דייויד לוגאן חתם לשנתיים במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד לוגאן חתם לשנתיים במכבי

הודעהעל ידי or163 » 28 יולי 2012, 19:08

מה שמעצבן זה שאם מכבי לא תביא גארד נוסף נישאר עם קו אחורי עלוב של יורוקאפ
ואם מכבי כן תביא עוד גארד זר אז נשאלת השאלה למה לבנות לרוחב ובמקום להביא שני גארדים בינוניים להביא גארד אחד מצויין, בכל מקרה נשאר למכבי לפחות 700 אלף דולר לגארד זר כי אם מכבי תביא גארד זר סביר להניח שישחררו את ג'יימס ומהכסף שיתפנה אפשר להביא גארד נוסף אבל בכל מקרה זה לא יקרה כי פדרמן בונה על הכסף שיתפנה (תרתי משמע).
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 יולי 2012, 19:10

לא יגיע שום גארד " בכיר ", כדאי להפסיק עם החלומות. לוגאן הוא הבכיר ובזה נסגרה הבאסטה של הקו האחורי המפואר.

זו עונה פיננסית שמנהלי מכבי עדיין מסרבים להודות בקיומה, זה הכול.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי אדם » 28 יולי 2012, 19:12

אני דווקא חושב שכשלוגאן יקבל תהיזדמנויות ותדקות הוא הוכיח את עצמו
אאתם שוכים שלפעמים שחקנים מקבלים משבצת אם משימות מסוימות שצריכים למלא וזה מגביל אותם,במיוחד אצל אוברדוביץ הרבה שחקנים אצלו לא ממצים את מלוא היכולת.
קחו לדוגמא את דרו ניקולאס שהיה סקורר לפני,ומאריץ,והרבה כמוהם בכל מיני קבוצות זה קורה,גם שאאראס,גם וויקאס,אתם תראו איך השחנקים האלה מקבלים בקבוצות החדשות תפקידים יותר מרכזיים ובולטים.
לוגאן שחקן טוב ומגוון שצריך תבמה ותדקות,והוא לא נופל משום מועמד ומשום אפשרות יותר טוב מגורדון,ולא נופל מלאנגפורד שהיתחננתי שישאירו,לוגאן חודר וקולע בכל מצב
ולא רק דרך שמאל.
גם קאמיקולו מפנא יבוא הרבה יותר לביטוי ממה שהביא בפנא.
בוא נגיד שלוגאן לא הבעיה שלנו גם מאריץ שרצינו,לא בא ללידי ביטוי בפנא.
צריך עוד גארד חלום מקלאב,נסתפק בפרקינס
ובסנטר תותח,
ושוב מסכים באמת קשה לראות את רוט במכבי
וסבתם שאלה איפה סמי מחייה?
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 28 יולי 2012, 19:14

שחף כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:החתמה בינונית.
לא שחקן יותר מדי טוב, אבל עדיין טוב יותר מחלק מן השמות שהועלו כאן הקיץ.
לא תולה בו יותר מדי תקוות, אבל גם לא מצפה שיהיה יותר מדי גרוע.

סה"כ, הוא שחקן מוכח עם הרבה נסיון, כמו שמאוד אוהבים כאן.

אנשים אוהבים שחקנים מנוסים וטובים כמו DD או מקאלב, אבל לא שחקנים מנוסים ובינוניים כמו לוגאן. זאת החתמה פחות טובה מהיקמן, כי היקמן עוד יכול להפתיע...

יוני, מה דעתך? אתה חושב שאוהדי מכבי מספיק חכמים או אקטיביים כדי להבין מה קורה כבר עכשיו, או שאנחנו נצטרך ששנה אחת לקבל בראש כדי שאנשים יעשו מעשה כדי להעיף את הפדרמנים?

תלוי איזה אוהדים. הייתי אומר שבערך שליש מההיכל יודע שעובדים עליו, אבל אחוז קטן מאוד מהצופים בבית יודע את זה.
כלומר עבור רוב האוהדים, העניינים סה"כ תקינים ובסדר, ולכן פדרמן עושה את הדבר החכם מבחינתו.

הבעיה היא שאי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן. באיזשהו שלב הבלוף יתגלה, ושנות ה-90 העליזות יחזרו לכאן. ההיכל יהיה חצי ריק, זכויות השידור יימכרו לערוץ האופנה והתקציב יילך ויצטמק.
מה שכן, עוד קיץ כזה, ואני מאמין שלחץ האוהדים על ההנהלה יעלה, המחאה תהפוך לחזקה יותר, ולאט לאט עלול להיווצר כדור שלג, שידרוש שינויים גדולים בהנהלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 יולי 2012, 19:15

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:יהיה פה ניסיון לשחק בסגנון של התאומים, לדעתי. שני קומבואים מהירים, אנדרסייזד, אתלטיים שיכולים לשרוף את היריב בקליעות מרחוק ובחדירות. אף אחד לא רכז טבעי.
זה גאמבל עצום, ואני ממש לא מתחבר אליו, אבל זה מה יש ועם זה ננצח (או שלא).

עזוב חצילון. זה חרטה.
בהנחה סבירה שלוגאן לא עלה יותר מחצי מליון, יש כאן קו אחורי שלם שלא עובר את המליון נטו. ועוד לחשוב שאנשים כאן פינטזו על קו אחורי של ג'קסון, לאנגפורד, יותם ואוחיון,
ועוד אמרו שזה כנראה לא מספיק, וצריך עוד גארד...

כל הקו האחורי הוא בקושי האופציה של לאנגפורד מהקיץ.

אז בדיעבד דני פדרמן עשה עסקה טובה... 4 במחיר אחד. ממש כמו סטמצקי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 28 יולי 2012, 19:16

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:יהיה פה ניסיון לשחק בסגנון של התאומים, לדעתי. שני קומבואים מהירים, אנדרסייזד, אתלטיים שיכולים לשרוף את היריב בקליעות מרחוק ובחדירות. אף אחד לא רכז טבעי.
זה גאמבל עצום, ואני ממש לא מתחבר אליו, אבל זה מה יש ועם זה ננצח (או שלא).

עזוב חצילון. זה חרטה.
בהנחה סבירה שלוגאן לא עלה יותר מחצי מליון, יש כאן קו אחורי שלם שלא עובר את המליון נטו. ועוד לחשוב שאנשים כאן פינטזו על קו אחורי של ג'קסון, לאנגפורד, יותם ואוחיון,
ועוד אמרו שזה כנראה לא מספיק, וצריך עוד גארד...

כל הקו האחורי הוא בקושי האופציה של לאנגפורד מהקיץ.

אז בדיעבד דני פדרמן עשה עסקה טובה... 4 במחיר אחד. ממש כמו סטמצקי...

יותר yad2 מסטימצקי..
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי מתAMסרת » 28 יולי 2012, 19:18

חבר'ה להתעורר !
לא יגיע עוד גארד זר. יגיע עוד סנטר ואז אנחנו כבר עומדים על 7 זרים.
במקרה הטוב (או הרע, תלוי איך מסתכלים) יגיע עוד גארד ישראלי, וזהו.
מתAMסרת

הודעהעל ידי yellowaura » 28 יולי 2012, 19:21

העונה גמורה .

אני בכל זאת מאמין שפרקינס גם יוחתם כי לוגן לא עולה הרבה.

אבל לוגן מיותר לחלוטין...קיצ'ן עדיף בפירוש.

שרפו כסף סתם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 יולי 2012, 19:23

לא צריך להגזים. לוגאן רחוק מלהיות נגר. בלאט גם לא הולך לתת לו את התפקיד הנישתי ששיחק בו בשנתיים האחרונות בקאחה ובפאו- הוא הולך להיות גארד מוביל. בפעם האחרונה שהיה כזה, הוא לקח את סופוט העלובה לסדרת הצלבה יפה מול אולימפיאקוס...

אגב, יעל שחרור מדווחת שלוגאן ירוויח בעונה הקרובה 500 אלף דולר, ובעונה שלאחריה 650 אלף דולר. מדובר בסוג של כלום- מה שאומר שמכבי תוכל ותצטרך לשים את המיליון ומעלה על סנטר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 28 יולי 2012, 19:34

החציל האצטקי כתב:לא צריך להגזים. לוגאן רחוק מלהיות נגר. בלאט גם לא הולך לתת לו את התפקיד הנישתי ששיחק בו בשנתיים האחרונות בקאחה ובפאו- הוא הולך להיות גארד מוביל. בפעם האחרונה שהיה כזה, הוא לקח את סופוט העלובה לסדרת הצלבה יפה מול אולימפיאקוס...

אגב, יעל שחרור מדווחת שלוגאן ירוויח בעונה הקרובה 500 אלף דולר, ובעונה שלאחריה 650 אלף דולר. מדובר בסוג של כלום- מה שאומר שמכבי תוכל ותצטרך לשים את המיליון ומעלה על סנטר.

דייויד לא ידוע כסלחן וותרן בכל מה שקשור לשחקנים שמזייפים בהגנה. אם לוגאן לא יעשה את העבודה, הוא ייראה הרבה ספסל, בדיוק כמו שאליהו ראה העונה,
גם אם זה אומר 20 דקות משחק של רוט ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יולי 2012, 19:35

אני חוששת שבקצב הזה רוט יהיה שנה הבאה בקובאן.... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מתAMסרת » 28 יולי 2012, 19:42

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:לא צריך להגזים. לוגאן רחוק מלהיות נגר. בלאט גם לא הולך לתת לו את התפקיד הנישתי ששיחק בו בשנתיים האחרונות בקאחה ובפאו- הוא הולך להיות גארד מוביל. בפעם האחרונה שהיה כזה, הוא לקח את סופוט העלובה לסדרת הצלבה יפה מול אולימפיאקוס...

דייויד לא ידוע כסלחן וותרן בכל מה שקשור לשחקנים שמזייפים בהגנה. אם לוגאן לא יעשה את העבודה, הוא ייראה הרבה ספסל, בדיוק כמו שאליהו ראה העונה,
גם אם זה אומר 20 דקות משחק של רוט ביורוליג.

:thumbup
עם לוגאן או עם רוט (בלי קשר לכל שאר ההימורים) כמו שאמרתי...בלאט הולך לקרוע ת'תחת השנה בעבודה קשה.
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 28 יולי 2012, 19:44

חנו'ש כתב:אני חוששת שבקצב הזה רוט יהיה שנה הבאה בקובאן.... :roll:

חחח...ההסתברות שזה יקרה יותר גבוהה מכל חלום סולידי שהעזנו לחלום בקיץ הזה.
מתAMסרת

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יולי 2012, 19:46

jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:

אנשים אוהבים שחקנים מנוסים וטובים כמו DD או מקאלב, אבל לא שחקנים מנוסים ובינוניים כמו לוגאן. זאת החתמה פחות טובה מהיקמן, כי היקמן עוד יכול להפתיע...

יוני, מה דעתך? אתה חושב שאוהדי מכבי מספיק חכמים או אקטיביים כדי להבין מה קורה כבר עכשיו, או שאנחנו נצטרך ששנה אחת לקבל בראש כדי שאנשים יעשו מעשה כדי להעיף את הפדרמנים?

תלוי איזה אוהדים. הייתי אומר שבערך שליש מההיכל יודע שעובדים עליו, אבל אחוז קטן מאוד מהצופים בבית יודע את זה.
כלומר עבור רוב האוהדים, העניינים סה"כ תקינים ובסדר, ולכן פדרמן עושה את הדבר החכם מבחינתו.

הבעיה היא שאי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן. באיזשהו שלב הבלוף יתגלה, ושנות ה-90 העליזות יחזרו לכאן. ההיכל יהיה חצי ריק, זכויות השידור יימכרו לערוץ האופנה והתקציב יילך ויצטמק.
מה שכן, עוד קיץ כזה, ואני מאמין שלחץ האוהדים על ההנהלה יעלה, המחאה תהפוך לחזקה יותר, ולאט לאט עלול להיווצר כדור שלג, שידרוש שינויים גדולים בהנהלה.

אני די בטוח שגם רוב האוהדים של הפועל לא בדיוק הבינו למה טביב כל כך רע, אבל המיעוט שהוביל את המהפכה היה מאוד רועש ואסרטיבי, תכונות שלא כל כך מאפיינות את אוהדי מכבי בכדורסל( גם את אלה משער 11).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יולי 2012, 19:47

איזו החתמה גרועה,פשוט בושה שאלה השחקנים שאנחנו מביאים וכל זה אחרי שחסכנו
תצאו מהסרט שיגיע לכאן סנטר בכיר(ויש כאלה שאפילו מפנטזים על עוד גארד)כי מכבי כבר חסכה מספיק בשביל להחתים גארד וסנטר טובים ובמקום היא החתימה את לוגאן כך שזה לא ישתנה.
איזו עונה גרועה הולכת להיות,אפילו יובל בנבואותיו האפוקליפסיות לא צפה שזה מה שיקרה.

מכבי מוסיפה עוד סיבה לצום היום.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 יולי 2012, 19:48

מתAMסרת כתב:

את מבינה שכרגע הוא הרכז היחיד בסגל.
כלומר, אם נרצה או לא, הוא יקבל כנראה המון דקות (הוא גם אוהב לשמור וללחוץ בהגנה כמו שבלאט אוהב).
מי יודע, אולי הוא עוד ייתן עונה סבירה (ברמה האישית) ומשם, קדימה לקובאן.... :cool
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 יולי 2012, 19:49

rc4991 כתב:איזו החתמה גרועה,פשוט בושה שאלה השחקנים שאנחנו מביאים וכל זה אחרי שחסכנו
תצאו מהסרט שיגיע לכאן סנטר בכיר(ויש כאלה שאפילו מפנטזים על עוד גארד)כי מכבי כבר חסכה מספיק בשביל להחתים גארד וסנטר טובים ובמקום היא החתימה את לוגאן כך שזה לא ישתנה.
איזו עונה גרועה הולכת להיות,אפילו יובל בנבואותיו האפוקליפסיות לא צפה שזה מה שיקרה.

[b]מכבי מוסיפה עוד סיבה לצום היום.[/b]

לא סתם מכבי לא חיכתה עם פרסום ההחממה עד אחרי הצום, בכל זאת התחשבות באוהדים עדיין קיימת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי BIG sofo » 28 יולי 2012, 19:57

ב 2 עונות האחרונות שלו הוא שיחק כשחקן משלים.
לפני שנתיים כששיחק בפרוקום כשחקן מוביל הוא קלע במשך 2 עונות 16 נקודות באחוזים טובים...
רק נקווה שלא יהיה כמו מאלט שבשרלרואה היה קלעי מצויין ובמכבי היה גרוע...
BIG sofo

הודעהעל ידי jol9 » 28 יולי 2012, 19:58

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:

אני די בטוח שגם רוב האוהדים של הפועל לא בדיוק הבינו למה טביב כל כך רע, אבל המיעוט שהוביל את המהפכה היה מאוד רועש ואסרטיבי, תכונות שלא כל כך מאפיינות את אוהדי מכבי בכדורסל( גם את אלה משער 11).

נראה מה יהיה בעונה הבאה. עונה עלובה מבחינה מקצועית, תחייב את ההנהלה להפיק את הלקחים והמסקנות, ואם זה לא יקרה, אז אני מאמין שדברים יתחילו לבעבע.
בכל אופן, כל עוד בלאט בתפקיד שלו, קשה לי להאמין שיהיו כשלונות קולוסאליים. הבעיה היא שבלאט לא מקבל את ההזדמנות שמגיעה לו ללכת עד הסוף ביורוליג וזה לא הוגן כלפיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 28 יולי 2012, 20:03

חנו'ש כתב:
מתAMסרת כתב:

את מבינה שכרגע הוא הרכז היחיד בסגל.
כלומר, אם נרצה או לא, הוא יקבל כנראה המון דקות (הוא גם אוהב לשמור וללחוץ בהגנה כמו שבלאט אוהב).
מי יודע, אולי הוא עוד ייתן עונה סבירה (ברמה האישית) ומשם, קדימה לקובאן.... :cool

כן, אני מבינה יפה יפה.. !
מה שאני לא מבינה - איך אף אחד ממקבלי ההחלטות לא רואה את מה שלנו כ"כ ברור ???
בלאט הולך להמר בענק על היקמן ואם זה לא ילך, יש לו עוד 5 שחקנים בעמדות 1-3 לעשות איתם ניסויים וגיבויים...
הלוואי שרוט יוכיח שהוא שייך לרמות האלה ויתן עונה טובה. אח"כ אפשר יהיה לשחרר אותו מרצון לקובאן (כי לא יסכימו לשדרג אותו בהתאם לאידיאולוגיה החדשה), ולהביא במקומו איזה מקל או ניסים או לימונד... יש המון אפשרויות :crybaby
מתAMסרת

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־20 אורחים