פופס מנסה בונסו חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פופס מנסה בונסו סגר במכבי

הודעהעל ידי Chen » 01 אוגוסט 2012, 20:01

תמונה

כאן... ולפי מה שכתוב זה פסוקים 3-6 ולא 1-3 כמו שכתוב בויקיפדיה.. צריך פרשנות חדשה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי tomerp » 01 אוגוסט 2012, 20:27

LIAV10 כתב:
Chen כתב:אגב, מקודם קראתי מידע על שחקנים סתם לידע כללי, ראיתי שבין הקעקועים של CDR הוא קיעקע 3 פסוקים מתהילים פרק ל"ז(באנגלית)
אַל תִּתְחַר(יתחמם ליבך מקנאה) בַּמְּרֵעִים, אַל תְּקַנֵּא בְּעֹשֵׂי עַוְלָה. ב כִּי כֶחָצִיר מְהֵרָה יִמָּלוּ(יתיבשו), וּכְיֶרֶק דֶּשֶׁא יִבּוֹלוּן.
ג בְּטַח בַּיהוָה וַעֲשֵׂה טוֹב, שְׁכָן אֶרֶץ(השאר במקומך ואל תרדוף אחרי תקוות שווא) וּרְעֵה(והתפרס ב-) אֱמוּנָה.

פרדמן היה אוהב הפרוש ומיישם אותו על מכבי-אל תקנאו באחרים שיש להם את מקלאבים ,פארמרים וסוני ווימסים כאלה ואחרים, בסוף הכל יהיה פלופ והם לא יצליחו, ואם האוהדים יאמינו במכבי הקבוצה כן תצליח עם מה שיש... או שלא!

ורק לנו יש שחקן שמעדיף לקעקע על עצמו בסינית את המילה "תיקו"- לדעתי זה מעיד על הבינוניות שלו אבל במכבי קוראים לזה צניעות..

איפה לעזאזל הוא הצליח לקעקע 3 פסוקים? (אגב יש לי תשובה, אבל עדיף שלא)

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3
שחור אמיתי לא ? :thumbup :laugh2
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2012, 20:33

אף אחד מהגבוהים שלנו הוא לא שחקן יוצר,
לאף אחד מהם אין משחק פוסט-אפ,
ואף אחד מהם לא יכול לקנות סל בהתקפה עומדת
אז ברור שהם שחקני התקפה מוגבלים.

וקו קדמי שאין בו אפילו טיפה של פיזיות או מאסה הוא חלש מאוד,
לא טוב,לא נחמד,לא סביר ואפילו לא בינוני
פשוט חלש מאוד חד וחלק.

לא יוצר? למה הסנטר צריך להיות שאראס? מה זה הקישקוש הזה?
לשרמאדיני ולפופס יש פוסט לא רע.
איך בדיוק החלטת שאף אחד מהגבוהים לא יכול לקנות סל בהתקפה עומדת? לפי איזה קריטריון בדיוק? שרמאדיני גם משחק בפוסט וגם קולע עם הפנים לסל וגם נע יפה מאוד לשחקן בגובהו. אליהו יכול לקנות סל בכל סוג של התקפה. גם קנר מדלי רחוק מלהיות מוגבל.
חוץ מפופס אף אחד לא שחקן התקפה מוגבל. תפסיק עם הקישקוש הזה.
אין טיפה של פיזיות? פופס הוא שחקן מאוד פיזי, ואם את חושב אחרת, אתה מוזמן לראות את המשחק שלו נגד רוסיה של בלאט, שם שני סוסים בדמותם של מוזגוב וקאון התקשו מאוד מולו.

בקיצור, כל הרשימה שלך היא שטות אחת גמורה מצוצה מהאצבע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Yoni306 » 01 אוגוסט 2012, 20:41

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
רועי גלדסטון: "מנסה בונסו כנראה יחתום מחר במכבי תל אביב בכדורסל"
Yoni306

הודעהעל ידי jol9 » 01 אוגוסט 2012, 20:56

מכביסט, נראה לי שאתה מגיע לכאן פעם בשנה בכל קיץ, עושה קצת מהומות ואז נעלם.
אם כ"כ מגעיל אותך להתעסק במכבי, אז למה לבזבז את הזמן ולהיכנס לפורום האוהדים של הקבוצה?

לגבי התוכן - פליקס צודק. אמנם לא קו קדמי חלומי, אבל בהחלט קו קדמי לא רע יחסית. הבעיה של מכבי נמצאת בקו האחורי הלא ברור שלה, ובכך שאין לה מספיק שחקנים
עם IQ כדורסל גבוה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 אוגוסט 2012, 21:10

felix_r כתב:

פשוט חלש מאוד חד וחלק.

איך בדיוק החלטת שאף אחד מהגבוהים לא יכול לקנות סל בהתקפה עומדת? לפי איזה קריטריון בדיוק? שרמאדיני גם משחק בפוסט וגם קולע עם הפנים לסל וגם נע יפה מאוד לשחקן בגובהו. אליהו יכול לקנות סל בכל סוג של התקפה. גם קנר מדלי רחוק מלהיות מוגבל.
אין טיפה של פיזיות? פופס הוא שחקן מאוד פיזי, ואם את חושב אחרת, אתה מוזמן לראות את המשחק שלו נגד רוסיה של בלאט, שם שני סוסים בדמותם של מוזגוב וקאון התקשו מאוד מולו.

בעיקרון אני בהחלט מסכימה איתך שהגבוהים לא צריכים להיות יוצרים (אגב, דווקא אליהו הוא שחקן יוצר נהדר כשהוא רוצה).
הבעיה היא שגבוהים צריכים גארדים שידעו ליצור עבורם הזדמנויות.
וזה.... אין.... :nono
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 אוגוסט 2012, 21:12

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
Chen כתב:אני זוכר שמדלי חתם רשמו בכותרת של המלפפוניאדה האיש בעל 3 השמות, אז שפופס יחתום ירשמו האיש בעל 7 השמות?
Nana Papa Yaw Dwene "Pops" Mensah-Bonsu

אגב,התרגום של השם שלו הוא ציד לוויתנים
כמה נחמד :wubyellow :laugh2

זה יוכל לעזור לנו במידה ונשחק מול פאו והוא ישמור על סופו.... :tongue3

את שנונה מתמיד היום :D

עושה לי טוב להיות מובטלת, החל מהיום.... :D
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוגוסט 2012, 21:18

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

פשוט חלש מאוד חד וחלק.

בעיקרון אני בהחלט מסכימה איתך שהגבוהים לא צריכים להיות יוצרים (אגב, דווקא אליהו הוא שחקן יוצר נהדר כשהוא רוצה).
הבעיה היא שגבוהים צריכים גארדים שידעו ליצור עבורם הזדמנויות.
וזה.... אין.... :nono

בזה את צודקת בהחלט, גם אני סבור שהקו האחורי נראה כרגע מוגבל וחסר עוד שחקן ברמה.
אם כי אני חייב לציין שאני לא מכיר את היקמן, ואולי הוא עוד יפתיע (למרות שאני לא ממש בונה על זה).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוגוסט 2012, 21:22

לא הבנתי איך הגעתם לזה שאין איי קיו לקו האחורי..
את היקמן אף אחד פה לא מכיר שנראה בחור חכם (בלי קשר לכדורסל), לאנדסברג שיחק במכבי שכונה חיפה וגם שם לא אראה אי קיו נמוך של כדורסל. לוגאן הוא שוטינג גארד ומן הנמנע ששוטינג גארד סקורר בקבוצה כמו סופוט יהיה בעל יחס אס׳ איבודים חלש יחסית, בפאו לא קיבל דקות והיה רק שחקן למשימות מיוחדות שעומד על הקשת (ואוברדוביץ׳ ככה גם הרס את אחד הסמולים הטובים באירופה! סאטו), את קאחה אני לא זוכר, רק שלא היה יציב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 01 אוגוסט 2012, 21:25

tomerp כתב:
LIAV10 כתב:
Chen כתב:אגב, מקודם קראתי מידע על שחקנים סתם לידע כללי, ראיתי שבין הקעקועים של CDR הוא קיעקע 3 פסוקים מתהילים פרק ל"ז(באנגלית)
אַל תִּתְחַר(יתחמם ליבך מקנאה) בַּמְּרֵעִים, אַל תְּקַנֵּא בְּעֹשֵׂי עַוְלָה. ב כִּי כֶחָצִיר מְהֵרָה יִמָּלוּ(יתיבשו), וּכְיֶרֶק דֶּשֶׁא יִבּוֹלוּן.
ג בְּטַח בַּיהוָה וַעֲשֵׂה טוֹב, שְׁכָן אֶרֶץ(השאר במקומך ואל תרדוף אחרי תקוות שווא) וּרְעֵה(והתפרס ב-) אֱמוּנָה.

פרדמן היה אוהב הפרוש ומיישם אותו על מכבי-אל תקנאו באחרים שיש להם את מקלאבים ,פארמרים וסוני ווימסים כאלה ואחרים, בסוף הכל יהיה פלופ והם לא יצליחו, ואם האוהדים יאמינו במכבי הקבוצה כן תצליח עם מה שיש... או שלא!

ורק לנו יש שחקן שמעדיף לקעקע על עצמו בסינית את המילה "תיקו"- לדעתי זה מעיד על הבינוניות שלו אבל במכבי קוראים לזה צניעות..

איפה לעזאזל הוא הצליח לקעקע 3 פסוקים? (אגב יש לי תשובה, אבל עדיף שלא)

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3
שחור אמיתי לא ? :thumbup :laugh2

אפילו שחורים לא אמורים להיות כל כך ארוכים.
Dperk

הודעהעל ידי אנטוניו » 01 אוגוסט 2012, 21:56

לפי אתר הרשמי של היורוליג פופס מנסה-בונסו חתם במכבי.
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=281826
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי p&p » 01 אוגוסט 2012, 22:02

אנטוניו כתב:לפי אתר הרשמי של היורוליג פופס מנסה-בונסו חתם במכבי.

זה לא האתר הרשמי של היורוליג...
p&p

הודעהעל ידי or163 » 02 אוגוסט 2012, 06:14

בכתבה כתוב שמכבי נתנה לו הצעה מאוד נדיבה ואחר כך כתוב שההצעה היא500 אלף דולר לעונה ככה שאני לא רואה מה נדיב פה לעומת ההצעה מקאזאן וכתוב שהחוזה למשך עונה אחת.
אם מכבי באמת יביאו אותו ב500 אלף דולר אז זה יהיה באמת הישג מבחינת מכבי בסכום הזה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי קודי » 02 אוגוסט 2012, 06:19

or163 כתב:

בכתבה כתוב שמכבי נתנה לו הצעה מאוד נדיבה ואחר כך כתוב שההצעה היא500 אלף דולר לעונה ככה שאני לא רואה מה נדיב פה לעומת ההצעה מקאזאן וכתוב שהחוזה למשך עונה אחת.
אם מכבי באמת יביאו אותו ב500 אלף דולר אז זה יהיה באמת הישג מבחינת מכבי בסכום הזה.

מדברים שם בכלל על הצעה של מכבי מלפני שנתיים... לא ממש ברור איך זה השתרבב לכתבה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yuvalself » 02 אוגוסט 2012, 07:18

האמת לדעתי לפחות כרגע, אין מה להאשים את ההנהלה... הם לא בחרו את לנגן והיקמן, בלאט בחר!

בסופו של יום, לנגפורד קיבל כמעט 2 מיליון דולר ואין ספק שמכבי לא משנה איך לא מסוגלת לשלם סכומים כאלו ואותו הדבר לגבי מאריץ׳. את שאראס לא הנחיתו לו על הראש בסופו של דבר, הוא קיבל את היקמן שהוא רצה, את שרמדיני, ומדלי שהוא בחר. את יותם לא ניתן היה להביא כי הוא לא היה מוכן לקחת סיכון על מיסוי... ועל יוגב אין בכלל על מה לדבר! על לוגאן, דיוויד חולה, ככה שכל ההבדל הוא באי החתמה של טיוס, שבנינו זה שטויות כשיש את גיימס בתנאי שמשנים קונספציה ושמים *** על הליגה הישראלית, והאי החתמה של הנדריקס שגם עליה ניתן לחפר עם הנחתה של סנטר בעל שיעור קומה ( מה שככל הנראה קורה עם פופס אכן יוחתם, ומי שלא סופר את פופס כאחד הגבוהים המרשימים שיש באירופה באמת לא מבין, מדובר בחיית משחק, שילוב של כוח אטלתיות ולחימה)

הדבר היחיד שבאמת לא מובן לי ובתכלס זה רק עניין של דיוויד זה איך לעזאזל מחתימים בקבוצה, 3 נמוכים שהם הכל חוץ מרכזים ורכז שהוא הכל חוץ משחקן בעל ניסיון? הקו האחורי של הקבוצה הזו הוא הכי לא מאוזן שאני ראיתי ב-15 שנה האחרונות ובזה יש לדיוויד חלק קריטי! אם דיוויד לא סיכם עם ההנהלה על החתמת עוד רכז כשהחתים את לוגן אני חושב שכל האשמה במקרה של כישלון העונה תיפול על הראש שלו ואף ורק שלו!

בתכלס סנטר טוב ורכז חביב הופכים את הקבוצה הזו לאחת המפחידות באירופה השנה ואני מקווה בשביל דיוויד ובשביל כולנו שזה התכנון ושמחכות לנו עוד שתי החתמות עד סוף עונת המלפפונים ולא רק אחת של פופס!
yuvalself

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוגוסט 2012, 07:29

yuvalself כתב:האמת לדעתי לפחות כרגע, אין מה להאשים את ההנהלה... הם לא בחרו את לנגן והיקמן, בלאט בחר!

בסופו של יום, לנגפורד קיבל כמעט 2 מיליון דולר ואין ספק שמכבי לא משנה איך לא מסוגלת לשלם סכומים כאלו ואותו הדבר לגבי מאריץ׳. את שאראס לא הנחיתו לו על הראש בסופו של דבר, הוא קיבל את היקמן שהוא רצה, את שרמדיני, ומדלי שהוא בחר. את יותם לא ניתן היה להביא כי הוא לא היה מוכן לקחת סיכון על מיסוי... ועל יוגב אין בכלל על מה לדבר! על לוגאן, דיוויד חולה, ככה שכל ההבדל הוא באי החתמה של טיוס, שבנינו זה שטויות כשיש את גיימס בתנאי שמשנים קונספציה ושמים *** על הליגה הישראלית, והאי החתמה של הנדריקס שגם עליה ניתן לחפר עם הנחתה של סנטר בעל שיעור קומה ( מה שככל הנראה קורה עם פופס אכן יוחתם, ומי שלא סופר את פופס כאחד הגבוהים המרשימים שיש באירופה באמת לא מבין, מדובר בחיית משחק, שילוב של כוח אטלתיות ולחימה)

הדבר היחיד שבאמת לא מובן לי ובתכלס זה רק עניין של דיוויד זה איך לעזאזל מחתימים בקבוצה, 3 נמוכים שהם הכל חוץ מרכזים ורכז שהוא הכל חוץ משחקן בעל ניסיון? הקו האחורי של הקבוצה הזו הוא הכי לא מאוזן שאני ראיתי ב-15 שנה האחרונות ובזה יש לדיוויד חלק קריטי! אם דיוויד לא סיכם עם ההנהלה על החתמת עוד רכז כשהחתים את לוגן אני חושב שכל האשמה במקרה של כישלון העונה תיפול על הראש שלו ואף ורק שלו!

בתכלס סנטר טוב ורכז חביב הופכים את הקבוצה הזו לאחת המפחידות באירופה השנה ואני מקווה בשביל דיוויד ובשביל כולנו שזה התכנון ושמחכות לנו עוד שתי החתמות עד סוף עונת המלפפונים ולא רק אחת של פופס!

התגובה הכי תמימה שקראתי פה בפורום הרבה זמן.....
מה זאת אומרת בלאט רצה אותם ? בלאט גם רצה את סמית' אבל הוא היה לא ראשון ולא שני ברשימת העדפות שלו .
בלאט מגיש להנהלה בכל עמדה רשימה של שחקנים לפי סדר עדיפות והם אוטומתית מוחקים את מקומות 1-4 בכל עמדה ומביאים לא בכל עמדה את העדיפות החמישית שלו .
האם זאת הייתה הכוונה של בלאט ?? ממש לא....
הוא מבחינתו לא יכול לומר שהוא לא רצה את השחקן כי הם אכן היו ברשימות שלו אבל הוא כבר עשה את זה עם רוט כשאמר שהוא לא היה בעדיפות עליונה וראית את התגובות שהוא קיבל....
התגובה של בלאט לגבי כל אחת מההחתמות היא כדי לא לגרום לביקורת ולסכסוך גדול מידי בינו להנהלה מה שיוביל לאסון יותר גדול...

אבל העונה הזאת יותר מתמיד אין לי בכלל ספק שאם הקבוצה תיכשל , רוב האשמה על ההנהלה , לעומת זאת ההצלחה היא של בלאט והשחקנים שלמרות הקשיים שההנהלה העמידה הוא עדיין הצליח....וזה די נכון לגבי השנתיים האחרונות גם כן...
למעשה מאז העונה של פיני שסחט מההנהלה סכומים גדולים בשביל לבנות סגל , בלאט חיי מפרורים ומכין יחסית ארוחת מלכים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עפר » 02 אוגוסט 2012, 07:33

אני מסכים שחסר רכז.
הבעייה היא כזו- רכז ישראלי ברמת יורוליג טובה אין. לפחות לפי מה שאני יודע אלא אם כן יביאו יהודי מאיזה מקום.
רכז זר פירושו 8 זרים+ 4 ישראלים.
בליגה של חוק רוסי זה בלתי אפשרי מעשית.
מסקנה- לא יהיה רכז תותח יהיה מקסימום רכז ישראלי שהוא שחקן טוב לליגת קופל וברמת מחליף ביורוליג.
עפר

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוגוסט 2012, 07:42

לגבי היקמן, זה אכן נראה שבלאט די רצה אותו, אני רק לא בטוחה לאיזה תפקיד והאם הוא תכנן שזה יהיה לתפקיד כ"כ מרכזי (הוא מן הסתם בנה באותה התקופה על אוחיון).
יש לבלאט חיבה מסוימת להבאת הימורים מהסגנון הזה, כי אני חושבת שהוא נהנה מאוד כשזה מצליח וכולם משבחים אותו על העין החדה שלו במציאת שחקנים מתחת לאדמה ורגע לפני הפריצה.
זה מעלה לו את המוניטין בתחום.
בכל מקרה נראה לי שהוא היה מעדיף שהיקמן היה מגיע יותר בתור גיבוי ולא בתור השחקן שכל הצלחת הקו האחורי תלויה בו.

לגבי לוגן, פה אני מאוד בספק גדול על מיקומו ברשימת האופציות של בלאט.
הרי לוגן הוזכר כמועמד כבר בתחילת תחילתו של הקיץ (אולי אפילו לפני שנגמרה העונה), הוא היה חופשי אז, והוא רצה לבוא למכבי כבר אז.
אז למה הוא חתם רק עכשיו??
לפי דעתי, לוגן היה כבר ממש סוג של ברירת מחדל, מכבי ידעה שהוא אופציה מתחילת הקיץ אבל העדיפה לחפש אלטרנטיבות עדיפות.
כמובן שרצו בהתחלה שלאנגפורד יישאר, אח"כ באיזה שלב כבר הגיעו לסיכום עם ג'מונט גורדון שאפילו גודס אמר שבלאט מאוד רצה, אבל הוא גם ברח, היה לבלאט גם רצון (לא ריאלי כנראה) להביא את מקאלב ( :taunt ) או בברלי, ואפילו פרקינס היה אופציה עדיפה, רק כשכל האופציות הללו נפלו, היה כנראה חשוב לבלאט גארד בעל ניסיון מוכח ביורוליג, ונראה שלוגן היה האופציה האחרונה שנשארה אפשרית (וזולה).
אני הייתי מעדיפה כבר הימור נוסף של בלאט על שחקן שהוא יותר רכז, אבל כנראה שבלאט החליט שיש לו מספיק הימורים והעדיף שחקן "מוכח" בינוני ואדיוט שלא יודע לרכז, על פני הימור שהיה יכול יותר להתאים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוגוסט 2012, 07:55

עפר כתב:אני מסכים שחסר רכז.
הבעייה היא כזו- רכז ישראלי ברמת יורוליג טובה אין. לפחות לפי מה שאני יודע אלא אם כן יביאו יהודי מאיזה מקום.
רכז זר פירושו 8 זרים+ 4 ישראלים.
בליגה של חוק רוסי זה בלתי אפשרי מעשית.
מסקנה- לא יהיה רכז תותח יהיה מקסימום רכז ישראלי שהוא שחקן טוב לליגת קופל וברמת מחליף ביורוליג.

אם תקרא קצת את ההודעות היותר ישנות פה מהשבועיים האחרונים אז תבין שהרעיון זה לשחרר את ג'יימס שתפקידו הוא הסנטר ה-3 של הקבוצה ומקבל סכום עצום (בגלל שהמס עליו כמו על ישראלים) ולהביא במקמו סנטר שלישי ישראלי כמו רוטבארט או ג'ייק כהן (חבל שלא טיוס...) כי גם ככה זה תפקיד זניח . והמקום של הזר שמתפנה ילך לעוד גארד זר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוגוסט 2012, 08:28

yzafrir כתב:
yuvalself כתב:האמת לדעתי לפחות כרגע, אין מה להאשים את ההנהלה... הם לא בחרו את לנגן והיקמן, בלאט בחר!

התגובה הכי תמימה שקראתי פה בפורום הרבה זמן.....
מה זאת אומרת בלאט רצה אותם ? בלאט גם רצה את סמית' אבל הוא היה לא ראשון ולא שני ברשימת העדפות שלו .
בלאט מגיש להנהלה בכל עמדה רשימה של שחקנים לפי סדר עדיפות והם אוטומתית מוחקים את מקומות 1-4 בכל עמדה ומביאים לא בכל עמדה את העדיפות החמישית שלו .
האם זאת הייתה הכוונה של בלאט ?? ממש לא....
הוא מבחינתו לא יכול לומר שהוא לא רצה את השחקן כי הם אכן היו ברשימות שלו אבל הוא כבר עשה את זה עם רוט כשאמר שהוא לא היה בעדיפות עליונה וראית את התגובות שהוא קיבל....
התגובה של בלאט לגבי כל אחת מההחתמות היא כדי לא לגרום לביקורת ולסכסוך גדול מידי בינו להנהלה מה שיוביל לאסון יותר גדול...

אבל העונה הזאת יותר מתמיד אין לי בכלל ספק שאם הקבוצה תיכשל , רוב האשמה על ההנהלה , לעומת זאת ההצלחה היא של בלאט והשחקנים שלמרות הקשיים שההנהלה העמידה הוא עדיין הצליח....וזה די נכון לגבי השנתיים האחרונות גם כן...
למעשה מאז העונה של פיני שסחט מההנהלה סכומים גדולים בשביל לבנות סגל , בלאט חיי מפרורים ומכין יחסית ארוחת מלכים...

הייתי אומר יותר, תגובה הזויה מאשר תמימה.
ההנהלה אחראית על כל המחדלים שהיו בעונה הקודמת וגם בעונה הזאת. דייויד בלאט בינתיים מחזיק על כתפיו את הספינה הזאת, ומוביל אותה תוך כדי לקיחת תארים
לשתי עונות יורוליג טובות למרות שהסגל הוא איפשהו באמצע עם נתייה למטה.
שים את החבורה הזאת של מכבי בגלאטסראי או בקזאן, והם לא עוברים את הטופ 16, מפסידים לפחות שני תארים מקומיים וגם סביר שלא לוקחים את האדריאטית ועוד בפער כזה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, JarJarBinx ו־21 אורחים