04 אוקטובר 2012, 23:18
roy1000 כתב:גם כלכלית הג'וניור לא בדיוק גאון. אפשר לשחרר את אחד מבין היקמן/לנדסברג, רוט ואולי גם את קיינר-מדלי בלי שתהיה לזה משמעות מקצועית
05 אוקטובר 2012, 00:04
05 אוקטובר 2012, 00:16
05 אוקטובר 2012, 00:46
misha כתב:roy1000 כתב:גם כלכלית הג'וניור לא בדיוק גאון. אפשר לשחרר את אחד מבין היקמן/לנדסברג, רוט ואולי גם את קיינר-מדלי בלי שתהיה לזה משמעות מקצועית
את לנדסברג אף אחד בטוח לא ישחרר. גם ישראלי וגם שחקן מאוד כשרוני שעוד ישחק הרבה העונה, בטח אם היקמן לא ישתפר בהקדם. היום בלאט עשה לו סדרת חינוך קטנה.
בגדול, בשלב זה של העונה, כשאין לך בשוק אופציות נורמליות, לעשות שינוי זה חתיכת סיפור. אולי בעוד כמה שבועות כשיהיו ניפויים מהמחנות.. עד אז, כשהקבוצה תרוץ קצת ביחד, הדברים עוד יכולים להשתנות. בשנים האחרונות אחרי שבלאט חזר אנחנו פותחים לאט ומשתפרים בהמשך (אפשר להזכיר את הפאניקה שהייתה אחרי ההפסד בויטוריה לפני שנתיים). נכון, זה לא אומר כלום על העונה הזאת ויש הרבה סיבות לדאגה כרגע (היום שיחקנו פשוט מזעזע. הרבה רכות, החלטות לא טובות, שמירה רשלנית וכו'..) אבל ההספדים לחלק מהשחקנים נראים לי מאוד מוקדמים.
05 אוקטובר 2012, 01:53
roy1000 כתב:מה הולך לקרות ברגע שסמית' ותומאס יצטרפו? הסגל הזה הרבה יותר מדי עמוק, בעיקר הקו הקידמי. יש לך את אליהו שמשחק 30 דקות למשחק, אז זה אומר שארבעת הזרים צריכים להתחלק ב- 50 דקות בעמדות 4-5. אין בזה שום הגיון וברור שלפחות אחד מהם יצא מהרוטציה. גם אם קיינר-מדלי יתברר כשחקן טוב, לא ברור לי למה לבזבז כסף דווקא על העמדה שיש לך באנקר בה?
05 אוקטובר 2012, 04:59
roy1000 כתב:misha כתב:roy1000 כתב:גם כלכלית הג'וניור לא בדיוק גאון. אפשר לשחרר את אחד מבין היקמן/לנדסברג, רוט ואולי גם את קיינר-מדלי בלי שתהיה לזה משמעות מקצועית
את לנדסברג אף אחד בטוח לא ישחרר. גם ישראלי וגם שחקן מאוד כשרוני שעוד ישחק הרבה העונה, בטח אם היקמן לא ישתפר בהקדם. היום בלאט עשה לו סדרת חינוך קטנה.
בגדול, בשלב זה של העונה, כשאין לך בשוק אופציות נורמליות, לעשות שינוי זה חתיכת סיפור. אולי בעוד כמה שבועות כשיהיו ניפויים מהמחנות.. עד אז, כשהקבוצה תרוץ קצת ביחד, הדברים עוד יכולים להשתנות. בשנים האחרונות אחרי שבלאט חזר אנחנו פותחים לאט ומשתפרים בהמשך (אפשר להזכיר את הפאניקה שהייתה אחרי ההפסד בויטוריה לפני שנתיים). נכון, זה לא אומר כלום על העונה הזאת ויש הרבה סיבות לדאגה כרגע (היום שיחקנו פשוט מזעזע. הרבה רכות, החלטות לא טובות, שמירה רשלנית וכו'..) אבל ההספדים לחלק מהשחקנים נראים לי מאוד מוקדמים.
למכבי יש 2 משחקים לא קלים בפתיחת היורוליג. אם דברים לא יסתדרו, סבלנות לא תהיה. בכל מקרה, עם 12 שחקנים אין מה לעשות. קבוצה שטוענת שאין לה כסף לא צריכה להחזיק סגל של 12 שחקנים בכירים.
05 אוקטובר 2012, 05:00
05 אוקטובר 2012, 05:11
misha כתב:roy1000 כתב:misha כתב:roy1000 כתב:גם כלכלית הג'וניור לא בדיוק גאון. אפשר לשחרר את אחד מבין היקמן/לנדסברג, רוט ואולי גם את קיינר-מדלי בלי שתהיה לזה משמעות מקצועית
למכבי יש 2 משחקים לא קלים בפתיחת היורוליג. אם דברים לא יסתדרו, סבלנות לא תהיה. בכל מקרה, עם 12 שחקנים אין מה לעשות. קבוצה שטוענת שאין לה כסף לא צריכה להחזיק סגל של 12 שחקנים בכירים.
אם תהיה הסתבכות ביורוליג אז ברור שיהיו שינויים - זה תמיד מלחיץ את ראשי מכבי. אבל אנחנו עוד רחוקים מזה. באותה מידה, כמה משחקים טובים של הקבוצה ושל החברים היקמן ומדלי ולא מעט אנשים פה ישנו תקליט די מהר.
05 אוקטובר 2012, 09:05
קודי כתב:misha כתב:roy1000 כתב:misha כתב:roy1000 כתב:גם כלכלית הג'וניור לא בדיוק גאון. אפשר לשחרר את אחד מבין היקמן/לנדסברג, רוט ואולי גם את קיינר-מדלי בלי שתהיה לזה משמעות מקצועית
אם תהיה הסתבכות ביורוליג אז ברור שיהיו שינויים - זה תמיד מלחיץ את ראשי מכבי. אבל אנחנו עוד רחוקים מזה. באותה מידה, כמה משחקים טובים של הקבוצה ושל החברים היקמן ומדלי ולא מעט אנשים פה ישנו תקליט די מהר.
אין סיכוי שמכבי תצליח להיות עד כדי גרועה בשביל להסתבך בבית העלוב שיש לה ביורוליג. זה עוד משהו שמקטין למינימום את הסיכוי לחילופי שחקנים.
05 אוקטובר 2012, 10:44
05 אוקטובר 2012, 10:58
מכביסט27 כתב:אני לא חושב שיש לנו הרבה מה לעשות בקשר לסגל הזה.. אני לא חושב שהבאה של עוד שחקן יוצר ״גואו טו גאי״ וכל החרטא יכולה באמת לשדרג את הקבוצה באופן דרמטי כי הסגל מלא בבינוניות גם ככה..
אני עדיין מאמין שסמית׳ ותומאס יוסיפו הרבה, בעיקר בכל הקשור לקליעה יציבה, הגנה וריבאונד.. צריך פשוט הרבה סבלנות והבנה שהרבה כבר לא יוכל להשתנות. בלאט עושה נסים עם סגלים בינוניים כבר שנתיים ברציפות, אז אולי גם הפעם
05 אוקטובר 2012, 13:10
05 אוקטובר 2012, 13:16
LIAV10 כתב:דייויד בלאט מדבר ברדיו על המשכיות, שקבוצה לא זוכה ביורוליג בתוך שנה, הוא רוצה המשכיות..
05 אוקטובר 2012, 13:18
05 אוקטובר 2012, 13:19
05 אוקטובר 2012, 13:20
yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:דייויד בלאט מדבר ברדיו על המשכיות, שקבוצה לא זוכה ביורוליג בתוך שנה, הוא רוצה המשכיות..
ואני רוצה כדור שיהפוך אותי שוב לבן 21 .
יש כאן אולי ביקורת מרומזת על ילדי הזהב שלנו, שישכנע אותם במקום לנסות לשכנע אותנו.
05 אוקטובר 2012, 13:34
05 אוקטובר 2012, 16:51
rc4991 כתב:אני חושב שעכשיו,אחרי שעברנו לא מעט משחקי אימון אפשר לפתוח על זה ת'רד-יש הרבה חולשות במכבי וחייבים לשפר אחת מהן:
1.חוסר בסנטר מאסיבי עם יכולות פוסט גבוהות
2.חוסר בשחקן יוצר
3.מנהיג
4.בעיה נוספת שלא קשורה לשחקן מסוים(ושכבר אי אפשר לפתור אותה)היא שכל השחקנים בינוניים ואין לנו איזה שחקן מצוין בקבוצה
איזה שינוי הייתם עושים בקבוצה לו הייתם יכולים לוותר על שחקן מסוים ולהביא במקומו שחקן אחר פנוי באותו הסכום בערך?
הייתי אומר שנביא סנטר אבל אין כבר כאלה ורק לפני פחות משבוע החתמנו ברירת מחדל
ולכן אני חושב שכדאי לשחרר את היקמן ולהביא במקומו שחקן יוצר כמו לסטר האדסון שהוא גו טו גאי עם הגנה פנטסטית וגם קליעה טובה,בקיצור הגארד המושלם
כרגע אין לו קבוצה ונראה לי שהוא יחתום על משהו כמו 400 -500 אלף דולר ואולי אף פחות מזה
כך לפחות נשפר אותנו בחוסר בשחקן יוצר ובתקווה שההתקפה שלנו תשתפר יחד איתו
אז איזה שינוי אתם הייתם עושים?את מי משחררים(רק שחקן אחד)?ואת מי מביאים?(כנ"ל)
כי כבר ברור לנו שחייבים לעשות שינוי ורצוי שזה יהיה כמה שיותר מהר
05 אוקטובר 2012, 16:52
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:על פניו נראה כמו שרשור מוקדם ומיותר, אבל מההיסטוריה הלא רחוקה של מכבי, דווקא משחקי ההכנה היוו טריגר
לשינויים כאלה ואחרים.
אממה, זה קרה כשההנהלה היתה מוכנה להשקיע כסף. אתה לא באמת רואה את ההנהלה שלנו חותכת שחקן ומשלמת לו שכר שנתי מלא, ומביאה שחקן
אחר במקומו. אם זה כן יקרה, אז התחליף צפוי להיות עוד פחות טוב מהשחקן המשוחרר.
כמו שחשבנו במהלך הקיץ, הזרים שהגיעו לכאן הם לא זרים שאפשר לחלום איתם על פיינל פור. על פניו עושה רושם שהיקמן ומדלי הם שחקנים מיותרים בסגל (כלומר שאם משחררים
אותם, אז אין צורך בתחליף) ושג'יימס הוא שחקן שבמקומו אפשר היה להביא סנטר קלאסי ומסיבי.
אבל הסגל הארוך הזה, הוא מה שבלאט רוצה כנראה, ואני באמת לא צופה שיהיו שינויים.
הרי רק בעונה שעברה הביאו את לנגפורד במליון דולר. שני הפסדים ויגיע שחקן.
נו, ותסביר לי מה ההגיון לשים על היקמן 300-400 אלף דולר, כשאפשר היה להוסיף אותם לחוזה של לאנגפורד ולתוספת של אוחיון ולסגור סיפור עם שניהם, ולחסוך את
כל הסאגה המכוערת שהיתה.
אליהם תוסיף את לוגאן, ויש לך אחלה קו אחורי.
05 אוקטובר 2012, 17:02
ankram כתב:rc4991 כתב:אני חושב שעכשיו,אחרי שעברנו לא מעט משחקי אימון אפשר לפתוח על זה ת'רד-יש הרבה חולשות במכבי וחייבים לשפר אחת מהן:
1.חוסר בסנטר מאסיבי עם יכולות פוסט גבוהות
2.חוסר בשחקן יוצר
3.מנהיג
4.בעיה נוספת שלא קשורה לשחקן מסוים(ושכבר אי אפשר לפתור אותה)היא שכל השחקנים בינוניים ואין לנו איזה שחקן מצוין בקבוצה
איזה שינוי הייתם עושים בקבוצה לו הייתם יכולים לוותר על שחקן מסוים ולהביא במקומו שחקן אחר פנוי באותו הסכום בערך?
הייתי אומר שנביא סנטר אבל אין כבר כאלה ורק לפני פחות משבוע החתמנו ברירת מחדל
ולכן אני חושב שכדאי לשחרר את היקמן ולהביא במקומו שחקן יוצר כמו לסטר האדסון שהוא גו טו גאי עם הגנה פנטסטית וגם קליעה טובה,בקיצור הגארד המושלם
כרגע אין לו קבוצה ונראה לי שהוא יחתום על משהו כמו 400 -500 אלף דולר ואולי אף פחות מזה
כך לפחות נשפר אותנו בחוסר בשחקן יוצר ובתקווה שההתקפה שלנו תשתפר יחד איתו
אז איזה שינוי אתם הייתם עושים?את מי משחררים(רק שחקן אחד)?ואת מי מביאים?(כנ"ל)
כי כבר ברור לנו שחייבים לעשות שינוי ורצוי שזה יהיה כמה שיותר מהר
כל הכבוד שהמתנת כל כך הרבה , הייתי בטוח שתכתוב את זה עוד לפני שהשחקנים ראו כדור , סחתיין על האיפוק.