20 אוגוסט 2012, 21:32
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:בוקי נאה: "הבחירות לתואר השורד האחרון לא יכולות להתקיים"
http://celebs.nana10.co.il//Article/?Ar ... 45&sid=216
שבוע וחצי לגמר "הישרדות VIP" והרוחות סוערות: בוקי נאה פונה לחוק הישראלי וטוען שמערכת היחסים בין אנה ארונוב ואיתי תורג'מן מסכנת את טוהר ההצבעה
האמת שכבר לא אכפת לי מי מהם יזכה כי את שלושתם אני שונא,חבל שהפייבוריטית שלי(נטלי)עפה
מהעונה הראשונה טענתי שהקטע הכי מפגר בכל ההישרדות הישראלית זה שההצבעה האחרונה נעשית בארץ אחרי שכולם כבר ראו את הפרקים ולא על האי
בעונה של אירית רחמים איך אתה חושב שהיא זכתה? היא כבר הייתה בתוך כל עולם הפירסום והזוהר והבטיחה להם עבודות
20 אוגוסט 2012, 21:34
23 אוגוסט 2012, 10:43
23 אוגוסט 2012, 17:55
LIAV10 כתב:בוקי היום פחות או יותר אמר שיצביע לשגב מה שאומר שגם יוליה ובודאי עזאם (הם כבר אמרו שהם מחליטים ביחד בכפר של אזעם שיצביעו לאותו אחד וגם שלושתם שונאים את הבנות), את פרסטר אני לא רואה שהוא לא מצביע לשגב, נטלי בטוח תצביע לו, תורג׳י לאנה, ויכול להיות, אבל קשה לי להאמין שתורג׳י ישכנע את אושרי להצביע לאנה, כנראה גם יצביע לשגב..
יש בכלל אווירת מתח לקראת הגמר הזה?
23 אוגוסט 2012, 18:06
23 אוגוסט 2012, 19:53
23 אוגוסט 2012, 21:44
25 אוגוסט 2012, 22:32
"אני אישה ואני צריכה לפעמים לסתום את הפה", אומרת זוגתו של איתי תורג'מן, וגם, "אני לא צריכה להגיד את הדעה שלי כל הזמן," מוסיפה ארונוב שמודה שאם היא נכנסת עם גבר למונית אז הוא צריך להגיד לנהג לאן לנסוע כי אחרת זה לא מגניב.
26 אוגוסט 2012, 07:40
Holiday_Armadillo כתב:ראיון מופלא של אנה ארונוב
"אני אישה ואני צריכה לפעמים לסתום את הפה", אומרת זוגתו של איתי תורג'מן, וגם, "אני לא צריכה להגיד את הדעה שלי כל הזמן," מוסיפה ארונוב שמודה שאם היא נכנסת עם גבר למונית אז הוא צריך להגיד לנהג לאן לנסוע כי אחרת זה לא מגניב.
הראיון המלא הרבה יותר מזוויע מהציטוט הקטן הזה
26 אוגוסט 2012, 07:53
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיון מופלא של אנה ארונוב
אולי זה נשמע רע, אבל זאת חוכמת חיים. אל תפסלי את דבריה כל כך מהר
26 אוגוסט 2012, 08:23
Holiday_Armadillo כתב:ראיון מופלא של אנה ארונוב
26 אוגוסט 2012, 10:31
Dperk כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיון מופלא של אנה ארונוב
זה לא חוכמת חיים, סתם דיכוי עצמי.
26 אוגוסט 2012, 11:10
felix_r כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיון מופלא של אנה ארונוב
בדיוק ההפך.
היא לא אמרה שהאישה צריכה לעשות רק מה שגבר אומר לה. לא.
היא רק אמרה (התכוונה), שהיא לא תמיד חייבת להגיד לבעלה את דעתה בכל נושא ונושא.
ותאמין לי שזו חוכמת חיים, כי שלום בית הרבה יותר חשוב.
דרך אגב, זה נכון גם לגבי הגבר במקרים רבים.
תלוי מי הוא הדמות הדומיננתית בזוג.
לדוגמא, בעלה של אחותי הקטנה בוחר להבליג במקרים רבים ולא לענות, כי הוא יודע, שאם אחותי נדלקת ופותחת את הפה, היא צועקת עליו שעה ואי אפשר לעצור אותה. מסכן
26 אוגוסט 2012, 19:35
felix_r כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיון מופלא של אנה ארונוב
בדיוק ההפך.
היא לא אמרה שהאישה צריכה לעשות רק מה שגבר אומר לה. לא.
היא רק אמרה (התכוונה), שהיא לא תמיד חייבת להגיד לבעלה את דעתה בכל נושא ונושא.
ותאמין לי שזו חוכמת חיים, כי שלום בית הרבה יותר חשוב.
דרך אגב, זה נכון גם לגבי הגבר במקרים רבים.
תלוי מי הוא הדמות הדומיננתית בזוג.
לדוגמא, בעלה של אחותי הקטנה בוחר להבליג במקרים רבים ולא לענות, כי הוא יודע, שאם אחותי נדלקת ופותחת את הפה, היא צועקת עליו שעה ואי אפשר לעצור אותה. מסכן
29 אוגוסט 2012, 17:57
29 אוגוסט 2012, 18:07
29 אוגוסט 2012, 18:10
29 אוגוסט 2012, 18:27
MTA2311 כתב:שמעתי ששגב קיבל כאפה. מה בדיוק הלך שם?
29 אוגוסט 2012, 18:37
29 אוגוסט 2012, 18:38