27 יולי 2012, 12:09
מתAMסרת כתב:חנו'ש כתב:אני מתחילה להתגעגע לסופו....
גם אני, לפחות לחלק הטוב שבו.
ואז אני נזכרת באנרגיות עצומות שהוא "צריך" מהצוות המקצועי, ואני חושבת - עד כאן !
27 יולי 2012, 12:12
er79 כתב:קודי כתב:er79 כתב:מה קורה עם באראץ בסוף? היו שמועות שהוא יעזוב את אפס. יש חדש לגביו?
אפס הכחישו את השמועות והוא נשאר שם.
אז בגדול, נשארנו רק עם סנטר ראוי אחד: פרוביץ׳. גם עם דורסי אני יכול לחיות. שניהם קרוב לוודאי לא יהיו פה. עגום מאוד
27 יולי 2012, 12:15
מתAMסרת כתב:er79 כתב:קודי כתב:er79 כתב:מה קורה עם באראץ בסוף? היו שמועות שהוא יעזוב את אפס. יש חדש לגביו?
אז בגדול, נשארנו רק עם סנטר ראוי אחד: פרוביץ׳. גם עם דורסי אני יכול לחיות. שניהם קרוב לוודאי לא יהיו פה. עגום מאוד
אולי עכשיו מכבי תתחיל להשקיע. אוטוטו לא ישאר לה במי...
27 יולי 2012, 12:18
מתAMסרת כתב:er79 כתב:קודי כתב:er79 כתב:מה קורה עם באראץ בסוף? היו שמועות שהוא יעזוב את אפס. יש חדש לגביו?
27 יולי 2012, 12:22
27 יולי 2012, 12:25
MTA2311 כתב:מתAMסרת כתב:חנו'ש כתב:אני מתחילה להתגעגע לסופו....
גם אני, לפחות לחלק הטוב שבו.
ואז אני נזכרת באנרגיות עצומות שהוא "צריך" מהצוות המקצועי, ואני חושבת - עד כאן !
הוא הוביל אותך לגמר היורוליג... לא שווה להשקיע בו אנרגיות עצומות? נראה לך ששרמאדיני בעל הנפש העדינה, גם יוביל אותך למעמד כזה? אני בספק..
27 יולי 2012, 12:26
itay92 כתב:מתAMסרת כתב:er79 כתב:קודי כתב:er79 כתב:מה קורה עם באראץ בסוף? היו שמועות שהוא יעזוב את אפס. יש חדש לגביו?
זה ידוע שלקנות זול זה יקר...
27 יולי 2012, 12:27
חנו'ש כתב:מתAMסרת כתב:er79 כתב:קודי כתב:er79 כתב:מה קורה עם באראץ בסוף? היו שמועות שהוא יעזוב את אפס. יש חדש לגביו?
כל עוד יובל עוד לא חתם בשום קבוצה אני רגועה....
27 יולי 2012, 12:30
קודי כתב:אגב, ביום ראשון בערב דייויד בלאט ומנסה-בונסו נפגשים במשחק בין רוסיה לבריטניה.
27 יולי 2012, 12:34
27 יולי 2012, 12:34
felix_r כתב:EulGam05 כתב:LIAV10 כתב:פ׳חחחחחחחחחח, בסוף מאריץ׳ ויתר על הNBA? בסוף הוא לא רצה?
זאת הרמה של האפס הזה, קבוצה שתצליח רק לעבור את השלב הראשון של היורוקאפ..
אפס או לא אפס, הוא השחקן היחיד שנשאר עם איזשהו שמץ של משחק גב-סל. כרגע עושה רושם שבעונה הבאה נחזור לימים השמחים והעליזים שבהם לא היה לנו אף שחקן מטרה מתחת לסל והיינו צריכים להסתמך על היכולת של הקו האחורי ליצור בהתקפה, מזל שהקו האחורי שלנו מלא בגארדים יוצרים טובים ומוכחים ברמת יורוליג...
אתה שוכח שלדרמאדיני כן יש משחק פוסט-אפ
27 יולי 2012, 12:36
27 יולי 2012, 12:37
מתAMסרת כתב:קודי כתב:אגב, ביום ראשון בערב דייויד בלאט ומנסה-בונסו נפגשים במשחק בין רוסיה לבריטניה.
הזדמנות לתפוס איתו איזה דיבור צפוף..
נראה לך שבלאט צריך את המשחק הזה כדי לגבש דיעה על מונסו-בונסו ???
27 יולי 2012, 12:39
27 יולי 2012, 12:40
yzafrir כתב:זה מרגיש שהקבוצה של לפני שנתיים הייתה סוג של טעות (חיובית) מקרית שכנראה לא תחזור עוד הרבה שנים....ברוכים הבאים לשנות ה-90 החדשות....
הדבר היחיד שיכול לשנות את המצב זה שפדרמן יבין שהקהל מאבד את האמון בו ובקבוצה ויפתח את הכיס כדי להנחית פה שני תותחים כמו שעשה אז עם ארויו .
ההבדל בין אז לעכשיו זה שהבסיס השנה הוא טוב אבל חסר הניצוץ שעושה את ההבדל .
כמו אוטו עם שלדה מעולה אבל מנוע 70 כ"ס.....
27 יולי 2012, 12:41
misha כתב:בקובאן לא רוצים לקחת גם את לוגאן? יהיה מאוד מבאס אם השחקן החד גוני הזה יחתום. אם זה בינו לבין מור, אז אני לגמרי בעד ללכת על הפוטנציאל של מור מאשר על בינוניות הידועה מראש של לוגאן.
27 יולי 2012, 12:42
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:זה מרגיש שהקבוצה של לפני שנתיים הייתה סוג של טעות (חיובית) מקרית שכנראה לא תחזור עוד הרבה שנים....ברוכים הבאים לשנות ה-90 החדשות....
הדבר היחיד שיכול לשנות את המצב זה שפדרמן יבין שהקהל מאבד את האמון בו ובקבוצה ויפתח את הכיס כדי להנחית פה שני תותחים כמו שעשה אז עם ארויו .
נגיד עכשיו פדרמן יחליט להחתים שני תותחים..
איזה תותח יש בעמדת הסנטר?
27 יולי 2012, 12:42
jol9 כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:אגב, ביום ראשון בערב דייויד בלאט ומנסה-בונסו נפגשים במשחק בין רוסיה לבריטניה.
הזדמנות לתפוס איתו איזה דיבור צפוף..
נראה לך שבלאט צריך את המשחק הזה כדי לגבש דיעה על מונסו-בונסו ???
לבלאט יש הזדמנות מצויינת לטרפד את ההחתמה העלובה הזאת, ע"י שיתוק של הלונדוני ומשחק עלוב שלו, או שיש לו הזדמנות לחזק ולבסס את ההחתמה הנהדרת הזאת
ע"י מתן דרך חופשייה לסל ומשחק שיא...
27 יולי 2012, 12:45
yarinsaky כתב:misha כתב:בקובאן לא רוצים לקחת גם את לוגאן? יהיה מאוד מבאס אם השחקן החד גוני הזה יחתום. אם זה בינו לבין מור, אז אני לגמרי בעד ללכת על הפוטנציאל של מור מאשר על בינוניות הידועה מראש של לוגאן.
מסכים.
אם כי גם מור , לטעמי, לא נכנס בשטנץ של גארד בכיר מוכח, בטח לא לקבוצה חדשה עם קו אחורי טעון הוכחה גם כך.
27 יולי 2012, 12:50
yzafrir כתב:זה מרגיש שהקבוצה של לפני שנתיים הייתה סוג של טעות (חיובית) מקרית שכנראה לא תחזור עוד הרבה שנים....ברוכים הבאים לשנות ה-90 החדשות....