חנו'ש כתב:אפשר להציע סגל לעונת 2013-2014??
בכייף!
רק אל תשכחי שרוט עובר לקובאן, היקמן לפרוקום, לוגאן למילאן, להלפרין יש בעיות מס, לאנדסברג רוצה NBA, ושרמאדיני חוזר למכבי טביליסי בגלל טעות בנוסח החוזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:פותח האשכול הציג כך את הסגל שלו :
.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
מאז עברו כמה שנים , נדמה שמאה שנים ויותר, התקציב קוצץ ב 70 אחוז, ומה שנשאר זה עמדה 3 . גם זה משהוא, עמדה 3 .
אלמוג כתב:זה סגל שאם מעל הכותרת שמוצגים השחקנים, במקום מכבי היה רשום "אלבה ברלין" , לא הייתי מתפלא.
למעשה הייתי אומר שיש להם קבוצה די חלשה שלא אמורה לעשות בעיות מיוחדות.
yarinsaky כתב:פותח האשכול הציג כך את הסגל שלו :
.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
מאז עברו כמה שנים , נדמה שמאה שנים ויותר, התקציב קוצץ ב 70 אחוז, ומה שנשאר זה עמדה 3 . גם זה משהוא, עמדה 3 .
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:פותח האשכול הציג כך את הסגל שלו :
.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
אני כתבתי שאני רוצה את הסגל הזה,הוא נראה לי מצויין וגם די אפשרי כלכלית
כמובן שלא הייתי בא בתלונות אם לא היו מחתימים חלק מהשחקנים במידה והם היו מקבלים הצעות גדולות בהרבה מקבוצות אחרות(עיין ערך ג'קסון)אבל בסך הכל הסגל הזה ריאלי
איזה הבדלים של שמיים וארץ מהסגל הנוכחי
מקובי כתב:אוהבים לבקר כאן את מכבי, אבל היו הרבה דברים שהם פחות בשליטת מכבי.
מקובי כתב:rc4991 כתב:yarinsaky כתב:פותח האשכול הציג כך את הסגל שלו :
.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
כמובן שלא הייתי בא בתלונות אם לא היו מחתימים חלק מהשחקנים במידה והם היו מקבלים הצעות גדולות בהרבה מקבוצות אחרות(עיין ערך ג'קסון)אבל בסך הכל הסגל הזה ריאלי
איך ריאלי? ואיך אפשרי כלכלית?
ג'קסון קיבל לא מעט בצסק"א, לאנגפורד 1.8 מיליון דולר, מאריץ' 1.5 מיליון, הלפרין לא ברור בגלל המס שהוא צריך לשלם. בלי קשר שבלו פרש ואוחיון ברח.
ההבדל בין מצ'באן למדלי לא מאוד גדול לדעתי... (זה סוג אחר של פאוור פורוורד)
אוהבים לבקר כאן את מכבי, אבל היו הרבה דברים שהם פחות בשליטת מכבי.
rc4991 כתב:מקובי כתב:rc4991 כתב:yarinsaky כתב:פותח האשכול הציג כך את הסגל שלו :
.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
ג'קסון קיבל לא מעט בצסק"א, לאנגפורד 1.8 מיליון דולר, מאריץ' 1.5 מיליון, הלפרין לא ברור בגלל המס שהוא צריך לשלם. בלי קשר שבלו פרש ואוחיון ברח.
למה אתה לא קורא את כל ההודעה?
כתבתי במפורש:כמובן שלא הייתי בא בתלונות אם לא היו מחתימים חלק מהשחקנים במידה והם היו מקבלים הצעות גדולות בהרבה מקבוצות אחרות(עיין ערך ג'קסון)אבל בסך הכל הסגל הזה ריאלי
מקובי כתב:rc4991 כתב:מקובי כתב:rc4991 כתב:yarinsaky כתב:פותח האשכול הציג כך את הסגל שלו :
.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
כתבתי במפורש:כמובן שלא הייתי בא בתלונות אם לא היו מחתימים חלק מהשחקנים במידה והם היו מקבלים הצעות גדולות בהרבה מקבוצות אחרות(עיין ערך ג'קסון)אבל בסך הכל הסגל הזה ריאלי
קראתי את כל ההודעה, תסבירי לי איך הסגל הזה ריאלי עם השכר הזה שפירטתי כאן על כל שחקן ושחקן או על ההחלטות ששחקנים החליטו לקחת....
מאריץ' התחרט (לפי וואלה), ג'קסון קיבל חוזה עצום, הלפרין ובלו לא היו כ"כ בשליטת מכבי.
לאנגפורד זה סימן שאלה- יכול להיות שאם היו מציעים לו בזמן את האופציה הוא היה נשאר... אבל יכול להיות גם שלא... (הוא לא טיפש והוא כמונו ידע לקרוא שהשוק לא משופע בשחקנים כמוהו)
ואוחיון- אני לא חושב שמכבי ידעה שזה מה שיקרה אם היא תסרב להעלות לו את השכר ב100%, אבל אפשר גם להבין את הצד שלה במובן הזה. אוחיון עם כל העונה הטובה שהוא נתן לא צריך לקפוץ מעל הפופיק ולבקש שכר של פניני או בורשטיין שכבר עשו דבר או שניים במכבי.
וחנוש- מכבי אף פעם לא שלטה בשוק האירופי, היא תמיד הביאה "מציאות".
אף פעם לא היה לנו את התקציב הכי גבוה באירופה, ולמרות זאת אנחנו בדרג הראשון בהסתמך על הישגים של השלוש שנים האחרונות (ככה שזה לא איזשהי עונת פוקס)
היו טעויות, היו שינויים בשוק האירופי, אבל אני מעריך שמכבי תישאר ותהיה מהקבוצות הבולטות באירופה.
וגם אם הסגל לא יצליח בשלב הראשון אני בטוח שישפרו אותו בהמשך הדרך (ובואו לא ניכנס אם זה חכם או לא- זאת המציאות- הנהלת מכבי תשפר את הקבוצה אם היא תראה שהקבוצה שנבנתה לא מספיק טובה.)
rc4991 כתב:אבל כתבתי את הסגל הזה עוד לפני שנגמרה העונה ואז הוא עוד היה הגיוני
נראה היה שמאריץ' עומד לחתום,כנ"ל הלפרין,שרמאדיני כבר חתם,בלו לא היה ברור וזה גם לא כל כך אכפת לי,אוחיון שחקן מכבי,היו פרסומים שלאנגפורד ישאר ומכבי נורא רצתה את ג'קסון
ושוב,כבר אמרתי פעמיים שאין לי בעיה עם זה שמכבי לא הצליחה להביא שחקנים בגלל שהם קיבלו חוזים ענקים בקבוצות אחרות(כמו ג'קסון ולאנגפורד)אבל בתחילת הקיץ הסגל הזה נראה ריאלי
חנו'ש כתב:מקובי כתב:אוהבים לבקר כאן את מכבי, אבל היו הרבה דברים שהם פחות בשליטת מכבי.
חשבת על זה שאולי זו בדיוק הבעיה??
שמכבי כבר לא שולטת בשום דבר בכל הקשור לגורלה??
היא כבר לא מהווה שחקן ששולט בעניינים בשוק האירופי, ואפילו בשוק הישראלי היא כבר לא שולטת.
אולי בדיוק על זה אנחנו כואבים....
מקובי כתב:rc4991 כתב:מקובי כתב:rc4991 כתב:yarinsaky כתב:פותח האשכול הציג כך את הסגל שלו :
.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
קראתי את כל ההודעה, תסבירי לי איך הסגל הזה ריאלי עם השכר הזה שפירטתי כאן על כל שחקן ושחקן או על ההחלטות ששחקנים החליטו לקחת....
מאריץ' התחרט (לפי וואלה), ג'קסון קיבל חוזה עצום, הלפרין ובלו לא היו כ"כ בשליטת מכבי.
לאנגפורד זה סימן שאלה- יכול להיות שאם היו מציעים לו בזמן את האופציה הוא היה נשאר... אבל יכול להיות גם שלא... (הוא לא טיפש והוא כמונו ידע לקרוא שהשוק לא משופע בשחקנים כמוהו)
ואוחיון- אני לא חושב שמכבי ידעה שזה מה שיקרה אם היא תסרב להעלות לו את השכר ב100%, אבל אפשר גם להבין את הצד שלה במובן הזה. אוחיון עם כל העונה הטובה שהוא נתן לא צריך לקפוץ מעל הפופיק ולבקש שכר של פניני או בורשטיין שכבר עשו דבר או שניים במכבי.
וחנוש- מכבי אף פעם לא שלטה בשוק האירופי, היא תמיד הביאה "מציאות".
אף פעם לא היה לנו את התקציב הכי גבוה באירופה, ולמרות זאת אנחנו בדרג הראשון בהסתמך על הישגים של השלוש שנים האחרונות (ככה שזה לא איזשהי עונת פוקס)
היו טעויות, היו שינויים בשוק האירופי, אבל אני מעריך שמכבי תישאר ותהיה מהקבוצות הבולטות באירופה.
וגם אם הסגל לא יצליח בשלב הראשון אני בטוח שישפרו אותו בהמשך הדרך (ובואו לא ניכנס אם זה חכם או לא- זאת המציאות- הנהלת מכבי תשפר את הקבוצה אם היא תראה שהקבוצה שנבנתה לא מספיק טובה.)
מתAMסרת כתב:הוא הראה את היכולות שלו ובא יותר לידי ביטוי בקבוצות הקטנות שהוא שיחק בהן. בקבוצות הגדולות הוא הראה פחות יציבות והיה פחות דומיננטי.
בהשוואה לקו האחורי שלנו הוא מוכח ובעל נסיון. זה מה יש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים