מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים AGAIN?

הודעהעל ידי NY boy » 20 ספטמבר 2012, 12:06

חביב אורנג'ד כתב:וויט הוא שחקן מאוד יקר במונחים של מכבי ולכן מפליא אותי שמכבי מנהלת עמו מו"מ. פרט לארויו ולנגפורד, אני לא זוכר מתי נחת במכבי שחקן שהרוויח יותר ממליון דולר נטו בעונה שקדמה להבאתו.

מה שכן, חסן וויטסייד הוא שם מאוד מעניין. מישהו יודע האם הוא פנוי?

שחקן זול מאד במונחים של מכבי. מה שהוא הרוויח בשנה שעברה נבע רק מהבחירה בדראפט ומהחוזה המובטח שהיה לו. החוזה הזה נגמר, השנה הוא מקסימום יכול להרוויח בNBA חוזה מינימום וגם זה רק אחרי חוזה לא מובטח במחנה. לא סתם הוא עדיין פנוי. בדיוק כמו קרייג סמית במגדל הבחירה שלו היא האם ללכת לאירופה ולהרוויח פחות או יותר אותו דבר (סביב 400-500 אלף דולר) אבל להיות שחקן מרכזי או להישאר בNBA בשכר מינימום.
NY boy

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 ספטמבר 2012, 12:09

NY boy כתב:
חביב אורנג'ד כתב:וויט הוא שחקן מאוד יקר במונחים של מכבי ולכן מפליא אותי שמכבי מנהלת עמו מו"מ. פרט לארויו ולנגפורד, אני לא זוכר מתי נחת במכבי שחקן שהרוויח יותר ממליון דולר נטו בעונה שקדמה להבאתו.

שחקן זול מאד במונחים של מכבי. מה שהוא הרוויח בשנה שעברה נבע רק מהבחירה בדראפט ומהחוזה המובטח שהיה לו. החוזה הזה נגמר, השנה הוא מקסימום יכול להרוויח בNBA חוזה מינימום וגם זה רק אחרי חוזה לא מובטח במחנה. לא סתם הוא עדיין פנוי. בדיוק כמו קרייג סמית במגדל הבחירה שלו היא האם ללכת לאירופה ולהרוויח פחות או יותר אותו דבר (סביב 400-500 אלף דולר) אבל להיות שחקן מרכזי או להישאר בNBA בשכר מינימום.

אני בספק גדול מאוד אם הוא יוחתם עבור 400K-500K. מאמין שאם הוא יחתום, הסכום יהיה בערך כפול.
עם זאת, אני מקווה שאתה צודק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 20 ספטמבר 2012, 12:25

yzafrir כתב:
קודי כתב:
Sabonis כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129594.html
"פדרמן התייחס גם לסוגיית פופס מנסה-בונסו, שנחתך אתמול בגלל מצבו הרפואי: "ראיתי את הקבוצה בכמה אימונים לאחרונה ואני חושב שהיא נראית טוב. שאלתי את הצוות המקצועי אם אפשר להסתדר בלי סנטר נוסף ואמרו לי שלא, אז אנחנו נחתים סנטר נוסף. יש לנו כמה מועמדים כשאחד או שניים יותר רציניים מהאחרים ואני מאמין שאנחנו נפתור את זה בקרוב"."

עצם המחשבה של פדרמן שאולי אפשר להסתדר העונה בלי מחליף ראוי לבונסו (שאמור להיות היקר בסגל) גורמת לאי נחת.

אבל זו המחשבה שלו מאז ומתמיד וזה לא יתשנה דווקא השנה. פתאום יש לו מיליון דולר מאוחיון ועוד מיליון דולר שאפשר לחסוך על סנטר שלא מגיע והכל מבחינתו נראה ורוד. אני גם לא אתפלא אם הוא לא יקשיב לצוות המקצועי כמו שלא הקשיב להם כל הקיץ ויחכה למשחקי האימון בגרמניה, שם אחרי נצחון מקרי על חימקי הוא יטען שנראה שלא צריך עוד סנטר ואולי בכלל כדאי לחכות עם זה לתחילת העונה.

או שיותר גרוע , הוא סיק שהסודאני יכול להיות הסנטר המוביל שלנו ביורוליג...

מאחר שהסודני יסכים לשחק כאן כמעט בחינם אז הוא בהחלט אופציה נהדרת מבחינת פדרמן. פשוט מדהים אותי שהזר הכי יקר שלו משוחרר מהקבוצה והוא לא חושב שצריך להביא לו מחליף בגלל ש"האימונים נראים טוב".
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי NY boy » 20 ספטמבר 2012, 13:04

חביב אורנג'ד כתב:
NY boy כתב:

אני בספק גדול מאוד אם הוא יוחתם עבור 400K-500K. מאמין שאם הוא יחתום, הסכום יהיה בערך כפול.
עם זאת, אני מקווה שאתה צודק.

אין סיכוי. קמצנות זה המומחיות של ההנהלה החדשה, ווייט לא הולך להרוויח יותר בNBA. קרייג סמית מרוויח בסביבות ה250 אלף דולר במגדל, ווייט אם יחתום ירוויח מן הסתם בערך כפול, שזה עדיין יותר ממה שהוא ירוויח אם ישאר בNBA.
NY boy

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 20 ספטמבר 2012, 13:16

קודי כתב:
yzafrir כתב:
קודי כתב:
Sabonis כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129594.html
"פדרמן התייחס גם לסוגיית פופס מנסה-בונסו, שנחתך אתמול בגלל מצבו הרפואי: "ראיתי את הקבוצה בכמה אימונים לאחרונה ואני חושב שהיא נראית טוב. שאלתי את הצוות המקצועי אם אפשר להסתדר בלי סנטר נוסף ואמרו לי שלא, אז אנחנו נחתים סנטר נוסף. יש לנו כמה מועמדים כשאחד או שניים יותר רציניים מהאחרים ואני מאמין שאנחנו נפתור את זה בקרוב"."

עצם המחשבה של פדרמן שאולי אפשר להסתדר העונה בלי מחליף ראוי לבונסו (שאמור להיות היקר בסגל) גורמת לאי נחת.

אבל זו המחשבה שלו מאז ומתמיד וזה לא יתשנה דווקא השנה. פתאום יש לו מיליון דולר מאוחיון ועוד מיליון דולר שאפשר לחסוך על סנטר שלא מגיע והכל מבחינתו נראה ורוד. אני גם לא אתפלא אם הוא לא יקשיב לצוות המקצועי כמו שלא הקשיב להם כל הקיץ ויחכה למשחקי האימון בגרמניה, שם אחרי נצחון מקרי על חימקי הוא יטען שנראה שלא צריך עוד סנטר ואולי בכלל כדאי לחכות עם זה לתחילת העונה.

או שיותר גרוע , הוא סיק שהסודאני יכול להיות הסנטר המוביל שלנו ביורוליג...

מאחר שהסודני יסכים לשחק כאן כמעט בחינם אז הוא בהחלט אופציה נהדרת מבחינת פדרמן. פשוט מדהים אותי שהזר הכי יקר שלו משוחרר מהקבוצה והוא לא חושב שצריך להביא לו מחליף בגלל ש"האימונים נראים טוב".

תסריט בהחלט אפשרי- מכבי מנצחת שם גדול או שניים בטורנירי ההכנה ופדרמן משהה החתמת סנטר נוסף עד לטופ 16. מכבי נשארת עם גרגמל וג'יימס, ומדלי הופך לסנטר כמו שבלו היה סנטר.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2012, 16:59

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

בדקה וחצי האחרונה גלדסטון טוען שמכבי מחזיקים מוייט וחושבים שהוא טוב יותא מבונסו
בנוסף,הם נורא מתרשמים מהיכולות של לוגאן באימונים.נקווה שהוא יביא את זה גם למשחקים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 20 ספטמבר 2012, 17:14

לגבי הדיון שהיה פה קודם - פחות חשוב מה היו המספרים שלו בNBA אלא איך סגנון המשחק שלו יבוא לידי ביטוי באירופה. כבר ראינו שחקנים שהגיעו עם מספרים לא רעים יחסית אבל התקשו ומנגד שחקנים שוליים בNBA הפכו לשם דבר ביורוליג.

ממה שאני זוכר ממנו (לא עקבתי באדיקות אחר בובקאטס) יש לו יד טובה מחצי מרחק, ריבאונדר לא רע ומתמצא ליד הטבעת (לא שחקן פוסט אפ גדול אבל מגוון התקפית מהנדריקס). השאילה הגדולה היא לגבי ההגנה, שזה לא הצד החזק שלו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 20 ספטמבר 2012, 19:28

אני לא מבין את החיבה המוגזמת הזאת לכל מיני פורוורדים שמשחקים 5. אני מצטער, אבל אני לא זוכר שמכבי הצליחה יותר מידי עם שחקנים כאלה. גם הנדריקס שאנשים פה נורא התלהבו ממנו נראה די אבוד(40% מהשדה) מול קבוצה עם סייז ותיאום הגנתי(פאו) ואכל פה הוק שוטס יפה מאוד מלורבק מול ברצלונה בבית. ג'ואי דורסי הוא אולי היוצא מן הכלל היחיד שראיתי בשנתיים האחרונות, וגם הוא סוג של בן וואלאס אירופאי עם יכולות חסימה פחות טובות. מייק באטיסט שאנשים פה בטח יזכירו בילה את רוב הקריירה שלו בעמדה 4. זה שבקופליאדה אוהבים שחקנים כאלה לא אומר שאנחנו צריכים לשחק 25-30 דקות עם סנטר של 2.03 מ'. לא התלהבתי מפופס ואני לא מתלהב גם מהדבר הזה. עדיף כבר את מרפי, בהנחה שהוא לא בפנסיה מוחלטת. לפחות יש לו סייז, יכולת ריבאונד וקליעה שיכולה לרווח את ההתקפה.
שחף

הודעהעל ידי misha » 20 ספטמבר 2012, 20:03

יש רצוי ויש מצוי. אף אחד לא מתלהב אבל יותר טוב ממנו כרגע יהיה קשה למצוא. להזכירך, אנחנו לא בדיוק בתחילת הקיץ. אגב, הוא 2.06.

מרפי הרבה יותר איטי ומוגבל יחסית למה שהיה פעם כתוצאה מהפציעות שעבר. אם עם ווייט יש לך סיכוי שאולי תצליח, מרפי הוא מה שראית בשנתיים האחרונות זה מה שתקבל, במקרה הטוב.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2012, 20:07

שחף כתב:אני לא מבין את החיבה המוגזמת הזאת לכל מיני פורוורדים שמשחקים 5. אני מצטער, אבל אני לא זוכר שמכבי הצליחה יותר מידי עם שחקנים כאלה. גם הנדריקס שאנשים פה נורא התלהבו ממנו נראה די אבוד(40% מהשדה) מול קבוצה עם סייז ותיאום הגנתי(פאו) ואכל פה הוק שוטס יפה מאוד מלורבק מול ברצלונה בבית. ג'ואי דורסי הוא אולי היוצא מן הכלל היחיד שראיתי בשנתיים האחרונות, וגם הוא סוג של בן וואלאס אירופאי עם יכולות חסימה פחות טובות. מייק באטיסט שאנשים פה בטח יזכירו בילה את רוב הקריירה שלו בעמדה 4. זה שבקופליאדה אוהבים שחקנים כאלה לא אומר שאנחנו צריכים לשחק 25-30 דקות עם סנטר של 2.03 מ'. לא התלהבתי מפופס ואני לא מתלהב גם מהדבר הזה. עדיף כבר את מרפי, בהנחה שהוא לא בפנסיה מוחלטת. לפחות יש לו סייז, יכולת ריבאונד וקליעה שיכולה לרווח את ההתקפה.

נכון,זו גם הסיבה שלא רציתי שהנדריקס ישאר
הייתי רוצה לראות פה את וויוקאס אבל מה לעשות שהוא כבר חתם בקאזאן? :thumbdown
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 20 ספטמבר 2012, 20:23

misha כתב:יש רצוי ויש מצוי. אף אחד לא מתלהב אבל יותר טוב ממנו כרגע יהיה קשה למצוא. להזכירך, אנחנו לא בדיוק בתחילת הקיץ. אגב, הוא 2.06.

מרפי הרבה יותר איטי ומוגבל יחסית למה שהיה פעם כתוצאה מהפציעות שעבר. אם עם ווייט יש לך סיכוי שאולי תצליח, מרפי הוא מה שראית בשנתיים האחרונות זה מה שתקבל, במקרה הטוב.

2.02 עם נעליים לפי nbadraft. גם 2.06 זה לא משהו בכלל לסנטר.
שחף

הודעהעל ידי misha » 20 ספטמבר 2012, 20:32

שחף כתב:
misha כתב:יש רצוי ויש מצוי. אף אחד לא מתלהב אבל יותר טוב ממנו כרגע יהיה קשה למצוא. להזכירך, אנחנו לא בדיוק בתחילת הקיץ. אגב, הוא 2.06.

2.02 עם נעליים לפי nbadraft. גם 2.06 זה לא משהו בכלל לסנטר.

2.06 לפי draftexpress ובאתר של NBA. אבל שוב, בסוף ספטמבר זה הכל עניין של אלטרנטיבה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2012, 20:42

איך אני אוהב שאתם רוצים להמעיט מערכו של שחקן אתם מציינים את גובהו ואז רושמים ״עם נעליים״, כאילו פעם ראיתם שחקן כדורסל שמשחק בלי נעליים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל גל » 20 ספטמבר 2012, 20:50

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29620.html

איפה יהיה מספיק דקות לכולם עם אוחיון ישאר?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי קובי » 20 ספטמבר 2012, 21:26

גל גל כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129620.html

איפה יהיה מספיק דקות לכולם עם אוחיון ישאר?

זה מאוד פשוט - מורן יקוצץ ביורוליג.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ספטמבר 2012, 02:31

ב''ישראל היום'' רושמים שבמכבי היו רוצים לראות את די ג'יי ווייט אבל המחיר שלו וזה שהוא לא ויתר לגמרי על ה-NBA מרחיקים אותו מהקבוצה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 ספטמבר 2012, 03:15

Holiday_Armadillo כתב:ב''ישראל היום'' רושמים שבמכבי היו רוצים לראות את די ג'יי ווייט אבל המחיר שלו וזה שהוא לא ויתר לגמרי על ה-NBA מרחיקים אותו מהקבוצה

באמת? שוב כסף? גם עכשיו אחרי שחסכו את החוזה של פופסי ושאולי ירוויחו הרבה כסף על אוחיון ואחרי שחסכו מלא כל הקיץ עדיין יש להם בעיה של כסף?
יהיה לזה אי פעם סוף?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ספטמבר 2012, 03:29

אני אהיה הסנגורית של מכבי ואגיד שאנחנו לא יודעים כמה הוא דורש ושלפי דעתי הבעיה העיקרית היא שהוא לא ויתר על חלום ה-NBA
אם הוא היה מוכן לגמרי לצאת לאירופה הוא היה דורש סכומים אחרים אבל כמו שהייתה את השביתה ב-NBA הסטארים הגדולים דרשו מקבוצות בסין חוזים ענקיים בשביל זה שהם לא יוכלו לחזור ל-NBA ברגע שהעונה תסתיים..זה כמובן לעומת שחקנים כמו בלינלי ופארמר שבאו הנה תמורת גרושים בשביל להעביר את הזמן במחנה אימונים משודרג עד שהעונה תתחיל
ווייט כנראה אומר ''יכול מאוד להיות שיש לי סיכוי לקבל חוזה כאן אז תצטרכו לשלם הרבה יותר בשביל לפתות אותי לבוא אליכם''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 ספטמבר 2012, 08:18

יש לי חשש (לא מבוסס על כלום למעט היכרותנו על הבעלים של מכבי) שאם אוחיון בכל זאת ישאר יאמרו לבלאט שלא נשאר כסף לגבוה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2012, 08:23

קודי כתב:יש לי חשש (לא מבוסס על כלום למעט היכרותנו על הבעלים של מכבי) שאם אוחיון בכל זאת ישאר יאמרו לבלאט שלא נשאר כסף לגבוה.

עצוב, אבל דבר כזה בהחלט יכול להיות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים