המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:נכון, "האופציות האלה" השאירו כאן את סופו (לאחר שהוא עוד נבחר לסנטר הטוב ביבשת) ואת סמית'.
שחף כתב:במקרה של לאנגפורד האופציה הייתה דו צדדית כששני הצדדים יכולים לשלם סכום מסויים על מנת שלא לבטל את החוזה. אם האופציה של שרמדיני היא חד צדדית, הוא יישאר פה. אחרי המקרים של אוחיון ופארגו אני בספק אם יהיה עוד סוכן שירצה להתעסק עם מכבי.
התנין כתב:שחף כתב:במקרה של לאנגפורד האופציה הייתה דו צדדית כששני הצדדים יכולים לשלם סכום מסויים על מנת שלא לבטל את החוזה. אם האופציה של שרמדיני היא חד צדדית, הוא יישאר פה. אחרי המקרים של אוחיון ופארגו אני בספק אם יהיה עוד סוכן שירצה להתעסק עם מכבי.
ומאיפה אתם יודעים(או יותר נכון חביב אורנג'ד) שהאופציה היא רק של מכבי?
itai7 כתב:לא הבטיחו משהו עד הסופ"ש?
חביב אורנג'ד כתב:התנין כתב:שחף כתב:במקרה של לאנגפורד האופציה הייתה דו צדדית כששני הצדדים יכולים לשלם סכום מסויים על מנת שלא לבטל את החוזה. אם האופציה של שרמדיני היא חד צדדית, הוא יישאר פה. אחרי המקרים של אוחיון ופארגו אני בספק אם יהיה עוד סוכן שירצה להתעסק עם מכבי.
שוב, אופציה זה דבר חד-צדדי וזה לא נכון שללנגפורד היתה "אופציה דו-צדדית". בגלל שהוא הוחתם במחיר מאוד נמוך ממה שהוא קיבל לפני (חתם כאן בשביל משהו כמו רבע מן השכר אותו קיבל בחימקי), הוא לא רצה להתחייב לעוד עונה וגם לא לאופציה ולכן נוסח איזה הסכם די מוזר שמצטייר כאילו הוא "אופציה דו-צדדית".
אם שרמדיני חתם עם אופציה, היא או שלו או של הקבוצה. לפי מה שאני זוכר (וייתכן מאוד שאני טועה), פורסם שהאופציה היא של מכבי בלבד.
בנוגע למה שנאמר כאן על סוכנו של שרמדיני, אז הוא מבחינתו כבר עשה עסקה טובה. כאשר פורסם הסכום אותו עתיד שרמדיני לקבל במכבי, לא מעט סוכנים ואנשי מקצוע הרימו גבה וטענו שהוא לא שווה את הסכום הזה.
חוץ מזה, הוא עדיין "לא קרע זוג נעליים" כמו שאומרים כאן ועדיין לא ברור שהוא שווה חוזה ליותר משתי עונות (או 1+1 כמו שיש לו עכשיו). אף אחד גם לא יודע איך יראה שוק הסנטרים בעוד שנתיים וגם לא בעוד שנה.
חביב אורנג'ד כתב:התנין כתב:שחף כתב:במקרה של לאנגפורד האופציה הייתה דו צדדית כששני הצדדים יכולים לשלם סכום מסויים על מנת שלא לבטל את החוזה. אם האופציה של שרמדיני היא חד צדדית, הוא יישאר פה. אחרי המקרים של אוחיון ופארגו אני בספק אם יהיה עוד סוכן שירצה להתעסק עם מכבי.
שוב, אופציה זה דבר חד-צדדי וזה לא נכון שללנגפורד היתה "אופציה דו-צדדית". בגלל שהוא הוחתם במחיר מאוד נמוך ממה שהוא קיבל לפני (חתם כאן בשביל משהו כמו רבע מן השכר אותו קיבל בחימקי), הוא לא רצה להתחייב לעוד עונה וגם לא לאופציה ולכן נוסח איזה הסכם די מוזר שמצטייר כאילו הוא "אופציה דו-צדדית".
אם שרמדיני חתם עם אופציה, היא או שלו או של הקבוצה. לפי מה שאני זוכר (וייתכן מאוד שאני טועה), פורסם שהאופציה היא של מכבי בלבד.
בנוגע למה שנאמר כאן על סוכנו של שרמדיני, אז הוא מבחינתו כבר עשה עסקה טובה. כאשר פורסם הסכום אותו עתיד שרמדיני לקבל במכבי, לא מעט סוכנים ואנשי מקצוע הרימו גבה וטענו שהוא לא שווה את הסכום הזה.
חוץ מזה, הוא עדיין "לא קרע זוג נעליים" כמו שאומרים כאן ועדיין לא ברור שהוא שווה חוזה ליותר משתי עונות (או 1+1 כמו שיש לו עכשיו). אף אחד גם לא יודע איך יראה שוק הסנטרים בעוד שנתיים וגם לא בעוד שנה.
MTA2311 כתב:לא ברורה לי הקביעה לפיה "אופציה זה דבר חד צדדי".
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:התנין כתב:שחף כתב:במקרה של לאנגפורד האופציה הייתה דו צדדית כששני הצדדים יכולים לשלם סכום מסויים על מנת שלא לבטל את החוזה. אם האופציה של שרמדיני היא חד צדדית, הוא יישאר פה. אחרי המקרים של אוחיון ופארגו אני בספק אם יהיה עוד סוכן שירצה להתעסק עם מכבי.
תגיד לי אתה רציני??? הוא הולך להרוויח סכום נמוך בהרבה ממה שאנשים חשבו
לא היה עדיף להוסיף לו (וללאנגפורד) עוד כסף ולהחתים אותם ליותר שנים??
MTA2311 כתב:לא ברורה לי הקביעה לפיה "אופציה זה דבר חד צדדי". לא ייתכן חוזה שבו הקבוצה יכולה לחתוך שחקן שהציג יכולת לא טובה, או לחלופין השחקן יכול להשתחרר אם קיבל הצעה גבוהה יותר?
חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:לא ברורה לי הקביעה לפיה "אופציה זה דבר חד צדדי". לא ייתכן חוזה שבו הקבוצה יכולה לחתוך שחקן שהציג יכולת לא טובה, או לחלופין השחקן יכול להשתחרר אם קיבל הצעה גבוהה יותר?
אין דבר כזה "אופציה דו-צדדית", ככה זה בעולם החוזים ואני אומר לך את זה באחריות.
ממה זה נובע? כי אופציות מבטלות אחת את השניה. אם גם לשחקן היתה אופציה למימוש/אי-מימוש חוזה לעונה וגם לקבוצה היתה כזאת אופציה, אז לשחקן פשוט לא היה חוזה לעוד עונה.
יכול להיות מצב שלשני הצדדים יש אופציות, אבל על נושאים שונים.
אם יש אופציה על מימוש חוזה לעוד עונה - היא רק של צד אחד.
"אופציה דו-צדדית" זה אוקסימורון.
MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:לא ברורה לי הקביעה לפיה "אופציה זה דבר חד צדדי". לא ייתכן חוזה שבו הקבוצה יכולה לחתוך שחקן שהציג יכולת לא טובה, או לחלופין השחקן יכול להשתחרר אם קיבל הצעה גבוהה יותר?
אין דבר כזה "אופציה דו-צדדית", ככה זה בעולם החוזים ואני אומר לך את זה באחריות.
ממה זה נובע? כי אופציות מבטלות אחת את השניה. אם גם לשחקן היתה אופציה למימוש/אי-מימוש חוזה לעונה וגם לקבוצה היתה כזאת אופציה, אז לשחקן פשוט לא היה חוזה לעוד עונה.
יכול להיות מצב שלשני הצדדים יש אופציות, אבל על נושאים שונים.
אם יש אופציה על מימוש חוזה לעוד עונה - היא רק של צד אחד.
"אופציה דו-צדדית" זה אוקסימורון.
אתה טועה.
בדיני החוזים אין שום איסור על אופציה דו צדדית, להפך. כל עוד האופציות לא מתנגשות, אין יותר לגיטימי מזה.
MTA2311 כתב:מדובר על אופציה לשחרור של הקבוצה, או להשתחררות של השחקן, אף אחד לא דיבר על זכות של השחקן למימוש החוזה. השחקן בסיום העונה יכול להחליט לעזוב(בכפוף לתנאים בחוזה), או לחלופין, הקבוצה יכולה לשחרר אותו, אם הציג יכולת לא טובה(שוב, בכפוף לתנאי החוזה). שתי האופציות לא סותרות, ולא מתנגשות.
rc4991 כתב:למישהו יש קישור לראיון של דני פדרמן מלפני יומיים?
חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:התנין כתב:שחף כתב:במקרה של לאנגפורד האופציה הייתה דו צדדית כששני הצדדים יכולים לשלם סכום מסויים על מנת שלא לבטל את החוזה. אם האופציה של שרמדיני היא חד צדדית, הוא יישאר פה. אחרי המקרים של אוחיון ופארגו אני בספק אם יהיה עוד סוכן שירצה להתעסק עם מכבי.
שרמדיני הולך להרוויח 650K נטו - זה בדיוק מה שסופו הרוויח כאן בעונתו הראשונה והטובה ביותר שלו (בכל הקריירה).
לאחר החתמתו של שרדמדני פורסם ראיון עם מאמנו שגרס שהוא עוד לא בשל להיות סנטר מוביל. פורסמה גם כתבה רחבה מאוד של גרינלווד בה ישנם לא מעט ציטוטים של אנשי מקצוע שגורסים שהוא לא שווה את הסכומים האילו.
זה שאחרי שלושה משחקי אימון עם מכבי, הוא פתאום הופך כאן לנכס עצום שצריך להחתים לחוזה ארוך טווח, זה בסה"כ הסתכלות סובייטקיבית של האוהדים.
מקאדו 3 כתב:rc4991 כתב:למישהו יש קישור לראיון של דני פדרמן מלפני יומיים?
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29850.html
הראיון עם דני שובבני.
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:התנין כתב:ומאיפה אתם יודעים(או יותר נכון חביב אורנג'ד) שהאופציה היא רק של מכבי?
שרמדיני הולך להרוויח 650K נטו - זה בדיוק מה שסופו הרוויח כאן בעונתו הראשונה והטובה ביותר שלו (בכל הקריירה).
לאחר החתמתו של שרדמדני פורסם ראיון עם מאמנו שגרס שהוא עוד לא בשל להיות סנטר מוביל. פורסמה גם כתבה רחבה מאוד של גרינלווד בה ישנם לא מעט ציטוטים של אנשי מקצוע שגורסים שהוא לא שווה את הסכומים האילו.
זה שאחרי שלושה משחקי אימון עם מכבי, הוא פתאום הופך כאן לנכס עצום שצריך להחתים לחוזה ארוך טווח, זה בסה"כ הסתכלות סובייטקיבית של האוהדים.
קודם כל אני חושב שהוא ירוויח קצת פחות אבל זה פחות משנה
כל בן אדם עם ידע נורמלי יודע ששרמאדיני שחקן מצויין ושהוא שווה סכומים גבוהים יותר
מכבי עשתה טעות כשלא החתימה אותו על חוזה ארוך יותר ולא צריך לייפות את זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים