29 אוגוסט 2012, 12:22
חביב אורנג'ד כתב:לציין פתאום שבלאט לא קיבל את המועמדים המועדפים עליו ביותר, דוקא בהקשר של לוגאן והיקמן זאת פשוט היתממות ששוב נועדה לייצר דרמות ולגרום למצב להראות חריג.
יוצאים כאן מנקודת הנחה (ובאופן מאוד בטוח ונחרץ), שהקו האחורי שבלאט רצה כלל את אוחיון, הלפרין ולנגפורד וכל מי שכן הובא היה בגדר פשרה.
אני אישית, חושב שההנחה הזו מאוד לא נכונה. בלאט רצה רכז ראשון זר והוא גם ציין זאת (או לפחות ציין שהוא רוצה רכז זר), אני מניח שהמועמד המועדף עליו היה כנראה ג'קסון (או פארמר) ובעדיפות השניה היה כנראה היקמן (מה שלא בדיוק הופך ל"פשרה" כ"כ חמורה). כמו כן, אני לא יודע איך קובעים כאן שלנדסברג הוא פשרה. את לנדסברג בלאט רצה כבר בעונה שעברה והבאתו העונה לא היתה קשורה לאי-הבאתו/אי-השארתו של שחקן אחר.
אגב, אם כבר מדברים על פשרות, אז אותו אוחיון שעכשיו כולם מצרים על עזיבתו, היה האמא של הפשרות לכאשר הוא הובא כאן.
בכל אופן, אם בכל זאת נקבל את הנחה ונאמין שהיא נכונה, אז בכל מקרה ידענו כבר בשלב מוקדם יחסית שאת לנגפורד, הלפרין ואוחיון (או לפחות שניים מהם) לא היינו רואים כאן בעונה הבאה. במקרה כזה, היו מובאים להם מחליפים, ולפי הטרמינולגיה שנוצרה כאן, כל מי שהיה מגיע היה בגדר "פשרה".
פתאום לציין זאת דוקא בהקשר של לוגאן והיקמן, זה סתם ספין. אין לי ספק שאם היו נוחתים כאן שמות אחרים שהם קצת יותר פופלריים (והם לא אוחיון, לנגפורד והלפרין), אף אחד לא היה טורח להזכיר את המושג "פשרה".
29 אוגוסט 2012, 14:15
חביב אורנג'ד כתב:לציין פתאום שבלאט לא קיבל את המועמדים המועדפים עליו ביותר, דוקא בהקשר של לוגאן והיקמן זאת פשוט היתממות ששוב נועדה לייצר דרמות ולגרום למצב להראות חריג.
יוצאים כאן מנקודת הנחה (ובאופן מאוד בטוח ונחרץ), שהקו האחורי שבלאט רצה כלל את אוחיון, הלפרין ולנגפורד וכל מי שכן הובא היה בגדר פשרה.
אני אישית, חושב שההנחה הזו מאוד לא נכונה. בלאט רצה רכז ראשון זר והוא גם ציין זאת (או לפחות ציין שהוא רוצה רכז זר), אני מניח שהמועמד המועדף עליו היה כנראה ג'קסון (או פארמר) ובעדיפות השניה היה כנראה היקמן (מה שלא בדיוק הופך ל"פשרה" כ"כ חמורה). כמו כן, אני לא יודע איך קובעים כאן שלנדסברג הוא פשרה. את לנדסברג בלאט רצה כבר בעונה שעברה והבאתו העונה לא היתה קשורה לאי-הבאתו/אי-השארתו של שחקן אחר.
אגב, אם כבר מדברים על פשרות, אז אותו אוחיון שעכשיו כולם מצרים על עזיבתו, היה האמא של הפשרות לכאשר הוא הובא כאן.
בכל אופן, אם בכל זאת נקבל את הנחה ונאמין שהיא נכונה, אז בכל מקרה ידענו כבר בשלב מוקדם יחסית שאת לנגפורד, הלפרין ואוחיון (או לפחות שניים מהם) לא היינו רואים כאן בעונה הבאה. במקרה כזה, היו מובאים להם מחליפים, ולפי הטרמינולגיה שנוצרה כאן, כל מי שהיה מגיע היה בגדר "פשרה".
פתאום לציין זאת דוקא בהקשר של לוגאן והיקמן, זה סתם ספין. אין לי ספק שאם היו נוחתים כאן שמות אחרים שהם קצת יותר פופלריים (והם לא אוחיון, לנגפורד והלפרין), אף אחד לא היה טורח להזכיר את המושג "פשרה".
30 אוגוסט 2012, 22:15
.
31 אוגוסט 2012, 06:08
31 אוגוסט 2012, 16:57
jol9 כתב:על מה אתה מדבר? ארויו בכלל לא היה אופציה. לא שישית, לא חמישית ולא תשיעית. פתאום כשהעניין הפך לרלוונטי כולם התגייסו והביאו אותו.
אני עוד זוכר את אפי יושב עם חיוך מאוזן לאוזן באיזשהו אולפן ומתראיין לגבי ארויו.
jol9 כתב:אתה חושב שאם פתאום היתה אפשרות להביא את ריי אלן לכאן, למרות שלא היה מועמד, מישהו היה אומר משהו רע, כי זאת לא האופציה הראשונה שכתובה על הדף???
jol9 כתב:כנ"ל לגבי מרכוס בראון, שהובא לכאן בשביל "להציל" את העונה, ממש לא בניגוד לדעתו של המאמן, אלא כתיקון לכל הסימונסים והוויליאמסים והחג'ג'ים שהיו בקבוצה.
jol9 כתב:ומילה לגבי ההערות. כל הקבוצות (או לפחות רוב) שהזכרת, מחזיקות בשחקנים איכותיים מאוד לצידם של אותם השחקנים שהגיעו.
פאו מחזיקה ברכז הטוב ביבשת DD, צסקא מחזיקה בתאודוסיץ', שעם כיוונון של מסינה, יהיה נשק אדיר, סיינה אכן נחלשה מאוד בכל מה שקשור לעזיבתו של מקאלב, ואני בטוח
שהאוהדים שם לא הכי מרוצים מהעניין.
לכל שאר קבוצות הצמרת גם כן יש גארדים איכותיים כמו יול, נבארו, הוארטס, ספנוליס ואחרים, ככה שלא הייתי דואג להם יותר מדי.
31 אוגוסט 2012, 20:27
31 אוגוסט 2012, 21:43
jol9 כתב:אני אפילו לא הולך להגיב לנושא של ארויו. זה אחד הקשקושים הכי גדולים ששמעתי כאן בפורום.
תכף תגיד גם שאם לברון ג'יימס יגיע לכאן אז הוא יהיה פשרה.
תבדיל בין פשרה לבין הזדמנות. ארויו היה הזדמנות, לוגאן הוא פשרה. פשוט מאוד.
jol9 כתב:לגבי מרכוס בראון... קצת נסחפת. עיוות מכוער?? שקר גס?? הגמת קצת.
אני לא זוכר את כל הפרטים, רק שמרכוס בראון הובא לכאן בשביל להיכנס לתוך סגל בזיוני שבנה אפי, וחוץ מזה, פדרמן הבין די מהר שאפי זה לא זה,
ואין שום בעיה שההנהלה החליטה בשבילו, אם היא אכן החליטה בשבילו.
דייויד זה לא אפי.
jol9 כתב:ואין שום בעיה שההנהלה החליטה בשבילו
jol9 כתב:ולגבי החלק האחרון - למכבי היה ביד את אחד הגארדים הטובים ביבשת. אז כמו שפאו ואול' השכילו לשמור את שלהן, מכבי לא השכילה לשמור את שלה.
על סמך מה אתה אומר שהיקמן ולוגאן הם הדבר הכי טוב שאפשר היה להוציא? ואולי פולן וקופונן היו יכולים להיות טובים בהרבה?
את זה נוכל לבדוק בקרוב, ועד אז זאת הצהרה ריקה מתוכן.
31 אוגוסט 2012, 21:48
01 ספטמבר 2012, 07:32
01 ספטמבר 2012, 14:12
jol9 כתב:למשל, תבנית קבועה - ההנהלה לא יכולה להנחית שחקנים על מאמן.
jol9 כתב:למשל, תבנית קבועה - שחקן שהוא לא המועמד הראשון של המאמן הוא פשרה. מצב מיוחד - שחקן ברמה גבוהה מתפנה בדיוק לתפקיד בו מחפשים שחקן.
jol9 כתב:למשל, תבנית קבועה - שחקנים צעירים/לא מוכחים, לאו דווקא פחות טובים. מצב מיוחד - כל הקו האחורי מורכב משחקנים לא מוכחים או מוכחים כבינוניים בלי שום אפשרות לגיבוי.
jol9 כתב:פאפאלוקאס לא הגיע לכאן להיות רכז מוביל. אתה יכול לסובב את זה איך שתרצה, אבל זה פשוט לא נכון.
jol9 כתב:אם הויכוח לגבי היקמן ולוגאן הוא לא מקצועי, אז איזה ויכוח זה בדיוק, פילוסופי?
jol9 כתב:שחקנים כמו היקמן יש בכל אירופה בכמויות, וגם בליגה שלנו הסתובבו לפחות עשרה כאלה
jol9 כתב:ודבר אחרון, הלוואי עלינו שחקן בקו האחורי שאחרי ה"ירידה" שהיתה לDD, יהיה חצי ממנו.
01 ספטמבר 2012, 16:43
01 ספטמבר 2012, 17:52
jol9 כתב: . במקרה ההוא ההנהלה קיבלה החלטה שמביאים את השחקן הפנוי הכי טוב, וזאת החלטה שגם הוכיחה את עצמה.
jol9 כתב: ארויו לא היה עדיפות. אם הוא היה רלוונטי עבור מכבי
בתחילת הקיץ, הוא היה המטרה שאחריה היו רודפים ולא סלומון. הוא פשוט צץ לו משום מקום וברגע שזה נהיה רלוונטי, עזבו הכל והתעסקו רק בו.
jol9 כתב:3. אתה יכול להגיד שהמצד חמד הזה הוא הכי הכי, אבל זה עדיין לא הופך את זה לנכון. בוא נסכים שנשפוט ע"פ היכולת על המגרש.
jol9 כתב:אני רק מקווה שהוא לא יהיה נפילה, כי זאת תהיה נפילה משמעותית מאוד.
jol9 כתב:6. ההבדל בין מכבי לבין קבוצות אחרות שלא התחזקו, או נחלשו, הוא שלמכבי היו שני שחקנים טובים ביד, והיא לא השכילה לשמור על אף אחד מהם.
מבחינתי פאו נחלשה מ9 ל-8.5. או אולי אפילו לא נחלשה בכלל. מכבי לעומת זאת ירדה מ-8 ל-6, וזה כבר הרבה יותר משמעותי (הכל על הנייר כמובן).
jol9 כתב:למרות שמצב השוק הוא בהחלט פרמטר שכן צריך לתת לו משקל, ואפשר לקבל את הטענה שלך בנושא.
01 ספטמבר 2012, 19:26