LIAV10 כתב:לברון הוא השחקן השני אי פעם שלקח MVP של העונה הרגילה, MVP של סדרת הגמר, אליפות הNBA ומדליית זהב בעונה אחת..
מעניין מי השני שעשה את זה
יניב גרין?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:לברון הוא השחקן השני אי פעם שלקח MVP של העונה הרגילה, MVP של סדרת הגמר, אליפות הNBA ומדליית זהב בעונה אחת..
מעניין מי השני שעשה את זה
EulGam05 כתב:אגב, בעוד שאצלנו במכבי חוסכים כל שקל, כמו שהסגל הנוכחי של הלייקרס נראה כרגע אז תחת חוקי ה-CBA החדשים הם צפויים לשלם בסביבות 100 מיליון מס מותרות, כלומר בעונה הבאה עלות הסגל שלהם תהיה בסביבות 200 מיליון דולר.
EulGam05 כתב:אגב, בעוד שאצלנו במכבי חוסכים כל שקל, כמו שהסגל הנוכחי של הלייקרס נראה כרגע אז תחת חוקי ה-CBA החדשים הם צפויים לשלם בסביבות 100 מיליון מס מותרות, כלומר בעונה הבאה עלות הסגל שלהם תהיה בסביבות 200 מיליון דולר.
LIAV10 כתב:EulGam05 כתב:אגב, בעוד שאצלנו במכבי חוסכים כל שקל, כמו שהסגל הנוכחי של הלייקרס נראה כרגע אז תחת חוקי ה-CBA החדשים הם צפויים לשלם בסביבות 100 מיליון מס מותרות, כלומר בעונה הבאה עלות הסגל שלהם תהיה בסביבות 200 מיליון דולר.
לא נראה לי התקרת שכר היא 100 מליון, נראה לי הרבה פחות, 50-60..
misha כתב:LIAV10 כתב:EulGam05 כתב:אגב, בעוד שאצלנו במכבי חוסכים כל שקל, כמו שהסגל הנוכחי של הלייקרס נראה כרגע אז תחת חוקי ה-CBA החדשים הם צפויים לשלם בסביבות 100 מיליון מס מותרות, כלומר בעונה הבאה עלות הסגל שלהם תהיה בסביבות 200 מיליון דולר.
לא נראה לי התקרת שכר היא 100 מליון, נראה לי הרבה פחות, 50-60..
תקרת השכר היא לא קשיחה, זאת אומרת שאתה יכול לעבור אותה תחת נסיבות מסוימות אבל תצטרך לשלם מס מותרות גדול החריגה. על זה EulGam דיבר.
EulGam05 כתב:אנטוני פארקר הצטרף לאורלנדו מג'יק בתור סקאוט.
misha כתב:http://espn.go.com/nba/story/_/id/8280001/oklahoma-city-thunder-agree-serge-ibaka-extension-source
איבקה סיכם על חוזה של 48 מיליון ל4 שנים. אם באוק סיטי רוצים להשאיר גם את הארדן, זה יעלה להם בהרבה כסף בעונה הבאה (יהיו הרבה מעל התקרה).
p&p כתב:misha כתב:http://espn.go.com/nba/story/_/id/8280001/oklahoma-city-thunder-agree-serge-ibaka-extension-source
איבקה סיכם על חוזה של 48 מיליון ל4 שנים. אם באוק סיטי רוצים להשאיר גם את הארדן, זה יעלה להם בהרבה כסף בעונה הבאה (יהיו הרבה מעל התקרה).
אם הייתי צריך לבחור על מי לשים את הכסף מבין שניהם הייתי בוחר בהארדן,למרות שיש סיכוי לא רע ששניהם ישארו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan, yon1 ו־32 אורחים