המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אנטוניו כתב:הפוורווד Louis Amundson קרוב לסגירה באחת הקבוצות הסוכן שלו לא מציין את שם הקבוצה(קצת מוזר לNBA)
יכול להיות שקרוב לסגירה במכבי?????
ראיתי אותו בסידרה של אינדיאנה-מיאמי וסבלתי מכל רגע
כל שחקן אחר זה היה הזוי לחלוטין שהוא יהיה פה אבל בגלל שאני כל כך לא רוצה שהוא יגיע בסוף זה יקרה(למרות שאני עדיין מהמרת על לא)
ד''א, בכל הדיווחים שהם לא של הסוכן רשום NBA DEAL
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנטוניו כתב:הפוורווד Louis Amundson קרוב לסגירה באחת הקבוצות הסוכן שלו לא מציין את שם הקבוצה(קצת מוזר לNBA)
יכול להיות שקרוב לסגירה במכבי?????
ראיתי אותו בסידרה של אינדיאנה-מיאמי וסבלתי מכל רגע
כל שחקן אחר זה היה הזוי לחלוטין שהוא יהיה פה אבל בגלל שאני כל כך לא רוצה שהוא יגיע בסוף זה יקרה(למרות שאני עדיין מהמרת על לא)
ד''א, בכל הדיווחים שהם לא של הסוכן רשום NBA DEAL
דווקא הבנתי שמדובר בשחקן לא רע שיכול להיות החתמה טובה למכבי.
שחקן הגנה טובה ויש לו גם קליעה טובה מחצי מרחק. יכול להתאים ליד אליהו ושרמדיני.
קודי כתב:בלאט תיאר היטב (אולי מעט באופטימיות) את השחקן שיגיע לאור הקיצוץ בשכר שאפשר יהיה לשלם לו: "לא ניסע על למבורגיני או פרארי אבל נחפש מכונית טובה". ("ישראל היום").
קודי כתב:בלאט תיאר היטב (אולי מעט באופטימיות) את השחקן שיגיע לאור הקיצוץ בשכר שאפשר יהיה לשלם לו: "לא ניסע על למבורגיני או פרארי אבל נחפש מכונית טובה". ("ישראל היום").
EulGam05 כתב:קודי כתב:בלאט תיאר היטב (אולי מעט באופטימיות) את השחקן שיגיע לאור הקיצוץ בשכר שאפשר יהיה לשלם לו: "לא ניסע על למבורגיני או פרארי אבל נחפש מכונית טובה". ("ישראל היום").
בלאט צריך להיזהר עם כל הדימויים האלה בימים האחרונים, בסוף הוא עוד באמת יקבל מכונית במקום סנטר...
EulGam05 כתב:קודי כתב:בלאט תיאר היטב (אולי מעט באופטימיות) את השחקן שיגיע לאור הקיצוץ בשכר שאפשר יהיה לשלם לו: "לא ניסע על למבורגיני או פרארי אבל נחפש מכונית טובה". ("ישראל היום").
בלאט צריך להיזהר עם כל הדימויים האלה בימים האחרונים, בסוף הוא עוד באמת יקבל מכונית במקום סנטר...
cannon כתב:פיק מצייץ ואומר שלמכבי הוצעו 6 פאוור-פורוורדים (???) לפחות ומי שיסגור יהיה מישהו שיסכים להצעה סביב 350K$... תתחילו להוריד ציפיות.. נקבל פה במקרה הטוב נגר ובמקרה הפחות טוב שרברב...
יש סנטר חדש במכבי. סגור 100%. עוד לא יודע מי asp1
כנראה יהיו עדכונים בשעות הקרובות.. קיבלתי את המידע ממקור מוסמך מאוד...
Holiday_Armadillo כתב:יש סנטר חדש במכבי. סגור 100%. עוד לא יודע מי asp1
כנראה יהיו עדכונים בשעות הקרובות.. קיבלתי את המידע ממקור מוסמך מאוד...
המשתמש שאמר על אוחיון אמין במליון אחוז והוא הוכיח את זה שוב ושוב..אני לא יודעת מה האמינות של המשתמש הזה..לא זוכרת כמה פלופים או כמה הצלחות היו לו
אלמוג כתב:וואו באמת חזרנו לעונת המלפפונים.
Holiday_Armadillo כתב:אלמוג כתב:וואו באמת חזרנו לעונת המלפפונים.
פעם הייתי נהנית מעונת המלפפונים..היום זה סתם כאב לב(ועדיין אני מתה על זה שעולים מועמדים חחח)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים