tomerp כתב:לא כדאי לכם לשחק MY PLAYER , אני הגעתי למשחק החמישי בגמר רגע לפני הזכייה הכל נתקע ונמחק
שיחקתי שתי עונות לפני שנשבר לי השלט והפסקתי. אני שיחקתי במחשב, אולי אצלך זה שונה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
tomerp כתב:לא כדאי לכם לשחק MY PLAYER , אני הגעתי למשחק החמישי בגמר רגע לפני הזכייה הכל נתקע ונמחק
LIAV10 כתב:עם איזו קבוצה כדאי לפתוח עונה בNBA2K12?
Chen כתב:LIAV10 כתב:עם איזו קבוצה כדאי לפתוח עונה בNBA2K12?
תוריד את המוד של היורוליג ותשחק עם מכבי... אני מחכה שיוציאו את העדכון עם הסגלים לעונה הבאה...
LIAV10 כתב:יש לי PS3, לא מחשב..
Maccabikid כתב:LIAV10 כתב:עם איזו קבוצה כדאי לפתוח עונה בNBA2K12?
תיקח שחקן כלשהו נוכחי בcreate a legend - אני פתחתי עם דריק רוז עוד 10 משחקים בערך אני מתחיל את הפלייאוף של העונה הנוכחית.
tomerp כתב:קשור לNBA בעקיפין....
NBA 2K13 יצא היום! מחכה בקוצר רוח לקבל אותו.....
tomerp כתב:לא היה לי סבלנות לחכות לקנות אותו,אז.......הורדתי אותו![]()
משחק ענק!
Maccabikid כתב:tomerp כתב:לא היה לי סבלנות לחכות לקנות אותו,אז.......הורדתי אותו![]()
משחק ענק!
מה השיפורים לעומת 2012?
MaccabiTA כתב:למי שהספיק לשחק כבר- עד כמה הmy player שונה השנה? הכניסו הרבה שיפורים?
ההורדה כבר עומדת להסתיים, דבר די מרגש עם אינטרנט כמו שלי. שנה שעברה קניתי את המשחק בגלל חוסר סבלנות אבל עם משכורת חייל אין מצב שאני חוזר על הטעות הזאת
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:למי שהספיק לשחק כבר- עד כמה הmy player שונה השנה? הכניסו הרבה שיפורים?
ההורדה כבר עומדת להסתיים, דבר די מרגש עם אינטרנט כמו שלי. שנה שעברה קניתי את המשחק בגלל חוסר סבלנות אבל עם משכורת חייל אין מצב שאני חוזר על הטעות הזאת
כן, השנה יש signature skills זה בעצם יכולות מיוחדות שאתה יכול לבחור לשחקן שלך (כמובן שתצטרך לעבוד בשבילהן) אתה יכול לבחור עד 5 יכולות כאלה (פינישיר, שוט קרייטור, דיימר, אקרובטיק וכו׳), לכל אחת מהן יש 3 שלבים..
השנה אין סקילס פוינט, יש vc, אם אני לא טועה קיצור של virtual coins, אתה מרוויח אותם ממשחקים עם השחקן שלך, השינוי הוא שיש עוד הרבה דרכים להשיג אותם ודווקא עם השחקן שלך אתה מרוויח מעט (200 vc על משחק מעולה), אפשר להרוויח עוד מסתם משחקי רגילים מחוץ למוד של הקריירה, אפשר להרוויח ממשחקי רחוב (בלאקטופ), אפילו יש אפליקצייה לאייפון..
שווה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד