פופס מנסה בונסו חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אז זה הסגל של מכבי?!

הודעהעל ידי yehooda » 02 אוגוסט 2012, 23:32

PG - היקמן (1.89) 350K
רוט (1.83) 200K

SG - לוגן (1.85) 550K
סילבן (1.98) 300K

SF - סמית' (1.96) 450K
פניני (2.01) 350K

PF - אליהו (2.06) 750K
קיינר מדלי (2.04) 700K

C - פופס (2.06) 950K
שרמדיני (2.16) 500K
ג'ימס (2.08) 300K

סה"כ: 5.400.000 דולר נטו.

לפי מה שהבנתי מדיויד בראיון היום עם קופמן הרשימה עדיין לא סגורה וצפויה החתמה נוספת כנראה בעמדות הגארד. ייתכן וזה יהיה קיצ'ן לא בטוח.
yehooda

Re: אז זה הסגל של מכבי?!

הודעהעל ידי asafb96 » 03 אוגוסט 2012, 00:05

yehooda כתב:PG - היקמן (1.89) 350K
רוט (1.83) 200K

SG - לוגן (1.85) 550K
סילבן (1.98) 300K

SF - סמית' (1.96) 450K
פניני (2.01) 350K

PF - אליהו (2.06) 750K
קיינר מדלי (2.04) 700K

C - פופס (2.06) 950K
שרמדיני (2.16) 500K
ג'ימס (2.08) 300K

סה"כ: 5.400.000 דולר נטו.

לפי מה שהבנתי מדיויד בראיון היום עם קופמן הרשימה עדיין לא סגורה וצפויה החתמה נוספת כנראה בעמדות הגארד. ייתכן וזה יהיה קיצ'ן לא בטוח.

מאיפה הבנת את זה? הוא אמר שהסגל כנראה סגור אלא אם יהיה עוד איזה מהלך, אבל אין בנתיים משהו על הפרק
asafb96

Re: פופס מנסה בונסו חתם במכבי

הודעהעל ידי NY boy » 03 אוגוסט 2012, 01:39

עוד מהלך הכוונה כנראה הייתה לתקווה שלו שאולי עוד משהו יקרה עם יוגב, דיוויד כל הזמן רומז שהוא היה שמח אם משהו היה קורה.
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אוגוסט 2012, 06:02

וואו.. עד שמכבי כבר מוכנים להוציא סכום כסף מכובד על שחקן, זה מה שאנחנו מקבלים?? קפיץ חסר מוח?
בניגוד למה שאמרתם, הבעיה היא לא רק בקו האחורי. זה נחמד שיש לנו שחקנים מוכשרים(כביכול) בקו הקידמי, אבל אף אחד מהם לא מסוגל לייצר לעצמו מצבים. ככה שהקו האחורי המביך שלנו, הופך את הקו הקידמי ללא ממש אפקטיבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוגוסט 2012, 06:13

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כרגע נראה שמנהל המשחק הכי טוב שיש למכבי כרגע זה פניני

לכן אני באמת חושבת שעל אף שאולי זה ייקח לבלאט קצת זמן לקלוט, הסגל הכי טוב שהוא יוכל לשים על המגרש יהיה עם היקמן (בתקווה שיעמוד בציפיות), פניני וסמית' + עוד 2 גבוהים.

ואם היקמן יתברר כפח? אז לוגאן? כגארד יחיד ומוביל כדור יחיד??

לדעתי ולצערי זה לא יקרה.
למרות החולשה הפוטנציאלית הגדולה של הקו האחורי, לפניני יהיה קשה להשתחל לשם, כי לא הוא ולא סמית' לא יודעים להוביל כדול מספיק טוב.

סמית' יישאר בעמדה 3, כי הוא לא יכול לשחק בעמדה 2.
אבל פניני יכול ועוד איך. הוא עשה את כשפרקינס נפצע, והוא עשה את זה גם העונה לפעמים בליגה ודי בהצלחה (וכן, אני יודעת שזו רק הליגה).
היקמן לדעתי כן יצליח לממש את הפוטנציאל שלו במקום שיש לו פוטנציאל, כי בלאט נוטה לדעת להוציא משחקנים מסוגו את הפוטנציאל הזה.
כלומר, הוא יצליח לדעתי להיות סקורר טוב, חודר מוצלח וקלעי לא רע, אני גם לא חושבת שהוא אגואיסט, אבל לפי הסיפורים עליו, בניהול משחק אין לו בכלל פוטנציאל, ובלאט לא יכול להוציא ממנו משהו שלא קיים בו מלכתחילה ולכן הוא יצטרך מישהו לצידו שיאזן אותו, והכי טוב שעולה לי לראש זה גיא פניני (או שאתה מעדיף את לוגאן לידו??)

מלוגאן, אני מאוד מצטערת, אבל אני לא מחזיקה בגרוש ואני בספק אם הוא יסיים כאן את העונה.
לדעתי הוא מהר מאוד ימצא את עצמו יוצא לאט לאט מהרוטציה לטובת שחקנים עם קצת יותר אוריינטציה קבוצתית (גם אם לא גאונים גדולים).
אולי הוא עוד יקבל כמה דקות בחמישייה השנייה לצד רוט, אבל יש מצב שבשלב מסוים אפילו לאנדסברג יעלה עליו (יש לו פוטנציאל גבוה יותר לדעתי).

פניני יכול בלית ברירה. כלומר אם נגיע למצב קשה באמת, אז לא תהיה לדייויד ברירה.
תכלס פניני יכל להיות נפלא כ-2. יש לו סייז, קליעה, יכולת מסירה וראיית משחק ברמה גבוהה מאוד וגם הגנה טובה. הבעיה היא שאין לו שליטה מספיק טובה בכדור.
פניני והלפרין זה שילוב נהדר ב-2-3 אבל פניני וסמית' הרבה פחות.

אני מקווה שמה שתיארת לגבי לוגאן לא יקרה, כי אז באמת שאין הרבה מה לחפש בעונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוגוסט 2012, 06:19

MTA2311 כתב:וואו.. עד שמכבי כבר מוכנים להוציא סכום כסף מכובד על שחקן, זה מה שאנחנו מקבלים?? קפיץ חסר מוח?
בניגוד למה שאמרתם, הבעיה היא לא רק בקו האחורי. זה נחמד שיש לנו שחקנים מוכשרים(כביכול) בקו הקידמי, אבל אף אחד מהם לא מסוגל לייצר לעצמו מצבים. ככה שהקו האחורי המביך שלנו, הופך את הקו הקידמי ללא ממש אפקטיבי.

מה מדלי מסוגל אנחנו עוד לא ממש יודעים. שרמאן יכול להתפתח כשחקן עוגן לא רע, אבל זה משהו שהוא יצטרך ללמוד לעשות.
אליהו יודע ליצור לעצמו ולאחרים.
מי שבאמת יהיו תלויים באחרים הם ג'יימס ובונסו, וכאן אני מסכים עם מכביסט (מינוס הסגנון) שמדובר בשני שחקנים דומים ובכפילות מיותרת לחלוטין.

אם זה היה תלוי בי, הייתי יוצא למלחמה עם ג'יימס ושרמדיני, וכנראה עושה את מה שצריך בשביל להביא לכאן את טיוס.
את המליון דולר של בונסו ואת החצי מליון של לוגאן, הייתי שם על גארד קצת יותר איכותי, ועושה את זה כנראה בתחילת הקיץ, כשעוד היו שחקנים פנויים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 אוגוסט 2012, 06:32

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:וואו.. עד שמכבי כבר מוכנים להוציא סכום כסף מכובד על שחקן, זה מה שאנחנו מקבלים?? קפיץ חסר מוח?

מה מדלי מסוגל אנחנו עוד לא ממש יודעים. שרמאן יכול להתפתח כשחקן עוגן לא רע, אבל זה משהו שהוא יצטרך ללמוד לעשות.
מי שבאמת יהיו תלויים באחרים הם ג'יימס ובונסו, וכאן אני מסכים עם מכביסט (מינוס הסגנון) שמדובר בשני שחקנים דומים ובכפילות מיותרת לחלוטין.

אם זה היה תלוי בי, הייתי יוצא למלחמה עם ג'יימס ושרמדיני, וכנראה עושה את מה שצריך בשביל להביא לכאן את טיוס.
את המליון דולר של בונסו ואת החצי מליון של לוגאן, הייתי שם על גארד קצת יותר איכותי, ועושה את זה כנראה בתחילת הקיץ, כשעוד היו שחקנים פנויים.

אני דווקא ראיתי את מדלי לא מעט, והוא לא שחקן אחד על אחד גדול. שרמאדיני אולי יהפוך יום אחד לשחקן עוגן , אבל את מכבי מעניין רק מה שהוא יכול לתת עכשיו( מצבאן וזה).
אליהו באמת יכול לייצר לעצמו נגד קבוצות קטנות ובינוניות, למזלנו אלה בדיוק הקבוצות שקיבלנו בשלב הראשון.
בקיצור, בניגוד למה שאנשים כאן אומרים, הקו הקידמי שלנו רחוק מלהיות מצויין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 אוגוסט 2012, 07:11

אתה יכול לכתוב מה שבא לך , זו עדיין חוצפה וגסות רוח שלא ממש מכבדת אותך.
יוסי22

הודעהעל ידי tomerp » 03 אוגוסט 2012, 07:28

יוסי22 כתב:אתה יכול לכתוב מה שבא לך , זו עדיין חוצפה וגסות רוח שלא ממש מכבדת אותך.

נו באמת, כל העולם ואשתו כתבו דברים יותר גסים וקשים על פדרמן ושות'....אגב אני ממש מרגיש כמוהו,כמו רוב אוהדי מכבי הקיץ....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוגוסט 2012, 07:29

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אני דווקא ראיתי את מדלי לא מעט, והוא לא שחקן אחד על אחד גדול. שרמאדיני אולי יהפוך יום אחד לשחקן עוגן , אבל את מכבי מעניין רק מה שהוא יכול לתת עכשיו( מצבאן וזה).
אליהו באמת יכול לייצר לעצמו נגד קבוצות קטנות ובינוניות, למזלנו אלה בדיוק הקבוצות שקיבלנו בשלב הראשון.

הכוונה אנחנו לא ממש יודעים מה הוא יוכל לתת במכבי ביורוליג... אבל אם אתה אומר אז אני הולך איתך.
שרמדיני הולך להיות שחקן מאוד משמעותי בסגל, בניגוד למצ'באן שהגיע כבר לקבוצה שלמה ולא הצליח להתבלט. אני חושב שהוא הולך לקבל לא מעט הזדמנויות, ולך תדע,
אולי גם יפתיע.
ולגבי אליהו, הכל שאלה של קרדיט. אם ייקבל מספיק קרדיט ודקות, ותרגילים לכיוונו, אז הוא יצליח, אם לא אז לא. הוא כבר נתן לא מעט עונות עם דאבל פיגרס בנקודות ביורוליג.

הקו הקדמי לא מצויין, אבל הוא די טוב, ובהרבה יותר טוב (על הנייר) מהקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Thorin » 03 אוגוסט 2012, 07:34

העניין הוא שכרגע אנחנו כל שנה בוכים ומכבי עומדת על הרגליים למרות זאת, לפני שנתיים גם אני טענתי שטורנס ופארגו המחליף שלו זה מגוחך בכלל להזכיר את השם הזה למכבי תל אביב, וכל הרכש הדל שהגיע והתברר שזאת הייתה אחת הקבוצות הטובות של מכבי מעולם, נטולת כישרון יחסית לשושלת, אבל קבוצה שנותנת 200 אחוז על המגרש.\
גם בשנה שעברה למרות כל הכישלונות מכבי סיימה את העונה האירופאית בכבוד רב באחת הסדרות הגדולות של מכבי.
כל עוד מכבי מקצועית בסיום העונה תמשיך להיות בין הקבוצות הטובות באירופה (מכבי הוגרלה דרג ראשון בשלב הבתים השנה על סמך ההישגים של הקבוצה שאחרי כץ) יהיה קשה לבוא אליהם בתלונות.
זאת דעתי לפחות, ברגע שהקבוצה תיתן עונה רעה באירופה יהיה ניתן באמת לנקוט בעמדות חריפות, עד אז לא יהיה לך גיבוי מהאוהדים.
Thorin

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 אוגוסט 2012, 07:38

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כרגע נראה שמנהל המשחק הכי טוב שיש למכבי כרגע זה פניני

לכן אני באמת חושבת שעל אף שאולי זה ייקח לבלאט קצת זמן לקלוט, הסגל הכי טוב שהוא יוכל לשים על המגרש יהיה עם היקמן (בתקווה שיעמוד בציפיות), פניני וסמית' + עוד 2 גבוהים.

ואם היקמן יתברר כפח? אז לוגאן? כגארד יחיד ומוביל כדור יחיד??

לדעתי ולצערי זה לא יקרה.
למרות החולשה הפוטנציאלית הגדולה של הקו האחורי, לפניני יהיה קשה להשתחל לשם, כי לא הוא ולא סמית' לא יודעים להוביל כדול מספיק טוב.

סמית' יישאר בעמדה 3, כי הוא לא יכול לשחק בעמדה 2.
אבל פניני יכול ועוד איך. הוא עשה את כשפרקינס נפצע, והוא עשה את זה גם העונה לפעמים בליגה ודי בהצלחה (וכן, אני יודעת שזו רק הליגה).
היקמן לדעתי כן יצליח לממש את הפוטנציאל שלו במקום שיש לו פוטנציאל, כי בלאט נוטה לדעת להוציא משחקנים מסוגו את הפוטנציאל הזה.
כלומר, הוא יצליח לדעתי להיות סקורר טוב, חודר מוצלח וקלעי לא רע, אני גם לא חושבת שהוא אגואיסט, אבל לפי הסיפורים עליו, בניהול משחק אין לו בכלל פוטנציאל, ובלאט לא יכול להוציא ממנו משהו שלא קיים בו מלכתחילה ולכן הוא יצטרך מישהו לצידו שיאזן אותו, והכי טוב שעולה לי לראש זה גיא פניני (או שאתה מעדיף את לוגאן לידו??)

מלוגאן, אני מאוד מצטערת, אבל אני לא מחזיקה בגרוש ואני בספק אם הוא יסיים כאן את העונה.
לדעתי הוא מהר מאוד ימצא את עצמו יוצא לאט לאט מהרוטציה לטובת שחקנים עם קצת יותר אוריינטציה קבוצתית (גם אם לא גאונים גדולים).
אולי הוא עוד יקבל כמה דקות בחמישייה השנייה לצד רוט, אבל יש מצב שבשלב מסוים אפילו לאנדסברג יעלה עליו (יש לו פוטנציאל גבוה יותר לדעתי).

פניני יכול בלית ברירה. כלומר אם נגיע למצב קשה באמת, אז לא תהיה לדייויד ברירה.
תכלס פניני יכל להיות נפלא כ-2. יש לו סייז, קליעה, יכולת מסירה וראיית משחק ברמה גבוהה מאוד וגם הגנה טובה. הבעיה היא שאין לו שליטה מספיק טובה בכדור.
פניני והלפרין זה שילוב נהדר ב-2-3 אבל פניני וסמית' הרבה פחות.

אני מקווה שמה שתיארת לגבי לוגאן לא יקרה, כי אז באמת שאין הרבה מה לחפש בעונה הזאת.

פניני ב-2 הוא באמת חוסר ברירה, אבל הוא חוסר ברירה שנובע מהבנייה הקלוקלת בעיקר של הקו האחורי.
תגיד לי אתה, מי אתה חושב שצריכים לפתוח בהרכב החזק של מכבי בעמדה 1 ו2 שיביאו הכי הרבה תועלת לקבוצה כולה (ולא לסטטיסטיקה האישית שלהם)??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 אוגוסט 2012, 08:11

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

+1
ההתלהבות המוגזמת מהקו הקדמי מוגזמת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 03 אוגוסט 2012, 08:18

לא יודע ראיתי סירטונים של שארמאן ביוטיוב וממה שרואים שם יש לו משחק פוסט אפ לא רע בכלל והוא גם יודע לעשות בלי בעיה סלים עם הגב לסל , זה אומנם רק סירטונים אבל גם ממה שאני זוכר בקאנטו בעונה החולפת אז להגיד שאין לו משחק פוסט זה ממש לא מדויק ונכון , הוא אולי לא סופו אבל יש לו משחק פוסט סביר זה לא פישר 2.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי itai7 » 03 אוגוסט 2012, 09:09

תמונה
itai7

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוגוסט 2012, 11:07

זה טוב שהוא יזכיר את באסטון, השאלה מי יזכיר את ניקולה, שאראס ופארקר. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 אוגוסט 2012, 11:13

yarinsaky כתב:זה טוב שהוא יזכיר את באסטון, השאלה מי יזכיר את ניקולה, שאראס ופארקר. :)

גרגמל, היקמן ולוגאן.... :tongue4
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוגוסט 2012, 11:14

חנו'ש כתב:
yarinsaky כתב:זה טוב שהוא יזכיר את באסטון, השאלה מי יזכיר את ניקולה, שאראס ופארקר. :)

אם הם יזכירו אותם רק ב 9 אחוז, כמו הקוטג' שאני אוכל עכשיו, אז זה בסדר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 אוגוסט 2012, 11:19

yarinsaky כתב:
חנו'ש כתב:

אם הם יזכירו אותם רק ב 9 אחוז, כמו הקוטג' שאני אוכל עכשיו, אז זה בסדר.

אני אסתפק בזה שלא יזכירו את וונטיגו קאמינגס, רודני ביופורד וצ'רלי גיינס.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי זרובבל » 03 אוגוסט 2012, 14:46

צ'רלס גיינס. הייתי צריך לקרוא בויקפדיה כדי להאמין ששחקן כזה עבר במכבי. מרוב שחקנים שעברו במכבי באותה עונה, אני פשוט כבר לא זוכר.
זרובבל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים