המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:לגבי השאלות אין ספק שהתשובות הן בערך מה שרשמת מעל השאלות, אין מה לדון על זה, את מה שכתבת צריך להפנות לאותם טוקבקיסטים מטומטמים..
orelzor כתב:אני אוהד מכבי פשוט כי זה מה שזה הורגלתי, וזה מה שאבא שלי הורגל מאבא שלו, ופשוט התאהבתי במועדון מהתקופה הנפלאה של קטשפר ואז התקופה של מקדונלד והפמן ואז התקופה של פארקר שאראס וכו'...
הצלחות זה תוצר לוואי של מועדון מוצלח שאתה אוהד, מה שהגדרת לא הייתי מגדיר בדיוק אוהדי הצלחות יש גם באמצע.
יש אוהדים גם שאוהדים את הקבוצה של העיר שהם נולדו בה, וזה דבילי במידה מסוימת כמו "לאהוד הצלחות", אני אוהד מועדון שמאורגן כראוי, מועדון שמביא שחקנים בד"כ שאני נהנה לראות משחקים, מועדון שיש בו מאמן פנטסטי ועוד ועוד.
אגב אני נהנה מהפוסטים שלך![]()
![]()
![]()
מקאדו 3 כתב:אוקיי אני אוהד מכבי עוד מהתקופה שכל ישראלי כמעט היה אוהד מכבי , אני זוכר מצוין את הזכיה הראשונה בגביע אירופה הייתי ילד בן 8 בערך , כיום אני באמת אוהד טלוויזיה אם כי לפעמים אני עושה גיחות ליד אליהו 'היכל נוקיה ' על פי הכינוי שלו היום .
בעבר היה לי מנוי וזה היה דווקא בתקופות הלא טובות של מכבי בשנות התשעים , אי אפשר להיתעלם מהעובדה שאכן חלק גדול מהקהל של מכבי בהיכל היום מאוכלס מהאנשים מהמעמד הגבוהה כאלה שבאים יותר כבילוי ולא כאוהדים ובגלל זה הרבה פעמים הקהל ( ברובו לא כולם ) נראה ונשמע כקהל של קונצרטים , ייש אולמות ולא מעט עם הרבה פחות קהל אבל הרבה יותר רעש ומעורבות , בהיכל ייש הרבה כאלה שכל העידוד שלהם מסתכם בלמחוא כפיים אחריי סל במשך עשר שניות ... הם אפילו לא קמים על הרגליים וזה דיי בולט .
להנהלה ייש הרבה אחריות והיא אחת הסיבות למצב הזה , זה יפה שרוצים להגדיל הכנסות על חשבון האוהדים ( מה גם שבשנים האחרונות גם מקטינים הוצאות ) אבל כשהמחירים כל כך גבוהים וקצת מופקעים אז הרבה אוהדים אמיתיים לא מסוגלים לשלם , סדר עדיפויות מה לעשות עם כל האהדה ייש דבר כזה , אני חושב שגם ביחס לרוב קבוצות היורוליג המחירים מופקעים וזה חלק מהתיסכול שמתבטא גם פה בפורום , המחירים עולים מדיי קייץ ובנוסף ההנהלה משחררת את השחקנים המרכזיים וככה זה נראה .
כן , ההיכל מה לעשות משדר קצת היתנשאות וייש בו הרבה אוהדים ( יותר נכון להגדיר אותם קהל ) שהם אוהדיי פרוות ורולקסים , אני לא אומר שזה פסול ורע אבל ככה זה נראה ונשמע .
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], where is the love?, גיא, גל גל, עידן ו־25 אורחים