20 יוני 2011, 18:55
Holiday_Armadillo כתב:לא פתאטי אלא דוחה(חלאת המין האנושי)מלכלך כל השנה על מכבי ואחרי זה עוד מעז לבקש טובות?
לגמרי..
היום הוא מתחנן,עוד יומיים הוא יגיד כמה מכבי הורסת את הכדורסל הישראלי..
בושה למכבי אם יסכימו לשחרר את כדיר לירושלים
20 יוני 2011, 18:58
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא פתאטי אלא דוחה(חלאת המין האנושי)מלכלך כל השנה על מכבי ואחרי זה עוד מעז לבקש טובות?
לגמרי..
אם הוא ישחרר את מכבי מהחוזה המעיק עם כדיר, אז מה איכפת לנו בעצם?
זה שקליין הוא יצור פתאטי לא קשור במקרה הזה לזה שמכבי יכולה גם להרוויח מהמהלך.
20 יוני 2011, 18:58
Holiday_Armadillo כתב:משה כתב:לדעתי לאחר החתמת הלפרין צריך לחשוב על זה שחקן בכיוון הגנתי יותר. יכולת יצירת הנקודות והקליעה משלוש של פארגו, הלפרין ושייר בהחלט מספיקה. מה שיותר נחוץ הוא שחקן הגנה מעולה כשהיכולות ההתקפיות שלו הן רק בגדר בונוס
בקיצור,קייל וויבר
20 יוני 2011, 18:59
itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משה כתב:לדעתי לאחר החתמת הלפרין צריך לחשוב על זה שחקן בכיוון הגנתי יותר. יכולת יצירת הנקודות והקליעה משלוש של פארגו, הלפרין ושייר בהחלט מספיקה. מה שיותר נחוץ הוא שחקן הגנה מעולה כשהיכולות ההתקפיות שלו הן רק בגדר בונוס
בקיצור,קייל וויבר
הייתי בטוח שתגידי בוורלי
20 יוני 2011, 19:01
Holiday_Armadillo כתב:כי אני שונאת אותם..אבל לא בגלל שהם הפועל או משהו..פשוט בגלל שהם יודעים לקחת ולקחת ולקחת(ארנולד,ששון,כדיר)אבל כשהם צריכים לתת?(פניני)בחיים לא! ואז עוד מוסיפים יריקות על מכבי שוב ושוב ושוב..
רק בשנה האחרונה דני קליין התבטא כמה שהוא שונא אותנו
20 יוני 2011, 19:02
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא פתאטי אלא דוחה(חלאת המין האנושי)מלכלך כל השנה על מכבי ואחרי זה עוד מעז לבקש טובות?
לגמרי..
אם הוא ישחרר את מכבי מהחוזה המעיק עם כדיר, אז מה איכפת לנו בעצם?
זה שקליין הוא יצור פתאטי לא קשור במקרה הזה לזה שמכבי יכולה גם להרוויח מהמהלך.
20 יוני 2011, 19:04
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כי אני שונאת אותם..אבל לא בגלל שהם הפועל או משהו..פשוט בגלל שהם יודעים לקחת ולקחת ולקחת(ארנולד,ששון,כדיר)אבל כשהם צריכים לתת?(פניני)בחיים לא! ואז עוד מוסיפים יריקות על מכבי שוב ושוב ושוב..
זה נכון, אבל המקרים הם קצת שונים.
פניני הוא שחקן בדרכו למעלה, ומכבי רצתה אותו אצלה בגלל סיבה מקצועית. מנגד את ששון, ארנולד וכדיר מכבי פשוט לא צריכה, והם די העיקו/מעיקים על התקציב שלה.
20 יוני 2011, 19:04
20 יוני 2011, 19:20
20 יוני 2011, 19:22
20 יוני 2011, 19:34
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כי אני שונאת אותם..אבל לא בגלל שהם הפועל או משהו..פשוט בגלל שהם יודעים לקחת ולקחת ולקחת(ארנולד,ששון,כדיר)אבל כשהם צריכים לתת?(פניני)בחיים לא! ואז עוד מוסיפים יריקות על מכבי שוב ושוב ושוב..
זה נכון, אבל המקרים הם קצת שונים.
פניני הוא שחקן בדרכו למעלה, ומכבי רצתה אותו אצלה בגלל סיבה מקצועית. מנגד את ששון, ארנולד וכדיר מכבי פשוט לא צריכה, והם די העיקו/מעיקים על התקציב שלה.
ועדיין,בדיוק כמו עם כדיר,הפועל הייתה צריכה אישור מיוחד ממכבי בשביל להחתים את ארנולד למשל,הם קיבלו את זה תוך 24 שעות..זה מפריע לקליין להמשיך ללכלך על מכבי? לא..ועוד איזה גועל נפש שיוצא לו מהפה על מכבי..
אם מכבי תשחרר את כדיר אחרי כל מה שהפועל ירושלים העבירו אותנו בשנים האחרונות,אז אין להם כבוד עצמי
20 יוני 2011, 19:42
20 יוני 2011, 19:45
את אופצית מגדל לדחות לנצח.
20 יוני 2011, 19:46
argof כתב:ג'יימס גיסט ומרטינאס גצ'יביצ'יוס להשלמת הסגל.. צעירים, חכמים, לא מאוד יקרים, קולעים נהדר מבחוץ (שניהם) ומהעונשין (גצ'יביצ'יוס) ושומרים (גיסט). כחומר ביד היוצר לבלאט. ישלימו סגל מדהים.
pg - פארגו / שייר
sg - הלפרין / גצ'ביצ'יוס
sf - גיסט /פניני
pf - אליהו / בלו
c - ג'יימס / סופו
ישלימו - בורשטיין ושארפ, מצ'באן והנדריקס.
20 יוני 2011, 20:32
20 יוני 2011, 20:37
where is the love? כתב:לפי איך שזה נראה קייל וויבר הוא בהחלט השחקן הכי מתאים לעמדת הקומבו גארד....
תקנו אותי אם אני לא טועה, מדובר בקלעי טוב וגם חזק בהגנה?
20 יוני 2011, 22:05
20 יוני 2011, 22:10
itai7 כתב:argof כתב:ג'יימס גיסט ומרטינאס גצ'יביצ'יוס להשלמת הסגל.. צעירים, חכמים, לא מאוד יקרים, קולעים נהדר מבחוץ (שניהם) ומהעונשין (גצ'יביצ'יוס) ושומרים (גיסט). כחומר ביד היוצר לבלאט. ישלימו סגל מדהים.
pg - פארגו / שייר
sg - הלפרין / גצ'ביצ'יוס
sf - גיסט /פניני
pf - אליהו / בלו
c - ג'יימס / סופו
ישלימו - בורשטיין ושארפ, מצ'באן והנדריקס.
אתה קצת לא מעודכן בעולם
גיסט חתם היום בפנר
ג'צביצ'יוס נשאר בריטאס
20 יוני 2011, 22:42
21 יוני 2011, 00:43