המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yellowaura כתב:פעם ראשונה שאני גם מאשים את בלאט בהחתמה.
אני לא מבין איך מאמן שיודע ומעריך הגנה מחתים שחקן כמו לוגן מרצונו.
אגב אני הולך עם אוברדוביץ' - עדיף את שאראס על לוגן
tomerp כתב:yellowaura כתב:פעם ראשונה שאני גם מאשים את בלאט בהחתמה.
אני לא מבין איך מאמן שיודע ומעריך הגנה מחתים שחקן כמו לוגן מרצונו.
אגב אני הולך עם אוברדוביץ' - עדיף את שאראס על לוגן
לפי מה שראיתי לוגאן שחקן הגנה לא רע.....חוטף טוב ושומר אישי סביר .....
MTA2311 כתב:מהפייסבוק של מכבי:"חשוב לנו להדגיש לאור פניות שקיבלנו, כי הסיכומים עם הרכש החדש דיוויד לוגאן נחתמו לפני תשעה באב, כבר בשעות הבוקר אתמול. צום קל ומועיל לכולם!"..
איזה כיף לדעת שכולם במועדון מתעסקים בעיקר ולא בשטויות. אנחנו באמת נצטרך תמיכה אלוהית השנה...
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מהפייסבוק של מכבי:"חשוב לנו להדגיש לאור פניות שקיבלנו, כי הסיכומים עם הרכש החדש דיוויד לוגאן נחתמו לפני תשעה באב, כבר בשעות הבוקר אתמול. צום קל ומועיל לכולם!"..
איזה כיף לדעת שכולם במועדון מתעסקים בעיקר ולא בשטויות. אנחנו באמת נצטרך תמיכה אלוהית השנה...
הבהרנו שני דברים עכשיו
1)מכבי כן מאמינים בכל עניין התשעה באב
2)אנשים שלחו תלונות על הדבר המטופש הזה
מתAMסרת כתב:על הצורך בתמיכה אלוהית השנה.. יחתמו אני חושבת כלל האוהדים של מכבי, חילוניים ודתיים כאחד.
מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מהפייסבוק של מכבי:"חשוב לנו להדגיש לאור פניות שקיבלנו, כי הסיכומים עם הרכש החדש דיוויד לוגאן נחתמו לפני תשעה באב, כבר בשעות הבוקר אתמול. צום קל ומועיל לכולם!"..
הבהרנו שני דברים עכשיו
או..
שהבהרנו את שני הדברים הבאים :
1. למכבי יש קהל תומך דתי-מסורתי
2. מכבי מכבדת את ציבור האוהדים הזה
MTA2311 כתב:מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מהפייסבוק של מכבי:"חשוב לנו להדגיש לאור פניות שקיבלנו, כי הסיכומים עם הרכש החדש דיוויד לוגאן נחתמו לפני תשעה באב, כבר בשעות הבוקר אתמול. צום קל ומועיל לכולם!"..
הבהרנו שני דברים עכשיו
או..
שהבהרנו את שני הדברים הבאים :
1. למכבי יש קהל תומך דתי-מסורתי
2. מכבי מכבדת את ציבור האוהדים הזה
זה פחות לכבד, ויותר להשתעבד.. אם בן אדם רוצה לנהוד על פי דת מסויימת, שיהיה לו לבריאות. רק שלא יגרור את כולנו לגיהנום יחד איתו. כמו שבישראל קיים עיקרון חופש הדת(וטוב שכך), קיים גם עיקרון חופש מדת. חבל שלא מכבדים את העיקרון השני באותה אדיקות שמכבדים את הראשון.
ד"א, בחור חכם ונאה פתח אשכול בדיוק על הנושא הזה בפורום שכונה. אני אשמח להמשיך את הדיון שם..
felix_r כתב:מתAMסרת כתב:על הצורך בתמיכה אלוהית השנה.. יחתמו אני חושבת כלל האוהדים של מכבי, חילוניים ודתיים כאחד.
באמת שעם סגל כזה רק אלוהים מסוגל לעזור לנו...
אוברדוביץ' אוהב את הפיק אנד רול, ודייויד לוגן לא התאים לשיטת המשחק הזו וגם לא ניסה להסתגל לזה יותר מדי"
MTA2311 כתב:מהפייסבוק של מכבי:"חשוב לנו להדגיש לאור פניות שקיבלנו, כי הסיכומים עם הרכש החדש דיוויד לוגאן נחתמו לפני תשעה באב, כבר בשעות הבוקר אתמול. צום קל ומועיל לכולם!"..
"יש לנו תקציב מסודר ואנחנו מחפשים שחקנים שרוצים לשחק אצלנו. לוגן הראה רצון ונכונות גם בעונה שעברה וגם העונה. זה גם מה שאנחנו מחפשים."
rc4991 כתב:הקטע שהכי עצבן אותי:"יש לנו תקציב מסודר ואנחנו מחפשים שחקנים שרוצים לשחק אצלנו. לוגן הראה רצון ונכונות גם בעונה שעברה וגם העונה. זה גם מה שאנחנו מחפשים."
יש כל כך הרבה שחקנים גרועים שרוצים לשחק במכבי,זו סיבה לקחת אותם???
rc4991 כתב:הקטע שהכי עצבן אותי:"יש לנו תקציב מסודר ואנחנו מחפשים שחקנים שרוצים לשחק אצלנו. לוגן הראה רצון ונכונות גם בעונה שעברה וגם העונה. זה גם מה שאנחנו מחפשים."
יש כל כך הרבה שחקנים גרועים שרוצים לשחק במכבי,זו סיבה לקחת אותם???
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים