נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 אוגוסט 2012, 22:28

felix_r כתב:2) טיוס הראה היום למה אין לו מקום במכבי. שחקן שלא יכול לקלוע ממטר (רק ליי-אפ או דאנק), וגם אין לו גובה, וגם לא עונשין, לא יכול לשחק בקבוצת יורוליג מכובדת.

אם שחקנים כמו לאזמה, סטונרוק ופרוביץ' מצאו מקום בקבוצת יורוליג, אני לא רואה סיבה שגם טיוס ימצא.
אין לו מה למכור בתור שחקן מוביל והוא מאוד מוגבל. עם זאת, העובדה שהוא ישראלי, היא בהחלט סיבה לראות אותו במכבי ובתור גבוה שלישי, הוא לא יכול להזיק. לתפקיד בכיר יותר, יהיה לו קשה מאוד לעשות את ההתאמות.

felix_r כתב:3) אוחיון הוא הכוכב העולה של ישראל.

קודם שישמור על יציבות ואז נדבר.
בנתיים, הוא שחקן טוב, מנהל משחק טוב עוד יותר, אבל בפירוש לא כוכב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוגוסט 2012, 23:11

חביב אורנג'ד כתב:
felix_r כתב:2) טיוס הראה היום למה אין לו מקום במכבי. שחקן שלא יכול לקלוע ממטר (רק ליי-אפ או דאנק), וגם אין לו גובה, וגם לא עונשין, לא יכול לשחק בקבוצת יורוליג מכובדת.

אם שחקנים כמו לאזמה, סטונרוק ופרוביץ' מצאו מקום בקבוצת יורוליג, אני לא רואה סיבה שגם טיוס ימצא.
אין לו מה למכור בתור שחקן מוביל והוא מאוד מוגבל. עם זאת, העובדה שהוא ישראלי, היא בהחלט סיבה לראות אותו במכבי ובתור גבוה שלישי, הוא לא יכול להזיק. לתפקיד בכיר יותר, יהיה לו קשה מאוד לעשות את ההתאמות.

felix_r כתב:3) אוחיון הוא הכוכב העולה של ישראל.

קודם שישמור על יציבות ואז נדבר.
בנתיים, הוא שחקן טוב, מנהל משחק טוב עוד יותר, אבל בפירוש לא כוכב.

להזכירך, לאזמה היה שומר 10 דרגות מעל טיוס, שחקן שיכל לשמור טוב בערך על כל שחקן במגרש כולל גארדים, ולכן התאים מאוד להגנת החילופים של גרשון. ועדיין אני לא צריך להזכיר לך איך נגמרה העונה ששיחק אצלנו... גם סטונרוק שומר נהדר וגם יש לו קליעה לשלוש (גם אם לא יציבה)... פרוביץ'? איך הוא בכלל הגיע לרשימה שלך? סנטר גבוה מאוד, סנטר יורוליג לגיטימי ביותר, גם אם לא כוכב... ובכלל כל ההשוואות האלה הן מוזרות מאוד (ואני מנסה להיות עדין בהגדרה), כי טיוס לא התבלט אפילו בליגת הגמדים שלנו.

אין שום סיבה בעולם שאוחיון צריך קודם לשמור על יציבות לפני שנדבר עליו. מספיק לחלוטין שהוא נתן מספר משחקים גדולים מול עלית הרכזים של היורוליג (דיאמנטידיס, תאודוסיץ' וכו). גם הרכזים הכי גדולים בהיסטוריה של מכבי לא התעלו בכל משחק ומשחק. אפילו לשאראס היו משחקין חלשים לא פעם ולא פעמים, אז למה לאוחיון אסור?.. הינה אלכסיי שבד מנבחרת רוסיה משחק טוב רק פעם בשלושה-ארבעה משחקים, אבל המשחקים הטובים שלו הספיקו לו לחתום ב NBA. מזל שב NBA לא חושבים כמוך, אחרת הוא היה נשאר בצסקא עוד 10 שנים והינו סובלים ממנו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 אוגוסט 2012, 04:03

jol9 כתב:
rc4991 כתב:איזה בושה שהפסדנו גם הערב,עם כל הכבוד מונטנגרו נבחרת בינונית והיינו חייבים לנצח הערב
הלוואי ששיבק יתפטר,נראה לכם שגרשון יהיה מוכן לאמן את הנבחרת?(מבלאט כבר ירדתי)

פיני זה רעיון טוב. למרות שהוא כבר לא בשיאו, הוא עדיין ליגה אחרת.
אני חושב שזה חייב להיות אחד מאלה - דייויד (לא יקרה), צביקה (כנראה גם לא), פיני (יכול מאוד להיות) או שמיר (דור העתיד).

אין מצב שפיני יסכים ואני חושבת שכבר הציעו לא בעבר והוא סירב אז עכשיו כשקופל הוא יור האיגוד אתה רוצה שהוא יסכים?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוגוסט 2012, 05:35

מקובי כתב:
קודי כתב:אגב, מישהו עוד חושב שלאוחיון לא מגיעה משכורת כמו של פניני, שכבר שנה מסריח את הפרקט?

כן, אני חושב.
יוגב שחקן גדול. באמת. והוא נתן 2 משחקים ענקיים בהיכל ועם כל כמה שאני לא אוהב את המהלך שלו נגד מכבי אי אפשר לקחת לו את השיפור העצום שהוא עשה.
אבל לכל דבר יש דרך.

יוגב לא יכול לבוא תחת חוזה ולהגיד תכפילו לי את החוזה או שאני עוזב. אם הוא היה מוכיח את עצמו השנה במכבי תאמין לי שמכבי היו הופכים אותו גם לישראלי השני אחרי ליאור (ובפועל זה גם צריך להיות ראשון אבל ליאור מקבל שכר מוגזם...) כי ברור לכולם שלא מוותרים על נכס כזה.

עם כל הכבוד לו, לחצי העונה הטובה שהוא נתן ולכושר שהוא נמצא בו כיום, יש דרך לכל דבר.

אם שחקן מקבל שכר של 800 אלף במקום אחר אז לגיטימי שהוא יבקש לעזוב, אבל יש דרך לכל דבר, וזאת האכזבה הגדולה ממנו.
יותם השתחרר בצורה יפה ותראה איך מכבי רוצה אותו.
אני לא חושב שירצו את יוגב וגם אם כן אני אישית (ובטוח שלא מעט אוהדים כמוני) ישרקו לו בוז. לא נשכח ולא נסלח. מכבי הרבה יותר גדולה מכל שחקן גדול ככל שיהיה.

ת'אמת אני מאחל לו רק רע. מכבי בשבילי זה הכל וברגע ששחקן חושב שהוא מעל המועדון, השחקן מחוק.

אתה ואחרים שטוענים כמוך כל הזמן מתעלמים מהמצב החוזי של אוחיון. בגלל הטעות שהיתה לו בחוזה, החוזה שלו למעשה הוא כמעט חסר משמעות.
במצב כזה, אין שום בעיה עם המהלך שעשה, והמהלך הזה לא שונה ממה שעשה ליאור בזמנו למשל.
אתה הופך את יוגב לשטן שרק רצה לדפוק את מכבי, ובפועל זה בכלל לא נכון. למעשה יוגב רצה להישאר במכבי לעוד כמה שנים, אבל בגלל המצב החוזי, הוא ראה לנכון לעשות מהלך,
שהוא לגיטימי לחלוטין.

גם אני לא שמח עם המהלך הזה, ויוגב יכל להתאזר בסבלנות ולמשוך עוד עונה, אבל הוא בחר במה שבחר וזאת זכותו. את הטענות צריך להפנות למי שזלזלו בו ונתנו לו ללכת.

ד"א ביטויים כמו לא נשכח ולא נסלח שמורים למקרים קצת שונים ואחרים, וממש לא במקום במקרה הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 אוגוסט 2012, 05:43

גם אני לא היייתי מקבל אותו בחזרה בשום מצב אם הייתי בהיכל , לכן לדעתי הסיפור שלו במכבי גמור כי הקהל לא יסלח לו .

לגבי החוזה הרי אף אחד מאיתנו לא יודע מה בדיוק כתוב שם ודי ברור שכוונת החוזה ורוח החוזה תומכת בצד של מכבי גם אם היתה טעות טכנית (שהיא חמורה מאוד ומישהו חייב לשלם את מחיר על זה ) , ככה שהוא בהחלט התנהל פה בחוסר כבוד בסיסי ובחוצפה לא מבוטלת .

בינתיים הוא כנראה תקוע חזק מאוד לקראת העונה הקרובה ומי שנמצא בצרות זה אדון אוחיון ולא מכבי , בואו לא נתבלבל.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 31 אוגוסט 2012, 06:06

בחוזה של אוחיון לא ברור כלום, בטח לא איזה צד צודק. הרי הטעות שלטענת מכבי קיימת כתובה פעמיים בחוזה ואילו זו שלטענת אוחיון קיימת כתובה פעם אחת, אז בטח אי אפשר לומר שהקייס של מכבי טוב יותר. הקהל, אגב, שחלק לא מבוטל ממנו היה השבוע בהיכל - הוא כנראה לא כל כך טיפש לאכול כל מה שפדרמן מאכיל אותו ולא ראיתי אף קריאת בוז אחת כלפי אוחיון אלא בדיוק להיפך - עידוד מאוד משמעותי. יותר מזה - גם בלאט לפני המשחק אתמול לחץ לא יד בחמימות, נתן לו צ'פחה ידידותית וצחק איתו, כך שלא נראה לי שמיהו חוץ מפדרמן (שכנראה כועס עליו כי הוא תפס את בנו ואת אחיינו, עוה"ד של מכבי, במערומיהם) לא סולח לו.
ומה זה משנה מי עכשיו בצרות ומי לא (ולא היית חושב שמי שיש לא ביד חוזה לשנתיים של 1.7 מיליון דולר הוא בצרה גדול) - שמכבי יתבגרו ויתגברו על הפגישה באגו ויעשו מה שטוב לקבוצה ולא מה שטוב לפדרמן או לאוחיון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוגוסט 2012, 06:23

בנוסף יש גם את ארגוני האוהדים וכל מיני שועלים ודובים שגם כן ניסו לחפש פשרה.
אני חושב שזה יתחלק בין אלה שהולכים באופן עיוור אחרי ההנהלה לבין אלה שמנסים לראות מעבר.

גם אלה שישרקו לו בוז פעם פעמיים, יושתקו מאוד מהר, במידה ואוחיון יחזור למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל מקל » 31 אוגוסט 2012, 08:18

טוב כרגיל כמו בשנים האחרונות (ההזדמנות האחרונה).

צריך להתחיל לפזול לבתים האחרים,

כרגע אנחנו עם מאזן 3-2 שלילי (מוחק את הנצחון על סלובקיה), בהנחה שננצח 2 משחקים נחשבים (אסטוניה חוץ,איסלנד בית) ונפסיד לסרביה אנחנו עם 4-4.

מקום שלישי ונאבקים להיות בין ה-4 הטובות.

כרגע באופן כללי נראה שהמאבק שלנו מול בית B: בולגריה ואזרביג'ן ,כשלדעתי בולגריה תסיים גם 4-4 ואז ידברו הפרשי הסלים.
ובית c:אוסטריה,הונגריה שניהן כרגע עם 2-3 שלילי, ויהיה לאחת מהן הפסד נוסף, כי הן נפגשות.
יש גם אפשרות שטורכיה תפשל בבית F: יכולים להפסיד לביילורוסיה בחוץ ביום א ,אבל קשה לי להאמין.

בקיצור לנצח את אסטוניה בחוץ, (הלוואי בהפרש אבל אני כבר קירח.(סקפטי)), ואת איסלנד להביס ב-30 הפרש, ואם אפשר הפסד "בכבוד" לסרביה, אגב לסלובקיה אפשר

להפסיד ב-80 נק הפרש, אז אני מקווה שהחמישייה של שיבק תהיה (נעימי,קוזיקרו,קוקיה,קטש,מעודדת כלשהי), ושיתן לחברה לנוח לקראת סרביה חוץ.

ואח"כ לקוות שהבולגרים לא הרביצו סיומת מטורפת. (שהגרמנים לא יזלזלו בבית נגדם)

(מצטער על הפוסט המנחוסי, אבל חייבים להודות שקמפיינים של ישראל זה כמו סרט גרוע ,אבל עם הרבה אקשן...)
נערך לאחרונה על ידי גל מקל בתאריך 31 אוגוסט 2012, 08:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
גל מקל

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוגוסט 2012, 08:36

סליחה, אבל לא זכור לי שיש פה עורכי דין בפורום( מתנצל אם אני טועה), וגם אם כן, מישהו פה ראה את החוזה? פרט שולי, אני יודע ::
הצהרות כמו "החוזה לא שווה כלום", או "הטעות של מכבי מופיעה פעמיים, ושל יוגב פעם אחת", לא שוות כלום, וגובלות בטיפשות.
עד שיוכח אחרת, ליוגב אוחיון יש(לא היה,יש) חוזה במכבי, והוא הפר אותו מאחורי הגב שלה. לא רק של פדרמן( שאני שונא לא פחות מכם), אלא גם מאחורי הגב של דיוויד בלאט, שבלעדיו הוא היה משחק היום בירושלים כרכז 4.
גם אם אתה צודק, זאת הדרך להתנהג? לברוח לרוסיה ולחתום שם על חוזה?
לא משנה איך הסיפור הזה ייגמר, אני לא רוצה לראות אותו יותר במכבי,ואחרי העונה הנוראית שתהיה לו ברוסיה, גם אתם לא תרצו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 31 אוגוסט 2012, 08:54

MTA2311 כתב:סליחה, אבל לא זכור לי שיש פה עורכי דין בפורום( מתנצל אם אני טועה), וגם אם כן, מישהו פה ראה את החוזה? פרט שולי, אני יודע ::
הצהרות כמו "החוזה לא שווה כלום", או "הטעות של מכבי מופיעה פעמיים, ושל יוגב פעם אחת", לא שוות כלום, וגובלות בטיפשות.
עד שיוכח אחרת, ליוגב אוחיון יש(לא היה,יש) חוזה במכבי, והוא הפר אותו מאחורי הגב שלה. לא רק של פדרמן( שאני שונא לא פחות מכם), אלא גם מאחורי הגב של דיוויד בלאט, שבלעדיו הוא היה משחק היום בירושלים כרכז 4.
לא משנה איך הסיפור הזה ייגמר, אני לא רוצה לראות אותו יותר במכבי,ואחרי העונה הנוראית שתהיה לו ברוסיה, גם אתם לא תרצו.

ולמה בדיוק אתה חושב שהגרסה של פדרמן יותר נכונה מזו של אוחיון? החוזה על טעויותיו פורסם כבר ודי ברור מה כתוב שם. אני אמנם לא עורך דין אבל שני חברים שהם עורכי דין טוענים שמדובר כאן במקרה של 50-50. ואגב - אוחיון לא ברח ולא נעליים. הוא אמר למכבי כל הזמן שהוא מממש את הסעיף בחוזה ואף שילם להם 200 אלף דולר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוגוסט 2012, 09:37

קודי כתב:
MTA2311 כתב:סליחה, אבל לא זכור לי שיש פה עורכי דין בפורום( מתנצל אם אני טועה), וגם אם כן, מישהו פה ראה את החוזה? פרט שולי, אני יודע ::

ולמה בדיוק אתה חושב שהגרסה של פדרמן יותר נכונה מזו של אוחיון? החוזה על טעויותיו פורסם כבר ודי ברור מה כתוב שם. אני אמנם לא עורך דין אבל שני חברים שהם עורכי דין טוענים שמדובר כאן במקרה של 50-50. ואגב - אוחיון לא ברח ולא נעליים. הוא אמר למכבי כל הזמן שהוא מממש את הסעיף בחוזה ואף שילם להם 200 אלף דולר.

אמרתי שהגרסה של פדרמן יותר נכונה? אמרתי שזה מפגר לתפוס צד כרגע, כשאף אחד לא ראה את החוזה.
והוא נסע לרוסיה בלי שאף אחד ידע, מבחינתי זה בריחה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוגוסט 2012, 09:55

MTA2311 כתב:
קודי כתב:

אמרתי שהגרסה של פדרמן יותר נכונה? אמרתי שזה מפגר לתפוס צד כרגע, כשאף אחד לא ראה את החוזה.
והוא נסע לרוסיה בלי שאף אחד ידע, מבחינתי זה בריחה.

אנחנו לא אומרים מי צודק ומי לא, אלא שהנהלת מכבי היתה יכולה לפתור את המצב הזה. במקום זה ההתנהלות המזלזלת והשאננה שלה גרמה לכל הסיפור הזה לקרות ולהשאיר את מכבי
ללא רכז.

האם אוחיון באמת עשה מעשה שלא ייעשה?? אתה יודע כמה אנשים אני מכיר שהתחילו לעבוד במקום מסויים, ואז עזבו כי פתאום נוצרה להם הזדמנות יותר טובה?
אז מה, אם מדובר באלגוריתמאי או במתכנת אז זה בסדר, ואם מדובר בכדרוסלן אז זה לא בסדר?

אני אמרתי את זה גם כשהלפרין עזב. האם מישהו מאיתנו היה מוותר על הזדמנות כזאת, רק בשביל להישאר נאמן למקום העבודה המקורי שלו? אני חושב שלא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוגוסט 2012, 10:06

אתה משווה בין הלפרין שקיבל את ברכת הדרך משמעון מזרחי, לאוחיון שברח לרוסיה כמו גנב??
אתה רוצה יותר כסף? תשב עם ההנהלה, תבקש(!!) שישחררו אותך, כמו שיותם וליאור עשו. יסכימו, שיהיה לך בהצלחה, לא יסכימו, תחכה בשקט עד שהחוזה שלך ייגמר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוגוסט 2012, 10:10

MTA2311 כתב:אתה משווה בין הלפרין שקיבל את ברכת הדרך משמעון מזרחי, לאוחיון שברח לרוסיה כמו גנב??
אתה רוצה יותר כסף? תשב עם ההנהלה, תבקש(!!) שישחררו אותך, כמו שיותם וליאור עשו. יסכימו, שיהיה לך בהצלחה, לא יסכימו, תחכה בשקט עד שהחוזה שלך ייגמר.

אבל מבחינתו יש לו סעיף שחרור. אולי אתה ואני לא מקבלים את זה, אבל זה מה יש.
את הפרחים אתה מוזמן לשלוח לפדרמן ולאחיין שלו שהיה צריך לעלות על הטעות הזאת בחוזה (ועוד פעמיים).

אוחיון ראה שאין עם מי לדבר במכבי ועשה את מה שעשה. אני לא אוהב את זה, אבל קשה לי לשפוט אותו בחומרה רבה מדי.
מה שכן מכעיס אותי זה שהוא נעלם לו בארה"ב וכל הסיפור נמשך יותר מדי זמן. אולי פגישה עם שמעון במקום השחצנים מבית פדרמן היתה מסדרת את העניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוגוסט 2012, 11:29

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אתה משווה בין הלפרין שקיבל את ברכת הדרך משמעון מזרחי, לאוחיון שברח לרוסיה כמו גנב??

את הפרחים אתה מוזמן לשלוח לפדרמן ולאחיין שלו שהיה צריך לעלות על הטעות הזאת בחוזה (ועוד פעמיים).

אוחיון ראה שאין עם מי לדבר במכבי ועשה את מה שעשה. אני לא אוהב את זה, אבל קשה לי לשפוט אותו בחומרה רבה מדי.
מה שכן מכעיס אותי זה שהוא נעלם לו בארה"ב וכל הסיפור נמשך יותר מדי זמן. אולי פגישה עם שמעון במקום השחצנים מבית פדרמן היתה מסדרת את העניין.

יוני, מה זה "מבחינתו היה לו סעיף שחרור"? איפה אנחנו חיים?
גם אם יש לו סעיף שחרור, מה זאת ההתנהגות הזאת? למה לא לפנות לפיבא? או לבית משפט? זה אולי "רק ספורט" אבל לכל חוזה יש מעמד משפטי לא מבוטל.
אי אפשר להחליט על דעת עצמך להשאיר 200 אלף בחשבון של מכבי, ולברוח לרוסיה. מעבר לזה שזאת בגידה במועדון שקידם אותך, זה גם לא חוקי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 31 אוגוסט 2012, 11:38

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

יוני, מה זה "מבחינתו היה לו סעיף שחרור"? איפה אנחנו חיים?
גם אם יש לו סעיף שחרור, מה זאת ההתנהגות הזאת? למה לא לפנות לפיבא? או לבית משפט? זה אולי "רק ספורט" אבל לכל חוזה יש מעמד משפטי לא מבוטל.
אי אפשר להחליט על דעת עצמך להשאיר 200 אלף בחשבון של מכבי, ולברוח לרוסיה. מעבר לזה שזאת בגידה במועדון שקידם אותך, זה גם לא חוקי.

אנחנו חיים בעולם של עורכי דין לצערי. יש לאוחיון את העורכי דין שלו שמייעצים לו ואומרים לו שאין לו מה לחשוש בנושא תוקף החוזה.
עם המידע הזה הוא פנה לדני פדרמן וקיבל תשובה שלילית לכל אופציה שהעלה. אז מה נשאר לו לעשות? לשבת בשקט ולקיים את החוזה,
או לממש את הסעיף של היציאה שלפי עורכי דינו הוא חוקי לחלוטין, וללכת למקום שנותן לו פי 4 יותר.

האם זה היה מהלך יפה, הגון ונחמד? כנראה שלא. האם מישהו מאיתנו היה מוותר על האפשרות להרוויח פי 3-4 במקום אחר? כנראה שלא. מכאן לדעתי השפיטה של אוחיון
היא קצת צבועה בעיניי. אפשר בהחלט להגיד שאוחיון הוא לא שה תמים בכל הסיפור הזה, אבל עיקר חיצי הביקורת צריכים להישלח להנהלה שעשתה טעות כפולה - חתמה על חוזה
דפוק ולא קלטה בזמן את הטעות או ניסתה לתקן אותה. הטעות השלישית היתה לצאת נגד אוחיון בראיון מבזה ברדיו.

מי שבאמת נפגע מכל העניין הזה הוא בלאט שגם השקיע וגידל את אוחיון, וגם מאבד אותו עכשיו ומקבל במקומו שחקן פחות טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוגוסט 2012, 11:44

כשיותם וליאור עזבו באמצע חוזה, וכולם ביקרו את המהלך הזה, הייתי הראשון להגן עליהם. כל עוד זה נעשה בתיאום עם הקבוצה, לכל שחקן יש את הזכות להתקדם כלכלית. כשזה נעשה מאחורי הגב של הקבוצה, זה לא "מעשה לא יפה", זה שפל ואולי גם לא חוקי( את זה נראה אחרי הבוררות).
הטעות היחידה של ההנהלה בסיפור הזה, הייתה החוזה, שככל הנראה לא היה מספיק ברור. משם, זה כבר הכל אוחיון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוגוסט 2012, 12:06

MTA2311 כתב:כשיותם וליאור עזבו באמצע חוזה, וכולם ביקרו את המהלך הזה, הייתי הראשון להגן עליהם. כל עוד זה נעשה בתיאום עם הקבוצה, לכל שחקן יש את הזכות להתקדם כלכלית. כשזה נעשה מאחורי הגב של הקבוצה, זה לא "מעשה לא יפה", זה שפל ואולי גם לא חוקי( את זה נראה אחרי הבוררות).
הטעות היחידה של ההנהלה בסיפור הזה, הייתה החוזה, שככל הנראה לא היה מספיק ברור. משם, זה כבר הכל אוחיון.

להזכירך, הלפרין ברח ממכבי פעמים (פעם ליובליאנה ופעם אולימפיאקוס, בשתי הפעמים היה לו חוזה), ומאז הוא כל פעם מוצא תירוץ אחר על מנת לא לחזור.
תסלח לי, אבל כל הסיפורים האלה עם המיסים לא מתקבלים אצלי. הלפרין הוא לא הישראלי הראשון שעובד בחו"ל, ואיכשהו כולם הסתדרו עם עניין המס חוץ מהלפרין. וחוץ מזה, כל אזרחי המדינה משלמים מיסים, אז למה הלפרין לא ישלם? אני במקום לישכת המס מוציא לו צו עיקוב יציאה מהארץ עד שישלם את המיסים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 אוגוסט 2012, 12:46

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:כשיותם וליאור עזבו באמצע חוזה, וכולם ביקרו את המהלך הזה, הייתי הראשון להגן עליהם. כל עוד זה נעשה בתיאום עם הקבוצה, לכל שחקן יש את הזכות להתקדם כלכלית. כשזה נעשה מאחורי הגב של הקבוצה, זה לא "מעשה לא יפה", זה שפל ואולי גם לא חוקי( את זה נראה אחרי הבוררות).

להזכירך, הלפרין ברח ממכבי פעמים (פעם ליובליאנה ופעם אולימפיאקוס, בשתי הפעמים היה לו חוזה), ומאז הוא כל פעם מוצא תירוץ אחר על מנת לא לחזור.
תסלח לי, אבל כל הסיפורים האלה עם המיסים לא מתקבלים אצלי. הלפרין הוא לא הישראלי הראשון שעובד בחו"ל, ואיכשהו כולם הסתדרו עם עניין המס חוץ מהלפרין. וחוץ מזה, כל אזרחי המדינה משלמים מיסים, אז למה הלפרין לא ישלם? אני במקום לישכת המס מוציא לו צו עיקוב יציאה מהארץ עד שישלם את המיסים.

ברח ללובליאנה? ביום שהוא חתם על החוזה,הוא הודיע שהוא יישאר שם רק עונה, שבסיומה הוא יחזור למכבי. איך זה בריחה בדיוק?
כאולימפיאקוס הציעה לו חוזה עתק, הוא הלך לשמעון מזרחי וביקש את רשותו לעזוב. מזכיר במשהו את יוגב?
בעניין המס, בפעם המיליון. אם היו מציעים ליותם את החוזה של ליאור( ולא 400 אלף), הוא היה משלם את המס לבד. לדרוש ממנו לשחק שנה בחינם( המס והמשכורת פחות או יותר מקזזים זה את זה), זאת חוצפה.
מה זה כל אזרחי המדינה משלמים? הפכת אותו לעבריין. כל עוד הוא לא חי בארץ, הוא לא צריך ישלם את המיסים האלה. הוא עבד קשה בשביל הכסף הזה, ואין שום סיבה שהוא יתרום 50 אחוז ממנו למדינה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוגוסט 2012, 15:34

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

ברח ללובליאנה? ביום שהוא חתם על החוזה,הוא הודיע שהוא יישאר שם רק עונה, שבסיומה הוא יחזור למכבי. איך זה בריחה בדיוק?
כאולימפיאקוס הציעה לו חוזה עתק, הוא הלך לשמעון מזרחי וביקש את רשותו לעזוב. מזכיר במשהו את יוגב?
בעניין המס, בפעם המיליון. אם היו מציעים ליותם את החוזה של ליאור( ולא 400 אלף), הוא היה משלם את המס לבד. לדרוש ממנו לשחק שנה בחינם( המס והמשכורת פחות או יותר מקזזים זה את זה), זאת חוצפה.
מה זה כל אזרחי המדינה משלמים? הפכת אותו לעבריין. כל עוד הוא לא חי בארץ, הוא לא צריך ישלם את המיסים האלה. הוא עבד קשה בשביל הכסף הזה, ואין שום סיבה שהוא יתרום 50 אחוז ממנו למדינה.

1) מה שאתה כותב פשוט לא נכון עובדתית.
הוא הושאל ללובליאנה בגלל שהוא בעצמו לא רצה להלחם על דקות משחק במכבי ודרש מראשי מכבי שיתנו לו לשחק בקבוצה אחרת. מכבי עצמה היא זו שלא נתנה לו להשאר בלובחיאנה עונה נוספת והחזירה אותו.

2) למה שבכלל יעזוב לאולימפיאקוס כשהיה לו חוזה במכבי? הלך לבקש ממזרחי? פעם היו כותבים את זה ככה. היום העיתונות היא הרבה יותר נבזית ומלכלכת. אתה ממש לא יכול לדעת מה באמת קרה אז ובמה זה שונה. גם אז כתבו, שבמכבי מאוד כועסים על "הבקשה" של הלפרין לעבור. גם אף אחד לא היה משחרר את הלפרין לאולימפיאקוס אם פדרמן הקמצן לא היה נדלק על ה 600K ביי-אאוט שאולימפיאקוס הציעה לשלם תמורת הלפרין.

3) להלפרין היה חוזה תקין. לאוחיון - לא.

4) גם אוחיון בא יפה לפדרמן ג'וניור, סיפר על ההצעות הגבוהות שיש לו מקבוצות אחרות, וביקש בסך הכל להעלות לו את המשכורת בסכום לא גדול. אבל פדרמן ג'וניור חשב שאוחיון משקר לגבי ההצעות הגבוהות מחו"ל, התקמצן על כמה גרושים, ואמר לו משהו בסגנון: חפש מי ינענע אותך.

5) בפעם ה 100000000000000000000000000, למה שהלפרין לא ישלם את המס כמו כל אזרחי המדינה???? האם מישהו משלם את המס הכנסה בשביל אבא שלך? או בשביל אמא שלך? אז למה שמישהו ישלם את המיסים של הלפרין????
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים