02 אוקטובר 2012, 21:05
jol9 כתב:הוא לא מקבל את הקרדיט הזה מחלק מאוהדי מכבי. תמצא כאן לא מעט דעות כאלה, של אנשים שחושבים הפוך.
02 אוקטובר 2012, 21:13
roy1000 כתב:jol9 כתב:הוא לא מקבל את הקרדיט הזה מחלק מאוהדי מכבי. תמצא כאן לא מעט דעות כאלה, של אנשים שחושבים הפוך.
אולי הם היו צריכים לראות כמה דקות מהמשחק של ירושלים. אני לא חושב שפולן/סמית' הם שחקני כדורסל פחות טובים מהיקמן וג'יימס, אבל ירושלים נראית כמו חבורה של שחקני רחוב ומכבי נראית כמו קבוצת כדורסל. אוי ואבוי אם דרוקר היה מגיע להיות המאמן של מכבי איכשהו.
02 אוקטובר 2012, 21:17
jol9 כתב:לא רק דרוקר. לטעמי כל מאמן אולי פרט לז'ליקו ומסינה, לא היה מצליח במכבי כמו שדייויד הצליח בשנתיים האחרונות.
זה לא אומר שאין עוד מאמנים ברמה של דייויד, אלא שפשוט הוא מאוד מאוד מתאים למה שקורה במכבי.
02 אוקטובר 2012, 21:22
02 אוקטובר 2012, 21:35
02 אוקטובר 2012, 21:45
קודי כתב:למכבי יש שלושה יתרונות עצומים על כל קבוצה ישראלית אחרת - מה שיגרום לה לנצח משחקים בקלילות גם ביכולת בינונית:
1. סגל מאוד רחב, שיכול לשחק באינטנסיביות שתתיש כל קבוצה בארץ
2. ישראלים מצויינים, שהם בכמה דרגות טובים יותר מכל יתר הישראלים בליגה
3. מאמן גדול
02 אוקטובר 2012, 21:46
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא רק דרוקר. לטעמי כל מאמן אולי פרט לז'ליקו ומסינה, לא היה מצליח במכבי כמו שדייויד הצליח בשנתיים האחרונות.
זה לא אומר שאין עוד מאמנים ברמה של דייויד, אלא שפשוט הוא מאוד מאוד מתאים למה שקורה במכבי.
אתה מתכוון לזה שבלאט תפור על סגל של שחקנים ללא כוכבים שבת'כלס הוא יכול לכפות עליהם לשחק כמו שהוא רוצה. זה מה שיש לו גם ברוסיה (חוץ מקירילנקו שלא תמיד משחק) ועם סגל הכוכבים של דינמו הוא נכשל. בכל מקרה, זה עובד.
בשורה התחתונה, כל אחד מהזרים של במכבי יכל להגיע לירושלים של לפני כמה שנים (כשהיה להם כסף). אולי חוץ משרמדיני. אין איזה כוכב מובהק.
02 אוקטובר 2012, 21:50
felix_r כתב:rc4991 כתב:לוגאן הרשים עם 20 נקודות,3 אס' ושלוש חטיפות,אוחיון קלע 9 ומסר 7 אס' בעשרים דקות!!
פניני קלע 10 והוסיף 6 אס' וריבאונדים,גם אליהו מסר שישה אס' אליהם הוסיף 15 נקודות
מדלי מעצבן אותי עם החד גוניות שלו והעקשנות על זריקות מרחוק במקום לחדור לסל קצת
שרמאדיני לא מתאים לליגה
בוא אני אספר לך משהו, לשרמאדיני יש את מדד ה +/- הכי גבוה בקבוצה +27. אז למה אתה אומר שהוא לא מתאים לליגה?
02 אוקטובר 2012, 21:52
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:לוגאן הרשים עם 20 נקודות,3 אס' ושלוש חטיפות,אוחיון קלע 9 ומסר 7 אס' בעשרים דקות!!
פניני קלע 10 והוסיף 6 אס' וריבאונדים,גם אליהו מסר שישה אס' אליהם הוסיף 15 נקודות
שרמאדיני לא מתאים לליגה
בוא אני אספר לך משהו, לשרמאדיני יש את מדד ה +/- הכי גבוה בקבוצה +27. אז למה אתה אומר שהוא לא מתאים לליגה?
הוא לא מתאים לליגה כי חגגו עליו בהגנה וגם בהתקפה הוא לא היה טוב
הכבדות והגמלוניות היחסית שלו מקשים עליו בליגה עם סנטרים זריזים ואתלטים
02 אוקטובר 2012, 21:52
jol9 כתב:לגבי הזרים, אמרתי את זה כבר כמה פעמים. היקמן הוא שחקן שבקלות יכל למצוא את עצמו בקבוצות בליגה שלנו, מבחינת הרקורד (עונה אחת טובה באיטליה, ולא הרבה מעבר לזה).
לוגאן ושרמדיני הם שחקנים מעל רמת הליגה, ולכן לא סביר שגם היו מגיעים לכאן באיזשהו מצב, שלא למכבי.
02 אוקטובר 2012, 21:54
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:לוגאן הרשים עם 20 נקודות,3 אס' ושלוש חטיפות,אוחיון קלע 9 ומסר 7 אס' בעשרים דקות!!
שרמאדיני לא מתאים לליגה
הוא לא מתאים לליגה כי חגגו עליו בהגנה וגם בהתקפה הוא לא היה טוב
הכבדות והגמלוניות היחסית שלו מקשים עליו בליגה עם סנטרים זריזים ואתלטים
02 אוקטובר 2012, 21:55
02 אוקטובר 2012, 21:58
02 אוקטובר 2012, 22:00
roy1000 כתב:jol9 כתב:לגבי הזרים, אמרתי את זה כבר כמה פעמים. היקמן הוא שחקן שבקלות יכל למצוא את עצמו בקבוצות בליגה שלנו, מבחינת הרקורד (עונה אחת טובה באיטליה, ולא הרבה מעבר לזה).
לוגאן ושרמדיני הם שחקנים מעל רמת הליגה, ולכן לא סביר שגם היו מגיעים לכאן באיזשהו מצב, שלא למכבי.
לוגאן זה שחקן שנכנס ויוצא מהאופנה. יכול לנוע בין היורוליג ליורוקאפ. שרמדיני זה שחקן יורוליג בלבד כי גבוהים שיכולים לרוץ וללעוס מסטיק זה מצרך נדיר באירופה. כל עוד זה עובד ומכבי מגיעה לטופ 16+ זה בסדר.
02 אוקטובר 2012, 22:02
02 אוקטובר 2012, 22:15
jol9 כתב:סימני השאלה הגדולים הם היקמן, קיינר-מדלי ותומאס. אם אחד מהם יתברר כגניבה/הצלחה גדולה, אז זה אמור להספיק לעונה טובה.
02 אוקטובר 2012, 22:23
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:לגבי הזרים, אמרתי את זה כבר כמה פעמים. היקמן הוא שחקן שבקלות יכל למצוא את עצמו בקבוצות בליגה שלנו, מבחינת הרקורד (עונה אחת טובה באיטליה, ולא הרבה מעבר לזה).
לוגאן זה שחקן שנכנס ויוצא מהאופנה. יכול לנוע בין היורוליג ליורוקאפ. שרמדיני זה שחקן יורוליג בלבד כי גבוהים שיכולים לרוץ וללעוס מסטיק זה מצרך נדיר באירופה. כל עוד זה עובד ומכבי מגיעה לטופ 16+ זה בסדר.
אני חושב שלוגאן הוא שחקן עם כשרון יורוליג. אני מקווה שהוא עוד יוכיח את זה, והכי חשוב, ייראה יציבות, כי אני די מחבב את הפוטנציאל שיש לו, במיוחד במגרש הפתוח ובקליעה.
לגבי שרמאן אין הרבה מה להגיד.
סימני השאלה הגדולים הם היקמן, קיינר-מדלי ותומאס. אם אחד מהם יתברר כגניבה/הצלחה גדולה, אז זה אמור להספיק לעונה טובה.
02 אוקטובר 2012, 22:27
felix_r כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:לגבי הזרים, אמרתי את זה כבר כמה פעמים. היקמן הוא שחקן שבקלות יכל למצוא את עצמו בקבוצות בליגה שלנו, מבחינת הרקורד (עונה אחת טובה באיטליה, ולא הרבה מעבר לזה).
אני חושב שלוגאן הוא שחקן עם כשרון יורוליג. אני מקווה שהוא עוד יוכיח את זה, והכי חשוב, ייראה יציבות, כי אני די מחבב את הפוטנציאל שיש לו, במיוחד במגרש הפתוח ובקליעה.
לגבי שרמאן אין הרבה מה להגיד.
סימני השאלה הגדולים הם היקמן, קיינר-מדלי ותומאס. אם אחד מהם יתברר כגניבה/הצלחה גדולה, אז זה אמור להספיק לעונה טובה.
לוגאן הוא סקורר מצוין, ולמי שיש עדיין ספקות בנושא, אני אזכיר שרק לפני שלוש שנים לוגאן עם קינטל וודס לקחו חבורה של נגרים בני נגרים פולנים להצלבה (ואני בטוח שאין פה אף אחד בפורום שיכול לשלוף שם של שחקן פולני אחד מאותה הקבוצה)! שם הפסידו 3-1 למליונרים של אולימפיאקוס (צ'ילדרס, קלייזה וכו).
אז נכון, כמו לכל סקורר טוב, גם ללוגאן יש בטחון עצמי מופרז שגורם לו לפעמים לעשות מהלכים מעצבנים, אבל ככה זה ואנחנו נלמד לחיות עם זה. גם סקוררים הרבה יותר טובים ויקרים מלוגאן עושים את הדברים האלה. לדוגמא נבארו לא לוקח זריקות מעצבנות מ 8 מטר שנכנסות פעם 1 ל 20 משחקים? אז מה. מי שרוצה סקורר בקבוצה חייב לחיות עם זה.
02 אוקטובר 2012, 22:37
roy1000 כתב:מקובי כתב:וממתי בחירה בדראפט אומרת משהו על היכולת של השחקן?
זה נראה כאילו מחפשים כאן נתונים מתחת לאדמה.
23 הפרש.
עוד 9 ימים![]()
אני בטוח שאתה לא באמת מתכוון למשפט הזה. מזכיר לי את האנשים שאומרים "ממתי ציון בפסיכומטרי מעיד על שכל"?
02 אוקטובר 2012, 22:48