פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

מלקולם תומאס חתם במכבי לעונה

28 ספטמבר 2012, 13:45

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29941.html
http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... -aviv.html

Re: nלקולם תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי

28 ספטמבר 2012, 13:48

ואו הסנטר הראשון שלנו העונה עולה רק 450 אלף דולר איזה עקיצה.
90אחוז לנואל פילקס שתיים.
אה כן הוא אפילו לא מתקרב לעמדת הסנטר ככה שסתם בוזבז פה כסף...

28 ספטמבר 2012, 13:48

מקסימום הרבה דאבל טימים על סנטרים שמנים

28 ספטמבר 2012, 13:49

נקווה שהוא שווה משהו

28 ספטמבר 2012, 13:51

זרובבל כתב:נקווה שהוא שווה משהו

הסיכוים לכך אינם גבוהים, אבך אתה צודק, נשאר לנו רק לקוות

28 ספטמבר 2012, 13:55

כנראה שהתלהבו ממה שהוא הראה בליגת הקיץ (אוהדי הבולס מספרים על שחקן עם פוטנציאל, בעיקר בהגנה), ואולי הוא יהיה שחקן יורוליג טוב בעתיד, אבל הוא לא נראה כמו סנטר בשום צורה. אבל זה המבחר שיש כשנתקעים בלי שחקן בסוף ספטמבר.

28 ספטמבר 2012, 13:57

דווקא אני לא כל כך מפחד מההגנה ולהפך אני חושב שזה יכול להפוך אותנו למפלצת הגנתית
בקו האחורי-היקמן ואוחיון שומרים נהדרים,לאנדסברג ולוגאן גם די טובים,פניני קרציה,על סמית' לא צריך להרחיב
בקו הקדמי-מדלי שומר מעולה,ג'יימס ותומאס חוסמים מטורפים ואפילו שרמאדיני נתן הגנה מרשימה בשלושת המשחקים
אז נכון שתהיה לנו בעיה מול סנטרים רציניים אבל אני מניח שההגנה הקבוצתית והקסמים של בלאט ימזערו נזקים

Re: מלקולם תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי

28 ספטמבר 2012, 13:59

אולי בכלל ניתן למדלי לשמור על הסנטרים?(אני לא צוחק)
הוא שומר נהדר בפוסט על מספרי 4 ואני מניח שהוא יוכל לעשות גם עבודה טובה על הסנטרים(למרות שהם קצת יותר חזקים וגבוהים),במיוחד אם יבואו לעזור לו כשצריך

28 ספטמבר 2012, 14:04

misha כתב:כנראה שהתלהבו ממה שהוא הראה בליגת הקיץ (אוהדי הבולס מספרים על שחקן עם פוטנציאל, בעיקר בהגנה), ואולי הוא יהיה שחקן יורוליג טוב בעתיד, אבל הוא לא נראה כמו סנטר בשום צורה. אבל זה המבחר שיש כשנתקעים בלי שחקן בסוף ספטמבר.

כמות השחקנים שנתנו הצגות בליגת קיץ ולא היו דומים לכלום באירופה גדולה יותר מאלו שלא נתנו הצגות.

בשורה התחתונה גם למרות ליגת קיץ טובה הוא לא הצליח למצוא קבוצה בNBA שתתן לו חוזה מובטח (אפילו בשיקגו הסכימו לתת חוזה אבל לא מובטח) ולכן בחר ללכת לכסף הבטוח באירופה.

לקחו פה הימור גדול מאד שאני מקווה שלא יגמר בערך כמו שההימור של נואל פיליקס נגמר.

28 ספטמבר 2012, 14:04

סוג של דז'ה וו מההחתמה של הנדריקס. גם אז טענו שהוא נמוך מדי לעמדת הסנטר, שהוא לא יצליח לעשות הגנה על גבוהים, וההיסטוריה הוכיחה אחרת. נקווה שגם פה נופתע

28 ספטמבר 2012, 14:08

אז מה נסגר עם תקציב הקבוצה?
למישהו יש כוח לבדוק הפרשים משנה שעברה?

28 ספטמבר 2012, 14:18

זה מה שאבי אבן שווה? סליחה אבל כל משתמש פה בפורום יכול לראות שכל קשר בינו לבין סנטר מקרי בהחלט. מעבר לקמצנות הרגילה של ההנהלה, העליבות של דני פדרמן שבמקום להחתים את קוסטה פרוביץ'\ וויוקאס על סכומים דומים בחר להביא לפה שחקן פצוע, כל טיפש יכול לראות שהדבר הזה הולך להיות כישלון מהדהד. יאללה, הביתה(נכון גם לדני פדרמן ורקאנטי).

28 ספטמבר 2012, 14:19

לאיפה הלכו חצי מיליון הדולר בהפרש בין החוזים של מלקולם ופופס?

28 ספטמבר 2012, 14:20

חחחח מה שמצחיק במיוחד זה העובדה שכולם אמרו שבטח מכבי רוצים לשחרר את מנסה בונסו שהיה אמור להרוויח 900 אלף דולר, ולהביא במקומו שחקן זול יותר, וזה מה שבסוף קרה.. :grin
מיום ליום נראה ש''הפציעה'' של מנסה בונסו(שהיה אמור להיעדר מהקבוצה ל-4 שבועות, ביג פאקינג דיל)נחתה על ראשי מכבי מהשמיים, וזו היתה הזדמנות נהדרת מבחינתם להיפטר מהחוזה היחסית יקר שלו.
על הנייר מלקולם הזה הוא לחלוטין ירידה ברמה ביחס למנסה בונסו, אבל לכו תדעו בסוף הוא עוד יפתיע.

28 ספטמבר 2012, 14:20

זרובבל כתב:סוג של דז'ה וו מההחתמה של הנדריקס. גם אז טענו שהוא נמוך מדי לעמדת הסנטר, שהוא לא יצליח לעשות הגנה על גבוהים, וההיסטוריה הוכיחה אחרת. נקווה שגם פה נופתע

תומאס אומנם קצת יותר גבוה ממנו אבל אין לו את הרוחב של הנדריקס. הוא 4 לכל דבר.

28 ספטמבר 2012, 14:23

misha כתב:
זרובבל כתב:סוג של דז'ה וו מההחתמה של הנדריקס. גם אז טענו שהוא נמוך מדי לעמדת הסנטר, שהוא לא יצליח לעשות הגנה על גבוהים, וההיסטוריה הוכיחה אחרת. נקווה שגם פה נופתע

תומאס אומנם קצת יותר גבוה ממנו אבל אין לו את הרוחב של הנדריקס. הוא 4 לכל דבר.

נכון, ובכל זאת יש מאמן על הקווים ואם הוא הסכים עם המהלך הזה אולי זה באמת יעבוד.

28 ספטמבר 2012, 14:24

שון גיימס יותר סנטר מהבחור הזה, לצורך העניין אני גם חושב שהוא טוב ממנו.

28 ספטמבר 2012, 14:26

itay92 כתב:לאיפה הלכו חצי מיליון הדולר בהפרש בין החוזים של מלקולם ופופס?

לכיס של פדרמן. בעיניי זו יריקה לאוהדים. לא שפופס שווה מליון, אבל במליון הייתי מוצא מספיק מועמדים שעונים להגדרה של סנטר מאשר הבחור הזה. פשוט בושה.

28 ספטמבר 2012, 14:26

הוא לא מחזיק פה עד ינואר. את הבלוף נראה כבר מול מאלאגה, כשפרוביץ' ו-ואסקז יחגגו עליו וזה לא רחוק בכלל.

28 ספטמבר 2012, 14:29

בהנחה שבלאט לא רצה אותו ואת פופס,אלא רצה סנטר אמיתי עם משחק פוסט אפ.
אני לא מבין למה הוא נשאר בקבוצה,פשוט יורקים עליו כל פעם מחדש,הוא צריך לגדל ביצים להתפטר(שוב בנהחה שהנחיתו עליו שחקנים זולים ולא מתאימים)
פרסם תגובה