פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

גיא פניני סיכם ל-3 שנים!

16 יוני 2011, 13:28

http://www.maccabi.co.il/News.asp?ID=3010

ובא לציון גואל
אה רע בעצם גולדסטון כתב שראשי מכבי לא הגיעו איתו לסיכום...
נערך לאחרונה על ידי Assaf M בתאריך 16 יוני 2011, 13:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: גיא פניני סיכם ל-3 שנים!

16 יוני 2011, 13:29

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה מפלות היום לספורט5..
קודם ג'בדייה,עכשיו פניני

16 יוני 2011, 13:31

עוד פדיחה של התקשורת ? ברכות על החתימה ל 3 שנים ! בהחלט מכביסט אמיתי

16 יוני 2011, 13:34

אני גם אהבתי את הנוסך שרק עד 15 ליוני היה אפשר לשפר את החוזה שלו . כאילו שמכבי באים היום ןטןמרים טוב גיא אחנו רוצים לשפר לך חוזה הוא יגיד לא ? היה לכם זמן עד אתמול וזהו ....
לא מגיע לכם לשפר לי חוזה ... גם הסכום של 450 אלף היה ל3 שנים בחוזה הישן (120-150-180 ) עכשיו הוא יקבל טיפה יותר מחוזה שכדיר קיבל בשנה שעברה ... ובצדק לדעתי .

16 יוני 2011, 13:36

טיקי חוזר כתב:אני גם אהבתי את הנוסך שרק עד 15 ליוני היה אפשר לשפר את החוזה שלו . כאילו שמכבי באים היום ןטןמרים טוב גיא אחנו רוצים לשפר לך חוזה הוא יגיד לא ? היה לכם זמן עד אתמול וזהו ....
לא מגיע לכם לשפר לי חוזה ... גם הסכום של 450 אלף היה ל3 שנים בחוזה הישן (120-150-180 ) עכשיו הוא יקבל טיפה יותר מחוזה שכדיר קיבל בשנה שעברה ... ובצדק לדעתי .

לא יאומן, אפילו בשנתיים שלמות פניני לא מקבל את מה שבורשטיין עושה בעונה אחת.

16 יוני 2011, 13:36

:)

16 יוני 2011, 13:37

איזה מצחיק האתר הזה ספורט5 ישר שמכבי פירסמו באתר הרישמי שלהם את הידעיה שפניני סיכם ל 3 שנים הם הורידו את הידעיה מהכותרת הראשית שפניני לא מוכן לחדש את החוזה איזה עליבות.

16 יוני 2011, 13:39

מבוכה ענקית לספורט חמש שלפני כחצי שעה שפניני לא הגיע לסיכום,אבל מפצים איכשהו על זה שפרסמו ראשונים על שייר.

16 יוני 2011, 13:41

החל מהשנה הבא הוא מקבל יותר . אהבתי דבר אחר ... היתה לו באמת הצאה די שמנה מאלי (600-700 אלף יורו ) , מאמן מכבי אשתקד עושה המון מאמצים לשנעה אותו העבור (היה שדכן ) וגיא סירב . בחור גדל במכבי , בונה את הקריירה שלו בעבודה קשה (גם בנוער היה בצל של הלפרין הם אותו שנתון ) והגיע להן שהגיע . לוקח אחריות ומשתפר משנה לשנה כמו יין טוב . הוא לא 4 , אלא 3 נטו , הפרקינס נפצע אפילו היה טיפה 2 חלק מהזמן . בחור לוחם ומכביסט . שווה כל שקל מבחינתי . :worship

16 יוני 2011, 13:43

אחת ההחתמות היותר חשובות. שחקן חשוב מאוד ואני מאמין שיסיים את הקריירה במכבי בעוד 7-8 שנים לפחות.

16 יוני 2011, 13:46

טיקי חוזר כתב:החל מהשנה הבא הוא מקבל יותר . אהבתי דבר אחר ... היתה לו באמת הצאה די שמנה מאלי (600-700 אלף יורו ) , מאמן מכבי אשתקד עושה המון מאמצים לשנעה אותו העבור (היה שדכן ) וגיא סירב . בחור גדל במכבי , בונה את הקריירה שלו בעבודה קשה (גם בנוער היה בצל של הלפרין הם אותו שנתון ) והגיע להן שהגיע . לוקח אחריות ומשתפר משנה לשנה כמו יין טוב . הוא לא 4 , אלא 3 נטו , הפרקינס נפצע אפילו היה טיפה 2 חלק מהזמן . בחור לוחם ומכביסט . שווה כל שקל מבחינתי . :worship

אם הנתון על ההצעה מאולימפיאקוס נכון, אז זה בפירוש מדהים. הרבה זמן לא היה כאן שחקן כל-כך מסור שיכל לוותר על הרבה מאוד כסף בכדי להשאר במכבי.
להפך ,בשנים האחרונות התרגלנו לראות שחקנים עוזבים את מכבי רק בגלל כסף.

ד"א, פניני והלפרין שיחקו ביחד בנוער, אבל הם לא בני אותו שנתון. הלפרין צעיר מפניני בשנה, אך תמיד שיחק עם השנתון שמעליו.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 16 יוני 2011, 13:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

16 יוני 2011, 13:52

שכתבתי אותו שנתון = התכוונתי ששיחקו יחד בנוער מכבי ,מגיא בנגוד לכספי ויותם היה שחקן לא נוצץ .לא סבלתי אותו בי-ם כי הוא פייטר שלא נשבר , אפילו זוכר את העבירה שלו על אליהו ....
הנתונים אלו בדוקים :
פיני עצמו דיבר על זה באולפן הפתוח בפיינל פור בברצלונה בוואן (היתי לחוץ רצח וצפיתי דרך המשחב בכל הז"#### של המומחים שם)
כמו כן, היתי ביוון במבגרת העבודה (איכסה ) וגם שם עלו את השם שלו בפירוש .
גם בארץ ציינו את העבדה ... אולי מוזמנת להסתדר עם פרטנזיס שלהם . :fuck

16 יוני 2011, 14:55

"בשלוש השנים הקרובות אני אשחק במכבי ת"א - זה הבית שלי ואני לא רואה את עצמי משחק בשום מקום אחר"

איזה שחקן

16 יוני 2011, 14:59

מעולה.
גיא עשה השנה קפיצת מדרגה גדולה.
מקווה שבעונה הבאה הוא יקבל יותר דקות משחק בכל העונה.

16 יוני 2011, 15:00

Mta_atic כתב:מעולה.
גיא עשה השנה קפיצת מדרגה גדולה.
מקווה שבעונה הבאה הוא יקבל יותר דקות משחק בכל העונה.

בתחילת השנה גיא היה רק לשלשות..אחרי שפרקינס נפצע והוא שיחק כמוביל כדור שני(כשאידסון או פארגו לא היו על המגרש)אז פתאום נזכרו שהוא גם מוסר יוצא מן הכלל..אני מקווה שנזכה לראות את זה גם בשנה הבאה..למרות שאני בספק

16 יוני 2011, 15:16

תותח על

16 יוני 2011, 17:00

מצוין :thumbup לא היה לי ספק שפניני יישאר פה להרבה שנים. חלומו הגדול תמיד היה להיות שחקן חשוב במכבי והוא לא היה חותר לעזיבה כעת.

16 יוני 2011, 17:41

ברכות לגיא וגם לנו! :D
פרסם תגובה