המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

שמואל1 כתב:אגב, לכל מי שחשב אחרת- מכבי הולכת לחטוף תבוסה לא קטנה במשחק הזה. אולימפיאקוס משחקים בהילוך ראשון וכבר פותחים הפרש גדול.

LIAV10 כתב:האמת לקחתי מהיום שמדלי יכול לתת משחקי יורוליג של 20+ מדי פעם, רואים שהוא יודע כדורסל, פשוט עוד לא נכנסות לא הקליעות מחצי מרחק ומשלוש..
יש עם מה לעבוד..
rc4991 כתב:אני יוצא מהמשחק הזה עם כמה נקודות אור חשובות להמשך:
1.הקבוצה מתחילה להתחבר,ההתקפה במחצית השניה זרמה וכבר לא התבססה על מהלכי אחד על אחד
ביחד עם אוחיון ובתקווה גם סנטר עם פוסט המשחק שלנו ירווח וההתקפה תזרום יותר וגם תאפשר להיקמן ולוגן לבוא לידי ביטוי
2.ההגנה במחצית השניה ובייחוד ברבע הרביעי היתה נהדרת
3.יכולנו לראות שכשאנחנו משחקים עם רכז טוב(היום זה היה רוט)אז אנחנו משתפרים מאוד.זה יהיה התפקיד של אוחיון שישפר אותנו באספקט הזה
4.שרמאדיני עם יכולת נהדרת וגם הרבה רצון ואנרגיה
אני מקווה שתלמדו לא לקבור את העונה לפני שהיא התחילה כי כמו שראיתם היתה לנו מחצית שניה טובה
אני לא אומר עכשיו שאנחנו נגיע לפיינל פור אבל אני גם בטוח שהעונה הזאת לא תהיה כזאת כישלון כמו שהרבה מהפורום חושב

MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אני יוצא מהמשחק הזה עם כמה נקודות אור חשובות להמשך:
1.הקבוצה מתחילה להתחבר,ההתקפה במחצית השניה זרמה וכבר לא התבססה על מהלכי אחד על אחד
ביחד עם אוחיון ובתקווה גם סנטר עם פוסט המשחק שלנו ירווח וההתקפה תזרום יותר וגם תאפשר להיקמן ולוגן לבוא לידי ביטוי
2.ההגנה במחצית השניה ובייחוד ברבע הרביעי היתה נהדרת
3.יכולנו לראות שכשאנחנו משחקים עם רכז טוב(היום זה היה רוט)אז אנחנו משתפרים מאוד.זה יהיה התפקיד של אוחיון שישפר אותנו באספקט הזה
4.שרמאדיני עם יכולת נהדרת וגם הרבה רצון ואנרגיה
אני מקווה שתלמדו לא לקבור את העונה לפני שהיא התחילה כי כמו שראיתם היתה לנו מחצית שניה טובה
אני לא אומר עכשיו שאנחנו נגיע לפיינל פור אבל אני גם בטוח שהעונה הזאת לא תהיה כזאת כישלון כמו שהרבה מהפורום חושב
יש הבדל בין לקבור את העונה, לבין להגיד שהסגל לא מספיק טוב. לא חושב שיש פה מישהו שמאמין שהסגל הזה+ סמית, יוגב ושקר כלשהו מהדי ליג הוא מספיק טוב.
אז נכון, אי אפשר לדעת איך העונה תתפתח, אבל הסגל הזה על הנייר פשוט רע.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:האמת לקחתי מהיום שמדלי יכול לתת משחקי יורוליג של 20+ מדי פעם, רואים שהוא יודע כדורסל, פשוט עוד לא נכנסות לא הקליעות מחצי מרחק ומשלוש..
יש עם מה לעבוד..
מסכים איתך.
בהגנה הוא ממש תוספת כח למכבי בעמדה 4, מה שלא היה לה בעונה שעברה. הוא שם את הגוף גם מול שחקנים גדולים ממנו, ואז שרמדיני בא לעזרה עם הידים הארוכות שלו, וביחד הם מסתדרים יפה מאוד. הוא גם לוקח ריבאונד התקפה.
בהתקפה הוא הראה הבנת משחק לא רעה, כאשר שיחק לא מעט מהלכים של מסירות בין גבוהים גם עם שרמדיני וגם עם ג'יימס. אז נכון, השלשות שלו לא נכנסות בנתים, אבל הוא זורק אותן בבטחון מלא ללא היסוס, מה שמראה, שבדרך כלל הזריקות האלה מצליחות לו, והוא רק צריך להכנס לכושר קליעה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Baidu [Spider], JarJarBinx ו־16 אורחים