קצת באיחור, אבל באטמן האחרון פשוט נהדר. טיפה ארוך מדי, אבל לנולאן מותר- הוא גאון והמקום שלו בהיכל התהילה של הקולנוע שמור. אמנם בסרט אין לאף שחקן נוכחות כמו של הית' לדג'ר בסרט הקודם, אבל זה משהו שקורה פעם בכמה שנים, ומאוד נהנתי מאנסמבל השחקנים המדהים- מריון קוטיאר, ג'וזף גורדון לוויט, אן הת'אווי שהפתיעה לטובה, שני השחקנים שתמיד טובים- מייקל קיין ומורגן פרימן, וכמובן כריסטיאן בייל הנהדר. אבל מעל כולם- גארי אולדמן. אחד השחקנים הטובים כיום, משחק פשוט מושלם את התפקיד שלו. שחקן אגדה. כרגיל אצל נולאן, כל העניין הויזואלי מדהים והפסקול מטורף. הסרט לא מגיע לרמה של קודמו אבל בהחלט מסיים את הטרילוגיה בצורה מכובדת ומרשימה.
דרך אגב, אף אחד לא ציין את זה אבל בקליפ של ליל ווין יש 13 שלדים באולם קולנוע, הקליפ יצא בערך יומיים לפני הרצח של 13 האנשים בבכורה של באטמן בקולורדו.. צירוף מקרים מפחיד..
הוא גם היה ב"ללכת על הכל" (The whole Nine Yards) הסרט החביב אך הטחון בערוץ 4 במיתולוגי. ארמגדון הייתה אחת ההופעות החזקות שלו להוציא את גרין מייל, ואני גם זוכר אותו מהסרט הדבילי של אדם סנדלר "שטן על הזמן" (Little Nicky). עצוב מאוד
yiffy כתב:הוא גם היה ב"ללכת על הכל" (The whole Nine Yards) הסרט החביב אך הטחון בערוץ 4 במיתולוגי. ארמגדון הייתה אחת ההופעות החזקות שלו להוציא את גרין מייל, ואני גם זוכר אותו מהסרט הדבילי של אדם סנדלר "שטן על הזמן" (Little Nicky). עצוב מאוד
אפשר להוסיף גם את Sin City, Talladega Nights ו-Daredevil. היה רק בן 54
ראיתי אתמול את הסרט אבל מה אתם רוצים שאני אגיד על העלילה? זה בטח לא הסיבה שבגללה ראיתי אותו
קראתי עליו כתבה לא מזמן ומסתבר שהוא היה חשפן גם במציאות,בגיל 18 אני חושב היה כתוב גם שהבמאי של הסרט כוח המחץ 2 החליט לדחות את יציאת הסרט בשנה(אחרי שהיה אמור לצאת הקיץ)רק כדי לתת לטאטום תפקיד ראשי יותר.איזה מטורף