ת'רד הסרטים

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסרטים

הודעהעל ידי michael » 29 יולי 2012, 04:14

חברים ,
אני לא רוצה להרוס לכם את הכיף - זה באמת אחלה ת'רד.
רק בקשה קטנה - נא להקפיד מאוד בעניין חוק זכויות יוצרים.
אנחנו מדברים כאן על מדיות שברובן מוגנות וחל איסור על שיתוף שלהן
מבחינת לינקים להורדה ו/או כל פעולה שתפגע בזכויות היוצרים.
האחריות על הנושא היא אישית של כל אחד ואחד מכם.
אני בטוח שכולכם חכמים ותדעו להיזהר כנדרש.
המשך גלישה נעימה !
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי התנין » 29 יולי 2012, 05:45

misha כתב:
התנין כתב:
misha כתב:לטרילוגיה עצמה כבר עכשיו מובטח מקום כבוד בין הטרילוגיות הגדולות אי פעם, הוויכוח הוא על הגדולה של הסרט השלישי, שלדעתי לא מגיע לרמה של שני האחרים, בטח לא לשני. אין בו משהו נוסף שמייחד אותו כמו שיש בסרטים הקודמים.
דווקא בIMDB מצביעים הרבה פאן בויז, הייטרים, שרבים מהם נרשמים כמה פעמים כדי להצביע. לדעתי דירוג המבקרים בRT נותן תמונה יותר טובה.
אין מצב שהסרט הזה קרוב לקומיקס מבין השלושה, אם כבר אז להפך. הראשון הוא הכי קרוב.
אז זהו, ששופטים את באטמן שונה בגלל שנולאן הראה כמה מוצלחים סרטים כאלה יכולים להיות. אף אחד לא ציפה מנוקמים לעלילה מיוחדת כי ברור שעם כל כך הרבה דמויות זה לא יקרה. אנשים פשוט באו להנות מהאקשן ומהאפקטים.

נכון אמרתי שיש הרבה פאנבוייז והייטרים שמגיבים ומצביעים אבל אתה לא יכול להתייחס לטיעון הזה ברצינות יתרה כשמספר המצביעים מגיע למאות אלפים. הרי ברוטן טומטוז ביקורת מייצגת טעם אישי של מבקר(כולה מבקר!)ותו לא. ועזוב שהסרט עומד על ממוצע מכובד של 87%, שזה יותר מבאטמן מתחיל למשל, ועם ציון מכובד של 8. עד היום רשימת הסרטים המובילה של IMDB לא ממש אכזבה, ואני חושב שהציונים מייצגים את דעת הכלל.

כן, אני יותר מתייחס לדירוג של 260 מבקרים מאשר ל170 אלף אנשים בIMDB, שרבים מהם ילדים או סתם מצביעים מתוך אינטרס כלשה (יש הרבה אנשים שרוצים שהסרט האהוב שלהם יעלה או ירד בתוך הדירוג ונותנים ציונים מוגזמים תלוי לאיזה צד הם שייכים). ציון מכובד (אבל בצדק נמוך מהאביר האפל) ובשני המקומות אני חושב זה עוד ירד.

באטמן מתחיל אנדרייטד. לדעתי הוא סרט reboot נהדר שהציב את הטון של הטרילוגיה. הוא הסרט הראשון שבאמת ירד לפרטים הקטנים והראה את הרקע שלו למה הוא הפך למה שהוא הפך. אולי פחות אפקטים וזוהר מהסרט החדש אבל בתור מכלול כשמתחשבים בעלילה ושאר המאפיינים, אני לוקח אותו לפני TDKR.

וביין לא מתקרב לג'וקר של לדג'ר. רמות שונות לגמרי.

מה שאמרת לגביי הדירוג של IMDB הוא נכון חלקית, וגם אני הסכמתי שיש הרבה פאנבוייז, הייטרים ומושפעים, אבל כמה הם כבר יכולים למנות? כמה מאות? נגיד כמה אלפים בודדים סבבה? זה עדיין מתגמד לעומת כמה מאות אלפים. לאביר האפל סתם לצורך הדוגמא יש 750000 הצבעות! כולם פאנבוייז? ברור שלא, בגלל זה אני מתייחס ברצינות לדירוג הזה. חוץ מזה ש-87% ביקורות חיוביות ברוטן טומטוז זה מצויין... עדיין מדובר על 230 ביקורות חיוביות לעומת 35 שליליות.. ראיתי סרטים מצויינים אחרים שגם זכו לביקורות שליליות, כמו באטמן מתחיל שכ''כ אהבת(85% ביקורות חיוביות)ואינספשן המופתי בעיניי..
ודווקא בגלל כל הסיבות שאתה ושחף ציינתם כ''כ התחברתי לסרט הזה. יכול להיות שהוא לא ברמה של האביר האפל, אבל הוא מעולה בפניי עצמו(ובעיניי הוא לא פחות טוב).

וכן, הג'וקר הוא הג'וקר אין מה לעשות זה האוייב הכי גדול של באטמן ביי פאר, אבל זה לא גורע במאום מביין שהיתה ארכי נבל מצמרר בעיניי, ותחושת האיום והייאוש שהוא השרה על הסרט הורגשה היטב.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 29 יולי 2012, 05:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 29 יולי 2012, 05:47

שמואל1 כתב:לדעתי "עלייתי של האביר האפל" הוא סרט מופתי. נולאן פשוט גאון, כל סרט שלו זה מאסטרפיס. הסרט אומנם לא מגיע לרמה של האביר האפל (אני בספק אם יהיה אי פעם סרט קומיקס שיגיע לרמה של האביר האפל) אבל הוא עדיין סרט אדיר, ובטח הרבה יותר מ"באטמן מתחיל". פשוט סיום נהדר לאחת הטרילוגיות הטובות בכל הזמנים.
אני מחכה כבר ל MAN OF STEEL שייצא בקיץ הבא. למי שלא יודע, מדובר בעיבוד מחודש לסופרמן שמבויים ע"י זאק סניידר (הבמאי של השומרים ו 300), כאשר מי שכתב את התסריט הוא כריסטופר נולאן (גם המפיק של הסרט). נולאן כבר הבטיח שהסרט יהיה אפל ומציאותי הרבה יותר מסרטי סופרמן הקודמים. יש לי ציפיות גבוהות מאוד מהסרט הזה.

לא צריך לכתוב יותר, מסכים עם כל מילה.
לגביי איש הפלדה, למרות שנולאן יקח חלק בהפקתו, אני סקפטי לגביי מה שאפשר להוציא מדמות משעממת כמו סופרמן.
התנין

הודעהעל ידי misha » 29 יולי 2012, 10:04

התנין כתב:מה שאמרת לגביי הדירוג של IMDB הוא נכון חלקית, וגם אני הסכמתי שיש הרבה פאנבוייז, הייטרים ומושפעים, אבל כמה הם כבר יכולים למנות? כמה מאות? נגיד כמה אלפים בודדים סבבה? זה עדיין מתגמד לעומת כמה מאות אלפים. לאביר האפל סתם לצורך הדוגמא יש 750000 הצבעות! כולם פאנבוייז? ברור שלא, בגלל זה אני מתייחס ברצינות לדירוג הזה. חוץ מזה ש-87% ביקורות חיוביות ברוטן טומטוז זה מצויין... עדיין מדובר על 230 ביקורות חיוביות לעומת 35 שליליות.. ראיתי סרטים מצויינים אחרים שגם זכו לביקורות שליליות, כמו באטמן מתחיל שכ''כ אהבת(85% ביקורות חיוביות)ואינספשן המופתי בעיניי..
ודווקא בגלל כל הסיבות שאתה ושחף ציינתם כ''כ התחברתי לסרט הזה. יכול להיות שהוא לא ברמה של האביר האפל, אבל הוא מעולה בפניי עצמו(ובעיניי הוא לא פחות טוב).

וכן, הג'וקר הוא הג'וקר אין מה לעשות זה האוייב הכי גדול של באטמן ביי פאר, אבל זה לא גורע במאום מביין שהיתה ארכי נבל מצמרר בעיניי, ותחושת האיום והייאוש שהוא השרה על הסרט הורגשה היטב.

לא רק פאנבויז והייטרים (ובארה"ב יש יותר הרבה ממה שאתה חושב, במיוחד לסרטים של גיבורי על שזוכים להערצה גדולה) יש גם הרבה ילדים שמושפעים מההייפ - לכן אני לוקח את הדירוג שם בערבון מוגבל, ולא רק במקרה של הסרט הזה. יש שם כמה וכמה סרטים שלדעתי הרייטינג לא משקף לגביהם. גם RT לא מושלם, אף דירוג לא, אבל אני חושב שהוא עדיף על IMDB. לפחות במקרה של המבקרים אתה יודע מי עומד מאחורי הדירוג.

ביין היה בסדר אבל אני לא מתלהב מממנו כמוך, הוא לא היה עד כדי כך מרשים בעיני (מסכים עם MTA). גם הגילוי בסוף קצת הוריד מערכו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי התנין » 29 יולי 2012, 15:53

misha כתב:
התנין כתב:מה שאמרת לגביי הדירוג של IMDB הוא נכון חלקית, וגם אני הסכמתי שיש הרבה פאנבוייז, הייטרים ומושפעים, אבל כמה הם כבר יכולים למנות? כמה מאות? נגיד כמה אלפים בודדים סבבה? זה עדיין מתגמד לעומת כמה מאות אלפים. לאביר האפל סתם לצורך הדוגמא יש 750000 הצבעות! כולם פאנבוייז? ברור שלא, בגלל זה אני מתייחס ברצינות לדירוג הזה. חוץ מזה ש-87% ביקורות חיוביות ברוטן טומטוז זה מצויין... עדיין מדובר על 230 ביקורות חיוביות לעומת 35 שליליות.. ראיתי סרטים מצויינים אחרים שגם זכו לביקורות שליליות, כמו באטמן מתחיל שכ''כ אהבת(85% ביקורות חיוביות)ואינספשן המופתי בעיניי..

לא רק פאנבויז והייטרים (ובארה"ב יש יותר הרבה ממה שאתה חושב, במיוחד לסרטים של גיבורי על שזוכים להערצה גדולה) יש גם הרבה ילדים שמושפעים מההייפ - לכן אני לוקח את הדירוג שם בערבון מוגבל, ולא רק במקרה של הסרט הזה. יש שם כמה וכמה סרטים שלדעתי הרייטינג לא משקף לגביהם. גם RT לא מושלם, אף דירוג לא, אבל אני חושב שהוא עדיף על IMDB. לפחות במקרה של המבקרים אתה יודע מי עומד מאחורי הדירוג.

נו מה שתיארת זה בדיוק פאנבוייז, ואני מסרב להאמין שהם יהיו הרוב מתוך קהל מצביעים שכולל מאות אלפי מצביעים. מה לעשות פשוט לא הגיוני ולא משנה אם מזה בארה''ב או בסין.
ויש גם מבקרים שבאופן סיסטמטי לא אוהבים סרטים של נולאן. פשוט לא מתחברים לסגנון.
התנין

הודעהעל ידי misha » 29 יולי 2012, 16:27

אולי לא הרוב, אבל חלק מספיק גדול כדי שאני פחות אתייחס לדירוג הזה כגורם שמעיד על משהו, וזה לא ספציפי למקרה של הסרט הזה אלא גם לגבי סרטים אחרים.

בכל מקרה, אני אתן ל-TDKR עוד הזדמנות כשיהיה זמן להורדה. אני בספק אם זה אשנה את דעתי אבל מי יודע..
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 29 יולי 2012, 21:00

התנין כתב:
שמואל1 כתב:לדעתי "עלייתי של האביר האפל" הוא סרט מופתי. נולאן פשוט גאון, כל סרט שלו זה מאסטרפיס. הסרט אומנם לא מגיע לרמה של האביר האפל (אני בספק אם יהיה אי פעם סרט קומיקס שיגיע לרמה של האביר האפל) אבל הוא עדיין סרט אדיר, ובטח הרבה יותר מ"באטמן מתחיל". פשוט סיום נהדר לאחת הטרילוגיות הטובות בכל הזמנים.
אני מחכה כבר ל MAN OF STEEL שייצא בקיץ הבא. למי שלא יודע, מדובר בעיבוד מחודש לסופרמן שמבויים ע"י זאק סניידר (הבמאי של השומרים ו 300), כאשר מי שכתב את התסריט הוא כריסטופר נולאן (גם המפיק של הסרט). נולאן כבר הבטיח שהסרט יהיה אפל ומציאותי הרבה יותר מסרטי סופרמן הקודמים. יש לי ציפיות גבוהות מאוד מהסרט הזה.

לא צריך לכתוב יותר, מסכים עם כל מילה.
לגביי איש הפלדה, למרות שנולאן יקח חלק בהפקתו, אני סקפטי לגביי מה שאפשר להוציא מדמות משעממת כמו סופרמן.

מסכים לחלוטין. באטמן, בניגוד לסופרמן הוא דמות חד מימדית לחלוטין. יש לו את היכולות הבלתי רגילות שלו, ובערך כלום חוץ מזה. אי אפשר ליצור סביב זה יותר מידי, אלא אם מעוותים לחלוטין את הקומיקס ויוצרים דמות שלא הייתה קיימת. סביר להניח שזה יהיה סרט דומה ל''נוקמים'' עם המון אפקטים אבל עלילה מזערית. לסופרמן בניגוד לבאטמן אף פעם לא היו אויבים מרתקים במיוחד.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 30 יולי 2012, 21:09

ד''א, ראיתי עכשיו את אחד הסרטים המוקדמים, זה עם ג'ים קארי כאיש החידות ב"באטמן לנצח" ואני מתייחס קצת יותר בסלחנות לסרט האחרון. קודם כל, הסרט עצמו הוא קומיקסי לחלוטין(וקיבל ד''א ציון 5.4 ממוצע ב-IMDB שהומצא בערך עשור אחרי שהסרט יצא, אאוץ'), אין לדמויות שום עומק ואין שום ניסיון של ממש לפתח עלילה בסרט. ואל קילמר רחוק מאוד מתצוגות המשחק המרשימות של כריסטיאן בייל ורוב דמויות המשנה מקבלות תפקיד קטן מאוד בהשוואה לסרטים של נולאן. אבל כאמור מדובר בסרט שלא מתיימר לייצר עומק מיוחד. באטמן גם נראה לא פגיע לחלוטין מה שבעיני לא אמין. מהצד השני, אני אזכיר שוב את ג'ים קארי שדמויות פסיכוטיות נופלות עליו בול.
שחף

הודעהעל ידי התנין » 31 יולי 2012, 05:40

איזה מצחיק אתה שחף, זה ידוע שבאטמן לנצח ועוד יותר, המשכו באטמן ורובין, נחשבים לסרטים מגוחכים.
הדמויות חסרות עומק וזה עוד אנדרסטייטמנט... ואל קילמר הוא לא השחקן היחידי שלא מיצה את עצמו בסרט הזה. קח את טו פייס לדוג': מגולם ע''י שחקן נפלא(טומי לי ג'ונס)אבל הדמות כתובה כ''כ רע שזה עצוב, כל מה שהוא עושה בסרט זה לצחוק כמו הג'וקר של ניקולסון ולהיראות מגוחך להדהים. ג'ים קארי נפל טוב על דמות איש החידות אבל גם זה בגלל ההיבט הקומי של הסרט הזה, ולא הייתי רוצה לראות אותו מגלם דמות רצינית באחד הסרטים של נולאן.
התנין

הודעהעל ידי misha » 31 יולי 2012, 13:37

לגמרי, העיבוד של ג'ואל שומאכר היה מזוויע במיוחד. 'באטמן & רובין' (3.6 בIMDB) בכלל שיא השפל לסדרה, דוגמה טובה לאיך לא לעשות סרט בז'אנר הזה. קלוני עד היום מצטער על החלטתו להשתתף בו.
אם כבר סרטי באטמן מוקדמים, עדיף לראות את הגירסא של טים בארטון.
-------------------

מסתבר שג'ים קארי הוא לא רק קומיקאי מצוין, יש לו גם טעם טוב :) :

תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 יולי 2012, 21:34

אולי נפסיק לדבר על באטמן, ונעבור לסרטי קומדיה :)
מה הסרט שהכי שפך אתכם? (שאלתי לפני כמה עמודים ורק אחד ענה לי)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוגוסט 2012, 15:15

בקרוב חטופה 2, אהבתי את הראשון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2012, 17:55

הראשון היה סרט טוב. אני אוהב את ליאם ניסן, גם בגיל 60 עדיין יש לו את זה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 05 אוגוסט 2012, 21:49

LIAV10 כתב:אולי נפסיק לדבר על באטמן, ונעבור לסרטי קומדיה :)

גם לי הבאטמן הזה כבר יוצא מהאוזנים.

לגבי קומדיה... תן לי רגע לחשוב...
אני יודע! הסרט "פול" (PAUL).
קומדיית מדע בדיוני חביבה מאוד! ממליץ לכולם.
עוד סרט מצוין של צוות הליצנים הבריטי סיימון פג וניק פרוסט ("שוטרים לוהטים", "מת על המתים")

http://www.sratim.co.il/view.php?id=145144&m=reviews#
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 אוגוסט 2012, 22:19

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:אולי נפסיק לדבר על באטמן, ונעבור לסרטי קומדיה :)

גם לי הבאטמן הזה כבר יוצא מהאוזנים.

לגבי קומדיה... תן לי רגע לחשוב...
אני יודע! הסרט "פול" (PAUL).
קומדיית מדע בדיוני חביבה מאוד! ממליץ לכולם.
עוד סרט מצוין של צוות הליצנים הבריטי סיימון פג וניק פרוסט ("שוטרים לוהטים", "מת על המתים")

http://www.sratim.co.il/view.php?id=145144&m=reviews#

זה הסרט עם החייזר הסטלן הזה?
סרט נחמד מאוד :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 20 אוגוסט 2012, 17:53

ראיתי את "זכרון גורלי" החדש. רמייק לסרט ההוא אם ארנולד שוורצנגר, הפעם עם קולין פארל בתפקיד הראשי.
סרט אקשן טהור מהדקה הראשונה ועד האחרונה בלי שום תוספות. יריות ופיצוצים, מכות ואפקטים נחמדים מאוד כל הסרט.
ככה שמי שמחפש רק אקשן, יכול לראות את הסרט בסבבה. מי שמחפש קצת פילוסופיה ומחשבה - אפשר לדלג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי misha » 20 אוגוסט 2012, 18:01

הישן הוא לא עד כדי כך ישן (יצא ב-1990 נדמה לי) שמצריך רימייק. יש בו איזה חידוש כלשהו ששווה צפייה? לא נראה לי שקולין פארל משתווה לארנולד בשיאו.

היה כיף להיות ילד בתקופה שכוכבי אקשן הגדולים היו בשיאם. צריך למצוא זמן ללכת לראות את כל החבורה ביחד ב-The Expendables 2.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 20 אוגוסט 2012, 18:12

misha כתב:הישן הוא לא עד כדי ישן (יצא ב-1990 נדמה לי) שמצריך רימייק. יש בו איזה חידוש כלשהו ששווה צפייה? לא נראה לי שקולין פארל משתווה לארנולד בשיאו.

היה כיף להיות ילד בתקופה שכוכבי אקשן הגדולים היו בשיאם. צריך למצוא זמן ללכת לראות את כל החבורה ביחד ב-The Expendables 2.

בת דודה שלי עכשיו חזרה ממדריד, והיא סיפרה לי שבדיוק היתה שם ההשקה של The Expendables 2 עם רוב כוכבי הסרט שבאו לאירוע. לפי מה שהיא אומרת, ג'ייסון סטאטהם היה הכי נחמד והסכים להצטלם עם כל מי שביקש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 20 אוגוסט 2012, 18:14

הבמאי הידוע טוני סקוט התאבד היום בקפיצה מגשר... :eek
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי misha » 20 אוגוסט 2012, 18:28

felix_r כתב:הבמאי הידוע טוני סקוט התאבד היום בקפיצה מגשר... :eek

הסיבה להתאבדות: טוני סקוט סבל מסרטן בלתי ניתן לריפוי ::
http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/396 ... 308&loc=69

Man on Fire הוא הפייבוריט שלי מבין סרטיו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים