29 ספטמבר 2012, 19:26
rc4991 כתב:לא מסכים איתך. הנדריקס הוא שחקן טוב מאוד. הוא לא עילוי כמו שסופו היה בעונה הראשונה שלו במכבי, אבל הוא סנטר נהדר, שתכלס תפקד רוב העונה כסנטר ראשון ועשה את זה טוב.
אם היה מדובר באמת בשחקן בינוני, אז הייתי מסכים שעדיף אולי להמר על מישהו לא מוכר, אבל הנדריקס הוא שחקן טוב, ועל כזה עדיף לא להמר.
הנדריקס שחקן נחמד,לא יותר
הוא מקריב 100% מעצמו בכל ערב ושחקן נשמה אבל יש לו בעיה חמורה של גובה שלא מאפשרת לא לשמור על סנטרים אמיתיים וגם מקשה עליו בהתקפה
אני מאוד אוהב את האישיות שלו אבל האם היכולות שלו שוות 850 אלף דולר? בהחלט לא!
29 ספטמבר 2012, 19:30
MTA2311 כתב:ודאי שהוא הגיע למסקנה שתומאס הוא הכי מתאים, השאירו אותו באמצע ספטמבר בלי סנטר. הרבה לפני שהחליטו פה שדיוויד מעוניין אך ורק בשחקן מהיר ואתלט( פורוורד במילים יפות), הוא רצה את מאריץ, וויוקאס ופרוביץ', אז גם את השטות הזאת אני לא קונה.
שוב, סביר להניח שלוגאן היה במקום כלשהו ברשימה של בלאט, אבל לפניו היו שחקנים אחרים.
בסופו של דבר מאריץ' מצא את עצמו בקובאן, וגם וויוקאס כבר לא ביוון. אי אפשר להאשים את ההנהלה בזה שהם לא פה? אי אפשר להאשים את ההנהלה בכך שקבוצה כמו מכבי לא מסוגלת להחתים פה שחקנים כאלה? אי אפשר להאשים את ההנהלה בכך שאנחנו 10 ימים לפני תחילת העונה ואפילו שחקן כמו תומאס עוד לא חתם?
אני יודע שזה מאוד פופולארי( שלא נאמר פופוליסטי) מצד אוהדים כאן לראות כל גרם של ביקורת כנגד ההנהלה, או הקבוצה כ" הספדה שלה, או של העונה". אז לא, מותר לבקר את הבנייה, ומותר להגיד שנבנתה כאן קבוצה לא טובה, מבלי להספיד את העונה. אי אפשר לדעת איך הדברים יתפתחו, אבל על הנייר, למכבי אין קבוצה טובה השנה.
29 ספטמבר 2012, 19:34
Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:ודאי שהוא הגיע למסקנה שתומאס הוא הכי מתאים, השאירו אותו באמצע ספטמבר בלי סנטר. הרבה לפני שהחליטו פה שדיוויד מעוניין אך ורק בשחקן מהיר ואתלט( פורוורד במילים יפות), הוא רצה את מאריץ, וויוקאס ופרוביץ', אז גם את השטות הזאת אני לא קונה.
שוב, סביר להניח שלוגאן היה במקום כלשהו ברשימה של בלאט, אבל לפניו היו שחקנים אחרים.
בסופו של דבר מאריץ' מצא את עצמו בקובאן, וגם וויוקאס כבר לא ביוון. אי אפשר להאשים את ההנהלה בזה שהם לא פה? אי אפשר להאשים את ההנהלה בכך שקבוצה כמו מכבי לא מסוגלת להחתים פה שחקנים כאלה? אי אפשר להאשים את ההנהלה בכך שאנחנו 10 ימים לפני תחילת העונה ואפילו שחקן כמו תומאס עוד לא חתם?
אני יודע שזה מאוד פופולארי( שלא נאמר פופוליסטי) מצד אוהדים כאן לראות כל גרם של ביקורת כנגד ההנהלה, או הקבוצה כ" הספדה שלה, או של העונה". אז לא, מותר לבקר את הבנייה, ומותר להגיד שנבנתה כאן קבוצה לא טובה, מבלי להספיד את העונה. אי אפשר לדעת איך הדברים יתפתחו, אבל על הנייר, למכבי אין קבוצה טובה השנה.
עוד לא הבנתי על מה בדיוק הביקורת?
על זה שמכבי סיכמה את כל התנאים עם אלכס מאריץ' ולאחמ"כ השחקן הבריז לה (פשוטו כמשמעו) לכסף הגדול של רוסיה?
אותו כנ"ל לגבי וויוקאס - על מה בדיוק באה התלונה, על כך שמכבי לא יכולה להכניס יד עמוק לכיס ולהתחרות בכסף הרוסי?
הרי זה היה ידוע מאז ומעולם וכנראה כך זה ישאר בשנים הקרובות, מה גם שאין לי רצון לראות את מכבי משלמת סכומי עתק לשחקנים רק בגלל שקיבלו הצעה כפולה מהרוסים, הרוסים הרי ידועים בנטייה שלהם לשפוך סכומים גדולים על כל מה שיש לו שני רגליים ויודע לכדרר ולא כל שחקן שם באמת מצדיק את הצ'ק שהוא מקבל בסוף חודש/עונה.
29 ספטמבר 2012, 19:51
MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:ודאי שהוא הגיע למסקנה שתומאס הוא הכי מתאים, השאירו אותו באמצע ספטמבר בלי סנטר. הרבה לפני שהחליטו פה שדיוויד מעוניין אך ורק בשחקן מהיר ואתלט( פורוורד במילים יפות), הוא רצה את מאריץ, וויוקאס ופרוביץ', אז גם את השטות הזאת אני לא קונה.
על זה שמכבי סיכמה את כל התנאים עם אלכס מאריץ' ולאחמ"כ השחקן הבריז לה (פשוטו כמשמעו) לכסף הגדול של רוסיה?
אותו כנ"ל לגבי וויוקאס - על מה בדיוק באה התלונה, על כך שמכבי לא יכולה להכניס יד עמוק לכיס ולהתחרות בכסף הרוסי?
הרי זה היה ידוע מאז ומעולם וכנראה כך זה ישאר בשנים הקרובות, מה גם שאין לי רצון לראות את מכבי משלמת סכומי עתק לשחקנים רק בגלל שקיבלו הצעה כפולה מהרוסים, הרוסים הרי ידועים בנטייה שלהם לשפוך סכומים גדולים על כל מה שיש לו שני רגליים ויודע לכדרר ולא כל שחקן שם באמת מצדיק את הצ'ק שהוא מקבל בסוף חודש/עונה.
על מה הביקורת? על זה שאנחנו נמצאים עכשיו עשרה ימים לפני המשחק הראשון ביורוליג, ואין סנטר פותח. ואם זה לא מספיק, "הסנטר" שמועמד להגיע הוא איזה ילד מליגת הקיץ שנראה יותר כמו sf. לא יכול להיות שדני פדרמן אומר בראיונות שאנחנו מועדמים לפיינל פור, ואז מחתים את תומאס. זה נראה לך הגיוני?
29 ספטמבר 2012, 20:08
LIAV10 כתב:זוכרים שירדנו על הקו האחורי שלנו ביחס לקדמי? אני כבר לא בטוח מה היחסי כוחות ביניהם כיום..
אוחיון, היקמן, לוגאן, רוט, לאנדסברג, פניני וסמית' נגד אליהו, מדלי, שרמדיני, ג'יימס ותומאס..
צמוד ובינוני, מקווה שלפחות יתחבר..
29 ספטמבר 2012, 20:23
29 ספטמבר 2012, 21:13
29 ספטמבר 2012, 21:32
Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:ודאי שהוא הגיע למסקנה שתומאס הוא הכי מתאים, השאירו אותו באמצע ספטמבר בלי סנטר. הרבה לפני שהחליטו פה שדיוויד מעוניין אך ורק בשחקן מהיר ואתלט( פורוורד במילים יפות), הוא רצה את מאריץ, וויוקאס ופרוביץ', אז גם את השטות הזאת אני לא קונה.
על מה הביקורת? על זה שאנחנו נמצאים עכשיו עשרה ימים לפני המשחק הראשון ביורוליג, ואין סנטר פותח. ואם זה לא מספיק, "הסנטר" שמועמד להגיע הוא איזה ילד מליגת הקיץ שנראה יותר כמו sf. לא יכול להיות שדני פדרמן אומר בראיונות שאנחנו מועדמים לפיינל פור, ואז מחתים את תומאס. זה נראה לך הגיוני?
אל תראה את התוצאה מבלי להסתכל על הנסיבות.
למכבי הייתה בקיץ בעיה ארוכה עם ההתנהלות של אוחיון ולזה נוספה הפציעה של פופס. בגדול - זה לא דברים שאתה אמור לשער שיקרו לך.
חוץ מזה קח בחשבון שבשנים האחרונות והעונה בפרט נוספו עוד קבוצות באירופה שהחליטו להכניס יד לכיס (הטורקים - הרבה יותר מפעם, ועוד קבוצות רוסיות) ולהתחרות על שחקנים ככה שמכבי לא מתנהלת פה בוואקום בכל הקשור למלחמה על שחקנים.
גם בקבוצה לא חיים בשקט עם המצב הזה אבל אף אחד לא הזמין אותו.
tomerp כתב:נראה איך העונה הזאת תעבור, ואז תדברו. אתם עדיין לא יודעים מה התוכנית של בלאט.
איך אתם יכולים להגיד שבלאט רצה את מאריץ או מישהו אחר,ולא רצה את מי שהחתימו ?
נתחיל את העונה ואז נדבר,לא צריך להיות בפאניקה, קצת רילקס.
29 ספטמבר 2012, 21:39
חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:ודאי שהוא הגיע למסקנה שתומאס הוא הכי מתאים, השאירו אותו באמצע ספטמבר בלי סנטר. הרבה לפני שהחליטו פה שדיוויד מעוניין אך ורק בשחקן מהיר ואתלט( פורוורד במילים יפות), הוא רצה את מאריץ, וויוקאס ופרוביץ', אז גם את השטות הזאת אני לא קונה.
אל תראה את התוצאה מבלי להסתכל על הנסיבות.
למכבי הייתה בקיץ בעיה ארוכה עם ההתנהלות של אוחיון ולזה נוספה הפציעה של פופס. בגדול - זה לא דברים שאתה אמור לשער שיקרו לך.
חוץ מזה קח בחשבון שבשנים האחרונות והעונה בפרט נוספו עוד קבוצות באירופה שהחליטו להכניס יד לכיס (הטורקים - הרבה יותר מפעם, ועוד קבוצות רוסיות) ולהתחרות על שחקנים ככה שמכבי לא מתנהלת פה בוואקום בכל הקשור למלחמה על שחקנים.
גם בקבוצה לא חיים בשקט עם המצב הזה אבל אף אחד לא הזמין אותו.
אותי גם מאוד משעשע שאת תומאס מציירים כאן כ"ילד אמרקאי בן 24" במטרה לרמוז שהוא החתמה גרועה ש"ההנהלה הביאה", ואילו את הילד האמירקאי ריצ'ארד הנדריקס, שהוא "סנטר" בגובה 2.03, מתארים כאן כ"שחקן טוב מאוד".
בכלל, זרים אמריקאים בגיל 24 דוקא נטו להצליח מאוד במכבי ואם לפי מה שכותבים כאן ,ההנהלה היא זאת שהביאה לכאן את תומאס (דבר לגביו אין שום מידע או הוכחה כלשהי), אז כנראה שהיא יודעת מה היא עושה.
29 ספטמבר 2012, 21:39
29 ספטמבר 2012, 22:55
MTA2311 כתב:ודאי שהוא הגיע למסקנה שתומאס הוא הכי מתאים, השאירו אותו באמצע ספטמבר בלי סנטר. הרבה לפני שהחליטו פה שדיוויד מעוניין אך ורק בשחקן מהיר ואתלט( פורוורד במילים יפות), הוא רצה את מאריץ, וויוקאס ופרוביץ', אז גם את השטות הזאת אני לא קונה.
29 ספטמבר 2012, 23:43
MTA2311 כתב:לא ברור לי למה הקבוצה לא מוכנה לתרום לפורום, יש פה כמה שמשמשים כדוברים מטעם בלי תשלום.
כמה אפשר לשמוע על "שוק קשה", או "אילוצים"? מכבי היא קבוצה גדולה, ובעלים של קבוצה גדולה, צריכים לפתוח את הכיס מדי פעם בשביל להשאיר את הקבוצה ברמה גבוהה, ולא לתרץ כל קיץ מחדש.
בקשר לגניבת דעת על הנדריקס, להזכירך, הוא נבחר לתגלית העונה בספרד, ולא הגיע מליגת הקיץ.
הנדריקס גם שוקל 15 קילו יותר, ולא מגדיר את עצמו כ3.
29 ספטמבר 2012, 23:51
Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:לא ברור לי למה הקבוצה לא מוכנה לתרום לפורום, יש פה כמה שמשמשים כדוברים מטעם בלי תשלום.
כמה אפשר לשמוע על "שוק קשה", או "אילוצים"? מכבי היא קבוצה גדולה, ובעלים של קבוצה גדולה, צריכים לפתוח את הכיס מדי פעם בשביל להשאיר את הקבוצה ברמה גבוהה, ולא לתרץ כל קיץ מחדש.
בקשר לגניבת דעת על הנדריקס, להזכירך, הוא נבחר לתגלית העונה בספרד, ולא הגיע מליגת הקיץ.
לא כל תגובה שלא מכילה ביקורת כלפי ההנהלה אמורה להיות מתוייגת כתגובה מטעם.
כשצריך להעביר ביקורת אני עושה את זה (ולצערי זה קורה לא מעט לאחרונה) אבל כשמעבירים ביקורת צריך לדעת לעשות את זה בצורה עניינית, אי אפשר להיות בכיין כל הזמן ולבוא בטענות להנהלה על כל כישלון כשלא מדובר על דברים קונקרטיים.
מכבי קבוצה גדולה בהתנהלות שלה, ממש לא בתקציב שלה. מכבי תמיד הייתה בטופ האירופי בגלל העקרונות ("מכביזם") והמעטפת המקצועית של המועדון, מה גם שכפי שכתבתי הזמנים השתנו ומועדונים התחילו להוציא סכומי כסף לא שפויים עבור שחקנים.
גם אני שותף לדעה שתקציב הקבוצה צריך לגדול אם ע"י הכנסת משקיע נוסף או על ידי כל אמצעי אחר שלא יפגע בקבוצה לטווח הרחוק, אבל בוא תנסה לתת אלטרנטיבה לסיטואציה שאתה מתלונן עליה במקום להתבכיין.
בינתיים, חוץ מרצח קנדי נראה שהאשימו את הנהלת הקבוצה בכל דבר אפשרי ולטעמי זה קצת מוגזם.
30 ספטמבר 2012, 00:02
Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:לא ברור לי למה הקבוצה לא מוכנה לתרום לפורום, יש פה כמה שמשמשים כדוברים מטעם בלי תשלום.
כשצריך להעביר ביקורת אני עושה את זה (ולצערי זה קורה לא מעט לאחרונה) אבל כשמעבירים ביקורת צריך לדעת לעשות את זה בצורה עניינית, אי אפשר להיות בכיין כל הזמן ולבוא בטענות להנהלה על כל כישלון כשלא מדובר על דברים קונקרטיים.
מכבי קבוצה גדולה בהתנהלות שלה, ממש לא בתקציב שלה. מכבי תמיד הייתה בטופ האירופי בגלל העקרונות ("מכביזם") והמעטפת המקצועית של המועדון, מה גם שכפי שכתבתי הזמנים השתנו ומועדונים התחילו להוציא סכומי כסף לא שפויים עבור שחקנים.
גם אני שותף לדעה שתקציב הקבוצה צריך לגדול אם ע"י הכנסת משקיע נוסף או על ידי כל אמצעי אחר שלא יפגע בקבוצה לטווח הרחוק, אבל בוא תנסה לתת אלטרנטיבה לסיטואציה שאתה מתלונן עליה במקום להתבכיין.
בינתיים, חוץ מרצח קנדי נראה שהאשימו את הנהלת הקבוצה בכל דבר אפשרי ולטעמי זה קצת מוגזם.
30 ספטמבר 2012, 00:28
MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:לא ברור לי למה הקבוצה לא מוכנה לתרום לפורום, יש פה כמה שמשמשים כדוברים מטעם בלי תשלום.
זה התפקיד שלי למצוא פתרון קונקרטי עכשיו? אני מקבל משכורת ממכבי? ההנהלה הביאה אותנו למצב הזה, על ידי שחרור פופס( אף אחד לא הכריח אותה לאשר לו לנחות בארץ חודש אחרי כולם).
למי אני צריך לבוא בטענות על הסגל שנבנה? מי בוחר להוריד תקציב כל עונה? אנחנו בסך הכל אוהדים, וכשבונים קבוצה לא טובה, התפקיד שלנו הוא להתבכיין, לא לשלוח לדני פדרמן דוחות סקאוטינג על שחקנים במייל.
אז נכון, למכבי אף פעם לא היה תקציב עתק, אבל לאורך השנים היא כן הצליחה להשאיר אצלה שחקנים מבוקשים( בהרבה דרכים שונות), והיא כמעט תמיד הייתה פאקטור בשוק, ומאז שרענן כץ( שהיום כבר ברור לכולם, שלא הוא היה המדליף) עזב, המצב שונה לגמרי.
כמו שכבר אמרתי, אנחנו לא צריכים להתעסק בבעיות שעלו במהלך המו"מ עם שחקים, או בשוק החלש( תירוץ שחוק), אלא רק בשורה התחתונה, שהיא סגל אפור ובינוני.
התפקיד של ההנהלה לעומת זאת, הוא להעמיד כאן את הסגל הכי חזק שהיא יכולה. אתה באמת מאמין שהסגל שנבנה פה משקף את היכולות הכלכליות האמיתיות של מכבי? זאת בסך השיטה של דני פדרמן, שבטוח שהוא יכול לבנות פה קבוצת חלומות ב5 מיליון דולר.
30 ספטמבר 2012, 01:09
30 ספטמבר 2012, 09:19
30 ספטמבר 2012, 09:28
30 ספטמבר 2012, 10:06
MTA2311 כתב:מה לדעתי הקבוצה יכלה לעשות אחרת? זה אולי נשמע פשטני, אבל לשים יותר כסף על השולחן. את מאריץ לדוגמה, אף פעם לא רציתי, אבל מי היה מאמין שנגיע למצב כזה עכשיו?
אתה לא מזהה פה בעיה חוזרת? כל קיץ נדמה שלהנהלה יש את כל ההצדקות בעולם להחתמת שחקנים בינוניים( בעונה הראשונה של בלאט, היו עדיין פיצויים לפיני ולשחקנים המשוחררים, בעונה השנייה פארגו דפק ברז, והקיץ "השוק הקשה" וסוגיית פופס). אז גם אם במקרה המועדון שלנו הוא חסר מזל במיוחד, צריך לקחת אחריות ולהוציא גם יותר כסף, במידת הצורך. אין מה לעשות.
מכבי ידעו שפופס פצוע, ושהמצב שלו לא ברור, אז בנוסף להכל, נתנו לו להצטרף באיחור לאימונים? מהלך שבדיעבד התברר כלא חכם במיוחד.
אתה צודק בנוגע לעניין הסנטימנטים, אבל אי אפשר להתעלם מהחוזים הגדולים ששחקנים קיבלו במועדון הזה בעשור האחרון. בשנים האחרונות אנחנו כבר לא רואים דברים כאלה.
אני לא רוצה את מקאלב, או קרסטיץ במכבי, אבל כשהתקציב המוצהר הוא 20 מיליון דולר, אין שום סיבה שמראש נוותר על שחקנים מוכחים, ושנהמר בכל עמדה. עובדה שגם קבוצות כמו סיינה, מלאגה וכו' שהתקציב שלהם דומה לשלנו, הצליחו ומצליחות להחתים אצלם גם שחקנים בעלי שם. הכל עניין של סדר עדיפויות ושיטת ניהול.
אני חושב שהדיון הזה קצת גלש והנקודה שלי התפספסה.
בסופו של דבר, אם וכאשר, אתה מרוצה מההחתמה של תומאס? אתה באמת מאמין שמכבי לא יכלו לעשות שום דבר אחרת, בשביל שלא נגיע לסיטואציה הזאת?
30 ספטמבר 2012, 11:51