LIAV10 כתב:ומה עשה מספר 15 באדום הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים?
תפר את מכבי שנה שעברה פעמיים.
חברה, די לצאת בהצהרות רק על סמך המשחק הזה. אתם מביכים את עצמכם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ומה עשה מספר 15 באדום הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים?
קודי כתב:הרבה יותר מהויתור על מצ׳באן, בעוד שנה-שנתיים במכבי יבכו על כך שלא נתנו 300 ואפילו 400 אלף דולר לאוחיון. רכז ישראלי ברמה הזו לא היה כבר יותר מעשור, מאז דורון שפר. פשוט טמטום שלא מנסים גם עכשיו להשאיר אותו. בעוד לא הרבה זמן הוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ומה עשה מספר 15 באדום הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ומה עשה מספר 15 באדום הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים?
בסדר, תפר אותנו ואף אחרי שלב ראשון, עף בחצי באדריאטית..
גם קאמינגס ומאריץ׳ תפרו את מכבי..
LIAV10 כתב:קודי כתב:הרבה יותר מהויתור על מצ׳באן, בעוד שנה-שנתיים במכבי יבכו על כך שלא נתנו 300 ואפילו 400 אלף דולר לאוחיון. רכז ישראלי ברמה הזו לא היה כבר יותר מעשור, מאז דורון שפר. פשוט טמטום שלא מנסים גם עכשיו להשאיר אותו. בעוד לא הרבה זמן הוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת.
אני נאלץ להסכים, אולי הוא לא יהיה גארד מושלם כזה אבל הוא יהיה רכז (דגש על רכז, 1) אדיר..
ankram כתב:הרבה זמן לא ראיתי הצגה כזאת של אליהו
קודי כתב:הרבה יותר מהויתור על מצ׳באן, בעוד שנה-שנתיים במכבי יבכו על כך שלא נתנו 300 ואפילו 400 אלף דולר לאוחיון. רכז ישראלי ברמה הזו לא היה כבר יותר מעשור, מאז דורון שפר. פשוט טמטום שלא מנסים גם עכשיו להשאיר אותו. בעוד לא הרבה זמן הוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:איפה, איפה כל אלה שליכלכו פה כל יום על אליהו ואוחיון?
right here.
מדהים מה משחק אחד עושה לאנשים. כל כך מהר שכחת 3 עונות רעות של ליאור, ואת רוב העונה שעברה של יוגב? הישג מכובד.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:איפה, איפה כל אלה שליכלכו פה כל יום על אליהו ואוחיון?
right here.
מדהים מה משחק אחד עושה לאנשים. כל כך מהר שכחת 3 עונות רעות של ליאור, ואת רוב העונה שעברה של יוגב? הישג מכובד.
3 עונות רעות? העונה של ה-15 ו-6 אצל פיני היא חלק מהרעות או הטובות?
אליהו בסה"כ היה פחות טוב מהמצופה, ועדיין קלע בדאבל פיגרס או קרוב לזה, בכל עונת יורוליג במכבי, להוציא את עונת צביקה.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ומה עשה מספר 15 באדום הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים?
אבל המשחק היום מול הנבחרת, הופך אותו לבלוף?
Mta_atic כתב:קודי כתב:הרבה יותר מהויתור על מצ׳באן, בעוד שנה-שנתיים במכבי יבכו על כך שלא נתנו 300 ואפילו 400 אלף דולר לאוחיון. רכז ישראלי ברמה הזו לא היה כבר יותר מעשור, מאז דורון שפר. פשוט טמטום שלא מנסים גם עכשיו להשאיר אותו. בעוד לא הרבה זמן הוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת.
יותר ממסכים.
עם כל זה שיוגב התנהג בצורה מגעילה בהתנהלות שלו,
עוד ידובר ויסופר רבות על ההתנהלות המטופשת של מכבי תל אביב בנושא אוחיון, ולא רק בקטע הכספי אלא בכל העליהום התקשורתי שפדרמן הוביל.
בסיטואציה הזו גם אם ייגשרו על הפערים הכספיים, ההשמצות וחוסר האמון בין הבעלים ליוגב פערו תהום שקשה לי להאמין שאפשר לסגור בצורה כ"כ מהירה.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ומה עשה מספר 15 באדום הפורוורד הכי טוב בכל הזמנים?
אבל המשחק היום מול הנבחרת, הופך אותו לבלוף?
אמרתי שהוא בלוף?
אני אומר שכל הסופרלטיבים עליו מוגזמים, גם אני אוהב אותו אבל אסף למשל הפך אותו לאבא של אלוהים..
אני גם חושב שיהיה פורוורד מצויין בעתיד אבל אנשים פה בכו על זה ששיחררו אותו כאילו שחררנו את השחקן הכי טוב באירופה וקיללו את הצוות אמאמנים..
Mta_atic כתב:קודי כתב:הרבה יותר מהויתור על מצ׳באן, בעוד שנה-שנתיים במכבי יבכו על כך שלא נתנו 300 ואפילו 400 אלף דולר לאוחיון. רכז ישראלי ברמה הזו לא היה כבר יותר מעשור, מאז דורון שפר. פשוט טמטום שלא מנסים גם עכשיו להשאיר אותו. בעוד לא הרבה זמן הוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת.
יותר ממסכים.
עם כל זה שיוגב התנהג בצורה מגעילה בהתנהלות שלו,
עוד ידובר ויסופר רבות על ההתנהלות המטופשת של מכבי תל אביב בנושא אוחיון, ולא רק בקטע הכספי אלא בכל העליהום התקשורתי שפדרמן הוביל.
בסיטואציה הזו גם אם ייגשרו על הפערים הכספיים, ההשמצות וחוסר האמון בין הבעלים ליוגב פערו תהום שקשה לי להאמין שאפשר לסגור בצורה כ"כ מהירה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:איפה, איפה כל אלה שליכלכו פה כל יום על אליהו ואוחיון?
right here.
3 עונות רעות? העונה של ה-15 ו-6 אצל פיני היא חלק מהרעות או הטובות?
אליהו בסה"כ היה פחות טוב מהמצופה, ועדיין קלע בדאבל פיגרס או קרוב לזה, בכל עונת יורוליג במכבי, להוציא את עונת צביקה.
דיברתי על העונה שלו בויטוריה, ועל שתי העונות האחרונות( שהוא עשה קולות של שחקן כדורסל בתחילתן, אבל במאני טיים נעלם).
בבקשה בוא לא ניכנס לזה שוב, אין לזה שום קשר לדיון הנוכחי.
jol9 כתב:קודי כתב:הרבה יותר מהויתור על מצ׳באן, בעוד שנה-שנתיים במכבי יבכו על כך שלא נתנו 300 ואפילו 400 אלף דולר לאוחיון. רכז ישראלי ברמה הזו לא היה כבר יותר מעשור, מאז דורון שפר. פשוט טמטום שלא מנסים גם עכשיו להשאיר אותו. בעוד לא הרבה זמן הוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת.
הדבר המרשים אצל אוחיון זאת קפיצת המדרגה. הרי רק לפני שנה וקצת הוא היה מחלק המגבות של נעימי במגדל, איפה זה ואיפה זה עכשיו?
אוחיון עובד חזק מאוד. רואים את זה. הקליעה שלו הפכה ליציבה, החדירה חדה ומהירה, הוא שומר טוב, וחזק מאוד פיזית.
לא יודע אם הוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת, אבל אני מסכים איתך שמכבי צריכה להפעיל לחץ ולנצל את חלון הזמן שיש לה.
חביב אורנג'ד כתב:מגזימים פה לגבי אוחיון.
הוא בהחלט שחקן טוב והייתי גם לוקח אותו על פני לא מעט גארדים זרים שהיו פה או שהוזכרו כאן הקיץ, אבל הוא עוד רחוק מלהיות ברמה של רכז יורוליג מוביל.
הוא לא יציב מספיק, היד שלו לא כ"כ טובה ולעיתים, הוא קם ונופל על מומנטום.
שוב, אני חושב שהוא שחקן לא רע בכלל ומנהל משחק די טוב, אבל לא יותר מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־16 אורחים