כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: הבחירות בארצות הברית

18 ספטמבר 2012, 16:56

MTA2311 כתב:רומני:" הפלסטינים מחוייבים להשמדת ישראל" , "הבעיה הפלסטינית תישאר בלתי פתורה".

אני רואה שממש כדאי לנו שרומני ייבחר..

18 ספטמבר 2012, 17:05

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:רומני:" הפלסטינים מחוייבים להשמדת ישראל" , "הבעיה הפלסטינית תישאר בלתי פתורה".

אני לא בטוח שאני לא מסכים איתו.
הדברים שהוא אומר רחוקים מלהיות הזויים כמו שהתקשורת הדמוקרטית בארצות הברית מנסה להציג אותם.

18 ספטמבר 2012, 17:18

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

אני לא בטוח שאני לא מסכים איתו.
הדברים שהוא אומר רחוקים מלהיות הזויים כמו שהתקשורת הדמוקרטית בארצות הברית מנסה להציג אותם.

אני לא הייתי ציני או משהו, גם אני מסכים איתו..

20 ספטמבר 2012, 17:50

טוב, הפער הולך וגדל...

מקור מוצלח ומהימן הוא האתר real clear politics אשר מקמבץ טורים וידיעות מכל העיתונים והבלוגים החשובים בארה"ב וגם מבצע שקלול של כל הסקרים שמתפרסמים. המפה האלקטורלית הוירטואלית של אתר זה מסמנת כל מדינה בה הפער המשוקלל בין המועמדים קטן מ-5% כמדינה מתנדנדת, ומדרגת את שאר המדינות במידת הסבירות בה הדמוקרטים או הרפובליקנים צפוים לזכות בה.

סקרי דעת הקהל האחרונים מראים שגם ויסקונסין וגם מישיגן עברו לטור הדמוקרטי ואינן נחשבות מתנדנדות נכון לשעה זו. הספירה התירואטית כרגע מראה אובמה 247 - רומני 191. 270 אלקטורים סה"כ מעניקים ניצחון, כך שאובמה נמצא במרחק תיאורטי של שתי מדינות מכהונה שנייה. החדשות העוד פחות טובות עבור רומני הן שהפער המשוכלל באוהיו הוא 4.8% ובוירג'יניה הוא 4.7%. מדובר בשתיים משלוש המדינות המתנדנדות הגדולות ביותר מבחינה אלקטורלית (פלורידה היא השלישית, בה אובמה מוביל בפחות). סקר נוסף מחמיא עבור אובמה בכל אחת מהן והן יעברו לטור הדמוקרטי באופן בלתי סופי.

http://www.realclearpolitics.com/epolls ... e_map.html

נתון מעניין נוסף הוא יחס הזכייה שמעניקה חברת ההימורים Intrade לניצחון שני המועמדים. ב-3 החודשים האחרונים אובמה עמד על 55%-58% (ורומני על המשלים). כעת אובמה עומד על 69.5%. גבוה יותר מאשר לאחר חיסול בן-לאדן.

מה בכל זאת יכול להביא לשינוי מגמה: דו"ח אבטלה חלש במיוחד בעוד שבועיים, התגלגלות פרשת Fast and Furious במסגרתה הממשל התיר לכלי נשק לעבור מארה"ב למקסיקו מתוך מחשבה שכך יוכלו לאתר ברוני סמים בצד השני, ניצחון מוחץ של רומני באחד מהעימותים הקרובים לפחות וכמובן הפתעות בלתי צפויות נוספות בזירה הבינלאומית.

ובכל זאת, כרגע התחושה היא שזה נע רק בכיוון אחד.

20 ספטמבר 2012, 19:08

טוב, הפער הולך וגדל...

טוב?
אסון!

20 ספטמבר 2012, 21:37

הוא אומר מה שפוליטיקאים ימנים בארץ כבר מפחדים להגיד בגלל העיתונות השמאלנית.

21 ספטמבר 2012, 12:48

שחף כתב:

יכול להיות שהוא בעצמו גם מפחד להגיד את זה. זכור שהציטוט הזה הוא מוידאו במסיבת תרומה סגורה שעלות ההשתתפות בה היא $50,000 לצלחת ולא בנאום פומבי.

26 ספטמבר 2012, 17:48

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4285918,00.html

ועל זה נאמר:

27 ספטמבר 2012, 11:41

ו...אוהיו עוברת לטור הדמוקרטי. אובמה מוביל בפער משוכלל של 5.2% ואפילו קארל רוב (ראש הסגל של בוש ודמות מפתח במפלגה הרפובליקנית) אומר שרומני צריך להתמקד כעת במדינות אחרות.

בנוסף, צפון קרוליינה שהיא המדינה המתנדנדת היחידה שרומני הוביל בה עד לא מזמן, עברה להובלה של אובמה בפער המשוכלל. חברת ההימורים intrade נותנת כרגע יחס של 75.5 לאובמה ו-24.5 לרומני.

כעת מסתמן שחזירים צריכים לעופף באוויר על מנת שרומני יושבע בינואר. העימותים מתחילים בעוד שבוע בדיוק.

06 אוקטובר 2012, 10:36

זה מה שבארה"ב חושבים עלינו. לא פלא, שאובאמה לא ממהר לעזור לנו נגד איראן.
http://www.foreignpolicyjournal.com/201 ... ddle-east/

09 אוקטובר 2012, 19:23

yiffy כתב:
שחף כתב:

יכול להיות שהוא בעצמו גם מפחד להגיד את זה. זכור שהציטוט הזה הוא מוידאו במסיבת תרומה סגורה שעלות ההשתתפות בה היא $50,000 לצלחת ולא בנאום פומבי.

מה שאומר בעיני שהדברים הם יותר אמיתיים. זאת כנראה דעתו האמיתית, לא מה שהוא אומר בנאום פומבי.
פרסם תגובה