן\ווין מוצגים בתחילת הסרט. זה לחלוטין לא אמין לגיבור על. צריך לתת המון מחמאות לכיסטיאן בייל שמשחק מאוד מאוד אמין את הדמות הזאת.

הנה, הצלחתי לכתוב 7 שורות על הסרט מבלי לגלות לאף אחד את התוכן שלו, או יותר מידי ממנו :)
שחף

הודעהעל ידי התנין » 27 יולי 2012, 10:39

באטמן הוא לא אדם עם כוחות על וסביר להניח שמלחמה בפשע וקפיצה מגגות של בנייני ענק, תביא אותו למצב פיזי רע.
התנין

הודעהעל ידי misha » 27 יולי 2012, 13:18

התנין כתב:באטמן הוא לא אדם עם כוחות על וסביר להניח שמלחמה בפשע וקפיצה מגגות של בנייני ענק, תביא אותו למצב פיזי רע.

לא עד כדי כך. הוא לא סופרמן אבל גם לא לגמרי אדם רגיל.
בסרט מובהר שהוא הסתגר (ל8 שנים!) מבחירה ולא בגלל מצב רפואי כלשהו. ראית שכשהוא היה צריך לחזור, הוא חזר די מהר.
בכלל, גוטהם אף פעם לא אמורה להיות כה נקייה מפשע כמו עשו בתחילת הסרט, ובטח אין מצב שהיא עוברת 8 שנים בלי להזדקק לבאטמן. באופן כללי, הווייב האפל של העיר עם כל הדברים הנלווים לא היה פה, בניגוד לסרט הראשון.
אבל הלוואי שזו הייתה הבעיה היחידה של הסרט.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2012, 14:22

אתם יכולים להמליץ לי על כמה סרטי פעולה או מד"ב?(כאלה שכבר יצאו לפני כמה חודשים לפחות כדי שאוכל לראות אותם בצפיה ישירה)
צריך להעביר בקלות את הצום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 27 יולי 2012, 15:29

היום ראיתי את "הדיקטטור" של סאשה ברון כהן. מצחיק לאללה. ממליץ! :thumbup
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 27 יולי 2012, 15:40

rc4991 כתב:אתם יכולים להמליץ לי על כמה סרטי פעולה או מד"ב?(כאלה שכבר יצאו לפני כמה חודשים לפחות כדי שאוכל לראות אותם בצפיה ישירה)

יש כמה שיצאו לאחרונה וכבר צפיתי בהם:

1) ג'ון קארטר (יש אותו כבר בהוט VOD).

2) פרומתאוס (הפרק המקדים לסרטים "הנוסע השמיני").

3) IRON SKY. קומדיה בדיונית, סוג של היסטוריה אלטרנטיבית. בסרט הנאצים בורחים ב 1945 לצד האפל של הירח, בונים שם צי חלליות ותוקפים את ארה"ב ב 2018. הרבה סאטירה פוליטית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יולי 2012, 15:48

felix_r כתב:
rc4991 כתב:אתם יכולים להמליץ לי על כמה סרטי פעולה או מד"ב?(כאלה שכבר יצאו לפני כמה חודשים לפחות כדי שאוכל לראות אותם בצפיה ישירה)

יש כמה שיצאו לאחרונה וכבר צפיתי בהם:

1) ג'ון קארטר (יש אותו כבר בהוט VOD).

2) פרומתאוס (הפרק המקדים לסרטים "הנוסע השמיני").

3) IRON SKY. קומדיה בדיונית, סוג של היסטוריה אלטרנטיבית. בסרט הנאצים בורחים ב 1945 לצד האפל של הירח, בונים שם צי חלליות ותוקפים את ארה"ב ב 2018. הרבה סאטירה פוליטית.

ג'ון קרטר אני לא יכול לראות כי אין לי כבלים,פרומתאוס לא מעניין אותי כל כך ואני לא יראה סרט קומדיה ביום אבל.תודה בכל זאת
רשמתי סרט שיצא כבר לפני כמה חודשים כדי שאני כבר ימצא אותו בצפיה ישירה אבל זה יכול להיות גם סרט מלפני עשר שנים,העיקר שיהיה סרט פעולה/מד"ב טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד