המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
צהוב בנשמה כתב:אני מגיב לאוהדים שחושבים המחאה היא על הצוות המיקצועי וקראו בכתבה במקומון שמי שתומך במחאה הוא אוהד הצלחות אז זהו שלו.
המחאה היא לא נגד הנהלה ולא על הצות המקצועי או השחקן זה או אחר או על החתמות.
המחאה היא רק נגד דיוויד פדרמן ובנו ועל מחרי המנויים שעלו וימשיכו לעלות.
.
צהוב בנשמה כתב:קובי אני לא תמיים אני יודע מה קורה,אני לא מאמין לתירוץ הזה שהעליה במחרי המנויים זה בגלל האדריאטית.
בעונה שחלפה העלו את מחרי המנויים למקומות הלא מסומנים(המקום הישביה שלי בהיכל גם לא מסומן) בעונה שבפתח העלו את המנויים 1,4 ו ו7,10 היצעים העליוניים ותחתונים ובהעונה הבאה יעלו ל2,3 ו7,8 ואחרי זה או שעילו באותה שיטה או הכול במכה אחת ואין לזה סוף.
זה היה בכוונה שלא יזכרתי את את דיוויד פדרמן.
אולי לא שמתה לב אבל שמעון מזרחי נדחק הצידה ולגבי הרקנאטים הם לא מורגשים לדעתי אם הם היו מורגשים הם היו עפים כמו כץ,כץ רצה להיות בעניניים להביע דעה והוא שילם בזה שהוא שהוא הועזב, דיוויד פדרמן אוהב לשלוט הוא לא אוהב שמישהוא אחר לומר מה לעשות במכבי חוץ מהוא עצמו ואולי הבן שלו.
לדעתי ולעוד אוהדים צריך לשיים לזה סוף, כך אני רואה את הדברים אתה רואה את הדברים אחרת וזו זכותך לראות ולחשוב אחרת, אנחנו לא חיבים להסכים.
לדעתי אם כל הכבוד לדריק שארפ ויש כבוד אם דיויד בלאט וגיא גודס לא היו במכבי,מכבי היו חוזרים לשנות 90 מפכינת רמת כדורסל ותאמין לי במצב כזה הקהל לא ישאר עדיש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], where is the love?, גל גל ו־25 אורחים