סוף הסאגה: יוגב אוחיון נשאר במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הערב ב 19:45: מסיבת עיתונאים - אוחיון חתם ל 3 שנים.

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 ספטמבר 2012, 12:06

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:אגב לדעתי בעקבות החזרה של יוגב צריכים לשחרר את מורן רוט. כרגע הוא מיותר בסגל וחבל שסתם יתייבש עונה שלמה על הספסל. שיחזור לחולון.

אני לא מסכים. מורן יוכל לתת הרבה בליגה המקומית. בארץ הוא יכול לשחק גם יחד עם יוגב. בחוק הרוסי הוא בהחלט שחקן טוב וחשוב.

הבעיה היא שכנראה על בסיס קבוע דווקא גרגמל לא יירשם לליגה והגארדים תמיד ירשמו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 22 ספטמבר 2012, 12:17

jol9 כתב:אבל אני די בטוח שההופעה של מכבי אמש זירזה את עניין החתימה. במכבי זה תמיד ככה - התוצאות המקצועיות הן החשובות ביותר.

זה נכון. אם במקום רוט היה את הלפרין ובמקום אחד גארדים הזרים היה מישהו יותר מוכח כמו לנגפורד למשל, כנראה שהחלטה הייתה שונה.

גם אם אוחיון בסופו של דבר קיבל את מה שהוא רצה, הוא יוצא מהסאגה המכוערת והמייגעת הזאת חבול תדמיתית הרבה יותר ממכבי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 12:20

עם כל הפצועים שיש לנו השנה, יש מצב שכל שבוע בליגה יתנו לנוח לשחקן שפצוע באותו השבוע, ככה שרוט לא יהיה מיותר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 12:28

felix_r כתב:עם כל הפצועים שיש לנו השנה, יש מצב שכל שבוע בליגה יתנו לנוח לשחקן שפצוע באותו השבוע, ככה שרוט לא יהיה מיותר

איזו הגזמה. אפשר לחשוב, יש לנו בסך הכל שחקן אחד פצוע בסגל! אני זוכר תקופות הכנה עם הרבה יותר פצועים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 12:35

לגבי החוזה החדש של אוחיון, בסך הכל קרה מה שקורה בדרך כלל במכבי עם שחקנים חדשים. מהתחלה מחתימים אותם על חוזה נמוך עם אפשרות להשתחרר מהחוזה במקרה והשחקן לא מצליח להרשים. ואם הוא כן מרשים, אז פותחים את החוזה הראשון וחותמים על חוזה חדש, גבוה יותר וארוך יותר. אני מאמין שזה גם יקרה לשרמאדיני בסוך העונה הזאת (אם לא יפצע).

אז נכון, כל הסיפור המכוער באמצע היה ממש מיותר, והיה אפשר לחסוך אותו מכולנו אם פדרמן לא היה כזה קמצן. יש אימרה כזאת: הקמצן משלם פעמים. אז במקרה הזה התשלום השני היה בעיקר הכבוד שפדרמן היה צריך לבלוע. יצאנו בזול יחסית. למרות זאת אני מעריך שזה לא כל התשלום שמכבי תצטרך לשלם בגלל הקמצנות של פדרמן. יש לנו קבוצה חלשה, ומכבי תצטרך להוציא עוד הרבה כסף אחרי תחילת העונה בנסיון לשפר את הסגל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי offry » 22 ספטמבר 2012, 12:42

felix_r כתב:לגבי החוזה החדש של אוחיון, בסך הכל קרה מה שקורה בדרך כלל במכבי עם שחקנים חדשים. מהתחלה מחתימים אותם על חוזה נמוך עם אפשרות להשתחרר מהחוזה במקרה והשחקן לא מצליח להרשים. ואם הוא כן מרשים, אז פותחים את החוזה הראשון וחותמים על חוזה חדש, גבוה יותר וארוך יותר. אני מאמין שזה גם יקרה לשרמאדיני בסוך העונה הזאת (אם לא יפצע).

אז נכון, כל הסיפור המכוער באמצע היה ממש מיותר, והיה אפשר לחסוך אותו מכולנו אם פדרמן לא היה כזה קמצן. יש אימרה כזאת: הקמצן משלם פעמים. אז במקרה הזה התשלום השני היה בעיקר הכבוד שפדרמן היה צריך לבלוע. יצאנו בזול יחסית. למרות זאת אני מעריך שזה לא כל התשלום שמכבי תצטרך לשלם בגלל הקמצנות של פדרמן. יש לנו קבוצה חלשה, ומכבי תצטרך להוציא עוד הרבה כסף אחרי תחילת העונה בנסיון לשפר את הסגל.

לא מעייף אותך להיות כל כך פסימי כל הזמן?
offry

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 12:47

offry כתב:
felix_r כתב:לגבי החוזה החדש של אוחיון, בסך הכל קרה מה שקורה בדרך כלל במכבי עם שחקנים חדשים. מהתחלה מחתימים אותם על חוזה נמוך עם אפשרות להשתחרר מהחוזה במקרה והשחקן לא מצליח להרשים. ואם הוא כן מרשים, אז פותחים את החוזה הראשון וחותמים על חוזה חדש, גבוה יותר וארוך יותר. אני מאמין שזה גם יקרה לשרמאדיני בסוך העונה הזאת (אם לא יפצע).

אם יורשה לי להתערב, דווקא פליקס הוא לא מהפסימיים...
מה לעשות שכולנו מדברים על כך שהסגל הזה הוא די בינוני. אתמול קיבלנו הוכחה נוספת לכך. אני מקווה שהיום יהיה שונה, אבל הכיוון של הקבוצה הזאת כרגע הוא לא מאוד חיובי.
הרבה מאוד שחקנים משלימים, ומעט מאוד כשרון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 12:50

offry כתב:

זה לא פסימי, זה אובייקטיבי. אובייקטיבית למכבי יש סגל חלש.

גם בשנה שעברה הסגל היה לא מספיק טוב, ומכבי נאלצה להביא סקורר מוכח בדמותו של לאנגפורד אחרי פתיחת העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי offry » 22 ספטמבר 2012, 12:59

felix_r כתב:
offry כתב:

גם בשנה שעברה הסגל היה לא מספיק טוב, ומכבי נאלצה להביא סקורר מוכח בדמותו של לאנגפורד אחרי פתיחת העונה.

אני מאמין שעם מחליף טוב למנסה בונסו, עם סמית' כשיר ועם אוחיון הקבוצה תראה הרבה יותר טוב.
נחכה ונראה בקיצור.
offry

הודעהעל ידי התנין » 22 ספטמבר 2012, 13:02

עוד משהו טוב יצא מהפרשה: נמאס כבר לראות שחקנים ברמה של אוחיון שמקבלים כ''כ בקלות חוזה מטורף של 800 אלף דולר בשנה. הוא לחלוטין רחוק מאוד מלהיות שווה את זה. עכשיו הוא קיבל חוזה שתואם את מידותיו פחות או יותר, נראה אותו במהלך החוזה באמת עושה קפיצה שתהפוך אותו לשחקן של 800 אלף דולר ומעלה, עם ממוצעים של 12 נקודות ולפחות 4 אסיסטים למשחק. יודעים מה? סקורר גדול הוא לעולם לא יהיה, אז אני מוכן להסתפק ב-8 נקודות ולמעלה מ-5 אסיסטים למשחק. שיהיה סוג של הוארטס או פריגיוני בימיו הטובים. :D
אין לי ספק שהוא יכול להגיע לזה, אבל יש גם סיכוי שהוא ישאר שחקן בינוני של 5 נקודות ו-3 אסיסטים למשחק.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 13:08

התנין כתב:עוד משהו טוב יצא מהפרשה: נמאס כבר לראות שחקנים ברמה של אוחיון שמקבלים כ''כ בקלות חוזה מטורף של 800 אלף דולר בשנה. הוא לחלוטין רחוק מאוד מלהיות שווה את זה. עכשיו הוא קיבל חוזה שתואם את מידותיו פחות או יותר, נראה אותו במהלך החוזה באמת עושה קפיצה שתהפוך אותו לשחקן של 800 אלף דולר ומעלה, עם ממוצעים של 12 נקודות ולפחות 4 אסיסטים למשחק. יודעים מה? סקורר גדול הוא לעולם לא יהיה, אז אני מוכן להסתפק ב-8 נקודות ולמעלה מ-5 אסיסטים למשחק. שיהיה סוג של הוארטס או פריגיוני בימיו הטובים. :D
אין לי ספק שהוא יכול להגיע לזה, אבל יש גם סיכוי שהוא ישאר שחקן בינוני של 5 נקודות ו-3 אסיסטים למשחק.

אוחיון הצליח לעשות משהו ששמור רק לישראלים הטובים ביותר שיש כמו כספי, אליהו והלפרין, וזה ליצור רצף של תקופות טובות. בכל מקרה אתה צודק, וחובת ההוכחה עכשיו היא עליו.

מישהו טען כאן בצדק מוחלט שאם מכבי היתה בונה סגל טוב מספיק, אז היא היתה יכולה לוותר מקצועית על אוחיון, אבל קו אחורי שעולה 20 שקל, גם נראה כמו 20 שקל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ספטמבר 2012, 13:21

יהיה עליו הרבה לחץ עכשיו. אם שנה שעברה הוא בא מהמקום של האנדרדוג, והצליח להפתיע( בשלבים מאוד ספציפיים של העונה), עכשיו הוא כבר במעמד אחר, עם משכורת אחרת, כשכל הבאז שהיה סביבו הקיץ בטח לא יתרום. אני עדיין חושב שהיכולת האמיתית שלו, די רחוקה ממה שהוא הציג נגד פאו, וגם היכולת שלו להתמודד עם לחצים עוד לא ברורה. נראה מה יהיה...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 13:28

MTA2311 כתב:יהיה עליו הרבה לחץ עכשיו. אם שנה שעברה הוא בא מהמקום של האנדרדוג, והצליח להפתיע( בשלבים מאוד ספציפיים של העונה), עכשיו הוא כבר במעמד אחר, עם משכורת אחרת, כשכל הבאז שהיה סביבו הקיץ בטח לא יתרום. אני עדיין חושב שהיכולת האמיתית שלו, די רחוקה ממה שהוא הציג נגד פאו, וגם היכולת שלו להתמודד עם לחצים עוד לא ברורה. נראה מה יהיה...

ממה שראינו אתמול, כדאי לנו מאוד שהוא יצליח, כי היקמן עשה רושם של שחקן די בינוני ואפור, ולוגאן הוא לא רכז בשום אופן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 22 ספטמבר 2012, 13:33

jol9 כתב:
התנין כתב:עוד משהו טוב יצא מהפרשה: נמאס כבר לראות שחקנים ברמה של אוחיון שמקבלים כ''כ בקלות חוזה מטורף של 800 אלף דולר בשנה. הוא לחלוטין רחוק מאוד מלהיות שווה את זה. עכשיו הוא קיבל חוזה שתואם את מידותיו פחות או יותר, נראה אותו במהלך החוזה באמת עושה קפיצה שתהפוך אותו לשחקן של 800 אלף דולר ומעלה, עם ממוצעים של 12 נקודות ולפחות 4 אסיסטים למשחק. יודעים מה? סקורר גדול הוא לעולם לא יהיה, אז אני מוכן להסתפק ב-8 נקודות ולמעלה מ-5 אסיסטים למשחק. שיהיה סוג של הוארטס או פריגיוני בימיו הטובים. :D

אוחיון הצליח לעשות משהו ששמור רק לישראלים הטובים ביותר שיש כמו כספי, אליהו והלפרין, וזה ליצור רצף של תקופות טובות. בכל מקרה אתה צודק, וחובת ההוכחה עכשיו היא עליו.

מישהו טען כאן בצדק מוחלט שאם מכבי היתה בונה סגל טוב מספיק, אז היא היתה יכולה לוותר מקצועית על אוחיון, אבל קו אחורי שעולה 20 שקל, גם נראה כמו 20 שקל.

מבחינת היכולת אני מאמין שהוא יכול להגיע למקומות האלה. יש לו משחק מלהיב, הוא מאוד חתולי וחודר נהדר, ובגדול הוא רכז חכם. אבל עדיין יש את הכוכבית הזאת שבאופן אוטומטי מסומנת על כל ספורטאי ישראלי עצלן(כספי הוא יוצא מן הכלל במקרה הזה)שמעדיף לדרוך במקום ולהרוויח משכורת שהישראלי הממוצע רק יכול לחלום עליה, מאשר לעבוד קשה, לשפר את החלקים החלשים במשחק(נגיד קליעה משלוש). תראו את אליהו, שחקן כ''כ מוכשר שלא עשה שום שיפור משמעותי מאז גיל 20, ובמקום להיות אחד הפורוורדים הגדולים ביורוליג הוא בסה''כ שחקן יורוליג חביב. או את יותר הלפרין, שהמקרה שלו בכלל מוזר. שחקן שנתן עונה באמת טובה ב-2008 ובמקום להמשיך להשתפר הוא דרך במקום ואף הלך אחורה, עד שהגיע לליגה הגרמנית. ממה שראיתי ממנו בנבחרת קשה לי להגדיר אותו שחקן כדורסל בכלל. פשוט פלוץ נפוח וחסר חשק לחלוטין שנראה שמשחק כדורסל בשביל הכסף נטו. שום הנאה, שום לחימה פשוט כלום. נראה צל של עצמו. וכל זה כשהוא בגיל שאמור להוות עבורו את שיא הקריירה. למרות שצריך להגיד את האמת, והיא שהלפרין מאז ומעולם היה שחקן בינוני למדי שחוץ מקליעה טובה אין לו כלום. לא רכז, לא חודר ולא מביא ערך מוסף.
החשש שלי הוא שאוחיון ידרוך במקום ולא יעשה צעד קדימה.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 22 ספטמבר 2012, 13:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ספטמבר 2012, 13:35

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:יהיה עליו הרבה לחץ עכשיו. אם שנה שעברה הוא בא מהמקום של האנדרדוג, והצליח להפתיע( בשלבים מאוד ספציפיים של העונה), עכשיו הוא כבר במעמד אחר, עם משכורת אחרת, כשכל הבאז שהיה סביבו הקיץ בטח לא יתרום. אני עדיין חושב שהיכולת האמיתית שלו, די רחוקה ממה שהוא הציג נגד פאו, וגם היכולת שלו להתמודד עם לחצים עוד לא ברורה. נראה מה יהיה...

ממה שראינו אתמול, כדאי לנו מאוד שהוא יצליח, כי היקמן עשה רושם של שחקן די בינוני ואפור, ולוגאן הוא לא רכז בשום אופן.

גם יוגב הוא לא יותר משחקן בינוני ואפור. לדעתי זאת טעות להפיל עליו את תפקיד המושיע.
אני גם חושב שאתה קצת ממהר לשפוט את היקמן, הוא כן הראה ניצוצות אתמול, והוא בהחלט יכול להפתיע בעמדה 2. לוגאן לא פאקטור כרגע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 ספטמבר 2012, 13:44

כפי שכתבתי קודם, אני מכבד את ההחלטה ומרוצה מזה שהסיפור נגמר יחסית טוב.
מבחינת אוחיון, לא יודע אם הוא יוצא מורווח או מופסד, אבל מה שבטוח, הוא יצר עבור עצמו מצב די מוזר - מחוזה של שתי עונות בקובאן לחוזה של שלוש עונות במכבי, עובר די הרבה וזה מבלי לדבר על הפער הכספי. לא בדיוק ברור מה רצה ומה הוא רוצה כרגע. נקווה שהוא התרצה ויתן את כל כולו למכבי.

ברמה המקצועית, אני ממש לא בטוח שהשארתו של אוחיון היא כזאת טובה ובעלת אימפקט כ"כ גדול כמו שמנסים לייצר כאן.
סה"כ, נראה שהיקמן (שבאמת נראה די טוב עד כה) ולוגאן תוכננו מראש להיות צמד הגארדים המוביל של מכבי ולאוחיון לא יועד תפקיד מרכזי מכתחילה.
עם זאת, לאור היכולת המדאיגה משהו של לוגאן וסימני השאלה סביב רוט, זה טוב שואחיון הוא גם חלק מהרוטציה.

מה שכן, אפשר לומר עכשיו די בודאות שמכבי של עכשיו תראה שונה לגמרי בעתיד הלא כ"כ רחוק.
עם סמית', אוחיון וגבוה זר, מכבי תראה אחרת לחלוטין, גם אם כל אחד מהם לא יהפוך להיות שחקן משמעותי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 13:50

התנין כתב:
jol9 כתב:

מבחינת היכולת אני מאמין שהוא יכול להגיע למקומות האלה. יש לו משחק מלהיב, הוא מאוד חתולי וחודר נהדר, ובגדול הוא רכז חכם. אבל עדיין יש את הכוכבית הזאת שבאופן אוטומטי מסומנת על כל ספורטאי ישראלי עצלן(כספי הוא יוצא מן הכלל במקרה הזה)שמעדיף לדרוך במקום ולהרוויח משכורת שהישראלי הממוצע רק יכול לחלום עליה, מאשר לעבוד קשה, לשפר את החלקים החלשים במשחק(נגיד קליעה משלוש). תראו את אליהו, שחקן כ''כ מוכשר שלא עשה שום שיפור משמעותי מאז גיל 20, ובמקום להיות אחד הפורוורדים הגדולים ביורוליג הוא בסה''כ שחקן יורוליג חביב. או את יותר הלפרין, שהמקרה שלו בכלל מוזר. שחקן שנתן עונה באמת טובה ב-2008 ובמקום להמשיך להשתפר הוא דרך במקום ואף הלך אחורה, עד שהגיע לליגה הגרמנית. ממה שראיתי ממנו בנבחרת קשה לי להגדיר אותו שחקן כדורסל בכלל. פשוט פלוץ נפוח וחסר חשק לחלוטין שנראה שמשחק כדורסל בשביל הכסף נטו. שום הנאה, שום לחימה פשוט כלום. נראה צל של עצמו. וכל זה כשהוא בגיל שאמור להוות עבורו את שיא הקריירה. למרות שצריך להגיד את האמת, והיא שהלפרין מאז ומעולם היה שחקן בינוני למדי שחוץ מקליעה טובה אין לו כלום. לא רכז, לא חודר ולא מביא ערך מוסף.
החשש שלי הוא שאוחיון ידרוך במקום ולא יעשה צעד קדימה.

אני לא חושב שאוחיון עצלן. השיפור שלו בקליעה ובכלל השיפור הגדול, כשהוא קופץ תוך שנה אחת ממחלק כיפים על הספסל של ירושלים, לרכז יורוליג לגיטימי שמתמודד בכבוד מול הרכז הטוב ביבשת,
במשך חמישה משחקים, הוא מאוד מרשים.
אני חושב שכמו שלליאור יש את הגויאבה ואת התנועה בלי הכדור, ככה ליוגב יש את החדירה, השליטה בכדור ואת המנהיגות. אלה דברים נתונים שמכבי זקוקה להם היום כי אין לה את זה בקו האחורי.

לגבי שאר הדברים, אני לא ממש מסכים. על ליאור אומרים כאן כל מיני דברים, אבל בינתיים לא ראיתי פאוור פורוורד אחר שהגיע למכבי והצליח במקומו, פרט למוריס, אי שם ב2008.
תכלס מעונת 2006-07, ליאור הוא הפאוור הטוב ביותר של מכבי, למעט אותה עונת מוריס והעונה הבאה בה לא שיחק במכבי. זה אומר משהו.
לגבי יותם, אני מסכים שהוא הלך אחורה מקצועית, אבל לא מסכים שאין לו חשק. הוא פשוט עשה טרנספורמציה לא טובה ולא חכמה, משחקן מסוכן שיודע גם לנהל משחק וגם לשים את הכדור בסל,
לשחקן שרק מחפש את המסירה, וזורק רק כשאין לו ברירה. ועם כל זה, הוא עדיין מנהל משחק הרבה יותר טוב מכל השחקנים שלנו בקו האחורי הנוכחי (מינוס אוחיון).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 13:55

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

גם יוגב הוא לא יותר משחקן בינוני ואפור. לדעתי זאת טעות להפיל עליו את תפקיד המושיע.
אני גם חושב שאתה קצת ממהר לשפוט את היקמן, הוא כן הראה ניצוצות אתמול, והוא בהחלט יכול להפתיע בעמדה 2. לוגאן לא פאקטור כרגע.

יכול להיות בהחלט שאני ממהר לשפוט את היקמן. סה"כ כתבתי את הרושם שלי על סמך משחק אחד שראיתי, אבל בכל המשחק, לא ראיתי מהלך אחד שגרם לי לחשוב - "וואלה,
זה שחקן". הוא עובר את החצי, נפתר מהכדור, ואז מעביר את שאר ההתקפה בהתבוננות.
היתה לו בסה"כ חדירה אחת טובה לסל שבה הוא מסר לשרמאדיני, אבל גם החדירה הזאת נראתה אפורה משהו.
אין לו את הכוח המתפרץ והאתלטיות של ביינום או פארגו, והוא הרבה יותר מזכיר לי את קאמינגס מאשר אותם.
גם את מקדונלד הוא בכלל לא מזכיר לי, כי אריאל היה מנהיג מהשניה הראשונה שלו על הפרקט, עם הכדרור הבטוח שלו, סימון המהלכים, סידור החברים וכו'. אני לא רואה
כרגע את היקמן עושה את זה, בטח לא באופן טבעי.

דווקא לוגאן כן נראה כמו שחקן כדורסל שיש לו כשרון, רק שהכדור לא נכנס לו. זה עוד יכול להשתנות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 14:01

חביב אורנג'ד כתב:ברמה המקצועית, אני ממש לא בטוח שהשארתו של אוחיון היא כזאת טובה ובעלת אימפקט כ"כ גדול כמו שמנסים לייצר כאן.
סה"כ, נראה שהיקמן (שבאמת נראה די טוב עד כה) ולוגאן תוכננו מראש להיות צמד הגארדים המוביל של מכבי ולאוחיון לא יועד תפקיד מרכזי מכתחילה.
עם זאת, לאור היכולת המדאיגה משהו של לוגאן וסימני השאלה סביב רוט, זה טוב שואחיון הוא גם חלק מהרוטציה.

אני באמת לא מצליח לראות מה ראית במשחק הזה מהיקמן שגורם לך לצאת בהצהרות לא ממש קשורות למציאות.
אני לא רוצה לחזור לויכוח הישן שלנו, אבל לאנגפורד, אוחיון והלפרין תוכננו להיות הגארדים המובילים שלנו, ולא היקמן ולוגאן, שהפכו לכאלה כשהשלישייה המדוברת התפוגגה.
עכשיו עם החזרה של אוחיון, אפשר גם קצת לאזן את הרוטציה. אוחיון לחמישייה (אחרי שיצליח לשכנע את בלאט לא לתת לו ביס בראש), לצידו לוגאן והיקמן מהספסל.
אם לוגאן ימשיך להיות גרוע, אז כמובן שיהיו שינויים.

ובחזרה להיקמן, וכמו בפוסט הקודם שכתבתי לאור, אותי הוא ממש לא הרשים, והוא נראה בדיוק כמה שהוא שווה, ואני לא בטוח שזה מספיק טוב כרגע.
אני מקווה שהוא ייזום יותר, וינהיג קצת יותר, היום, כי אחרת זה ימשיך להיראות רע כמו שזה נראה אתמול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 14:04

offry כתב:
felix_r כתב:
offry כתב:

אני מאמין שעם מחליף טוב למנסה בונסו, עם סמית' כשיר ועם אוחיון הקבוצה תראה הרבה יותר טוב.
נחכה ונראה בקיצור.

מה יש פה לחכות ולראות? ברור שעם סמית' ועם סנטר חדש מכבי תראה טוב יותר (וגם עם אוחיון). זאת לא השאלה בכלל.
הבעיה היא שגם עם השיפור שיביאו השחקנים החסרים, הסגל ישאר בנוני. למה? כי פשוט אין סיכוי שפדרמן יחתים איזה סנטר תותח. גם בגלל הקמצנות וגם בגלל שרוב השחקנים הטובים כבר מזמן חתומים בקבוצות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־34 אורחים