06 אוקטובר 2012, 20:32
שמואל1 כתב:מאכזב אותי שמלקולם תומאס לא שיחק היום, אפילו לכמה דקות.
קצת מדאיג שהוא הולך להגיע למלאגה בלי התנסות קודמת עם הקבוצה.
06 אוקטובר 2012, 20:33
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:פשוט לא נכון
שיחקנו רע וכמעט הפסדנו לא מעט פעמים
רק אחרי אמצע העונה משהו השתחרר וראו את העליונות שלנו(באזור הסדרה נגד פאו)
בגביע ווינר בשנה שעברה ניצחנו כל קבוצה בהפרש ממוצע של מעל לשלושים וחמש נקודות
אני לא מדברת על גביע ווינר אלא על הליגה
למרות שסיפקנו נצחונות יפים ומרשימים נגד פילזן בחוץ וריאל בבית היינו צריכים את סמית' בשביל לנצח את ראשון על הבאזר וכמעט הפסדנו לאשקלון אחרי משחק מזעזע
06 אוקטובר 2012, 20:35
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:פשוט לא נכון
שיחקנו רע וכמעט הפסדנו לא מעט פעמים
רק אחרי אמצע העונה משהו השתחרר וראו את העליונות שלנו(באזור הסדרה נגד פאו)
בגביע ווינר בשנה שעברה ניצחנו כל קבוצה בהפרש ממוצע של מעל לשלושים וחמש נקודות
אני לא מדברת על גביע ווינר אלא על הליגה
למרות שסיפקנו נצחונות יפים ומרשימים נגד פילזן בחוץ וריאל בבית היינו צריכים את סמית' בשביל לנצח את ראשון על הבאזר וכמעט הפסדנו לאשקלון אחרי משחק מזעזע
זה היה בגלל שתי סיבות עיקריות: בליגה שיחקו בהרכב אחר בגלל חוקי הזרים ולקח לשחקנים זמן להתרגל לטירוף המשחקים והטיסות עם האדריאטית. כשהיו למכבי יומיים להתכונן היא ריסקה כל קבוצה בארץ.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:מאכזב אותי שמלקולם תומאס לא שיחק היום, אפילו לכמה דקות.
הוא לא ישחק מול מלאגה, ואם כן זה יהיה למספר דקות ורק בשביל לעשות עבירות.
הוא רק הגיע לכאן והוא בכלל לא בכושר משחק.
לאט לאט איתו. בינתיים צריך להסתדר עם מה שיש
06 אוקטובר 2012, 20:37
jol9 כתב:שמואל1 כתב:מאכזב אותי שמלקולם תומאס לא שיחק היום, אפילו לכמה דקות.
הוא לא ישחק מול מלאגה, ואם כן זה יהיה למספר דקות ורק בשביל לעשות עבירות.
הוא רק הגיע לכאן והוא בכלל לא בכושר משחק.
לאט לאט איתו. בינתיים צריך להסתדר עם מה שיש
06 אוקטובר 2012, 20:37
06 אוקטובר 2012, 20:40
06 אוקטובר 2012, 20:41
קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...
06 אוקטובר 2012, 20:42
yarinsaky כתב:לצערי, מבחינת כישרון התקפי נטו, זו אחת הקבוצות הכי חלשות שאני זוכר ממכבי לאורך לא מעט שנים. זה לא אומר שהיא לא תצליח באופן יחסי, כי סמית ותומס יחזקו מאוד את ההגנה.
מכבי כרגע לא מוכנה ליורוליג כנראה.
06 אוקטובר 2012, 20:42
שמואל1 כתב:קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...
ממתי קרייג סמית' הוא סנטר?
06 אוקטובר 2012, 20:43
er79 כתב:הקבוצה נראית רע וזה בלשון המעטה. היחיד שסוחב את מכבי זה לוגאן אבל המשחק שלו פוגע בשטף הקבוצתי. אוחיון היום היה נראהכמו באפטר שוק של פרשיית הקיץ בכיכובו. היקמן הולך בדרכו המוצלחת של וונטיגו קאמינגס. ומה לעזאזל שרמדיני סובל מנפילת סוכר? מאיפה זה הגיע? אפרופו סנטרים, ג׳יימס היה בגדר נעדר ברבע השני. אין כמעט נסיון לשחק על שחקני מטרה בצבע. שרמדיני הצליח בזה פעמיים, אבל לא ממש היה נסיון להפעיל אותו יותר. מעניין מה יהיה עם מלקולם. ואני לא מבין דבר נוסף: לא עדיף כבר לתת לסילבן יותר דקות ובטחון מאשר לשים על הפרקט את היקמן שלא עושה כלום ושום דבר? בינתיים אני לא רואה הרבה נקודות אור. לוגאן קרוב לשם, אבל הוא עדיין צריך לנפות קצת שטויות שהוא עושה ולהשתתף בשטף הקבוצתי. לקבל את לוגאן של סופוט זה לאו דווקא דבר טוב. נקווה לשיפורים בהמשך.
06 אוקטובר 2012, 20:45
06 אוקטובר 2012, 20:45
06 אוקטובר 2012, 20:46
שמואל1 כתב:קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...
06 אוקטובר 2012, 20:47
קודי כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...
הוא הרבה יותר סנטר משון ג׳יימס ויכול לפחות לתת מימד שאין היופ למכבי ולהוות שחקן מטרה מתחת לסל בהתקפה.
06 אוקטובר 2012, 20:48
06 אוקטובר 2012, 20:49
שמואל1 כתב:קודי כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...
הוא הרבה יותר סנטר משון ג׳יימס ויכול לפחות לתת מימד שאין היופ למכבי ולהוות שחקן מטרה מתחת לסל בהתקפה.
אולי בליגה. ביורוליג אין לו מה למכור כסנטר, כמו ג'יימס.
06 אוקטובר 2012, 20:51
BIG sofo כתב:
"שארמנדיני עם נפילת סוכר. מקבל כרגע חטיפי אנרגיה ומים"
06 אוקטובר 2012, 20:52
קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...