המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:כבר שנים לא היה למכבי צמד גארדים עם אחוזים מעולים מחוץ לקשת (פרקינס ופארגו היו שוברים את הלוחות).
Euro_Basket כתב:שמואל1 כתב:כבר שנים לא היה למכבי צמד גארדים עם אחוזים מעולים מחוץ לקשת (פרקינס ופארגו היו שוברים את הלוחות).
העונה היו לו 31% ביורוליג. לא הייתי מגדיר את זה כ"אחוזים מעולים".
שמואל1 כתב:יחסית לאפשרויות שיש, דיוויד לוגן הוא אופציה טובה. מדובר בשוטינג גארד איכותי, כבר שנים משחק ברמות הגבוהות ביותר ביורוליג ולקח תארים. קליעה אבסולוטית, יכולת חדירה טובה. יחד עם היקמן הוא משלים למכבי מצבת גארדים טובה מאוד מבחינת קליעה- כבר שנים לא היה למכבי צמד גארדים עם אחוזים מעולים מחוץ לקשת (פרקינס ופארגו היו שוברים את הלוחות).
הבעיה היא שאף אחד מהם לא רכז.
מכביסט כתב:זהו מחר על הבוקר אני עושה נסיעה ארוכה מהצפון לת"א להחזיר את המנוי שלי ובנוסף גם להגיד להם מה שאני חושב עליהם
ואם במקרה אני אראה שם את אחד הפדרמנים אז בכלל יהיה שמח.
Chen כתב:החמישיה הכי טובה לעונה הבאה כרגע היא רוט,סילבן,סמית',מדלי,גרגמל..
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:החמישיה הכי טובה לעונה הבאה כרגע היא רוט,סילבן,סמית',מדלי,גרגמל..
ממש לא
עם כל הכבוד לרוט וסילבן(ואין הרבה), היקמן ולוגאן בחמישייה זה מאסט
גל גל כתב:מכביסט כתב:זהו מחר על הבוקר אני עושה נסיעה ארוכה מהצפון לת"א להחזיר את המנוי שלי ובנוסף גם להגיד להם מה שאני חושב עליהם
חח אל תדאג למכבי תיהיה קבוצה טובה בעיקר בגלל המאמן ולדעתי גם מלהיבה עם קו אחורי מאוד אתלטי
גל גל כתב:מכביסט כתב:זהו מחר על הבוקר אני עושה נסיעה ארוכה מהצפון לת"א להחזיר את המנוי שלי ובנוסף גם להגיד להם מה שאני חושב עליהם
חח אל תדאג למכבי תיהיה קבוצה טובה בעיקר בגלל המאמן ולדעתי גם מלהיבה עם קו אחורי מאוד אתלטי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים