המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חחחחח דייויד מצחיק אותי, כולם לבושים בחולצות שהם אוהבים ורק הוא תמיד עם החולצה עם הסמל של מכבי..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חחחחח דייויד מצחיק אותי, כולם לבושים בחולצות שהם אוהבים ורק הוא תמיד עם החולצה עם הסמל של מכבי..
זאת החולצה שהוא אוהב![]()
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חחחחח דייויד מצחיק אותי, כולם לבושים בחולצות שהם אוהבים ורק הוא תמיד עם החולצה עם הסמל של מכבי..
חחחחח אמרתי בגדים שהם אוהבים במקום בגדים יפים, אבל אני למשל לא הייתי לובש...
דייויד: ״כן כן כן כן כן כן כן כן כן״
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חחחחח דייויד מצחיק אותי, כולם לבושים בחולצות שהם אוהבים ורק הוא תמיד עם החולצה עם הסמל של מכבי..
חחחחח אמרתי בגדים שהם אוהבים במקום בגדים יפים, אבל אני למשל לא הייתי לובש...
דייויד: ״כן כן כן כן כן כן כן כן כן״
''הוא שחקן שאין לו פחד? כן''
זה הצחיק אותי
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חחחחח דייויד מצחיק אותי, כולם לבושים בחולצות שהם אוהבים ורק הוא תמיד עם החולצה עם הסמל של מכבי..
חנו'ש כתב:מעניין אם הוא יקבל איזה ג'וב במכבי??
jol9 כתב:rc4991 כתב:ההערכה שלי אליו ירדה לאו דווקא בגלל היכולת המקצועית שלו אלא בעיקר בגלל איך שהוא התייחס למכבי
השחקן הזה חי שנתיים על חשבוננו כשהוא היה פצוע ובסוף כשהציעו לו חוזה הוא נעלב וברח לספרד במקום לחתום ולהגיד תודה
תוסיפו לזה את העובדה שבשנתיים האלה הוא די הטריף אותנו עם ה"יכולות" שלו וזה כבר מתכון לא לחבב אותו
עדיין יש לי מעט הערכה אליו אבל אין ספק שהיחס שלו למכבי והיכולות שלו בשנים האחרונות הן כתם גדול על הקריירה שלו(שגם לא היתה כזאת מדהימה עם כל הכבוד)
צריך לזכור שמדובר בביזנס.
אם הלפרין עוזב לאול' תמורת מליון יורו, או אליהו מנצל את סעיף היציאה שלו תמורת סכום דומה לקאחה, זה דומה למה שטל עשה.
בניגוד לאוחיון, הוא לא עשה שום דבר מלוכלך. סה"כ הלך לשחק בקבוצה אחרת. לא שבר חוזה, לא בגד ולא כלום.
הוא גם לא חי על חשבון מכבי. הוא נפצע במדי מכבי, במשחק רשמי, ואני די בטוח שהביטוח כיסה את כל העלויות האלה.
זה שמכבי החליטה לתת חוזה חסר פרופורציה לשחקן שנפצע, זאת יותר הבעיה של מכבי. אני בטוח שהוא לא עמד עם אקדח לראשו של דייויד פדרמן
כשחתם על החוזה.
חביב אורנג'ד כתב:באיחור אופנתי של שנה-שנתיים.
מקווה שהעיכוב בהודעה לא השפיע על התקציב ובניית הסגל.
ברוך שפטרנו מעונשו של זה.
rc4991 כתב:ההערכה שלי אליו ירדה לאו דווקא בגלל היכולת המקצועית שלו אלא בעיקר בגלל איך שהוא התייחס למכבי
השחקן הזה חי שנתיים על חשבוננו כשהוא היה פצוע ובסוף כשהציעו לו חוזה הוא נעלב וברח לספרד במקום לחתום ולהגיד תודה
תוסיפו לזה את העובדה שבשנתיים האלה הוא די הטריף אותנו עם ה"יכולות" שלו וזה כבר מתכון לא לחבב אותו
felix_r כתב:עצוב שככה נגמרה הקריירה של בורשטיין![]()
האמת שרוב השחקנים המוכשרים שלנו בעשור וחצי האחרונים סיימו ככה: גודס, קטש, ספר, שפר, גרין, בורשטיין
yzafrir כתב:felix_r כתב:עצוב שככה נגמרה הקריירה של בורשטיין![]()
האמת שרוב השחקנים המוכשרים שלנו בעשור וחצי האחרונים סיימו ככה: גודס, קטש, ספר, שפר, גרין, בורשטיין
אולי זה בגלל מיעוט הכשרונות בארץ מה שמביא את החברה האלו לשחק ברצף כולל נבחרת בקיץ והעומס הזה כנראה גומר אותם....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים