17 ספטמבר 2012, 17:13
felix_r כתב:misha כתב:felix_r כתב:אני אישית מקווה מאוד שהצדדים יתרצו, ואוחיון ישחק העונה במכבי
בשביל שזה יקרה אוחיון כנראה יצטרך לתת סוג של התנצלות ולחתום על חוזה חדש (אין טעם להשאיר אותו לעונה אם הוא יעזוב בקיץ הבא).
יש יותר סיכוי שפשוט יגיעו לסיכום עם קובאן בנוגע לפיצוי. וזה גם מה שהייתי מעדיף - אחרי כל מה שקרה בחודשים אחרונים, אין לי רצון לראות אותו במכבי.
יש רצון או אין רצון לראות את אוחיון במכבי, כל אחד וטעמו הוא, אבל תסכים איתי, שעם אוחיון ההרכב של מכבי יהיה הרבה יותר מאוזן
17 ספטמבר 2012, 17:19
felix_r כתב:misha כתב:felix_r כתב:אני אישית מקווה מאוד שהצדדים יתרצו, ואוחיון ישחק העונה במכבי
בשביל שזה יקרה אוחיון כנראה יצטרך לתת סוג של התנצלות ולחתום על חוזה חדש (אין טעם להשאיר אותו לעונה אם הוא יעזוב בקיץ הבא).
יש יותר סיכוי שפשוט יגיעו לסיכום עם קובאן בנוגע לפיצוי. וזה גם מה שהייתי יעדיף - אחרי כל מה שקרה בחודשים אחרונים, אין לי רצון לראות אותו במכבי.
יש רצון או אין רצון לראות את אוחיון במכבי, כל אחד וטעמו הוא, אבל תסכים איתי, שעם אוחיון ההרכב של מכבי יהיה הרבה יותר מאוזן
17 ספטמבר 2012, 17:50
17 ספטמבר 2012, 17:52
Chen כתב:חביב אורנג'ד כתב:אחחח מישהו יכול לרכז כאן את כל הציטוטים שבהם נאמר שמכבי הולכת להפסיד בבוררות ושמכבי "לא יודעת לנסח חוזים"?
זה הזמן ללקק את האצבעות.
אם הסיפור הגיע לבוררות, מן הסתם שהחוזה היה ניתן לפרשנות... בכל מקרה,אפילו שמכבי צודקים, את המטרה שלו הוא השיג,לא קשה לדעת שהוא לא ישאר כאן... אם החוזה היה ברור מספיק לא היה לו בכלל צ'אנס לשחק בנו. חבל שהצ'אנס הזה ניתן לו מהתחלה בגלל שבאחד מהטפסים הייתה טעות.
17 ספטמבר 2012, 17:53
17 ספטמבר 2012, 17:59
17 ספטמבר 2012, 18:02
tomerp כתב:felix_r כתב:misha כתב:felix_r כתב:אני אישית מקווה מאוד שהצדדים יתרצו, ואוחיון ישחק העונה במכבי
יש יותר סיכוי שפשוט יגיעו לסיכום עם קובאן בנוגע לפיצוי. וזה גם מה שהייתי יעדיף - אחרי כל מה שקרה בחודשים אחרונים, אין לי רצון לראות אותו במכבי.
בטח שהסגל יהיה יותר מאוזן! יהיה רכז אמיתי שמתאים ליורוליג גם פיזית וגם מבחינה שכבר אוחיון התנסה ביורוליג.....
אני מקווה שגם ישאירו את רוט....
17 ספטמבר 2012, 18:05
argof כתב:1. יש אפשרות לערער למוסד לבוררות בינ"ל בענייני ספורט בשוויץ (קא"ס).
2. ערעור כזה יהיה חסר סיכוי. ליוגב לא היה קייס משפטי מלכתחילה, ומי שיחפור בשרשורי עבר ימצא הערכה זו בזמן אמת.
3. השאלה הגדולה מה הלאה: אם הדברים תלויים בבלאט ובמזרחי, יש מקום לסולחה ולשילוב של יוגב במכבי לזמן ארוך עם חוזה חדש ומשופר. הפדרמנים, לעומת זה, לא ינוחו לפני שיזחילו את אוחיון כהוגן (קצת בצדק, האמת).
4. דעתי - כרגיל בחיים, עדיף להיות חכם מצודק. יוגב - פטר את הסוכן האיראני, זה ישביע את תאוות ההשפלה של הפדרמנים; שמעון - קח את המושכות, תארגן סולחה עם שקשוקה של הסדר חדש.
שבלאט ישמח קצת, עד עכשיו בעיקר ביאסו אותו הפדרמנים.
מקצועית, יוגב נחוץ לחלוטין למכבי, מכל כיוון שתנתחו. יוסיף ישראלי לסגל, יביא לכך שיהיו יותר משניים וחצי גארדים לרוטציית היורוליג, יהיה הגארד המנוסה ביותר במשחק בשורות מכבי (כמה שנשמע מצחיק...) ועוד ועוד
17 ספטמבר 2012, 18:13
LIAV10 כתב:argof כתב:1. יש אפשרות לערער למוסד לבוררות בינ"ל בענייני ספורט בשוויץ (קא"ס).
2. ערעור כזה יהיה חסר סיכוי. ליוגב לא היה קייס משפטי מלכתחילה, ומי שיחפור בשרשורי עבר ימצא הערכה זו בזמן אמת.
3. השאלה הגדולה מה הלאה: אם הדברים תלויים בבלאט ובמזרחי, יש מקום לסולחה ולשילוב של יוגב במכבי לזמן ארוך עם חוזה חדש ומשופר. הפדרמנים, לעומת זה, לא ינוחו לפני שיזחילו את אוחיון כהוגן (קצת בצדק, האמת).
4. דעתי - כרגיל בחיים, עדיף להיות חכם מצודק. יוגב - פטר את הסוכן האיראני, זה ישביע את תאוות ההשפלה של הפדרמנים; שמעון - קח את המושכות, תארגן סולחה עם שקשוקה של הסדר חדש.
מקצועית, יוגב נחוץ לחלוטין למכבי, מכל כיוון שתנתחו. יוסיף ישראלי לסגל, יביא לכך שיהיו יותר משניים וחצי גארדים לרוטציית היורוליג, יהיה הגארד המנוסה ביותר במשחק בשורות מכבי (כמה שנשמע מצחיק...) ועוד ועוד
ולמה שאוחיון ירצה את זה?
לדעתי הוא כבר מחכה שהתוקף של החוזה יגמר..
17 ספטמבר 2012, 18:15
LIAV10 כתב:argof כתב:1. יש אפשרות לערער למוסד לבוררות בינ"ל בענייני ספורט בשוויץ (קא"ס).
ולמה שאוחיון ירצה את זה?
לדעתי הוא כבר מחכה שהתוקף של החוזה יגמר..
17 ספטמבר 2012, 18:16
17 ספטמבר 2012, 18:48
17 ספטמבר 2012, 18:51
17 ספטמבר 2012, 18:57
קובי כתב:איזה יופי, איזה כיף !
אוחיון, break a leg !
בניגוד למקרה פארגו, אני מקווה שמכבי תוציא מכל הסיפור הזה את המקסימום.
17 ספטמבר 2012, 19:02
felix_r כתב:קובי כתב:איזה יופי, איזה כיף !
אוחיון, break a leg !
בניגוד למקרה פארגו, אני מקווה שמכבי תוציא מכל הסיפור הזה את המקסימום.
break a leg ?
או שאני לא הבנתי את כוונתך או שאתה לא יודע את משמעות הביטוי...
17 ספטמבר 2012, 19:09
17 ספטמבר 2012, 20:05
17 ספטמבר 2012, 20:23
שמואל1 כתב:חדשות טובות.
בכל אופן, זה ברור שאוחיון כבר לא ישחק במכבי. בפני מכבי עומדות שתי אפשרויות:
1. להשאיר אותו בקבוצה, על מנת שירקב ביציע כל משחק שילמד לקח שחוזים יש לכבד.
2. לדרוש פיצוי של מיליון דולר מקובאן ולהשקיע את הכסף בחיזוק.
17 ספטמבר 2012, 20:39
17 ספטמבר 2012, 20:47
yzafrir כתב:יוגב שרף את כל הגשרים בשביל לחזור למכבי . האופציה היחידה מבחינתו היא להגיע להסדר לגבי גובהה הפיצוי או להירקב בבית כי עושה רושם שמקצועית מכבי כבר עברו הלאה....
אני לא רואה אף קבוצה שתסכים לשלם יותר מ-400-500K (וגם זה בהגזמה ) ולכן כל סכום באזור הזה יהיה שווה למכבי מאשר שיוגב ישב בבית ויקבל את השכר לפי החוזה שלו...
לא צריך להיות גרידים כי לא מדובר במקאלב ולא בדיאמנטידיס....
זה נכון שמקצועית יוגב יכל לעזור אבל כך גם במקרה פארגו ואני לא מאמין שמגיע לו שיסלחו לו כלכך מהר , שיצא לגלות לעונה שתיים ויחזור עם הזנב בין הרגליים....