זרובבל כתב:er79 כתב:זה הערך שלו, ולכן מכבי לקחו אותו. מה חשבתם, שהם יקחו גארד של מליון דולר?
איך לוגאן שווה חצי מיליון ויוגב 800 אלף?
תשאל את קובאן, אל תשאל אותי. נזיד עדשים לא הייתי משלם על הפישר הזה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זרובבל כתב:er79 כתב:זה הערך שלו, ולכן מכבי לקחו אותו. מה חשבתם, שהם יקחו גארד של מליון דולר?
איך לוגאן שווה חצי מיליון ויוגב 800 אלף?
חציברטאס כתב:tomerp כתב:חציברטאס כתב:בינתיים יש לנו 3 גארדים - היקמן, לוגן ורוט (שכחתי מישהו?).
צריך להגיע עוד גארד והוא יהיה הגארד הבכיר. לוגאן מחפה על הלפרין שלא יגיע (יש פה מישהו שחושב שהלפרין יותר טוב מלוגן).
בואו לא נמכור מנויים עד שההחתמות יסתיימו...
אני הגארד הבא! אני 1.83 , יודע לקלוע ענבים(ירוקים אגב, אדומים קצת כבדים) לתוך הפה שלי ב56% הצלחה.....
מכביסט אמיתי לא קונה ענבים אדומים
חציברטאס כתב:בינתיים יש לנו 3 גארדים - היקמן, לוגן ורוט (שכחתי מישהו?).
צריך להגיע עוד גארד והוא יהיה הגארד הבכיר. לוגאן מחפה על הלפרין שלא יגיע (יש פה מישהו שחושב שהלפרין יותר טוב מלוגן).
החציל האצטקי כתב:דיוויד בלאט: "חיפשנו קומבו-גארד עם ניסיון ביורוליג יחד עם יכולת קליעה חזקה, ולוגאן עונה על כל האיכויות האלו. הוא שחקן תחרותי שרוצה לנצח ולשחק במכבי, ואנחנו מאוד שמחים שהצטרף אלינו".
חביב אורנג'ד כתב:החתמה בינונית.
לא שחקן יותר מדי טוב, אבל עדיין טוב יותר מחלק מן השמות שהועלו כאן הקיץ.
לא תולה בו יותר מדי תקוות, אבל גם לא מצפה שיהיה יותר מדי גרוע.
סה"כ, הוא שחקן מוכח עם הרבה נסיון, כמו שמאוד אוהבים כאן.
החציל האצטקי כתב:דיוויד בלאט: "חיפשנו קומבו-גארד עם ניסיון ביורוליג יחד עם יכולת קליעה חזקה, ולוגאן עונה על כל האיכויות האלו. הוא שחקן תחרותי שרוצה לנצח ולשחק במכבי, ואנחנו מאוד שמחים שהצטרף אלינו".
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:החתמה בינונית.
לא שחקן יותר מדי טוב, אבל עדיין טוב יותר מחלק מן השמות שהועלו כאן הקיץ.
לא תולה בו יותר מדי תקוות, אבל גם לא מצפה שיהיה יותר מדי גרוע.
סה"כ, הוא שחקן מוכח עם הרבה נסיון, כמו שמאוד אוהבים כאן.
אנשים אוהבים שחקנים מנוסים וטובים כמו DD או מקאלב, אבל לא שחקנים מנוסים ובינוניים כמו לוגאן. זאת החתמה פחות טובה מהיקמן, כי היקמן עוד יכול להפתיע...
החציל האצטקי כתב:יהיה פה ניסיון לשחק בסגנון של התאומים, לדעתי. שני קומבואים מהירים, אנדרסייזד, אתלטיים שיכולים לשרוף את היריב בקליעות מרחוק ובחדירות. אף אחד לא רכז טבעי.
זה גאמבל עצום, ואני ממש לא מתחבר אליו, אבל זה מה יש ועם זה ננצח (או שלא).
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:יהיה פה ניסיון לשחק בסגנון של התאומים, לדעתי. שני קומבואים מהירים, אנדרסייזד, אתלטיים שיכולים לשרוף את היריב בקליעות מרחוק ובחדירות. אף אחד לא רכז טבעי.
עזוב חצילון. זה חרטה.
בהנחה סבירה שלוגאן לא עלה יותר מחצי מליון, יש כאן קו אחורי שלם שלא עובר את המליון נטו. ועוד לחשוב שאנשים כאן פינטזו על קו אחורי של ג'קסון, לאנגפורד, יותם ואוחיון,
ועוד אמרו שזה כנראה לא מספיק, וצריך עוד גארד...
גל גל כתב:החציל האצטקי כתב:יהיה פה ניסיון לשחק בסגנון של התאומים, לדעתי. שני קומבואים מהירים, אנדרסייזד, אתלטיים שיכולים לשרוף את היריב בקליעות מרחוק ובחדירות. אף אחד לא רכז טבעי.
הבעיה שהם באמת קטנים לוגאן מטר 85 והיקמן 89 והם לא שומרים כאלה גדולים גם לא ריבאונדרים מצטיינים מה שהיה לנו עם התאומים
מה שכן תיהיה לנו קבוצת שלשות אדירה עם לוגאן מדלי סמית והיקמן
חציברטאס כתב:בינתיים יש לנו 3 גארדים - היקמן, לוגן ורוט (שכחתי מישהו?).
MaccabiTA כתב:וואו.. אני מצאתי שנה טובה להתגייס, אולי בעונה הזאת עדיף לפספס משחקים עם איך שהסגל נראה עד עכשיו.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:וואו.. אני מצאתי שנה טובה להתגייס, אולי בעונה הזאת עדיף לפספס משחקים עם איך שהסגל נראה עד עכשיו.
אין כמו 11-3 במפרשית בשביל להעביר עונה פח של מכבי. הלוואי עליי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים