פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

27 יולי 2012, 11:53

מה קורה עם באראץ בסוף? היו שמועות שהוא יעזוב את אפס. יש חדש לגביו?

27 יולי 2012, 11:59

er79 כתב:מה קורה עם באראץ בסוף? היו שמועות שהוא יעזוב את אפס. יש חדש לגביו?

אפס הכחישו את השמועות והוא נשאר שם.

28 יולי 2012, 15:33

בונסו קרוב מאוד לסיכום בקזאן..

29 יולי 2012, 08:55

מרסלוס קאמפ סגר בסיינה. שחקן שממש לא רציתם פה בשנה שעברה. זו הקבוצה שאמורה להתחרות עם מכבי על ראשות הבית. בקיצור, מקום ראשון קל להשגה השנה..

29 יולי 2012, 10:16

בו מקאלב קרוב מאוד לפנר....

29 יולי 2012, 17:11

החוזה של מקאלב עם פנר יחתם בתוך שבוע: 1.3 מליון יורו בייאאוט, 1.6 מליון יורו לעונה (2+1). אם נשים בצד את הפיצויים המטורפים, דווקא הסכם של 2 מליון דולר לעונה הוא הישג לא רע בשביל פנר. השמועות המוקדמות היו שמקאלב ידרוש יותר. עסקה מצוינת. כרגע הפוינט גארדים הטובים באירופה משחקים בטורקיה (פרמאר ומקאלב). חבל שפדרמן הקמצן לא פתח את הארנק. לא נורא, יש לנו את לוגאן.

29 יולי 2012, 17:21

er79 כתב:החוזה של מקאלב עם פנר יחתם בתוך שבוע: 1.3 מליון יורו בייאאוט, 1.6 מליון יורו לעונה (2+1). אם נשים בצד את הפיצויים המטורפים, דווקא הסכם של 2 מליון דולר לעונה הוא הישג לא רע בשביל פנר. השמועות המוקדמות היו שמקאלב ידרוש יותר. עסקה מצוינת. כרגע הפוינט גארדים הטובים באירופה משחקים בטורקיה (פרמאר ומקאלב). חבל שפדרמן הקמצן לא פתח את הארנק. לא נורא, יש לנו את לוגאן.

אלא אם כן התהפך לך ה-2 וה-1 אז זה ממש לא עסקה טובה
הם משלמים ביי-אאוט מטורף על מישהו שחתום רק לעונה ואולי יישאר לשתיים נוספות

29 יולי 2012, 19:21

אני חושב שזה שנתיים + שנה אופציה, אבל אני לא בטוח בזה. כשהוא יחתום נדע יותר טוב.

30 יולי 2012, 07:04

צסק"א החתימו את סוני ווימס . שחקן טוב כשלעצמו אבל אני לא בטוח שהוא החתמה כלכך טובה לצסק"א כקבוצה . יכול לפגוע קצת במשחק הקבוצתי עם הדומיננטיות שלו .
אני מקווה בשבילם שהמאמן ידע לרסן אותו...

30 יולי 2012, 07:34

היה נפלא העונה בז'לגיריס. אחד הטובים באירופה לפי דעתי.

30 יולי 2012, 07:44

וואו, צסק"א מפלצתית. הייתי בטוח שהוא חוזר לאנ.בי.איי. תחליף הרבה יותר ראוי ממאחייה. קבוצה פנטסטית בונים שם, אבל יש סימן שאלה גדול האם כל זה יספיק בלי קירילנקו, שהיה שחקן על והכוכב של הקבוצה. הם בכל זאת פייבוריטים לפיינל פור לפחות.

30 יולי 2012, 07:58

er79 כתב:וואו, צסק"א מפלצתית. הייתי בטוח שהוא חוזר לאנ.בי.איי. תחליף הרבה יותר ראוי ממאחייה. קבוצה פנטסטית בונים שם, אבל יש סימן שאלה גדול האם כל זה יספיק בלי קירילנקו, שהיה שחקן על והכוכב של הקבוצה. הם בכל זאת פייבוריטים לפיינל פור לפחות.

קבוצה חזקה מאוד, אבל ללא קירילנקו (וגם ללא שבד) זה לא אותו דבר

30 יולי 2012, 08:00

אני במקומם הייתי מחתים שניים-שלושה שחקני על במקום הרבה שחקנים טובים

30 יולי 2012, 08:25

אגב, ואטוטין ציין שווימס היה ההחתמה האחרונה של הקבוצה, והסגל שלה סגור, מה שאומר שבניגוד לשמועות אידסון כבר לא ישחק שם.

30 יולי 2012, 08:44

הסגל שלהם כולל את מיקוב,ארצג,קרסטיץ',חריאפה,תיאו',ג'קסון,ווימס,ניקולאס,וורונצ'ביץ' וקאון
הרבה שחקנים טובים אבל אין להם מישהו שי"ישבור שיויון" כמו קירילנקו ולכן לדעתי הם הרבה יותר פגיעים השנה

30 יולי 2012, 08:52

rc4991 כתב:הסגל שלהם כולל את מיקוב,ארצג,קרסטיץ',חריאפה,תיאו',ג'קסון,ווימס,ניקולאס,וורונצ'ביץ' וקאון
הרבה שחקנים טובים אבל אין להם מישהו שי"ישבור שיויון" כמו קירילנקו ולכן לדעתי הם הרבה יותר פגיעים השנה

זה נכון, אבל יש להם גם יתרון עצום בעמדת המאמן לעומת שנה שעברה. אני מאמין שזה סגל קלאסי לפיינל פור, מה יהיה מעבר לכך באמת קשה לדעת.

30 יולי 2012, 08:55

אם הם לא יגיעו לפיינלפור זו תיהיה הפתעה ענקית (אחת הגדולות בהיסטוריה ) . אם הם לא יקחו זו תיהיה גם הפתעה אבל קטנה בהרבה כי יש עוד קבוצות שיכולות להתמודד איתם בגמר....

30 יולי 2012, 12:03

מלאגה, יריבתנו במחזור הראשון, החתימה את מרכוס וויליאמס

30 יולי 2012, 12:59

er79 כתב:מלאגה, יריבתנו במחזור הראשון, החתימה את מרכוס וויליאמס

אם הבחור כשיר , החתמה מעלוה . אם לא אז כנראה שהוא יקרוס באמצע העונה דבר שאני בהחלט לא מאחל לו....

30 יולי 2012, 13:11

ואו החתמה עצומה של צסק"א
נושא נעול