נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מונטנגרו נגד ישראל - רביעי , 19:00, ערוץ1

הודעהעל ידי יאיר_ב » 16 אוגוסט 2012, 05:12

אלמוג כתב:אמרתי לכם... זו נבחרת פח ברמות שלא הכרנו.
זו גם הנבחרת עם הכי הרבה אגו אי פעם. אין שם שחקן שהוא לא אובריטד מטורף.
אני אתייחס רק לשחקנים המובילים שלנו
ראשית כל כספי- אולי האובריטד הגדול ביותר בכדורסל העולמי, אי פעם. אין מה להרחיב.
הלפרין- כבר בגיל 19 היה מאוחרי השיא שלו.
אליהו -בטוחים פה שהוא בין חמשת הפאוור פורורדים הטובים באירופה, הוא אפילו לא בעשרים.
אוחיון- נתן עשרה משחקים טובים בצהוב-כחול ועשו ממנו סופרסטאר. מדובר בשחקן בינוני ואפור כלכך, שנקלע לסיטואציה מדהימה
טיוס- אם הוא לא היה מעומד למכבי, חצי מהאנשים פה בכלל לא היו מכירים את השם שלו. איכשהו מתחילת הקיץ שרק לשמוע את השם טיוס היה גורם לאנשים לצעוק שפדרמן הוא אכזר, טיוס הפך להיות שחקן ישראלי מרכזי.
מקל- התקשורת הפרו-הפועל הייתה חייבת איזה שחקן שלהם שיצליח, בנו סביבו חומות ומגדלים כאילו מדובר בקטש הבא. בסה"כ מדובר בילד מפונק ששאקיל מנצח אותו בתחרות שלשות.
על פניני קשה לי לכלכך, אני באמת אוהב אותו, אבל הוא לא שובר שוויון, הוא אפילו לא יוצר שוויון. הוא נתן עונה נהדרת לפני שנתיים, ומאז נעלמו עקבותיו
אגב כל השמות האלו, לא היו שווים מה שהם שווים היום אילולא מכבי ת"א הייתה קיימת(פרט לטיוס ולמקל שגם ככה לא שווים כלום).

נ.ב
הנורא מכל- אריק שיבק. אני הגעתי למצב עלוב, שאני מתגעגע לימים של מולי קצורין .

עכשיו שהוא כבר לא בירושלים אפשר לומר את זה.
נעימי הוא השחקן שהיה חסר לנבחרת. לא ברור למה הוא לא שיחק.
השחקן היחיד עם קילר אינסטינקט שיש לנו בנבחרת.
יאיר_ב

הודעהעל ידי אלמוג » 16 אוגוסט 2012, 05:46

yzafrir כתב:
אליהו -בטוחים פה שהוא בין חמשת הפאוור פורורדים הטובים באירופה, הוא אפילו לא בעשרים.
אוחיון- נתן עשרה משחקים טובים בצהוב-כחול ועשו ממנו סופרסטאר. מדובר בשחקן בינוני ואפור כלכך, שנקלע לסיטואציה מדהימה
טיוס- אם הוא לא היה מעומד למכבי, חצי מהאנשים פה בכלל לא היו מכירים את השם שלו. איכשהו מתחילת הקיץ שרק לשמוע את השם טיוס היה גורם לאנשים לצעוק שפדרמן הוא אכזר, טיוס הפך להיות שחקן ישראלי מרכזי.
מקל- התקשורת הפרו-הפועל הייתה חייבת איזה שחקן שלהם שיצליח, בנו סביבו חומות ומגדלים כאילו מדובר בקטש הבא. בסה"כ מדובר בילד מפונק ששאקיל מנצח אותו בתחרות שלשות.
על פניני קשה לי לכלכך, אני באמת אוהב אותו, אבל הוא לא שובר שוויון, הוא אפילו לא יוצר שוויון. הוא נתן עונה נהדרת לפני שנתיים, ומאז נעלמו עקבותיו
אגב כל השמות האלו, לא היו שווים מה שהם שווים היום אילולא מכבי ת"א הייתה קיימת(פרט לטיוס ולמקל שגם ככה לא שווים כלום).

נ.ב

הנבחרת אומנם לא מוכשרת בטרוף אבל מספיק מוכשרת לסיים שנייה בבית (וזה מה שיקרה לדעתי...) ובאמת מה שמונע מהכשרון הזה להתפרץ הוא בעיקר המאמן .
אין לנו שום בעיה בעמדות 1-4 , עיקר הבעיה שלנו היא בעמדה 5 .
שחקן כמו טיוס שבמכבי חשבו עליו כסנטר שלישי ( מה שיכול מאוד להתאים לו....) הוא הסנטר המוביל של הנבחרת כשהמחליף שלו נמצא דקה לפני פנסיה...

יכול להיות שישראל תעלה, היא צריכה לעלות גם. זה לא אומר שהשחקנים שם הם לא אובריטד ושחצנים בטירוף. אבל בוא נפיל הכל על המאמן, בטח הוא אמר לפניני למסור לכספי 20 שניות לסוף כאילו זה גאבצ' טיים או אמר לכספי לעשות עבירה מפגרת בחצי סתם. כל הזמן לצעוק "המאמן אשם, המאמן אשם" כמו ילדים בגן חובה, כאילו מדובר במשחק NBA LIVE שהמאמן משחק עם השחקנים בעזרת מקלדת.
אז נכון ששיבק הוא מאמן פח לא פחות מהשחקנים, אבל הוא לא מה שעושה את ההבדל בין נבחרת ישראל האדירה שרק מחכה שהכישרון הגדול שלה יתפרץ והיא תדלג לאליפות אירופה בקלילות, לבין הנבחרת הגרועה שראינו אתמול.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי tomerp » 16 אוגוסט 2012, 07:18

כל המשחק קיללתי את אוחיון ,כספי ולימונד.....נגד אוחיון יש סיבה, אבל למה קיללתי את שני הלוזרים האחרים?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי aribari24 » 16 אוגוסט 2012, 07:23

tomerp כתב:כל המשחק קיללתי את אוחיון ,כספי ולימונד.....נגד אוחיון יש סיבה, אבל למה קיללתי את שני הלוזרים האחרים?

כי כספי משחק אותה פרימדונה, אין מהלך אחד שהוא לא בוכה לשופטים- בין אם היה סל או לא, אבל את הפאול הכי מטופש של המשחק הוא זה שעשה.

לימונד? גם אותי משהו נורא מעצבן בו... שחקן אגואיסט
aribari24

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אוגוסט 2012, 07:25

אלמוג כתב:
yzafrir כתב:

נ.ב

הנבחרת אומנם לא מוכשרת בטרוף אבל מספיק מוכשרת לסיים שנייה בבית (וזה מה שיקרה לדעתי...) ובאמת מה שמונע מהכשרון הזה להתפרץ הוא בעיקר המאמן .
אין לנו שום בעיה בעמדות 1-4 , עיקר הבעיה שלנו היא בעמדה 5 .
שחקן כמו טיוס שבמכבי חשבו עליו כסנטר שלישי ( מה שיכול מאוד להתאים לו....) הוא הסנטר המוביל של הנבחרת כשהמחליף שלו נמצא דקה לפני פנסיה...

לנושא, וזה העיקר, יכול להיות שישראל תעלה, היא צריכה לעלות גם. זה לא אומר שהשחקנים שם הם לא אובריטד ושחצנים בטירוף. אבל בוא נפיל הכל על המאמן, בטח הוא אמר לפניני למסור לכספי 20 שניות לסוף כאילו זה גאבצ' טיים או אמר לכספי לעשות עבירה מפגרת בחצי סתם. כל הזמן לצעוק "המאמן אשם, המאמן אשם" כמו ילדים בגן חובה, כאילו מדובר במשחק NBA LIVE שהמאמן משחק עם השחקנים בעזרת מקלדת.
אז נכון ששיבק הוא מאמן פח לא פחות מהשחקנים, אבל הוא לא מה שעושה את ההבדל בין נבחרת ישראל האדירה שרק מחכה שהכישרון הגדול שלה יתפרץ והיא תדלג לאליפות אירופה בקלילות, לבין הנבחרת הגרועה שראינו אתמול.

לומר על שחקנים שחלקם הגדול עשה דברים יפים מאוד בקריירה שהם פח זו הגזמה פראית .
יכול להיות שהם לא נימצאים בכושר הכי טוב שלהם או שהחיבור בניהם עדיין לא מספיק טוב . אבל זה בהחלט לא כשור לכשרון .
זה הרבה יותר עניין של הכנה לקויה וכמובן הבעיה הגדולה בעמדה 5 שככול שניפגוש נבחרות עם עם סנטרים גבוהים יותר אנחנו ניהיה בבעיה . אין לנו בעמדה 5 לא מאסה ולא גובה .
לגבי בעיית המאמן , הכנה לקויה זה בדיוק הבעיה עם המאמן . זה לו רק ניהול משחק לקוי אצלו אלא גם ההכנה למשחקים בכלל . וגם העוזר שלו לא מצטיין בתחום....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי tomerp » 16 אוגוסט 2012, 07:29

aribari24 כתב:
tomerp כתב:כל המשחק קיללתי את אוחיון ,כספי ולימונד.....נגד אוחיון יש סיבה, אבל למה קיללתי את שני הלוזרים האחרים?

כי כספי משחק אותה פרימדונה, אין מהלך אחד שהוא לא בוכה לשופטים- בין אם היה סל או לא, אבל את הפאול הכי מטופש של המשחק הוא זה שעשה.

לימונד? גם אותי משהו נורא מעצבן בו... שחקן אגואיסט

אלה היו הסיבות בדיוק כנראה....האמת שגם קיללתי כמה פעמים את שיבק, שלא ניסה להכניס את הלפרין כשהיינו בפיגור....
גם את קופל קיללתי מכיוון שניצח את שרף....
את מזרחי רציתי לקלל אבל נזכרתי שהוא בצד שלנו, אבל מלקק לקופל בלי הפסקה....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי אלמוג » 16 אוגוסט 2012, 07:54

yzafrir כתב:לומר על שחקנים שחלקם הגדול עשה דברים יפים מאוד בקריירה שהם פח זו הגזמה פראית .
יכול להיות שהם לא נימצאים בכושר הכי טוב שלהם או שהחיבור בניהם עדיין לא מספיק טוב . אבל זה בהחלט לא כשור לכשרון .
זה הרבה יותר עניין של הכנה לקויה וכמובן הבעיה הגדולה בעמדה 5 שככול שניפגוש נבחרות עם עם סנטרים גבוהים יותר אנחנו ניהיה בבעיה . אין לנו בעמדה 5 לא מאסה ולא גובה .
לגבי בעיית המאמן , הכנה לקויה זה בדיוק הבעיה עם המאמן . זה לו רק ניהול משחק לקוי אצלו אלא גם ההכנה למשחקים בכלל . וגם העוזר שלו לא מצטיין בתחום....

הרבה שחקנים עשו דברים יפים מאוד בקריירה, להרבה שחקנים היו עונות גדולות(בעיקר רגעים גדולים), ויש לנו שחקנים כשרוניים ללא שום ספק, אבל הם בטוחים שמדובר בסופרטסארים מיוחדים, שבפועל, חוץ מאליהו וכספי, אף שחקן שמשחק בנבחרת לא היה מגיע לקבוצות יורוליג אילולא מכבי ת"א. הם פשוט לא ברמה הזו, וזה מעצבן כי הם בטוחים שהם אדירים. כל אחד משחק עם עצמו וחושב שהוא יכריע את המשחק. אולי זה בגלל "השיטה" של אריק שיבק, אולי לא. אני חושב שזה שילוב של שחקנים עם אגו כמו של קובי בראיינט והשיטה המדהימה של אריק שיבק.
אם הם היו משחקים כקבוצה, והיו נלחמים למען המדינה כמו שפעם הנבחרת הייתה, הם היו מנצחים אתמול בטוח. שכל אחד משחק כדי להוכיח "שיש לו יותר גדול", זה לא יעבוד.
זה ניתן לטיפול, אולי אתמול הם חטפו את הכאפה שלהם, והם הבינו שאין להם את הכישרון של נבחרת ארה"ב, אבל קשה לי להאמין.

תראה את הקיץ של השחקנים שלך:
כספי מתעסק בזה שמגיע לו להיות הקפטן, כי הוא שחקן נבא אדיר ועושה טובה שהוא לובש את הכחול-לבן, הלפרין בטוח שמגיע לו להיות הקפטן, למרות שהוא מתאים להיות קפטן כמו שהוא מתאים להיות תליין בימי הביניים, אוחיון כבר בטוח שהוא במעמד להשתין על מכבי ת"א, מקל בטוח שהוא הולך לכבוש את הליגה האיטלקית ואת אירופה עם ממוצע אדיר של 6 נק' למשחק , והכי מצחיק שאליהו היה משוכנע שהוא עובר לנבא העונה. איך נבחרת כזו יכולה להצליח במשהו?

נ.ב
להצטלם עם כדור ביד ומבט קשוח בפרומו למשחקים, בזה אנחנו הטובים באירופה, ובעולם אנחנו טיפה אחרי ארה"ב.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי משה » 16 אוגוסט 2012, 09:34

נ.ב

אני חושב שאתה מגזים. יש לנו את אחת הנבחרות הכי חזקות שהיו לנו והכי חזקה בעשור האחרון, בוודאות. הנבחרת הזאת רצה כבר 5 שנים ועכשיו כמעט רוב השחקנים נמצאים בשיא הקריירה שלהם.
משה

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוגוסט 2012, 12:52

משה כתב:

נ.ב

אני חושב שאתה מגזים. יש לנו את אחת הנבחרות הכי חזקות שהיו לנו והכי חזקה בעשור האחרון, בוודאות. הנבחרת הזאת רצה כבר 5 שנים ועכשיו כמעט רוב השחקנים נמצאים בשיא הקריירה שלהם.

יש צדק במה שאתה אומר, אבל הדבר המשעשע (או בעצם העצוב) הוא שחסר לנבחרת הזאת שחקן כמו מאיר טפירו, שלמרות שלא שיחק במכבי, היה מנהיג בנבחרת, בעיקר בגלל אופיו
הדומיננטי.
אליהו, הלפרין, פניני, אוחיון וגם כספי, הם לא מנהיגים באופיים. כל אחד יש לו את התכונות שלו, אבל להיות טפירו כזה, הם לא ממש יודעים.

לא יודע מה היה הסיפור של הלפרין במשחק אתמול. הוא כנראה לא בכושר, לא יודע מה, בקושי ראיתי את המשחק אז אני לא יודע מה קרה שם, אבל הציפייה ממנו היא לפחות לעשות את העבודה
בקטע המקצועי - כלומר לקלוע, למסור ולרכז ואת זה הוא לא עשה אתמול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוגוסט 2012, 16:32

חסר לנבחרת מאמן כמו צביקה, שירביץ ציונות וידליק את השחקנים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אוגוסט 2012, 18:18

אולי צריך לתת קצת יותר דקות לשחקן כמו נעימי , שמסוגל לתפוס יום ולהוביל את הנבחרת.....
אני בכל מקרה בטוח שנסיים במקום השני בבית, אנחנו מספיק טובים בשביל לעשות את זה.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 17 אוגוסט 2012, 06:27

yzafrir כתב:אולי צריך לתת קצת יותר דקות לשחקן כמו נעימי , שמסוגל לתפוס יום ולהוביל את הנבחרת.....
אני בכל מקרה בטוח שנסיים במקום השני בבית, אנחנו מספיק טובים בשביל לעשות את זה.....

נכון. לא יודע מה יש לו, אבל כל פעם שהוא מגיע לנבחרת, הוא משחק כמו פח. דווקא זה שחקן שיכול לעשות את ההבדל בנבחרת הזאת.
אולי לא להיות שחקן של 30 דק', אבל לחלוק את העמדה עם אוחיון, הוא בהחלט יכול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עגל הזהב » 17 אוגוסט 2012, 23:34

מתגעגע לימי צביקה....

אריק זקן וכבד עלינו

זו נבחרת שיצריכה מאמן שיצעק לא שיעמוד כמו בוק(אחרי הכל הוא מורה למחשבים)
עגל הזהב

Re: מוקדמות היורובאסקט: ישראל נגד אסטוניה - שבת, 21:00

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 אוגוסט 2012, 18:09

וואו, האסטונים האילו זו נבחרת פשוט עלובה.
אם אנחנו לא מביסים אותם בלפחות 20 הפרש זו באמת תהיה בושה.

אגב, שמתם לירידה החדה בכל אחת מהעמדות כשמחליפים את שחקן החמישייה במחליף שלו מהספסל.?
למעט פניני, כל אחד מהמחליפים פשוט עלובים.
אוחיון - מקל/נעימי
הלפרין (שגם הוא לא שוס גדול) - לימונד (שהוא בכלל נעל בית)
כספי - פניני - טוב פה אין ירידה כ"כ חדה.
אליהו - כדיר (SAY NO MORE)
טיוס - קוז'י - אוי ווי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2012, 18:11

אמנם אנחנו מובילים אבל אנחנו משחקים ממש רע.ההגנה לא מתואמת וההתקפה מבולגנת לגמרי
מזל שאנחנו משחקים מול אסטוניה אחרת התוצאה היתה שונה לגמרי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוגוסט 2012, 18:15

כספי מתחיל לעצבן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: מוקדמות היורובאסקט: ישראל נגד אסטוניה - שבת, ו21:00

הודעהעל ידי refael » 18 אוגוסט 2012, 18:16

מישהו שם לב אם שמעון מזרחי לחץ ליוגב את היד כאשר הוא עבר בין כל השחקנים? מעניין לדעת מה היחסים בינהם..
תמונה
refael

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2012, 18:23

פשוט כואב לראות את הנבחרת שלנו משחקת,כל הסלים שלנו הם סלי זבל
אוחיון נותן לי הערב את החותמת הסופית שהוא במקרה הטוב רכז מחליף ביורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2012, 18:24

יש סיכוי סביר שלא הייתי נותן לשיבק לאמן גם את הכיתה של אחותי הקטנה ביום ספורט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Asf » 18 אוגוסט 2012, 18:25

זריקות לשלוש- 8-10
זריקות עונשין- 2-9...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים